en ucuz sıfır araba 2015 / model araba fiyatları, otomobil kampanyaları - Otomobil Haberleri

En Ucuz Sıfır Araba 2015

en ucuz sıfır araba 2015

yılının en ucuz sıfır arabaları

Trend i 82PS satış fiyatı:

En uygun fiyatlı sıfır araçları sizler için derledik

Sandero Stepway Turbo 90 bg satış fiyatı: TL

Lounge 69HP satış fiyatı: TL

Popstar Fire 77HP S&S satış fiyatı: TL

Trend i 82PS satış fiyatı:

YENİ i10 STYLE (LPG) satış fiyatı: TL

i20 D-CVVT SENSE (BENZİNLİ) satış fiyatı: TL

Otomatik L satış fiyatı: TL

MT INVITE satış fiyatı: TL

STREET Benzin MT cc satış fiyatı: TL

i Twinport satış fiyatı: TL

ACCESS PureTech 68hp ESP modeli satış fiyatı: TL

Clio Joy 16v 75 bg satış fiyatı: TL

lt 85 hp style satış fiyatı: TL

60 PS satış fiyatı: TL

Ambition 70 PS satış fiyatı: TL

12 GLS otomatik satış fiyatı: TL

Dizel Quadrojet 95hp satış fiyatı: TL

Life satış fiyatı: TL

Yeni Polo 75 PS satış fiyatı: TL

#araba

#otomobil

#

#ucuz

Haziran Sıfır Araba Kampanyaları

yılı Haziran ayı otomobil kampanyalarında birbirinden cazip fırsatlar, düşük taksitli ödeme seçenekleri, takas indirimleri, sıfır faiz avantajları, donanım hediyeleri ve servis indirimleri var. Haziran ayındaki model sıfır araba kampanyaları fiyat avantajları ve finansman seçenekleri ile bu yazımızda.

Renault Sıfır otomobil kampanyaları

Renault Haziran kampanyalarında birbirinden cazip yaz fırsatları var. Şimdi bir Renault binek otomobili satın almaya karar verirseniz, hem 15 bin TL 15 ay ile sıfır faiz olarak ödeyebilir hem de ödemelerinize Ocak ayında başlayabilirsiniz.  Eğer ’da ödememe gerek yok diyorsanız 18 ay ve 18 bin TL krediden de sıfır faizli olarak yararlanabilirsiniz. Ayrıca Renault’nun en çok satan modeli Fluence, modele özel bir kampanyada. Renault Fluence, 24 ay 40 bin TL’lik sıfır faizli kredi seçeneğiyle kampanyada.

Renault nakit indirimi de peşin alımlarda TL’ye varan avantajlar sunuyor. Clio, Symbol dizel, Captur’da TL, Symbol benzinli ve Megane HB’lerde TL,  Megane Sport Tourer ve Scenic modellerinde de TL nakit indirimi var.

Renault sıfır otomobil kampanyaları dışında yaza özel bir de servis kampanyası başlattı. Tüm Renault Fix paketleri (ön cam hariç) ve Elf motor yağları, yetkili servislerde %20 indirimli. Ayrıca 27 Haziran’a kadar Clio ön fren paketinin KDV dahil fiyatı TL.

Fiat Haziran Ticari Araç Kampanyaları

Fiat Linea, Doblo Panorama ve Fiorino Panorama için 24 bin TL 24 ay vade ve sıfır faiz ile satın alınabiliyor. 48 ay 40 bin TL’lik kredide de faiz oranı %0,  Ayrıca nakit alımlarda da Fiat Linea, Doblo Panorama, Fiorino Panorama TL indirimli.

Fiat ailesi araçlarda yarısını şimdi yarısını ’da öde kampanyası var. X’in sınırlı sayıdaki “Opening Edition” versiyonu da özel donanım paketi hediyeli.

Fiat ticari araç modelleri TL’ye 2 yıl %0 faizli kredi ve nakit indirimleriyle sunuluyor. 48 bin TL’ye kadar olan kredilerde ise faiz oranı %0, “10 numara Fiat” a kayıt yaptıran ticari araç sahipleri için de TL’ye kadar kasko Fiat tarafından ödeniyor.

Kampanyada Yeni Doblo fiyatı TL, Fiat Fiorino TL, Ducato Van fiyatı ise TL’den başlıyor.

Volkswagen Kampanyaları

Volkswagen 9 Haziran’da sabit kur kampanyası başlattı. Marka ve modelleri için farklı sabit kurlar belirledi. model Scirocco, Beetle, CC ve Tiguan’lar için 1 avro 2,35 TL, Golf R için 2,45 TL ve Touareg için 2,50 TL olarak sabitlendi.

model Tiguan, Beetle ve CC’ler için 1 avro 2,55 TL, Golf R ve Scirocco için 2,65 TL ve Touareg için 2,75 TL olrak belirlendi.

Toyota Haziran Kampanyası

Toyota, yaz kampanyasında indirimli fiyatların yanında 6 ay erteleme ile Ocak ’da ödeme fırsatı sunuyor. Toyota Yaris ve Toyota Corolla’nın dahil olduğu kampanyada düşük taksitler de dikkat çekiyor. Yaris Life TL’lik aylık taksitlerle, Toyota Corolla Life TL’lik taksitlerle alınabiliyor.  Kampanyada sıfır km Toyota Yaris fiyatı ’den, Toyota Corolla fiyatı ise TL’den başlıyor.

Ayrıca ilk 3 ay Toyota Forever Card ile BP’den yapacağınız akaryakıt alışverişlerinizde %4 akaryakıt hediyesi var. Ek olarak 1 lt Toyota orijinal motor yağı ve lastik alımlarında da sonraki bakımda kullanılmak üzere 80 TL’lik hediye çeki sizi bekliyor.

ve öncesi model bir Toyota’nız varsa, Forever Card ile fren paketlerinde ve yağ değişiminde %30 indirim, yedek parçalarda %15’ten, işçilikte %20’den başlayan indirimlerden yararlanabilirsiniz.  Toyota Forever kartını tüm Toyta plazalardan ücretsiz olarak edinebilir ve puan kazanmaya başlayabilirsiniz.

Nissan Kampanyaları

Nissan Qashqai, tüm versiyonlarıyla Haziran ’te kampanyaya girdi. 20 ay vadeli 40 bin TL’lik kredinin faiz oranı % olarak belirlendi.

Nissan Micra da bu ay 12 ay 12 bin TL seçeneğini sıfır faiz ile sunuluyor.

model Nissan Qashqai kampanyalı satış fiyatı TL’den,  Nissan Micra TL’den,  Nissan Juke TL’den, Nissan X-Trail TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Ford Haziran Otomobil Kampanyası

Ford, Haziran ayı kampanyası ile hem Ford binek araçlarda hem de Ford ticari araçlarda cazip krediler, indirimler ve düşük faiz avantajları sunuyor.

Yeni Ford Focus, kampanya kapsamında TL 20 ay ve %0,69 faiz seçeneği ile sunuluyor.

Ford ticari araç kampanyalarında Tourneo Courier binek Journey modeli için %0,69, diğer modeller için se 20 bin TL’den başlayan ve 30 bin TL’ye kadar çıkan sıfır faiz fırsatları var.

4 yaş ve üzeri Ford’unuz için de Eko Servis menülerinde indirimler var. model Fİesta ve Fusion ve model Focus ve C-MAX için servis ücreti TL.

Ford Transit için Eko Servis paket fiyatı TL, model Ford Transit Connect için TL ve model Transit içinse TL.

Opel Astra Kampanyası

Opel’de 3 aydan 24 aya kadar olan vadelerde %1,08 kredi avantajı sunuyor.  Opel kampanyalarında bu ay Astra HB fiyatı TL,  Astra sedan ise TL’den satılıyor.

Haziran ayı Opel kampanyasında Opel Mokka 62 bin TL’den başlayan fiyatlarla yer alıyor. litrelik hp’lik Mokka’nın otomatik vitesli fiyatı 83 bin TL iken, düz vites olarak fiyatı ise 79 bin TL.

Yeni Opel Corsa’nın kampanyalı fiyatı 41 bin TL’den, Opel Adam ise 61 bin TL’den başlayan fiyatlarla kampanyada bulunuyor.  Opel Meriva kampanyalı fiyatı TL, Opel Insignia TL, Zafira fiyatı ise TL’den başlıyor.

Skoda Kampanyaları

Haziran Skoda kampanyası ile Skoda yetkili satıcılarında takas indirimleri ve avantajlı kredi seçenekleri var.

Skoda Yeti ve Skoda Superb TL takas indirimi desteğiyle satışa sunuluyor. Skoda Octavia, Rapid Sedan, Rapid Spaceback modellerinde ise TL’lik takas indirimi mevcut.

Skoda Finans takas indirimlerinin yanında 48 aya kadar %0,99 faiz avantajı da sunuyor.

Skoda yaz bakım kampanyası ile de 15 Temmuz’a kadar ücretsiz check up hizmeti sunuluyor. Orijinal parçada, Castrol Edge motor yağlarında ve işçilik ücretlerinde %20 indirim de sağlanıyor.

Yılı Peugeot Otomobil ve Ticari Araç Kampanyaları

Peugeot kampanyası Haziran ’te Peugeot ayda TL taksitle ve sıfır faiz imkanıyla TL başlangıç fiyatıyla sunuluyor. Peugeot Crossover otomatik vitesli modeli de düz vites fiyatına sunuluyor.  Yeni Peugeot , ve modelleri de, tam otomatik BlueHDi dizel versiyonlarına özel 2+2 4 yıl garanti ile satılıyor. Peugeot ticari araç modeli Partner Tepee’de TL 20 ay %0 faiz fırsatı için de son gün 30 Haziran

Hyundai Kampanyaları

Hyundai Türkiye’deki Yılının anısına Hyundai i10, Hyundai i30, Hyundai ix35, Hyundai Accent Blue ve Elantra modellerinde kampanya düzenledi. Detayları Hyundai modellerinde sıfır faiz fırsatı haberimizde bulabilirsiniz.

Citroen Kampanyaları

Citroen Haziran ayı kampanyası ile Citroen C4 Cactus, Citroen C-Elysee modellerinde takas indirimleri, donanım hediyeleri sunuluyor. Ayrıca Citroen ticari araç modelleri Nemo Combi ve Berlingo Combi’de sıfır faiz avantajı bulunuyor. Haziran Citroen kampanyasının detaylarını Citroen kampanyası haberimizde bulabilirsiniz.

Alfa Romeo Kampanyaları

Alfa Romeo kampanyası ile Giulietta 3 yıl vadeli özel bir kredi seçeneği ile sunuluyor. Sıfır km model Alfa Romeo Giulietta fiyatı kampanya kapsamında TL’den başlıyor. Haziran ayında Alfa Romeo Giulietta sınırlı sayıda sunroof hediyeli. 

Honda Civic Sedan Kampanyası

Honda Civic Sedan 30 Haziran tarihine kadar “Şimdi Al, Kasım ’te öde” kampanyası ile hem TL’lik takas desteği hem de %0,78 oranlı kredi seçeneği ile sunuluyor. Honda Civic Elegance ve Honda Civic Executive versiyonları standart donanımda sunroof, ısıtmalı koltuklar ve Xenon farlar bulunuyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası