ayakkabı kaymaması için silikon / Ayakkabının Kaymaması İçin Ne Yapılır?

Ayakkabı Kaymaması Için Silikon

ayakkabı kaymaması için silikon

İndiriminVar Topuklu Ayakkabı Kaydırmaz Silikon Jel Ayak Yastığı Tabanlık 2li ANKAY

İndiriminVar Topuklu Ayakkabı Kaydırmaz Silikon Jel Ayak Yastığı Tabanlık 2li

Kurumsal Fatura

Satıcı : İndiriminvar

Koleksiyona Ekle

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

favori

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün İndiriminvar tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

İndiriminVar Topuklu Ayakkabı Kaydırmaz Silikon Jel Ayak Yastığı Tabanlık 2li

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ayakkabılarınızın kaymaması için ne yapabilirsiniz? Tabanın buzda kaymaması için ne yapmalı

Kışın başlangıcında, hava eksi ve artı sıcaklıklar arasında dalgalanırken, aynı anda dünyayı inatçı buza daldırdığında, en büyük hayal, kaymaz tabanlı kışlık botlardır. Ancak seçtiğiniz çift, başlangıçta sabit bir tabanla oluşturulacak kadar şanslı değilse, her şeyi kendiniz düzeltmek oldukça mümkündür. Ya da neredeyse bağımsız olarak, ayakkabıcıların bir kerelik yardımına başvurmak.

Genel olarak, ayakkabılarda buza karşı güvenilir koruma mevcuttur! Ve tam olarak ne - size daha fazlasını söyleyeceğiz!

Bu arada, 2 yıl önce "Buz korkunç değil! Kararlı hale geliriz - basit ipuçları" yazdık. Bazı yöntemler ve öneriler var, ancak bu yıl bazıları çok garip gelse de en popüler ve etkili yöntemlerden geçmeye karar verdik.

Ayakkabılarınızın tabanının kaymamasını sağlamanın ev yapımı yolları

Yöntemlerin güvenilirliğini artırma yoluna gidelim. Ayakkabıların kaymasını sadece birkaç saat veya gün boyunca çıkarmak gerektiğinden (örneğin, bir çifti mahvetmekten korkuyorsanız ve acilen ve uzun süre buza çıkmanız gerekiyorsa), ancak temelde - sonsuza kadar.


1. Yapışkan bant ile. Eylem süresi - gün.

Sonuç olarak: Bir eczaneden bir rulo kumaş yapışkan sıva satın alıyorsunuz. cm'lik birkaç parçayı kesin (ayağınızın parametrelerine bağlı olarak) ve kuru ve temiz bir taban üzerinde çapraz bir şekilde yapıştırın. Yöntem, kuru soğuk kışlar için uygundur, sulu kar sırasında yama anında düşer. Bu durumda, her zaman yanınızda taşımanızı ve istediğiniz zaman değiştirmeye hazır olmanızı öneririz.

2. Keçe ile.

Alt satır: önce keçe parçaları (örneğin, eski keçe çizmeleri temel alın) ve yapıştırıcı (hem “Moment” hem de sıradan PVA yapacaktır) almanız gerekir. Kışlık ayakkabıların temiz ve kuru tabanına yapıştırıcı sürün ve hemen tüm çevre boyunca keçe parçalarını dikkatlice yapıştırın ve tamamen kurumasını bekleyin.

Lütfen dikkat: Bu yöntem sadece kuru kışlar için de uygundur. Erime döneminde, bu iyi bir seçenek değildir, çünkü keçe bir yara bandı gibi hızla soyulabilir.

3. Yapıştırıcı ile. Etki süresi haftadır.

Alt satır: süper yapıştırıcı veya geleneksel PVA alın. Bununla birlikte, deseni çiftin kuru ve temiz tabanına uygulayın. “Koruyucu modelin” tamamen kurumasını bekleyin ve buz üzerinde güvenle test edebilirsiniz. Bu yöntemin popüler bir modifikasyonu: kaymayı önleyici etkiyi düzeltmek için hemen yeni bir tutkal tabakasını sıradan kumla kaplayın.

4. Zımpara kağıdı ile. Eylem süresi - hafta veya aya kadar.

Zımpara kağıdının hafta buz üzerinde kalmanıza yardımcı olacağı ilk seçenek, önceki yönteme benzer: keçe yerine maksimum taneli zımpara kağıdı parçalarını yapıştırmanız yeterlidir.

İkinci seçenek biraz agresif ve radikaldir, ancak periyodik olarak uygulandığında daha güvenilirdir. Sonuç olarak, zaman zaman ince taneli zımpara kağıdı ile ovalarsanız, kışlık ayakkabıların kaymaz tabanı oluşur.

5. Çorap yardımı ile. Etki süresi sonsuzdur (veya çoraplar eskiyene kadar).

Alt satır: yöntem oldukça garip ve hatta komik. Sadece ayakkabının altına değil üstüne çorap giymeniz gerekiyor. Genellikle çorapların yapıldığı pamuk buza karşı mükemmel bir şekilde direnç gösterir, bu nedenle bu yapı buz üzerindeki dayanıklılığınızın garantisidir. Bu nedenle, stil sorunları sizin için ikincil ise, bu hayat tüyosunu kullanmaktan çekinmeyin.

Bot tabanlarını kayganlaştırmanın profesyonel yolları

Herkesin tabanın altına bir yama veya İtalyan botlarının üzerine bir çorap (çorap hakkında ne söyleyebiliriz) karar vermeyeceğini anlıyoruz, bu yüzden şimdi size profesyonel ve estetik açıdan yeterli yöntemlerden bahsedeceğiz.

1. Koruyucu girinti.

En kaymaz taban her zaman derin bir sırt ile donatılmıştır. Çiftinizde yeterince derin değilse, kunduracı bu anı düzeltebilir. Lütfen bu yöntemin yalnızca kalın tabanlı modeller için uygun olduğunu, ince olanın zarar göreceğini veya patlayacağını unutmayın.

2. Demir topuklu.

Topuğun içine özenle yerleştirilmiş bu minyatür detay, her türlü kaygan yüzeye sıkıca sabitlemenizi sağlar. Doğru, yürürken yüksek bir vuruş nadiren memnun edecektir, ancak buzda stabilite bir öncelik ise, yöntem size yardımcı olacaktır.

3. Metal çiviler ve vidalar.

Eylem önceki yönteme benzer, ancak burada metal parçalar tabanın tüm alanına tutturulmuştur. Kalın ve yoğun olmalı ve bir profesyonel çivi ve vidaları monte etmelidir.

4. Poliüretan koruma.

Poliüretan, rahat ayakkabıların bile yapıldığı pratik bir malzemedir. Tabana uygulandığında kayma seviyesini azaltır ve yeterince uzun süre dayanır. Yine, sadece bir profesyonel tarafından uygulanmalıdır.

5. Buz sürüklenir veya buz sürüklenir.

Kelimenin tam anlamıyla her köşede satılan cihazlar. Çeşitleri o kadar etkileyici ki, kaba erkek kışlık ayakkabı, model kadın, çocuk ve diğerleri için örnekler bulabilirsiniz. Kauçuk kayışlardan oluşan bir yapıya ve merkezde bulunan çivili bir ağızlığa benziyor. Ayakkabının topuk ve burun kısmına kauçuk bantlar takılır ve ayağın ortasına geniş bir çivili kısım yerleştirilir. Buz driftleri bildiğimiz en pratik ve güvenilir üründür. Gerçekten de ayakkabıların buzda kaymaması için en iyi yol bu.

"Denemeyin bile": Hangi yöntemler ayakkabılarınızı kaymaktan asla korumaz?

Verimli ve etkili yöntemlere ek olarak, karşıt önerilere dayanarak “buzda nasıl hayatta kalınmaz” hayat tüyolarının mini bir listesini oluşturduk.

Evet, aynen böyle - patates. Daha doğrusu, bir kış çiftinin tabanlarını cömertçe yağlamanın tavsiye edildiği bir çiğ patatesin yarısı. Tahminde, bu onun herhangi bir buz üzerinde hayatta kalmasına yardımcı olacak, aslında - bu tür ayakkabılar nişastadan sadece beyaz lekeleri “parlıyor” ve burada stabilite hakkında konuşamayız.

Açıkçası garip geliyor, ancak bazen etkili bir yöntem olarak, kaba bir rende ile taban üzerinde tam anlamıyla yürümeniz önerilir. Sizi üzeceğiz, ancak umutsuzca hasar görmüş bot veya bot tabanı dışında, bu başka bir sonuç getirmeyecek. Ayrıca, bazı durumlarda, bu tür manipülasyonlardan sonra taban basitçe “yüzebilir”.

Kışlık ayakkabılara cömertçe saç spreyi uygularsanız, çıktının kaymaz bir taban olacağını söylüyorlar. Ancak uygulama bunun başka bir verimsiz yöntem olduğunu gösteriyor. Bu nedenle, bir çifte eziyet etmemek daha iyidir - işe yaramaz.

not Nedir - kaymaz ayakkabılar: mükemmel portreyi çizin

İdeal bir portre ayrıntılardan oluşur, ancak bizim durumumuzda sadece bir kilit nokta var - tek.

Genellikle doğal ve sentetik malzemelerden yapılır, ancak ikinci seçenek kışın en popüler olanıdır. Şunları içerir: sentetik kauçuk, polimerik malzemeler, polivinil klorürler, termoplastik elastomer (TPE) ve poliüretan. Kaymayı önleyici özelliklere ek olarak, tüm bu malzemelerde soğuğa karşı güvenilir koruma önemlidir. Poliüretan, kauçuk ve her türlü kauçuk, ° C'ye kadar olan sıcaklıklar için tasarlanmıştır. Daha güçlü şoklarla ( °'ye kadar don), termoplastik bir elastomer taban başa çıkacaktır.

Kataloğumuzda bayan ve erkek kışlık ayakkabı modelleri geniş bir ürün yelpazesinde sunulmakta olup, tek tip taban kullanılmamaktadır. Tüm modellerde, çoğu sentetik malzemeden yapılmıştır - derin bir sırt veya ayrıntılı bir üç boyutlu desen. Ek olarak, yerli üreticilerin (Gross, Davis, Konors, Anry) ayakkabıları, Ukrayna hava koşullarına özel olarak uyarlanmıştır. Tüm bu faktörler, kaymaz kışlık botlarımızın sizi güvende ve rahat tutacağı anlamına geliyor!

Artık kışlık ayakkabılar kayarsa ne yapılabileceğini ve yapılamayacağını biliyorsunuz. Son olarak, en sevdiğimiz sözlerden birini söyleyelim - "En iyi tedavi korunmadır!". Bu nedenle, ilk etapta yerel kış gerçeklerine tam olarak uyarlanmış bir tabana sahip yüksek kaliteli ayakkabılar seçerseniz, % güvenlik garanti edilir. Örneğin, yeni koleksiyonumuzdaki modelleri beğenin!

Kış, soğuk temiz havada ilk karda yürüyebileceğiniz, kartopu oynayabileceğiniz veya buz pateni pistine gidebileceğiniz yılın harika bir zamanıdır. Ancak bu sezon kaygan kaldırımlar nedeniyle en travmatik olanı. Bu nedenle, kış kar yağışlarının başlamasıyla birlikte, rahat ve güvenli ayakkabı seçimi sorunu akut hale geliyor.

Güzel ve modaya uygun kışlık botların ilk kar testine bile dayanmadığı sık görülür. Bu sorun özellikle buz sırasında geçerlidir. Kışlık ayakkabıların kaymaması için tabanının yumuşak ve derin bir tabana sahip olması gerekir.

Kışlık ayakkabı seçimi

Kışlık ayakkabı alırken, sadece görünümüne değil, aynı zamanda çok önemli bir kısmına - tabana da dikkat etmeniz gerekir. Pürüzsüz ise buzlu havalarda kaygan zeminde yeterli tutuşu sağlayamayacağından soğuk havalar için kesinlikle uygun değildir. Bir çocuk için ayakkabı seçimi özel dikkat gerektirir. Lastik sırtı ne kadar derin olursa, kaymaya karşı o kadar dayanıklı olur.

Tabanı yapmak için kullanılan malzeme çok önemlidir. Üretimde düşük kaliteli hammaddeler kullanılırsa, soğukta sert ve çok kaygan hale gelir. Ayakkabıların buz üzerinde kaymaması için kauçuk bir taban seçmek gerekir. Bugün oldukça düşük sıcaklıklara dayanabilen özel bir dona dayanıklı kauçuk var. Pahalı modellerde, yerleşik metal sivri uçlar veya özel ekler şeklinde özel koruma bile sağlanır.

halk tarifleri

Patenlerde olduğu gibi botlarda kaymaya devam eden birçok kişi başka bir şey yapmaya çalışıyor ve ayakkabıların kaymaması için halk ilaçları kullanıyorlar. Zamana direnen birçok tarif var. Yapmaları kolaydır ve botların görünümünü bozmazlar.

Tabanı alkol veya solvent ile yağdan arındırdıktan sonra, üzerine iyi bir ayakkabı tutkalı ağı sürün ve kurumasını bekleyin ve ardından başka bir tabaka ile örtün. Bundan sonra botu nehir kumunun üzerine koyup sertçe bastırmalısınız. Böyle bir ev yapımı koruyucu, yaklaşık bir ay boyunca güvenli yürüyüş sağlayacaktır, ardından aracı tekrar kullanabilirsiniz. Bu yöntem, bozulmayı umursamadığınız eskimiş ayakkabılar için daha uygundur. Şık model ayakkabılar için geçerli değildir. Ek olarak, cilalı veya fayanslı bir zeminin yüzeyini çizdikleri için, işlenmiş ayakkabıların iç mekanlarda giyilmesi rahatsız edicidir.

Kaymaz ayakkabılar

Ayakkabıları iyice temizledikten ve kuruttuktan sonra, önce tabanını zımpara kağıdı ile ovalamalı, ardından tutkalla yaymalı ve aynı kağıdın kesilmiş parçalarını yapıştırmalısınız. Botların topuklarına ve parmak uçlarına özellikle dikkat edilmelidir. Onlara keçe parçaları yapıştırılabilir - kaymayı önler. Tutkal hızla aşındığı için bu aleti birkaç günde bir yenilemeniz gerekir.

Ayakkabıların kışın kaymasını önlemek için eski bir naylon çorap kullanabilirsiniz. Tabanın üzerinde ateşe verirseniz, erimeye ve üzerine damlamaya başlayacaktır. Donmuş naylon parçaları, düzenli olarak güncellenirse kaymayı ve yaralanmayı önleyecek yapay bir koruyucu oluşturur.

İnce tabanlı ayakkabılar için silikon yapıştırıcı uygundur. Daha önce zımpara kağıdı veya demir fırça ile ovalanan yüzey, böyle bir sprey ile işlenir. Emildikten sonra, manipülasyonlar tekrarlanmalıdır. Daha sonra ayakkabılar iki gün boyunca kurutulur.

Ayrıca tabanın yüzeyine su itici bir ayakkabı cilası sürmeyi de deneyebilirsiniz. Nem derecesini azaltmak kaymayı da azaltacaktır. Bazıları yüzeyi saç spreyi ile kaplar, ancak çabuk yıpranır.

Yapışkan bir sıva da kaymayı önleyici bir madde olabilir, ancak ayakkabının görünümünü bozmamak için kumaş bazında ve tercihen koyu renkli olanı seçmelisiniz. Aşırı durumlarda, beyaz yama siyah keçeli kalemle kapatılabilir. Malzemeyi şeritler halinde kestikten sonra, tabana boyunca ve boyunca yapıştırmalısınız. Bu yöntem basit ve uygun fiyatlı, ancak kısa ömürlü, sadece iki gün yetecek kadar para var. Ancak yanınızda bir yama taşıyorsanız, soyulan parçayı hızlıca değiştirebilirsiniz.

Bazıları, kayak bağlamaları için kullanılan çift taraflı bant veya keten şeritlere yapışır. Çok rahattırlar ve uzun süre dayanırlar. Ve eğer cerrahi bir yama bulursanız, çok uzun süre dayanır.

Daha kolay bir yol var - sokağa her çıkmadan önce botlarınızın tabanlarını çiğ patates veya suda nişasta çözeltisiyle ovalayın. Ancak bu işlem basit olmasına rağmen günlük tekrarlama gerektirir.

Çocuk ayakkabıları kayarsa, tabanı flanel kumaş parçalarıyla yapıştırabilirsiniz. Bu yöntemin dezavantajı, bu kaplamaların yürürken görünür olmasıdır.

Yaratıcılık için çocuk kitleri, sıcaklığa maruz kaldığında genişleme eğiliminde olan ve üç boyutlu bir desen oluşturan parlak renkler içerir. Kuruduktan sonra yüzeyde gevşek bir desen bırakırlar. Çocuk ayakkabılarının kaymaması için, ayakkabı tabanlarına küçük bir kat boya uygulayabilir ve bir gün kurumaya bırakabilirsiniz. Etki geçicidir, ancak yamanın etkisinden daha uzundur.

Daha radikal yöntemler

Izgara, pürüzsüz bir kayma yüzeyinde bile bir pürüz oluşturacak ve bu da buzlu kaldırımlarda birkaç hafta boyunca güvenli hareket sağlayacaktır. Sadece ince tabanı bozmamaya dikkat etmelisiniz. Desen herhangi bir keskin nesneyle uygulanabilir - bir bıçak veya iyi ısıtılmış bir çivi.

Ayakkabıların buzda kaymasını önlemek için daha radikal bir yöntem kullanabilirsiniz ancak bu sadece kalın tabanlı botlar için uygundur. İçine küçük vidalar vidalanır ve çok uzun olan uçları kesilir. Bu yöntem, yürürken kaymayı güvenilir bir şekilde önleyecektir, ancak vidaların sesi ile rahatsızlığa neden olacaktır. Ayrıca, bu tür botlarda, ahşap yüzeyi çizmemek için parke üzerinde yürüyemezsiniz.

Soğukta kayak gibi kaymaya başlayan kalın poliüretan tabanlı ayakkabıları, derin sırtlı rahat kışlık botlara dönüştürmenin kolay bir yolu var. Bunu yapmak için, yüzeyinde bir tüberkül deseni oluşturacak sıcak bir havya ile küçük delikler açmak gerekir. Botlar, buzdan bile korkmayan mükemmel sivri uçlara dönüşecek. Çalışırken, dikkatli olduğunuzdan emin olun.

profesyonel yöntemler

Halk tariflerini tanımayan ve takip etmeyecek olanlar için kışlık ayakkabılar için profesyonel aksesuarlar var. Atölyeler, yüzeyin tam boyutuna kesilmiş ve sıkıca yapıştırılmış kauçuk bir kaymaz etiket sunabilir. Fiyata bağlı olarak, derin sırt desenli daha kalın bir kaplama seçebilirsiniz. Sadece ustayı acele etmeyin ve botları vaktinden önce alın. Çıkartmanın kış aylarında dayanabilmesi için iyi yapışması gerekir.

Ayakkabıların kaymasını önlemek için birçok kişi internet üzerinden bedenlerine göre seçilen özel buz erişim pedlerini araştırmaktadır. Temel olarak, yalnızca kolayca yapıştırıldıkları düz tabanlı botlar için uygundurlar. Topuklu zarif kadın yarım botlar da dahil olmak üzere, farklı malzemelerden ve farklı modeller için çok sayıda led erişim seçeneği vardır. Bu pedler kaymayı önleyen çivili bir yüzeye sahiptir. Dışarı çıkmadan önce bot veya bot giyilir ve içeride çıkarılırlar.

Çok sayıda ipucu ne yapılması gerektiği hakkında konuşur ve ayakkabıların kaymaması için çeşitli manipülasyonlara başvurmanızı önerir. Bu çözümler genellikle botlara sürekli dikkat gösterilmesini, ürünün düzenli olarak güncellenmesini gerektirir ve her zaman % güvenilir değildir. Ancak doğru kışlık botları satın almadan önce iyi bir geçici çözümdürler.

Tünaydın arkadaşlar! Ve yine halılar hakkında. Bugün paspasın kaymaması için soruyu cevaplıyorum, ne yapmalıyım?

Evde ahşap bir zemin var ve üzerinde yatan kilim rahatsızlık vermiyor, serbestçe basıyorum, hiçbir yere kaçmıyor. Ama burada iğne yapan kadınlar, kilim örüyorlar, halının muşamba, laminat üzerinde kayacağından endişe duyuyorlar. Ve evde hala küçük çocuklar varsa, sorun olabilir.

Forumları gezdikten sonra, örme bir halının kaymaması ve sadece örme değil, bazı cihazların büyük fabrika halıları için de uygun olması için neler yapılabileceğine dair bazı pratik ipuçları buldum.

Kayma matı: ne yapmalı

Cevap, bu sorunu çözmek için bir şeyin yanlış tarafa yerleştirilmesi, dikilmesi veya yapıştırılması gerektiğini gösteriyor.

Örneğin kilimlerin banyoda kaymaması için altlarına aynı banyo için tasarlanmış kauçuk kilimler koyabilirsiniz. Hem ucuz hem kullanışlı. Kauçuk karo üzerinde kaymaz, istenildiği zaman yıkanabilir ve örme halı yıkanabilir.

Mucitlerimiz, halının yanlış tarafına kenar boyunca ve ortada evde bulunabilecek çeşitli kauçuktan küçük parçalar diker: terlik tabanları, lastik borular vb.

Kauçuğa ek olarak, silikon mükemmel bir kaymazlık etkisine sahiptir.

Ve bir seçenek olarak - çevresine bir halı bulaşmış banyo için silikon dolgu macunu kullanımı. Halı muşamba üzerinde kaymaz ve sızdırmazlık maddesi yıkandıktan sonra bile parçalanmayacaktır.

Bunlar, seriden bu tür seçenekler, tabiri caizse "ucuz ve neşeli" veya modern terimlerle - yaşam tüyoları.

Ancak bizim uygar dünyamızda artık halıların kaymasını önlemek için tasarlanmış özel cihazlar satın alabilir ve aynı zamanda eşyanın içeriden düzgün ve güzel görünmesini de isteyebilirsiniz.

Paspasın kaymasını önleyen 4 cihaz

Mat altlık

Halı mağazalarında, ince bir polivinil klorür ağı olan bir halı altlığı satın alabilirsiniz. 60x'den x cm'ye kadar farklı ebatlarda hazır parçalar halinde satılır ve iki renkte gelir: gri ve bej.

Fiyat ila ruble arasında değişiyor.

Böyle bir ağ, halıya içeriden dikilebilir veya yıkama açısından çok daha uygun olan altına basitçe yerleştirilebilir.

Ağ herhangi bir zemine yapışır ve bir eldiven gibi uzanarak matı yerinde tutar. Antistatik ve hipoalerjeniktir, aşınmaya karşı dayanıklıdır ve fiziksel efordan korkmaz.

silikon damper

Harika tavsiyeler buldum: mobilya mağazalarında silikon halkalar satılıyor - kapıları kapatırken darbeyi yumuşatmak için tasarlanmış ve ses geçirmez amortisörler. Bu halkalar kendinden yapışkanlıdır ve kilimlerin kaymasını önlemek için harika olabilir.

Ali'de 66 ruble için adetlik bir paket satın alabilirsiniz.

Silikon çıkartmalar

İnsanlar Aliexpress'den silikon çıkartmalar satın alırlar (veya bunlara köşeler veya tutucular da denir) ve herkes çok mutludur.

Set, üçgen veya dikdörtgen şeklinde dört çıkartma içerir. Halının köşelerine yapıştırılırlar. Yuvarlak bir halının üzerine de uyarlanabileceğini düşünüyorum.

İncelemelere göre, bu tür tutuculara sahip halılar zemine sıkıca tutunur, köşeleri süpürürken bile bükülmez, çocuklar yanlarında koşarken yollar yoldan çıkmaz. Zeminlerde veya halılarda yapışkan kalıntı bırakmaz.

Kirlenme durumunda çıkartmalar kolayca çıkarılabilir, yıkanabilir ve tekrar yapıştırılabilir: Yapışkanlık özelliklerini kaybetmezler.

Bir setin fiyatı ruble.

lateks süt

Ve başka bir modern kaymaz araç sadece kilimlerde değil, çoraplarda da kullanılır - lateks süt (diğer isimler kaymaz jel, silikon jel, kauçuk boyadır). Aslında, öncelikle tabanı lastik çıkıntılı çoraplar oluşturmak için tasarlanmıştır.

Farklı renklerde olur, ucuz değildir: ml - yaklaşık ruble. El sanatları mağazalarımızda görmedim, belki orada bir yerdedir, daha sık internetten satın alırlar.

İlk kar çoktan düştü. Geceleri soğuktur - ve hafif bir çözülme ile buz oluşur. Morluklar ve kırıklarla dolu bir dönem, kendini sokağa düşmekten nasıl koruyacağını bilemeyenleri tehdit ediyor.

Uygun ayakkabı

Şık yüksek topuklu botları bahar havalarına ertelemenizi tavsiye ederiz. Mağazalarda daha basit ayakkabılar arayın. Tabanı inceleyin. Pürüzsüz - hiç kış ayları için değil. Karla kaplı bir yolda yürürken ayakkabıların kaymaması için derin ve eşit desenli bir tabana ihtiyacınız var.

Botlarını giy ve alışverişe çık. Taban yeterince esnek mi? Ne kadar yumuşak olursa, sizi buzlu bir yüzeyde o kadar iyi tutar. Ve düşük kaliteli ayakkabılarda sert bir iz daha da sertleşir.

Buz önleyici pedler

Pahalı ayakkabılar için paranız yoksa, bot veya botlarınızda tabanları nasıl kaymaz hale getireceğinizi göstereceğiz. İyi kauçuktan yapılmış çıkarılabilir tabanlar satın alın. Çelik sivri uçlarla donatılmıştır. Görünümü çok zarif değil, ancak yaralanma riski en aza indirilmiş.

Başka bir yol, buz önleyici pedlerdir. Bunlar, ayakkabı veya botlara takılan halkalar, zincirler ve diğer cihazlardır.

Led erişim satın alın - ayakkabılar için lastik streç. Sivri uçlu metal bir tabanları var. Çok iyi buz koruması. Dezavantajı, zeminde, asfaltta yürürken metalin ağır bir şekilde çarpmasıdır.

Satışta ayrıca vidalı, ancak demir plakasız "lastik çoraplar" da var. Bu seçenek gürültülü değildir.

Ayakkabı atölyesi

Bir ayakkabı tamir uzmanına başvurun. Kauçuk veya kauçuktan yapılmış bir profilaksi koyacaklar. Bu, karlı bir yolda dengenizi korumak için harika bir araçtır.

Ayrıca yumuşak poliüretan topuklu ayakkabılar kullanın. Bütün kış için korunursun. Metal olanlar da işe yarıyor. Çevre tabanlarının etrafına yerleştirilirler. Dikenlerle veya küçük karanfillerle gelirler. Ancak bu durumda iyi bir at gibi metroda ve kaldırımda tıklamaya başlayacaksınız. Ancak kaygan bir sokakta düşmenizi engeller.

çeşitli tarifler

Büyükannelerimiz kış yollarında istikrarsızlık sorunuyla iyi başa çıktı. Ayakkabıların kaymasını önlemek için ne yapmaları gerektiğini biliyorlardı. Örneğin, eski çizmelerden iki parça kesip tabana yapıştırdılar veya küçük karanfillerle çivilediler. Doğru, buzlanmaya karşı böyle bir koruma gün sürdü.

Tabana kalın bir yılan çizmek için Moment yapıştırıcı kullanabilirsiniz. Küçük zikzaklar halinde kurutun ve öğütün. Bir gün sonra, tabanın pürüzlü hale gelmesi için büyük bir zımpara kağıdı ile yürüyün. Ama bu şekilde - bir haftalığına.

Reçine bazlı yapıştırıcı ile lekeli tabana daha fazla kum serpin. Kaymaz bir madde tabakası alın. Bu durumda, yapıştırıcı karda çözülmez.

Bazı insanlar birkaç kat sıva veya yapışkan zımpara şeritleri uygular. Bir veya iki gün sessizce cadde boyunca yürür. Ancak kar ve yağmurla, alçılı ayakkabılar patenlere dönüşür.

Ev ustaları, bulaşıkları yıkamak için ayakkabı ve sünger yapıştırmanızı önerir. Ancak bu kısa ömürlüdür ve estetik olarak hoş değildir. Bu nedenle, sağlıktan tasarruf etmemek, kaygan sokaklarda yürümek için hazırlanmış markalı ayakkabılar satın almak daha iyidir.


Buzla kaplı yürüyüş yollarında düşmeler kışın daha sık görülür. Böyle garip bir durumu ve en kötü durumda yaralanmayı önlemek için özel bir yüzeyde derin bir desene sahip ayakkabılar. Bu tabana traktör de denir. Sorun şu ki, herkes bu tarz ayakkabılar giymeye hazır değil. Keçe çizmelerde model çizme sahipleri ve anneanneler ne yapmalı? Bir çıkış yolu var, ayrıca bu sorunu çözmek için ihtiyaç duyulabilecek her şey evde bulunabilir.

Yapılacak en basit şey tabanın tüm uzunluğu boyunca düzenli bir yapışkan sıva yapıştırın. Buzlanmaya karşı böyle bir koruma birkaç gün için oldukça yeterlidir. Ayrıca yara bandı bir çantaya atılıp gerektiğinde kullanılabilir. Sabahın erken saatlerinden itibaren, pencerenin dışındaki panorama, yayaları gizlice iş yerlerine doğru çekiyorsa ve şans eseri, yapışkan sıva yoksa, sıradan bir patates yardımcı olacaktır. Yumrularının nişasta içerdiğini herkes bilir, ancak kaymaya direnme yeteneğinin herkes farkında değildir. Yeter yarım yumru ile botların tabanlarını ovalayın ve korkmadan buzlu sokağa çıkabilirsiniz. Böyle bir koruma aracının dezavantajı, kırılganlığında yatmaktadır, ancak en yakın otobüs durağına ulaşmak oldukça yeterlidir.

Metal topuklu giyenler, sıradan keçe yardımıyla buz üzerinde tehlikeli bir düşüşü önleyebilir. Küçük parçaları kesip Moment veya Dragon yapıştırıcı ile topuklara yapıştırmanız yeterlidir. Bu arada, keçe parçaları oluklu bir yüzeye sahip özel lastik pedlere mükemmel bir alternatif olacaktır, ayakkabı dükkanlarında soğuk havaların ortaya çıkmasıyla tabana yapışmayı teklif ediyor.


Keçe zımpara kağıdının yerini alabilir. Kumaş bazında olması daha iyidir - bu, işlevlerini daha uzun süre gerçekleştirmesini sağlar. Botlarınızın tabanına keçe ve zımpara kağıdı yapıştıracak vaktiniz yoksa, ayakkabının tabanını kağıtla birkaç kez yürüyebilir ve cesurca dışarı çıkabilirsiniz. Sorun şu ki, bu tür tedavi özelliklerini hızla kaybedecek, bu nedenle akşam eve döndüğünüzde kaygan botları ev yapımı bir koruyucuyla donatmaya çalışabilirsiniz.

Bunu yapmak için ayakkabıların yıkanması, kurutulması, tabanların yağdan arındırılması ve yapıştırıcı ile işlenmesi gerekir. Kurumasını beklemeden tabanı nehir kumu ile serpin. Sabah, botlar buza dayanmaya hazır olacak. Bununla birlikte, böyle bir çözümün de periyodik olarak güncellenmesi gerekir - ayda en az 2 kez. Bazı zanaatkarlar daha da ileri giderek sorunu çözmenin önemli bir yolunu sunuyor. Güzel ve pahalı model bot sahiplerine pek yakışmaz ama geçen sezon ayakkabı giyenler için hizmete sokmak oldukça mümkün. Bunu yapmak için ateşe verin eski naylon çorap ve erimiş naylon ondan damlar damlamaz, tabanları yukarı gelecek şekilde ayakkabının altına değiştirin. Donmuş tüberküller, düşmeleri ve yaralanmaları önleyen sivri uçlar görevi görecektir.

Kategoride popüler:

Şeritler ile yeni yıl için şişelerin dekorasyonu Şampanya Noel Baba

Şeritler ile yeni yıl için şişelerin dekorasyonu Şampanya Noel Baba

okuman
Plastik kaşıklardan el işleri: Kendin yap takıları nasıl yapılır (78 fotoğraf)

Plastik kaşıklardan el sanatları: kendi ellerinizle nasıl süslemeler yapılır

okuman
Kendin Yap sapan boncuklar: Yeni başlayanlar için bir tığ işi ana sınıfı Sapan boncukları doğru şekilde nasıl monte edilir

Kendi elinizle slingo boncukları: tığ işi ustalık sınıfı

okuman
Yaprakların sonbahar çelenkleri Orijinal sonbahar çelengi

Yaprakların sonbahar çelenkleri Orijinal sonbahar çelengi

okuman

Blog

defa okundu
04 Mart -

Kaydırmaz silikon topuklu ayakkabı pedi nedir?

Topuklu ayakkabıları giyerken kadınların yaşadıkları sorunlardan biri de taban kaymasıdır. Taban kaymasını önlemek üzere yapılması gerekenler oldukça basittir. Kaydırmaz silikon alarak topuklu ayakkabı giymeyi çok daha kolay hale getirebilirsiniz. Topuklu ayakkabı içerisine giydiğiniz kaygan külotlu çoraplar, ayakkabının ayağınızda kalmasını engelleyecektir ve sizi zor durumlara sokacaktır. Bu gibi durumlara maruz kalmamak üzere kaydırmaz silikon tabanları satın almanız gerekmektedir. Kaydırmaz silikon tabanlar, astronomik ücretlere sahip olmayan hesaplı ürünlerdir. Kaydırmaz topuklu ayakkabı pedleri de aynı amaç doğrultusunda üretilmiş ürünlerdir. Kaydırmaz topuklu ayakkabı pedlerinin ayak tabanınız ile uyum göstermesi gerekmektedir. Ayak tabanınıza uyum sağlayamayan kaydırmaz topuklu ayakkabı pedleri ayaklarınızın topuklu ayakkabı içerisinde kaymasına sebebiyet verebilmektedir. Türk Lirası arasında fiyatlara satılan bu ürünlere herhangi bir ayakkabıcıda rastlamak mümkündür.

Kaydırmaz silikon tabanlık

Kaydırmaz silikon topuklu ayakkabı pedleri, topuklu ayakkabı içerisinde ayaklarınızın kaymasını ve topuklu ayakkabıların ayağınızdan çıkmasını önlemek üzere tasarlanmış ürünlerdir. Topuklu ayakkabılarınız ile rahat bir yürüyüş deneyimi yaşamak üzere tercih edebileceğiniz bu ürünler sizler için oldukça faydalı olabilecek ürünlerdir. Yüksek topuklu giymeyi seven iddialı kadınlar için oldukça büyük bir sorun olan topuklu ayakkabı içerisinde ayak kayması durumunun önlenebilmesi üzere kaydırmaz silikon pedlere veya tabanlarına başvurulması gerekmektedir.

Kaydırmaz silikon topuklu ayakkabı pedleri, hem kaydırmaz özelliği hem de topuklu ayakkabıların ayağınıza yaptığı baskıyı azaltma özellikleri ile her kadının dolabında bulunması gereken ürünler arasında baş sırada yer almaktadır. Tabanın alt kısmındaki kaymaya neden olan yapışkan bölüm kaydırmaz silikon topuklu ayakkabı pedleri ve tabanları sayesinde kayma yapmaz. Zarafetinizi ve dikkat çekici yapınızı tamamlamak üzere topuklu ayakkabılara başvurmak oldukça estetik bir görüntünün oluşmasına sebebiyet verecektir. Topuklu ayakkabı giymekten vazgeçemeyen kadınlar için kaydırmaz silikon topuklu ayakkabı pedleri ideal seçenek olacaktır. Plastik veya yumuşak plastikten üretilebilen bu pedler, kadınların ayak kayma sorununa çare olabileceği gibi koku çıkışını da engellemektedirler. Kötü kokuları topuklu ayakkabılarından uzaklaştırmak isteyen bireyler kolayca kokulu kaydırmaz silikon taban pedi çeşitleri arasından seçim yapabilirler.

Ayakkabı vurma önleyici olarak da kullanabileceğiniz bu pedler, topuklu ayakkabılarınızı sorunsuz bir şekilde uzun süre giyebilmenizi sağlayacak ürünlerdir. Boy uzatıcı özelliğine sahip silikon tabanları da bulmak mümkündür. Özellikle kısa boya sahip bayanlar tarafından sıkça tercih edilen boy uzatma pedleri, ayağınızı topuklu ayakkabı içerisine sabitlerken boyunuzu uzatırlar. Topuklu ayakkabıların parmak bükme etkisini ortadan kaldırmak üzere ise ayak bunyon koruyucu ürünlerden yararlanmanız tavsiye edilmektedir. Bunyon koruyucu pedler, ayakkabının oluşturabileceği olası zararların ortadan kalkmasını sağlarlar. Bunyon koruyucu pedleri kullanarak topuklu ayakkabılarınızı daha uzun süre kullanabilirsiniz. Ayak parmak makaralı birçok ürünün ayağı ayakkabıya sabitlediği bilinmektedir. Ayak parmaklarınızı korumak üzere satın aldığınız bir ürünün aynı zamanda sabitleyici görevini gördüğünü bilmenizde fayda vardır.

Topuklu ayakkabılarda ayak kaymasını önlemek için yapılması gerekenler

Topuklu ayakkabı kaymalarını önleyebilmek üzere sabitleyicilere başvurmanız gerekmektedir. Sabitleyici silikon tabanlardan faydalanmanız, ayak kayması veya ayakkabının ayaktan çıkması gibi durumları büyük oranda engelleyecektir. Dahice icatlar arasında yer almakta olan kaydırmaz silikon pedler ile ayak kaymalarını ve ayak yaralanmalarını büyük oranda önleyebilirsiniz. Bu pedler sayesinde topuklu ayakkabılarınız ile uzun zaman geçirebilme imkanını yakalarsınız. Özellikle uzun bir gece sonrasında topuklu ayakkabınızın ayağınızda bıraktığı ağrıdan kurtulabilmek oldukça zordur. Ağrı durumunu büyük oranda önleyen kaydırmaz silikon topuklu ayakkabı pedleri sayesinde topuklu ayakkabılarınız ile uzun yürüyüşlerin tadına varabilirsiniz.

  • ayakkabı kaydırmaz tabanlık
  • topuklu ayakkabı pedi
  • topuklu ayakkabı kaymaması için
  • topuklu ayakkabı kaymaması için silikon taban
  • kaydırmaz silikon tabanlık
  • kaydırmaz silikon

Yorum Yaz

Yorumlar

Bu makale için henüz yorum yazılmamış! İlk siz yazın

Ayakkabının kaymaması için; sprey, ayakkabı altına silikon sıkmak, taban pedi yada farklı bazı aparatlardan yararlanabilirsiniz.

Ayakkabının Kaymaması İçin Ne Yapmalı?

Ayakkabılar günlük hayatta rahatlığımız için önemli bir eşyadır. Sıcak yüzeylerden, soğuktan ve ayağımıza zarar verebilecek birçok etkenden korurlar. Aynı zamanda kıyafetlerimiz ile bir bütün olarak tarzımızı ortaya çıkarlar. Her zaman ayakkabı alırken ilk olarak modeline bakılır ve ardından ayakkabını kalitesi kontrol edilir. Ancak genellikle ayakkabının dışarıda giyilirken kayma sorunu ile karşılaşıp karşılaşılmayacağı hesaplanmamaktadır.

Günümüzde ayakkabının kaymasına çözümler geliştirilmeye başlanmıştır. Özellikle kış aylarında havaların yağışlı olması durumunda ayakkabınız kayıyorsa onu giymemek yerine, çözümler araştırmalısınız. Kayan ayakkabılar insanlar için oldukça büyük tehlikeleri çağırabilir. Kış aylarında karlı havalarda, yerin buz olması gibi durumlarda kaymanız sağlığınıza zarar verebilir. Bu nedenle çözümünüzü hızlı bir şekilde üretmeli ve ayakkabının kaymaması için gerekli işlemleri yapmalısınız.

Ayakkabının Kayması Nasıl Önlenir?

Her zaman mutfağımızda kolayca bulunabilen patates, ayakkabının kaymasını önlemek için size bir çözüm olacaktır. Patates bilindiği gibi içerisinde yüksek oranda nişasta barındırmaktadır. Bu özelliği ile de ayakkabılarımızın kaymasını önleyebilecek özelliğe sahiplerdir. Yapmanız gereken oldukça basittir. Büyük boy bir patatesi ikiye bölerek patatesi ayakkabınızın tabanına sürmek. Tabanın tamamına sürdükten sonra kurumasını beklemeniz gerekmektedir. Kuruduktan sonra artık dışarı rahat bir şekilde çıkabilirsiniz. Bu yöntem ile ayakkabının kayma oranı yüksek oranla azalacak ve ayakkabınızı kontrollü bir şekilde giyebileceksiniz.

Topuklu ayakkabının kaymaması için zımpara kağıdı yöntemini uygulayabilirsiniz. Ayakkabının tabanını zımparalayıp, ardından endüstriyel güçte yapıştırıcı olan tutkal uygulayınız. Tutkal kuruduğu zaman lastiksi ve kaymaz bir taban meydana gelmektedir.

Ayakkabının Kayması Nasıl Önlenir?

Ayakkabının Kaymaması İçin Aparat Nedir?

Evde üretebileceğiniz pratik çözümlerin yanı sıra ayakkabınızın tadilat edilmesini sağlayabilirsiniz. Kayan ayakkabıyı bir ayakkabıcıya götürdüğünüzde tabanına kauçuk taban takabilmektedir. Özellikle çizmelerde ve klasik ayakkabıların alt tabanları kaygan olduğu için kullanımı kaygan zeminlerde zor olmaktadır. Bunun için ayakkabının altına yerleştirilecek bir tabanlık kayma sorununu tamamen ortadan kaldırabilir.

Kayma sorunu nedeni ile çoğu ayakkabı firması ayakkabılarının altının kaymaması için bu malzeme ile kaplamaktadır. Eğer kayma problemi ile sıklıkla karşılaşıyorsanız ayakkabı alırken tabanı kontrol edebilirsiniz.

Ayakkabı Kaymasını Önleyici Çözümler

Yukarıda yazan yöntemlerin yanı sıra günümüzde ayakkabı dükkanlarında kayma sorununa karşı tabanlıklar ve spreyler satılmaktadır. Tabanlıklar ayakkabının altına takılmakta ve kayma sorunu ortadan kalmaktadır. Farklı renklerde tabanlıklar olduğu için her ayakkabınız için bulabilirsiniz. Böylelikle ayakkabınızın modelini bozmadan kayma sorununu ortadan kaldırabilirsiniz.

Ayakkabı mağazalarında satılan ayakkabı kaymasına karşı spreylerde bir diğer çözüm kaynağınız olabilir. Buradaki önemli detay ise, satılan kaymaya karşı spreylerin özünde patates bulunmaktadır.

Ayakkabı Kaymasın Diye Ne Yapılır?

Evde ayakkabı kaymasına karşı alacağınız yöntem olarak söylediğimiz patates, spreylerde yoğun olarak kullanılmaktadır. Spreylere para ödemek istemiyorsanız evdeki patatesi deneyebilir ve kayma sorununu ortadan kaldırmayı başarabilirsiniz.

Sizlerle paylaştığımız bu yöntemler sayesinde sevdiğiniz ancak kaydığı için rahat giyemediğiniz ayakkabıları tekrardan gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Böylelikle kaymayan ayakkabı tabanları artık sizin için daha sağlıklı olacaktır.

Hot Shapers ile Yağ Yak!
Üstelik Şimdi İndirimde!

  • ayakkabının kaymaması
  • ayakkabı kayması nasıl önlenir
  • ayakkabı kaymasına çözüm
  • ayakkabı kayma önleyici

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası