opel corsa 1.3 cdti 2006 baskı balata fiyatları / Opel Combo Debriyaj Seti Yedek Parça Fiyatları | funduszeue.info

Opel Corsa 1.3 Cdti 2006 Baskı Balata Fiyatları

opel corsa 1.3 cdti 2006 baskı balata fiyatları

'Corsa' Bakım ve servis ( sayfa)

  • Yarbay
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: soguknewale

    arkadaşlar merhaba;

    model dizel manuel aracım var 75hp 5 ileri. km'de
    ara&#; baskı balatayı sıyırdı sıyıracak. yani debriyaj istiyor.
    ustaya sordum par&#;a + iş&#;ilik tl'yi rahat ge&#;eceğini s&#;yledi.
    volan ve bilye değişmesi gerekirse tl i bulur dedi.
    tecr&#;besi olanlar var mı? fiyatlar hakkında bilgi alabilir miyim?

    benimde sonda kavrıyor ara&#; 49 bin de , ustalar acelesi yok dedi ama darbeyi almış dedi bende o y&#;zden fiyat araştırdım

    yetkili servis fiyatı olduğu i&#;in %25 yaş indirimi alıyor.

    debriyaj set tl ( baskı balata bilya set halinde)
    volan tl
    baskı balata volan iş&#;iliği tl

    (indirimsiz baskı balata seti , volanda gibi rakamlar s&#;ylediler).

    &#;zel serviste orjinalinde luk &#;ıkar dediler ancak Gm damgası yoktur denildi. Gm damgalı olanlarda var ama fiyat farkı olur dedi.

    Gm kutulu olarak fiyat aldım baskı balata , volanla birlikte toplam dediler. tl de usta alırım dedi. Luk olan daha uygun fiyatlı &#;ıkar aynı par&#;a farkı yok dediler ama par&#;aları g&#;rmedim tabi. Bu arada tl ye ara&#; filtre yağ bakım disk fren değişimleride dahildi. Onlarıda hallederim o fiyata dedi.

    Soruduğum zaman kasımdı. Zam gelmiş olabilir. Bu şekilde fiyatlar aldım ama acelesi yok dedikleri i&#;in değiştirmedim. Tahminimce yaza doğru değişim şart olacak.

    edit: değiştirirseniz beni de bildilendirirseniz sevinirim. Hangi par&#;a nereden aldınız hakkında? Hatta ankarada iseniz g&#;r&#;şt&#;ğ&#;m yerlerin tel adres atabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob -- 3 Ocak ; >




  • Yüzbaşı
    Mesaj
    mobm kullanıcısına yanıt
    cevap i&#;in teşekk&#;r ederim.
    istanbuldayım. satma durumum da var. satmayıp yaptırırsam bilgi veriririm.
    saygılar.
  • Yarbay
    Mesaj
    satarken usta aracı test ederse abi debriyaj durumu bu bu diye s&#;yleyebilir . Fiyatta indirim yapmanız gerekebilir. Luk filan daha ucuza &#;ıkıyor baskı balatası sanırım. Volanla birlikte en fazla arası oynar. Tabi karar sizin. ha masraf yapıp satmışsınız ha aynı fiyatı d&#;ş&#;rm&#;şs&#;n&#;z aynı şey.

    bizim ara&#;larda baskı balata giderken volanıda g&#;t&#;r&#;yormuş diye duydum ama bilmiyorum. S&#;k&#;l&#;nce bakılması lazım. Ben araca bineceğim i&#;in bu yaza doğru yaptıracağım inşallah.

    edit: yokuş &#;ıkarken gaza y&#;klenince yada d&#;z yolda devir dalgalanması var mı? motorda bağırma ? Sonda mı kavrıyordu sizin ? Vites ge&#;işleri sıkıntılı oluyor mu ? Yokuşta denediniz mi kavrama noktasında geriye ka&#;ırma başladı mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob -- 4 Ocak ; >
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    mobm kullanıcısına yanıt
    sattım aracı. :)
    satarken de s&#;yledim debraj mevzusunu alan bilerek aldı. zaten o y&#;zden fiyatı d&#;ş&#;k tuttum.
    alan arkadaşın ustası baskı balata volan bilye işcilik dahil TL masraf &#;ıkarttı.

    volan genelde de değişiyor diye duydum ama ne olacağı belli olmaz tabi s&#;k&#;ld&#;kten sonra ortaya &#;ıkar.

    yokuş &#;ıkarken ara gazı veriyordu. devir g&#;stergesi &#;ıkıyor sonra tekrar funduszeue.infoa bağırma olmadı aragazı saymazsak.
    vites ge&#;işlerinde bir sorun hissetmemiştim ama siz sorunca sanki son zamanlarda oldu gibi.

    &#;ok yukarda kavradığı i&#;in ka&#;ırmamak i&#;in &#;zen g&#;steriyordum.
    &#;zellikle 1'den 2. vitese ge&#;erken ara&#;ta titreme oluyordu.

    neyse alana hayırlı olsun :)
  • Yarbay
    Mesaj
    hayırlı olsun :) yazdığınız i&#;in teşekk&#;rler

    baskı balata i&#;in km normal , bende yokuş &#;ıkarken bağarma devir sapıtması yok şuan gaza da y&#;kleniyorum. Sizinki baya gitmeye yakınmış ama benimde okadar km yi g&#;receğini sanmıyorum hayırlısı artık
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    ben baski balata volani liraya degistirdim kendi ustamda konusup biraz pazarlikla sabit volan taktirdim eski sesli halide gitti debriyajda pamuk gibi
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    model corsa dti var bakım i&#;in tl istedi yetkili servis. Hava filtresi , polen filtresi , yağ filtresi , yakıt filtresi, balata temizleme, 5 LT motor yağınız ve cam suyu değiştirilerek b&#;t&#;n elektrik elektronik aksamlar kontrol edilip temizliği sağlandıktan sonra size teslim edilmektedir . Liste fiyatı TL’dir. Ancak size &#;zel uyguladığımız Clup kart indirimi ile TL ye bakımınızı ger&#;ekleştiriyoruz. Aynı zamanda sizlere &#;zel motor temizliği hediyemizdir.
    bana biraz pahalı geldi a&#;ık&#;ası? sizler nerede yaptırıyorsunuz bakımları?
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    TheDoCTT kullanıcısına yanıt
    Yağ filtresini kesinlikle orjinal al. Diğer filtreleri kafana g&#;re al. Bosch Man filter gibi markalardan. Yağ da mobil kullanmanı &#;neririm. B&#;yle bir bakımı TL civarına yaptırabilirsiniz
  • Yarbay
    Mesaj
    bir daha ki bakıma bende kendi ustama gideceğim par&#;aları alıp. Yalnız par&#;aların orjinalliği &#;ok &#;nemli. Dışarıda orjinal par&#;a bulabiliyorsanız alıp yaptırın. Yağ filtresi de &#;nemli hava filtreside. Eğer bulamıyorsanız servise. Zaten ara&#; yaşından dolayı baya indirim oluyor. Ek olarak yağı dışarıdan g&#;venilir yerden alıpta yetkili serviste koydurtabilirsiniz ben &#;yle yaptım şuana kadar. Yağdan da ge&#;iriyorlar &#;&#;nk&#;. Birde iş&#;ilik fazla alıyorlar.
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    aceryenia kullanıcısına yanıt
    teşekk&#;r ederim. g&#;venilir bir usta bulmak kalıyor geriye sanırım :)
  • Yarbay
    Mesaj
    bug&#;n triger zinciri i&#;in de fiyat aldım. Triger zincirinin normal fiyatı TL ancak yaş indirimi değilde fix kampanyası var dedi. Zincir fiyatı TL dedi. Buna iş&#;ilik ise Tl alıyoruz dedi. Toplamda TL yapıyor.

    değişim s&#;resi i&#;in ise belli bir değişim s&#;resi ve km si yok , ses yapınca değişiyoruz dedi.

    par&#;a fiyatı uygun da , iş&#;ilik &#;ok alınıyor. Sanırım karter s&#;k&#;l&#;yor değişim sırasında bu y&#;zden de yağ ve yağ filtresininde değişmesi gerekiyor.

    bilginize arkadaşlar
  • herkese kazasız belasız haftalar arkadaşlar. opel corsa cdti 95 hp model aracımın periyodik bakımlarını yaptıracağım ve filtreleri internetten sipariş vermeye karar verdim. Yağ ve mazot filtresini GM marka alacağım, diğerleri i&#;in &#;nerdiğiniz marka var mı ? bir de satışlarını yapan daha &#;nce sipariş verdiğiniz g&#;venilir bir internet sitesi tavsiyeniz var mı? iyi g&#;nler dilerim .
  • Yarbay
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    Bizim corsa lara. Mobil 1 ile mobil arasında fark olur mu? Sonu&#;ta benzinlerde dpf de benzinli ara&#;lar. İ&#;in geliştirilen form da yok. Acaba fazla para mı veriyoruz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mob

    funduszeue.info

    genelde buradan sipariş verenler oldu. Orjinal par&#;alar var t&#;m filtreleri gm kullanın

    hayırlı olsun yağ olarakda mobil 1 motul kullanabilirsiniz

    motor no nuza g&#;re sipariş verin ki uygun par&#;alar olsun

    cevap i&#;in sağolun hocam :) geriye izmir'de d&#;r&#;st sağlam bir opel ustası bulmak kalıyor.




  • Yüzbaşı
    Mesaj
    Corsa d Aracım km yi ge&#;ti. İnsp yanmadı ama bakıma km var , erken yaptırsam bir şey olur mu ? Bir de km bakımında neler değişiyor ? Fren balataları km de değişti.
  • Çavuş
    56 Mesaj
    cdti aracim km de ve periyodik bakim zamani geldi . Sİmdiye kadar 5 30 yag kullandim 5 40 in sicak mevsimde daha korumali oldugunu duydum egede yasiyorum konu hakkinda bilgili arkadaslar yardimci olr mu.

    funduszeue.info ile n11 deki orjinal yedek parca saticisi ayni mi acaba bakim setleri ve yagi internetten almayi dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarbay
    Mesaj
    Merhabalar. Corsa D XER (85 Hp) easytronic motor yağ kapasitesi tam olarak 4 LT midir, XEP Lt civarı, XER ler biraz daha fazla alıyor sanırım, bilgisi olan yazarsa sevnirim yurtdışı bazı forumlarda XER i&#;in 4 Lt olduğu s&#;ylenmiş, tam emin olamadım.
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    parker48 kullanıcısına yanıt
    Benim de d&#;z benzinli aracım 4 lt alıyor XER motor kodlu, sanırım sizinki de 4 lt dir.
  • yeni mesaja gitYeni mesaj

Corsa D CDTİ Baskı Balata ve Volant Seçimi

kannn' Alıntı:

oynar volant araç yüzde 10 kadar performans kaybı yaptırır esnediği için ama konfor verir sabit volant direk krank gücünü verir şanzumana güç direk volanta olur buda güç kaybı yaptırmaz ama bu seferde konfor biraz gider sabt volanta araç çok hafıf ilk kalkışta tekler oynar volant pahalıdır sabit volanta uzun kilometrece kullanırsın sorunsuz bana kalırsa sabit volant al kafan rahat etsin eksi yönü konfor olur artı yönü güç kaybın olmaz olmaz ara ara ses duymazsın volantın

Genişletmek için tıklayın

Açıkcası o ayağa vurma olayı çok sinir bişey. Sanırım clio b rsin volanıda sabitti beygirde herhangibir sarsıntı yada konforu eski yönde etkilecek bişey yapmamıştı bana. Yarı gücündeki bu garibanda sorun olacağını sanmam ucuzu ve uzun ömürlü iyidir üstat

Benim aklımı kurcalayan kendim yapacğım için örnek veriyorum üzerinde 10 cıvata vardır sökünce sabiti takıp 10 cıvataı sıkınca tamama mıdır yoksa oraya uydurmak için parça vs. gerekiyor mu çünkü baskı balata fark var birinin göbeği boru gibi uzun sabitinkinde boru kısmı yok

otoparcasiparis logo

Satın aldığınız ürünü, kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içinde tarafımıza ulaşarak aşağıdaki koşullar dahilinde kargo bedeli ödemeden ücretsiz olarak iade edebilirsiniz.

İade edeceğiniz ürünü Aras Kargo ile tarafınıza kesilen fatura adresine alıcı ödemeli olarak gönderebilirsiniz. Farklı kargo şirketi ile gönderilen hiçbir iade kabul edilmeyecektir.

Ürünlerin cayma hakkı dahilinde iade alınabilmesi için satın alınan ürünün orijinal kutusunda ve içinde bulunan ambalajlara zarar verilmemiş olması, faturasının ve tüm tamamlayıcı aksesuarlarının yanı sıra varsa hediye olarak verilen promosyonlu, kampanyalı ürünlerle birlikte aynı anda hasarsız ve eksiksiz gönderilmesi gerekir.

Gönderdiğiniz ürünlerin bedeli, Otoparçasipariş tarafından iade işleminin onaylanmasının ardından 3 iş günü içinde tarafınıza geri ödenecektir.

Ödeme şekli kredi kartı ve tercihiniz para iadesi ise ödemeniz online olarak kredi kartınıza iadenizin onaylandığı anda hemen yapılacaktır. Ödemenizin hesabınıza yansıması bankaların işlem sürelerine göre farklılık gösterebilir.

Luk Opel Corsa C () Sabit Volant Debriyaj Seti () /Corsa

Luk Opel Corsa C () Sabit Volant Debriyaj Seti ()

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Satıcı : BAKIM FİLOSU

Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Koleksiyona Ekle

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün BAKIM FİLOSU tarafından gönderilecektir.
  • OPEL CORSA C DİZEL SABİT VOLANT DEBRİYAJ SETİ (LUK) OPEL CORSA C DİZEL SABİT VOLANTLI ARAÇLARA UYUMLU DEBRİYAJ SETİ ÜRÜN İÇERİĞİ: DEBRİYAJ BASKISI DEBRİYAH BALATASI ORİJİNAL ÜRETİCİ LUK ÜRÜNÜDÜR.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Luk Opel Corsa C () Sabit Volant Debriyaj Seti ()

  • OPEL CORSA C DİZEL SABİT VOLANT DEBRİYAJ SETİ (LUK) OPEL CORSA C DİZEL SABİT VOLANTLI ARAÇLARA UYUMLU DEBRİYAJ SETİ ÜRÜN İÇERİĞİ: DEBRİYAJ BASKISI DEBRİYAH BALATASI ORİJİNAL ÜRETİCİ LUK ÜRÜNÜDÜR.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası