hurmalı bar / Hurmalı Bar Tarifi, Nasıl Yapılır? | GZT Lokma

Hurmalı Bar

hurmalı bar

Tadım Bar, Fındıklı & Hurmalı 20'li Paket

Atıştırmalık yiyecekler, gün içerisinde sıklıkla tüketilen besinlerdendir. Atıştırmalıklar genellikle bir öğünü geçiştirmek ya da acil bir iş olduğunda karın doyurmak için tüketilen alternatif yiyeceklerdir. Atıştırmalık olarak tüketilen besinlerin sağlıklı besinlerden oluşması vücut sağlığı için önemlidir. Tadım 20’li paket fındıklı & hurmalı bar, günü kurtaran sağlıklı bir atıştırmalıktır. Yüksek besin değerlerine sahip olan barın besleyici yönü oldukça fazladır. Fındık, hurma ve tarçınla zenginleştirilmiş tadı sayesinde herkesin damak zevkine hitap eder. Zengin bir atıştırmalık olan Tadım bar, gün içerisinde enerjik ve doygun hissetmeye yardımcı olur. Katkı maddesi içermemesi sebebiyle çocuklar tarafından da rahatlıkla tüketilebilir.

  • Tarçın, fındık ve hurma içerir.
  • Sağlıklı bir atıştırmalıktır.
  • Katkı maddesi içermez.

Tadım Fındıklı & Hurmalı Bar’ın Besin Değerleri Nelerdir?

Tadım Fındıklı & Hurmalı Bar’ın Besin Değerleri Nelerdir?

Tadım 20’li paket fındıklı & hurmalı bar, besin değerleri oldukça yüksek bir besindir. Gün içerisinde tüketebileceğiniz 1 bar enerji, protein, karbonhidrat ve lif ihtiyacını karşılar. g bar içerisinde g lif, g protein, g karbonhidrat ve yağ bulunur. Yetişkinlerin günlük olarak 25 g lif tüketmeleri gerekir. Bar, bu ihtiyacın önemli bir kısmını karşılar. Günlük tüketilen protein sağlıklı kas, kemik ve dokulara sahip olmayı sağlar. Yetişkinler ve çocuklar günlük 50 g’a yakın protein tüketmelidir. Atıştırmalık ile öğün geçirirken bar sayesinde günlük besin ihtiyaçları da kolayca takviye edilir. Beden, hareket ihtiyacını yerine getirmek için enerjiye ihtiyaç duyar. Günlük alınan 60 g karbonhidrat bedene ihtiyacı olan enerjiyi sağlar. Tadım 20’li fındıklı & hurmalı bar içerisindeki karbonhidrat miktarı günlük ihtiyacın önemli bir kısmını karşılayarak daha enerjik bir gün geçirmeyi sağlar.

Tadım 20’li Paket Fındıklı Hurmalı Barın Özellikleri Nelerdir?

Tadım 20’li paket fındıklı & hurmalı bar, doğal ve taze besinlerden üretilen bir atıştırmalıktır. Bar içerisinde leblebi, tarçın, hurma ve fındık bulunur. Zengin içeriği sayesinde günlük protein ve karbonhidrat ihtiyacını karşılar. Taze ve faydalı içeriğe sahip besinlerden oluşan bar, katkı ve koruyucu madde içermez. Bu sebeple çocuklar tarafından güvenle kullanılabilir. Sağlıklı bir öğün imkânı sunan bar, gün içerisinde istenilen miktarda tüketilebilir. Bar, protein ve karbonhidrat bakımından zengin olmasının yanında bu orana paralel yağ oranına da sahiptir. Tüketirken aşırıya kaçmamak da oldukça önemlidir. Tadım 20’li fındıklı & hurmalı bar, vegan bir atıştırmalıktır. Hayvansal ürün içermez ve tamamen doğaldır. Tadım 20’li paket fındıklı & hurmalı bar fiyatı göz önünde bulundurulduğunda değer/performans ürünlerinden biridir. Yemek aralarını sağlıklı atıştırmalıklar ile geçirmeyi sevenler tarafından keyifle tüketilebilir.

Tadım Fındıklı & Hurmalı Bar Nasıl Tüketilir?

Tadım 20’li paket fındıklı & hurmalı bar, birçok şekilde tüketilebilir. Zengin tadı sayesinde tek başına keyifle tüketilebilecek bir atıştırmalıktır. Bar sıcak ya da soğuk içeceklerle birlikte tüketilebilir. Kuruyemiş ve tatlı ağırlıklı olan barın, çay ve kahve gibi sıcak içeceklerle birlikte tüketilmesi uygundur. Barın yanında çeşitli aromalarla zenginleştirilmiş bitki çayları da içilebilir. Tadım 20’li paket fındıklı & hurmalı atıştırmalık, soğuk içeceklerle birlikte de tüketilebilir. Barın yanında soğuk çay, limonata ve buzlu kahve içilebilir. Sıcak ve soğuk içeceklerle tüketilmesinin yanında meyve salatası da yapılabilir. Mevsim meyveleri ile dolu kasenin içerisine konularak tüketilebilir. Bar içeren meyve salatası damla çikolata ve sos eklenerek de tüketilmeye uygundur. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz, Tadım 20’li paket fındıklı & hurmalı bar yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu barı, Trendyol’un web adresi üzerinden ya da mobil uygulamasını kullanarak hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

Hurmalı Bar 20'li Kutu

Hurmalı Bar 20'li Kutu 20x40 gr Ürün Özellikleri

Sağlıklı olduğu kadar lezzetiyle de gününüzü kurtaracakTadım Hurmalı Barkarşınızda!

İlave şeker içermeyen,katkı ve koruyucu madde bulunmayan, yüksek lif kaynağı olan bu lezzet, % meyve ve kuruyemiş içerir, yani sağlıklı beslenmek isteyenler için birebirdir!

Tamamen taze ve doğal, hurma, fındık, leblebi ve tarçından oluşmak üzere sadece 4 malzeme içeren Tadım Hurmalı Bar, hem lezzetli hem de light bir ürün arayanların seveceği tat. Okulda, işte sağlıklı atıştırmalık için, öğün aralarında açlığı hızlıca bastırmak için tüketebilir, tatlı krizlerine karşı çantanızda hazır bulundurabilirsiniz. Ayrıca çocukların abur cubur isteklerini sağlıklı bir şekilde karşılayacaktır bu paket! Bu arada unutmadan belirtelim, Tadım Hurmalı Bar bir vegan üründür.

Tadım Hurmalı Bar Besin Değerleri ( gr için):

Lif: 7,8 Protein: 9,3 Yağ: 24,3 Doymuş Yağ: 2,0 Karbonhidrat: 46,6Enerji: 


Ve sonunda yıllardır bar ürünlerinde glikoz şurubu ve invert şeker şurubu kullanan Tadım da pes etti! Sonunda içeriğinde ilave şeker, nişasta bazlı şeker veya tatlandırıcı bulunmayan hurmalı bar üretmeye karar verdi. Züber markasının başlattığı ve sonrasında artan markalar ve çeşitlerle devam eden ilave şekersiz bar ürünlerinde uzun yıllardır kuruyemiş alanında faaliyet gösteren firmaları görmek gerçekten önemli. Firmaların toplumda gelişen bilinç ve farkındalık ile değişen tercihlere ayak uydurduklarını görmek de elbette bize memnuniyet veriyor. Bugün sizlerle Tadım Hurmalı Bar ürününü inceleyeceğiz. Ürün 40 gr.’lık paketlerde satılıyor.

Ürün içeriğine baktığımızda ürünün temel olarak %54 oranında hurma ezmesi ve %38 oranında kavrulmuş fındık içerdiğini görüyoruz. Buna göre ürün tek adette 21,6 gr. hurma ve 15,2 gr. fındık içeriyor. Üründe ayrıca bilinmeyen oranda Sarı leblebi ve tarçın da yer alıyor. Ürün koruyucu veya aroma verici herhangi bir katkı maddesi içermiyor. Fakat bunun yanında ürünün aynı bantta üretilen diğer ürünlerden bulaşı riski olan çeşitli alerjen bileşenler içerebileceğini söyleyelim. Bu da ürün etiketinde Alerjen uyarılar kısmında “Eser miktarda antep fıstığı, yer fıstığı, badem, ceviz, pikan cevizi, kaju fıstığı ve buğday gluteni içerebilir.” ifadesiyle tüketiciye beyan ediliyor.

Ürün bu haliyle 40 gr.’lık tek adette kcal enerji veriyor. Ürünün tek adedi 18,6 gr. Karbonhidrata karşılık 3,1 gr. Lif içeriyor. Üründe ayrıca fındık ve leblebiden gelen 3,7 gr. Protein bulunuyor. Üründe ilave şeker olmaması, alınan karbonhidrata yüksek oranda lifin eşlik etmesi ve proteinden gelen kalori oranının %8,4 oranında olması alınan enerjinin kan şekerini dengede tutacak bileşenlerle alındığını ve tokluk hissini destekleyeceğini gösteriyor. #NeYediğiniziBilin

🔎İçindekiler: Hurma ezmesi (%54), Kavrulmuş fındık (%38), Sarı leblebi, Tarçın, Tuz
💉Alerjen Uyarı: Eser miktarda antep fıstığı, yer fıstığı, badem, ceviz, pikan cevizi, kaju fıstığı ve buğday gluteni içerebilir.
🔎Tadım Fındıklı ve Tarçınlı Hurmalı Bar
👉Enerji ,2 kcal
👉Karbonhidrat 18,6 gr.
👉Yağ 9,7 gr.
👉Protein 3,7 gr.
👉Lif 3,1 gr.
📌Not: Besin Değerleri tek adet (40 gr.) ürün için verilmiştir.



Tadım

GidaDedektifi

Hurmalı Bar

Düşük kalorili diyet tabağının yanında ona eşlik edecek pişirmeden yapabileceğiniz hurmalı, bademli ve kakaolu bar, gün boyu size enerji sağlayacak sağlıklı ve vitaminli bir atıştırmalık Hurmalı Bar nasıl yapılır? Hurmalı Bar tarifinin malzemeleri, hazırlık aşamaları ve süresi tarifin püf noktaları, besin ve kalori değerleri Lokma'da!

ADIMLAR

Hurmalı Bar Tarifi

1 / 2

Malzemelerin hepsini mutfak robotuna alın ve macun oluncaya kadar çekin. Gerekirse çok az daha su ilave edin. Malzemelerin hepsini streç film serilmiş küçük bir tepsiye mm kalınlığında yayın ve 1 saat buzdolabında dinlendirin.

  1. 2su bardağ&#x; 20 dakika s&#x;cak suda bekletilmişhurma
  2. 2su bardağ&#x; toz badem
  3. 1/4su bardağ&#x; toz kakao
  4. 3/4su bardağ&#x; rendelenmişHindistan cevizi
  5. 1çimdik tuz
  6. 2çorba kaş&#x;ğ&#x; soğuk su

2 / 2

Servis ederken ters çevirin ve istediğiniz gibi dilimleyin. Servis sırasında dövülmüş fıstık serpin.

BESİN DEĞERLERİ

gr İçin

    Daha Fazla

    * Besin değerleri ortalama olarak fikir vermesi için oluşturulmuştur. Detaylı bilgi için diyetisyeninize başvurunuz.

    MALZEMELER

    Kişilik*

    • gram 20 dakika s&#x;cak suda bekletilmişhurma
    • gram toz badem
    • 20 gram toz kakao
    • 45 gram rendelenmişHindistan cevizi
    • 1 gram tuz
    • 30 gram soğuk su
    • 2 su bardağ&#x; 20 dakika s&#x;cak suda bekletilmişhurma
    • 2 su bardağ&#x; toz badem
    • 1/4 (çeyrek) su bardağ&#x; toz kakao
    • 3/4 (üç çeyrek) su bardağ&#x; rendelenmişHindistan cevizi
    • 1 çimdik tuz
    • 2 çorba kaş&#x;ğ&#x; soğuk su

    Servis Malzemeleri

    • arzu edilen gram dövülmüşf&#x;st&#x;k
    • arzu edilen kadar dövülmüşf&#x;st&#x;k
    Lokma IOS Uygulama
    Lokma Android Uygulama

    sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunundaki amaçlar ile sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.

    Geri bildirimde bulun

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası