tel nosuz whatsapp / Telefon olmadan bilgisayarda WhatsApp kullanılır mı?

Tel Nosuz Whatsapp

tel nosuz whatsapp

Akıllı Telefon Olmadan Bilgisayarda Nasıl WhatsApp Açılır?

Adı ne kadar skandala karışırsa karışsın Facebook’un sahibi olduğu WhatsApp mesajlaşma uygulamasını kullanmaktan bir türlü vazgeçemiyoruz. Akıllı telefon alışkanlıklarımızın temelini oluşturan WhatsApp, aynı zamanda web sürümü ile bilgisayardan da kullanılabiliyor. Ancak bilgisayardan kullanmak için bile WhatsApp yüklü bir akıllı telefona sahip olmalı ve QR kod okutarak bağlantı sağlamalıyız.

Peki, akıllı telefon olmadan bilgisayarda WhatsApp açmak mümkün mü? Evet, mümkün ama öncesinde biraz uğraşmanız gerekiyor. Çünkü yapmanız gereken işlem, bilgisayarınızı bir Android cihaza çevirmektir. Merak etmeyin, birkaç dosya indirecek ve biraz kurulum yapacaksınız. Sonrasında bir akıllı telefon kullanmadan bilgisayarınızda WhatsApp açabilecek ve sohbetlerinize kaldığınız yerden devam edeceksiniz.

Akıllı telefon olmadan bilgisayarda WhatsApp açma işlemi:

  • Adım #1: Buradan Andy Android Emulator’ü bilgisayarınıza indirin.
  • Adım #2: Kurulumu tamamlayın.
  • Adım #3: Andy Android Emulator’ü açın.
  • Adım #4: WhatsApp mobil uygulamasını indirin.
  • Adım #5: WhatsApp hesap bilgilerinizle giriş yapın.
  • Adım #6: Akıllı telefon olmadan bilgisayarda WhatsApp kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • Adım #7: İşlem tamam.

Andy Android Emulator

Akıllı telefon olmadan bilgisayarda WhatsApp kullanmak için yapmanız gerekenler bu şekilde. Andy Android Emulator arayüzü üzerinden tıpkı bir Android cihaz kullanıyor gibi olacaksınız. Yani bilgisayarınızı bir nevi bir Android cihaza çeviriyorsunuz. Sonrası ise tıpkı bir Android işletim sistemine sahip akıllı telefonda WhatsApp kullanır gibi. 

Andy Android Emulator nedir?

Andy Android Emulator

Andy Android Emulator, bilgisayarınızda Android işletim sistemini kullanmanızı sağlayan bir hizmettir. Bilgisayarınızın işletim sisteminde değişiklik yapmadan Android kullanabilirsiniz. Programı açtığınız zaman karşınıza çıkan yeni arayüz Android işletim sistemine sahip bir mobil cihaz gibi çalışır.

Andy Android Emulator masaüstü ile Android mobil cihazlar arasında senkronizasyon sağlar. Windows ve MacOS’ta anlık bildirimler sunar. Doğrudan indirme yapabilirsiniz. En güncel Android versiyonunu sunması ile dikkat çekiyor. Arayüzü açtıktan sonra tüm mobil uygulamalara ve mobil oyunlara ulaşabilirsiniz. 

Andy Android Emulator indirirken GoogleChrome bazen hata verebiliyorlar. Bu nedenle indirme işlemini Opera ve benzeri farklı bir internet tarayıcısı üzerinden yapabilirsiniz. Programın resmi internet sitesi dışındaki farklı kaynaklardan indirilen yükleme dosyalarında güvenlik açıkları olabilir.

Andy Android Emulator ile neler yapabilirsiniz?

Andy Android Emulator

  • Kullanıcılarına tam Android arayüzü sunar.
  • Tüm Windows işletim sistemi versiyonlarında çalışır.
  • Tüm MacOS işletim sistemi versiyonlarında çalışır.
  • Google Play Store’a tam erişim sunar.
  • Mobil cihazınızda senkronize olarak kullanabilirsiniz.
  • Mobil cihazınız üzerinden denetleme yapabilirsiniz.
  • Bilgisayarınızda yerel dosyalara Android üzerinden erişebilirsiniz.
  • Çoklu işlem desteği sağlar.
  • Andy Android Emulator ile bulut depolama hizmetlerine yedekleme yapabilirsiniz.
  • Oyun kolu ile oyun oynayabilirsiniz.
  • Sensör entegrasyonu vardır.
  • OpenGL donanım desteği vardır.
  • Kamera ve mikrofon entegrasyonu vardır.
  • Çalıştırdığınız mobil uygulamalardan masaüstü bildirimleri alırsınız.
  • Klavye desteği için ücretli alımlar sunar. 

Andy Android Emulator’ü yükledikten sonra yapabileceklerinizin bazıları bu şekilde. En temel anlamıyla bilgisayarınızı bir Android cihaza çevirdiğini söylemiştik. Yani Android işletim sistemine sahip bir mobil cihaz ile neler yapabiliyorsanız Andy Android Emulator ile de aynı şeyleri yapmanız mümkün.

WhatsApp Web neden QR kod istiyor?

WhatsApp Web

Andy Android Emulator ile uğraşmak zorunda kalmamızın asıl nedeni, WhatsApp Web sürümünün bağlantı için kullanıcılarından bir QR kod istiyor olması. Yani yanınızda WhatsApp yüklü akıllı telefonunuz yoksa bilgisayar üzerinden WhatsApp kullanmanızın hiçbir yolu yok.

Peki, WhatsApp bunu neden yapıyor? FacebookMessenger ya da en dikkat çeken WhatsApp alternatifi olan Telegram, ek bir cihaz kullanmadan yalnızca hesap bilgileriniz ile giriş yaparak kullanabileceğiniz masaüstü sürümler sunuyor. WhatsApp ise bu konuda oldukça sıkı ve delinmesi zor kurallara sahip.

WhatsApp’ın bu kuralları koymasının en büyük nedeni güvenlik. Neredeyse tüm özel hayatımız bu mesajlaşma uygulamasında kayıtlı olduğu için sadece birkaç basit bilgi ile giriş yapılması uygun görülmüyor. Ancak bunun tek yolunun QR kod okutmak gibi eski bir yöntemden geçiyor olması son derece can sıkıcı.

Sanıyoruz WhatsApp kendisinin masaüstünde pek kullanıldığı düşünmüyor. Mobil uygulamada karşılaştığımız pek çok temel özellik hala web sürümünde yok. Ya kullanıcılar böyle bir talepte bulunmuyor ya da şirket inatla bu tür yenilikler getirmiyor. Kendini mobile odaklamış olan WhatsApp, belki ilerleyen zamanlarda web sürümünü de geliştirir ama şu an için masaüstünde pek kullanışlı olmadığını söyleyebiliriz. 

Akıllı telefon olmadan Andy Android Emulator ile bilgisayardan WhatsApp nasıl açılır sorusunu yanıtladık ve konu hakkında bilmeniz gereken detayları paylaştık. Son olaylardan sonra hala WhatsApp’ı güvenle kullanıyor musunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz. 

Emoji İle Tepki Ver

101

Beklenen oldu: Telefonsuz WhatsApp geldi!

WhatsApp'ın mobil uygulamalarına ve WhatsApp Web'e sunduğu yenilikler birçok kişinin dikkatini çekiyor. Bu, aslına bakarsanız hiç de şaşırtıcı değil. Zira, Facebook'un üst şirketi Meta çatısı altında faaliyetlerini sürdüren popüler mesajlaşma uygulaması, sadece iOS ve Android kullanıcılarına değil, masaüstü kullanıcılarına da hizmet sağlıyor. Ancak bu hizmeti kullanabilmek için telefonunuzun WhatsApp Web'e bağlı olması ve yine telefonunuzun aktif bir internet bağlantısına sahip olması gerekiyor. Aslında gerekiyordu desek daha doğru olur. Çünkü WhatsApp, bu şartı masaüstü uygulamasında ve WhatsApp Web'te çevrimdışı mesajlaşmak için kaldırdı.

TELEFONUNUZ KAPALIYKEN BİLE WHATSAPP'TA MESAJLAŞIN

Artık WhatsApp Web'te ve WhatsApp'ın masaüstü uygulamasında mesajlaşırken, telefonunuzun aktif bir internet bağlantısına sahip olmanız gerekmiyor. Böylece telefonunuzu çevrimiçi tutmak zorunda kalmadan mesaj gönderebilir ve alabilirsiniz. Aynı zamanda telefonunuz kapalı olsa dahi, WhatsApp'ın masaüstü uygulamaları üzerinden mesajlaşabilirsiniz.

WhatsApp Web özellik

Ancak WhatsApp Web'e giriş yapabilmek için hala telefonunuzdaki QR kodu, WhatsApp Web'e okutmanız gerekiyor.

WHATSAPP, 3 YENİ ÖZELLİK DAHA DUYURMUŞTU

WhatsApp, geçtiğimiz günlerde Twitter'dan yaptığı açıklamada, yeni özelliklerini duyurmuştu. Bu özellikler, Masaüstü Fotoğraf düzenleyicisi, Çıkartma Önerileri ve artık neye tıkladığınızı bilmenizi sağlayacak Bağlantı Önizlemeleri olarak sıralanmıştı.

Bu özelliklerden ilki olan Masaüstü Fotoğraf Düzenleyicisi, WhatsApp Web için, diğer özellikler ise mobil sürümler için duyurulmuştu.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ


‘Bağlı cihazlar’ bölümüne girerek parmak izi veya Face ID ile doğrulama yaptıktan sonra QR kodu okutmalısınız. Ardından WhatsApp Web mesajlarınızı bilgisayara aktaracak. Bu işlemlerin ardından artık telefona ihtiyacınız kalmıyor.Telefonsuz bilgisayardan WhatsApp’a girme rehberi 2021
BlueStacks ile telefonsuz WhatsApp kullanma Windows ve macOS cihazlarda Android uygulamalarını çalıştırmaya yarayan BlueStacks yazılımı, bilgisayarınıza sanal işletim sistemi kurmanızı sağlıyor. …
NoxPlayer ile telefonsuz WhatsApp kullanma …
Phoenix OS ile bilgisayardan WhatsApp kullanma …

Telefon kapalıyken bilgisayardan WhatsApp’a girilir mi?

Sürekli olarak yapılan güncellemelerin sonucunda whatsapp web artık masaüstü bilgisayarlarda istenildiği kadar kullanılabiliyor. Telefon kapansa ya da telefonun şarjı bitse ya da internet bağlantısı kesilse bile uygulama masaüstü bilgisayar üzerinden kullanılmaya devam edilebiliyor.

WhatsApp web telefon internet olmadan çalışır mı?

WhatsApp Web Telefon Uzaktayken Çalışır mı? Evet, telefon uzaktayken de WhatsApp servisinden yararlanabilirsiniz. QR Kodu telefon kameranıza okuttuktan sonra bilgisayarınızdan WhatsApp web uygulamasını kullanmaya başlayabilirsiniz.

Telefon kapalıyken WhatsApp nasıl kullanılır?

Çevrimdışı mesajlaşma özelliği olarak da anılan bu güncelleme ile beraber WhatsApp’ın kullanımında bir değişiklik olmayacak. WhatsApp Web için yine telefon QR kodu kullanılarak giriş yapılacak ve oturum açık tutulduğu sürece bağlantıda bir sorun yaşanmadan mesajlaşma devam edebilecek.

Telefon olmadan WhatsApp kullanılır mı?

Kullanıcılar artık çoklu cihaz özelliği ile telefon olmadan bilgisayarda uygulamayı kullanabiliyor. Fakat daha önceleri uygulamayı bilgisayarda kullanmak için telefonun internetiyle bilgisayarınızın eşzamanlı olması gerekiyordu. Yeni özellik sayesinde artık telefonunuza bağlı kalmadan uygulamayı kullanabileceksiniz.

Telefon numarası olmadan WhatsApp kullanılır mı?

Mobil ve masaüstü olarak iki farklı şekilde kullanılan WhatsApp’ı sim kart ve telefon numarası olmadan da kullanmak mümkün.

Telefon kapalıyken WhatsApp çevrimiçi olur mu?

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarını çok rahatlatacak güncellemeyi devreye soktu. Şu anda telefonun internet bağlantısının dahi kesilmesi durumunda kapanan WhatsApp Web, artık telefon kapalı bile olsa çalışacak.

WhatsApp SIM kart olmadan çalışır mı?

WhatsApp kullanmak için illa bir Sim karta ihtiyaç yoktur. Telefon numaranız yokken WhatsApp yükleyip kullanabilirsiniz. Öncelikle telefonda daha önce kullandığınız bir WhatsApp varsa bunu silmeniz ve cihaza yeniden WhatsApp indirmeniz gerekiyor. WhatsApp’ı indirin ve çalıştırın.

Google’dan WhatsApp’a nasıl girilir?

İnternet tarayıcınızda web.whatsapp.com adresine giriş yapın. Karşınıza, WhatsApp Web’i cep telefonunuza bağlayacak bir QR kod görseli çıkacaktır. Bu aşamada Android cep telefonunuzu elinize alın ve WhatsApp uygulamasını açın.

Telefonda internet olmadan WhatsApp web nasıl kullanılır?

1- Android cihazınızdan Ayarlar>Bağlantılar>Mobil Ağlar bölümüne girin. 2- Mobil Ağlar bölümünden ise Erişim Noktası Adları seçeneğine tıklayın. 5- Bu işlemleri yaptıktan sonra profili kaydedin ve Erişim Noktası Adları bölümünden WhatsApp’ı seçin.

WhatsApp yazışmaları bilgisayarda kalır mı?

Evet. WhatsApp’ın bilgisayardaki web tarayıcımız üzerinden kullandığımız versiyonu aslında telefona bağlı olarak çalışıyor. Bilgisayardan yazdığınız mesaj önce şifreli olarak telefonunuza gidiyor. Oradan da yazıştığınız kişiye gönderiliyor.

WhatsApp internet yer mi?

WhatsApp görüntülü konuşmada dakikada ortalama 5-6 MB internet harcar. Yani 10 dakikalık bir konuşmada ortalama 50-60, bir saatlik bir konuşmada ise ortalama 330 MB internet harcarsınız.

Telefonda WhatsApp web kullanılır mı?

WHATSAPP WEB NASIL KULLANILIR? – Bilgisayarınızda https://web.whatsapp.com adresini açın. – Telefonunuzda WhatsApp’ı açın. – Android’li telefonlarda Sohbet ekranındayken Menü > WhatsApp Web yolunu izleyin.

Bir numara ile iki WhatsApp nasıl kullanılır?

-Google Play’den WhatsApp uygulamasını indirin. Telefon numaranızı girerek yeni bir WhatsApp hesabı oluşturun. -İşlem bu kadar! Misafir ve ana hesap arasında geçiş yaparak iki WhatsApp hesabınızı da kullanabilirsiniz.

WhatsApp yerine ne kullanılıyor?

WhatsApp yerine kullanılabilecek Telegram, Signal, BİP, Dedi ve Viber gibi çeşitli yerli, yabancı kaynaklı uygulama bulunuyor.

WhatsApp yerine ne kullanılıyor?

WhatsApp yerine kullanılabilecek Telegram, Signal, BİP, Dedi ve Viber gibi çeşitli yerli, yabancı kaynaklı uygulama bulunuyor.

WhatsApp’a nereden girebilirim?

Bir Android cihazınız varsa, SOHBET sekmesi > Diğer seçenekler > WhatsApp Web’e dokunmanız gerekir. iPhone kullanıyorsanız Ayarlar > WhatsApp Web/Masaüstü’ne dokunmanız gerekir. WhatsApp Web, WhatsApp Masaüstü ve Portal’da aynı anda yalnızca bir oturumda oturum açabileceğinizi unutmayın.

Bilgisayarda WhatsApp’a nasıl girilir?

Bilgisayarınızdan https://web.whatsapp.com/ adresini açın. Telefonunuzda Whatsapp’ girin ve sağ alt köşedeki ayarlar kısmına tıklayın. Açılan ekrandan Whatsapp Web/Masaüstü kısmına girin. Bilgisayarda girdiğiniz sitede olan QR kodunu telefonunuzda açılan ekrana okutun.

WhatsApp PC giriş nasıl yapılır?

Telefonlarda da whatsapp uygulaması açılarak, ayarlar kısmından whatsapp web sekmesine basılmalıdır. Telefonlarda çıkacak QR kodu bilgisayar ekranında taratılarak, whatsapp uygulaması telefonlarda açılacaktır. QR kodu direkt olarak okutulunca, bilgisayar otomatik olarak whatsapp konuşma pencerelerini aktif edecektir.

WhatsApp hangi telefonda olmayacak?

Android 4.0.4 ve daha eski sürümlerde çalışan cihazlar, mesajlaşma uygulamasını desteklemeyi bırakacak. WhatsApp kullanamayacak bazı popüler Android cihazlar arasında Samsung Galaxy SII, Galaxy S3 mini, Optimus L5 Dual, Optimus L4 II Dual, Optimus F7, Optimus F5 ve daha fazlası yer alıyor.

Tek numarayla iki WhatsApp kullanılır mı?

WhatsApp hesabınız, sadece tek bir numarayla tek bir telefonda doğrulanabilir. Çift SIM kartlı bir telefon kullansanız bile WhatsApp hesabınızı doğrularken numaralardan birini seçmeniz gerekir. Aynı WhatsApp hesabını iki farklı numarayla kullanmanız mümkün değildir.

Rehberde telefon numarası olduğu halde WhatsApp hesabı niçin gözükmez?

Kişilerinizi göremiyorsanız aşağıdakileri kontrol edin: Kişilerinizin WhatsApp kullandığından emin olun. Kişilerinizin telefon numaralarını telefon rehberinize kaydettiğinizden emin olun. Uluslararası telefon numarası kullanan kişilerinizi kaydederken uluslararası formatı kullandığınıza emin olun.

WhatsApp Hayalet modu nasıl yapılır?

Kullanıcılar, yalnızca Ayarlar> Hesap> Gizlilik> Son Görülme ve Çevrimiçi’ye giderek çevrimiçi durumlarını kimlerin görebileceğini ve kimlerin göremeyeceğini değiştirebilir.

WP de karşı tarafın kimle konuştuğunu öğrenme?

Chatwatch uygulaması, WhatsApp’ta istediğiniz kişinin kimlerle konuştuğunu görmenizi sağlıyor. Apple tarafından yasaklanan uygulamanın geliştiricisi web sürümünü yayınlayacaklarını açıkladı. Chatwatch isimli yeni bir uygulama, arkadaşlarınızın WhatsApp’ta kimlerle konuştuğunuzu görmesini sağlıyor.

Whatsappta kişiye özel durum anlaşılır mı?

Kişilerim: Tüm kişileriniz durum güncellemelerinizi görebilir. Şunlar hariç kişilerim…: Durum güncellemelerinizi yalnızca telefon rehberinizde kayıtlı olan ve hariç tutmadığınız kişiler görebilir. Sadece şu kişilerle paylaş…: Durum güncellemelerinizi yalnızca seçtiğiniz kişiler görebilir.

Eski WhatsApp hesabımı nasıl kullanabilirim?

Yeni Android cihazınızın, yedeklemenizin kayıtlı olduğu Google Hesabına bağlı olduğuna emin olun. WhatsApp’ı yükleyin ve açın, ardından numaranızı doğrulayın. Sohbet ve medyalarınızı Google Drive’dan geri yüklemek için, sorulduğunda GERİ YÜKLE’ye dokunun. Geri yükleme işlemi tamamlandıktan sonra İLERİ’ye dokunun.

Kategoriler Haberler

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır