köpük atma makinası / funduszeue.info: Basınçlı Yıkama Araçları ve Aksesuarları: Bahçe: Basınçlı Yıkama Araçları ve Fazlası

Köpük Atma Makinası

köpük atma makinası

İzolasyon Makinası

İzolasyon Makinası

Yalıtım işlerinde kullanılan izolasyon makinası , izolasyon makinası ekipmanları ve izolasyon makinası sarf malzemelerini portalımızda sizler için hazırladığımız izolasyon makinası kategorisinden inceleyebilirsiniz. Her türlü izolasyon işlerinde kullanılacak pek çok izolasyon makinası çeşitlerini , farklı kapasitelere sahip izolasyon makinası modelleri portalımızda. Satılık , kiralık en ucuz fiyatlı izolasyon makinası çeşitleri , sıfır veya ikinciel izolasyon makinası seçenekleri ile her ihtiyaca uygun ve uygun fiyatlı izolasyon makinası bu sayfada.

Ürün   : Köpük Makinesi - Köpük Tankı 90 Litre  Fiyatı: TL
Firma : Demirkaya Makine
Demirkaya Makine Logo
Köpük Makinesi - Köpük Tankı 90 Litre - foto

Oto Yıkama Köpük Tankı . Sıvı Püskürtme Makinesi
Makine Tipi: Püskürtme Tankı
Model Köpük Püskürtme
Çalışma Sistemi Bar Basınç Regülatörü Sayesinde Süresiz ve Sınırsız Köpük Atabilme
Hortum Uzunluğu 10 Mt.
Tank Kapasite 90 Lt.
Çalışma Basıncı Bar
Tabanca Özel İmalat Köpük Püskürtme Tabancası
Hortum Basınca Dayanıklı Sıvı Hortumu
Standart Donanım Köpük Püskürtme Tabancası, Püskürtme Hortumu

İlgili Konular:OTO KÖPÜK TANKI TÜRKİYE, KÖPÜK TANKI İMALAT TÜRKİYE, YIKAMA KÖPÜK MAKİNESİ, KÖPÜK PÜSKÜRTME MAKİNESİ, KÖPÜK ATMA MAKİNESİ, KÖPÜK TANKI İMALAT, ARAÇ KÖPÜKLAME MAKİNESİ, OTO KUAFÖR KÖPÜK MAKİNESİ, SIVI VE KÖPÜK ATMA MAKİNESİ, KİMYASAL PÜSKÜRTME MAKİNESİ,


CAR Basınçlı Oto Araç Yıkama Pompası El Değmeden Köpük Püskürtme 2 lt HBVI46V

Car 2 l basınçlı köpük püskürtmeli araç yıkama pompası, sahip olduğu gelişmiş özelliklerle otomobil sahiplerinin hayatını kolaylaştırır. Sıvıların basınçlı bir şekilde uygulanmasını sağlar. Car köpük püskürtme araç yıkama pompası, kullanımı konforlu hâle getiren ergonomik bir tasarıma sahiptir. Kıvrımlı kulp tasarımı, ürünün kolay bir şekilde kavranmasını sağlar. Bu tasarım, uygulama esnasında konforu da artırır. Köpük püskürtme pompasının çalışmasını sağlayan tuş, kulp üzerinde yer alır. Bu özellik ürünün tek elle kullanılmasını da mümkün hâle getirir.

  • Materyal: Plastik
  • Kapasite: 2 litre
  • Renk: Karışık

CAR 2 L Basınçlı Araç Yıkama Pompasının Özellikleri Neler?

CAR 2 L Basınçlı Araç Yıkama Pompasının Özellikleri Neler?

Car 2 l basınçlı köpük püskürtmeli araç yıkama pompası, oldukça basit bir tasarıma sahiptir. Araç temizliği için geliştirilen ürünün haznesi, farklı sıvılar ile doldurulabilir. Köpük püskürtme pompası, oldukça geniş bir iç hacme sahiptir. 2 litre sıvı alabilen ürün, tek seferde bir aracı yıkamaya yeterli olacak köpüğü sağlayabilir ve sık sık yeniden doldurulmaya ihtiyaç duymaz. Ürün, basınçlı tasarımı ve köpük püskürtme özelliği sayesinde fırçasız yıkamaya da uygundur. Bu özel yapılı sıvı, araçların fırçaya ihtiyaç duyulmadan temizlenmesini sağlar. Fırçasız yıkama köpüğünün etkili sonuç vermesi için ürünün basınçlı bir şekilde uygulanması önemlidir. Car basınçlı oto araç yıkama pompası, özel yapısı ile bu sıvının gerektiği gibi uygulanmasını sağlayarak otomobil temizliğini çok daha konforlu ve pratik hâle getirir.

CAR 2 L Basınçlı Araç Yıkama Pompası Kullanımı Kolay mı?

CAR 2 L Basınçlı Araç Yıkama Pompası Kullanımı Kolay mı?

Car 2 l basınçlı köpük püskürtmeli araç yıkama pompası, oldukça kolay bir kullanım şekline sahiptir. Ürünün üst kısmında sağlam yapılı bir kapak yer alır. Araç yıkama pompası, bu kısımdan doldurulur. Daha iyi sonuçlar elde etmek için ürünün arabalara özel olarak üretilen şampuanlar ile kullanılması tavsiye edilir. Araç yıkama pompasının içerisine araba şampuanı ve su ekledikten sonra haznenin kapağı kapatılır. Pompanın üst kısmında yer alan kol, aşağı yukarı hareket ettirilerek ürünün iç kısmında basınç oluşturulur. Araç yıkama pompasının içindeki basınç, istenilen seviyeye geldikten sonra ürünün tutma yerinde bulunan tuşa basılarak püskürtme işlemi gerçekleştirilir. Araç yıkama pompası, iç kısmındaki basınç bitene kadar köpüklü su püskürtmeye devam eder. Makine köpük püskürtmeyi bıraktığında üst kısmında yer alan pompa yardımıyla ürünün içindeki basınç yeniden artırılabilir.

CAR 2 L Basınçlı Araç Yıkama Pompası Kaliteli mi?

Car 2 l basınçlı köpük püskürtmeli araç yıkama pompası, oldukça kaliteli bir tasarıma sahiptir. Dayanıklı ve sert plastik malzemeden üretilir. Bu materyal tercihi sayesinde ürün, kullanım sırasında oluşan basınçtan ve hafif darbelerden etkilenmez. Ürünün mekanik tasarımı da son derece kalitelidir. Araç yıkama pompasının basınç kolu ve özel tasarımlı püskürtme ucu, yapımında kullanılan kaliteli malzemeler sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile yüksek performans sağlamaya devam eder. Car basınçlı oto araç yıkama pompası, gelişmiş tasarımı ve kaliteli yapısı ile farklı işlemler için de kullanılabilir. Araç, motor ve jant temizliğinin yanı sıra dış mekânlardaki farklı işlemlerde de bu üründen faydalanmak mümkündür. Ayrıca ilaçlama uygulamalarında da bu kaliteli ürün kullanılabilir. Dilerseniz Car 2 l basınçlı köpük püskürtmeli araç yıkama pompası yorumlarını inceleyerek kullanıcıların ürünün kalitesiyle ilgili değerlendirmelerinden haberdar olabilirsiniz. Sonrasında araç yıkama pompasını satın almak isterseniz Trendyol'un online alışveriş kolaylığından ve avantajlı fiyatlarından yararlanabilirsiniz.

KPX 20

Poliüretan Köpük Makinası

Poliüretan Köpük uygulamacılarına profesyonel çözüm. Sıra dışı süprizler için harika balans kontrolü

Ürünü İncele
KPX 20

KPX 20+

Polyurea Makinası

Diğer makinalarımızda olduğu gibi hatasız poliüretan köpük hammadde ölçümü, hassas ısı ölçümü, hassas basınç ölçümü

Ürünü İncele
KPX 20+

Entegreli Makineler

Jenaratör ve Kompresor Entegreli Makine Opsiyonu

Elektrik temininde güçlük çekilen iş sahaları için tasarlanmış poliüretan köpük ve poliürea sprey makinesidir.

Ürünü İncele
Entegreli Makineler

KPX 40

Yüksek Kapasiteli Poliüretan Köpük Ve Polyurea Makinası

İki Farklı Uygulamacının Aynı Anda Çalışabileceği Çift Hortumlu Poliüretan Köpük Makinesi

Ürünü İncele
KPX 40

KPX 10

Manuel Poliüretan Köpük Makinesi

Kpx 10 Pusmak'ın uzun yıllardır üretimini yaptığı klasik, kullanımı kolay, ekonomik ve uzun ömürlü poliüretan köpük makinesidir.

Ürünü İncele
KPX 10

KPX 30

Poliüretan Makinası (Oranlı)

Hem Poliüretan-Poliüre Hem de Oranlamalı Ürünler için Tasarlanmış Ranjında Oranlama Yapabilen Üstün Özellikli Makine

Ürünü İncele
KPX 30

PU-SMART

Akıllı Poliüretan Köpük Makinası

Uzaktan Kontrol Edilebilir Poliüretan Makinası, Akıllı uygulaması ile poliüretan makinenizi uzaktan kontrol edin.

Ürünü İncele
PU-SMART

HP4 Hidrolik Airless

Tek Bileşenli Poliüretanlar İçin

Hp 4 Airless boya, saten alçı ve tek bileşenli poliüretanlar için tasarlanmış profesyonellere için tasarlanmış püskürtme makinası

Ürünü İncele
HP4 Hidrolik Airless

Poliüretan ve poliüre sektörünün ihtiyacı olan kaliteli ve dayanıklı yüksek basınçlı sprey makinelerin ve ekipmanlarının üretimini yapan pusmak yılında Kayseri’de kurulmuştur. Pusmak kurulduğu ilk günden bu yana sürekli kendini ve ürünlerini geliştirerek sektörde yukarı basamaklara doğru çıkmaktadır.

Müşterilerinden aldığı geri dönütleri ar-ge biriminde değerlendirmeyi prensip kabul eden Pusmak sektörün her türlü ihtiyacına kalıcı çözümler sunmaktadır.

Pusmak makine ve ekipmanların imalat sürecinde kullandığı hammaddelerin en iyi kalitede olmasına özellikle dikkat eder. Bunun yanı sıra sektörde beraber çalışmak durumunda olduğu çözüm ortaklarının da alanlarında sektörün en iyileri olmasına ayrı bir önem atfeder.

‘Yerli düşün küresel hareket et’ mottosuyla hareket eden Pusmak, tamamen yerli üretim olan çözümleri sadece yurtiçi pazarla kalmayıp 5 farklı kıtada 55 farklı ülkede uygulamacılara sunmaktadır. Her geçen gün genişleyen müşteri ağıyla Pusmak küresel bir firma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Makineler

Makineler

Poliüretan makinaları ve polyurea sprey makinalarımızı görmek için tıklayın.

Ürünleri İncele
Ekipmanlar

Ekipmanlar

Sprey Poliüretan ve Poliüre sektörünün ihtiyacı olan her türlü yardımcı ekipmanlar.

Ürünleri İncele

Poliüretan Köpük Makinası Fiyatları

Köpük izolasyon işine yeni başlayan yükleneciler ya da makinasını yenilemek isteyen sprey köpük izolasyon firmaları sıklıkla köpük makinası hakkında fiyat araştırması yaparlar.   

Çatı izolasyon işlerinde ve diğer birçok yerde uygulama yapabilen profesyonel, yüksek basınçlı makinalarımızın fiyatları çok geniş bir aralıktır. Poliüretan köpük makinası performansı ve sahip olduğu özelliklere göre değişiklik göstermektedir. Size en uygun fiyatı ve optimum performansı sunabilmemiz için bizimle iletişime geçin.

Poliüretan Makinası Fiyat araştırması farklı türlerde de yapılsa aynı tür makinalar aranmaktadır. Bu aramalar şunlardır

  • poliüretan köpük püskürtme makinası fiyatları,
  • izolasyon köpük sıkma makinası fiyatı,
  • poliüretan köpük sıkma makinası fiyatı,
  • izolasyon köpük püskürtme makinası fiyatları,

Metrekarede Ne Kadar Hammadde Kullanılır?

Poliüretan köpük uygulamalarında uygulama esnasındaki ortam sıcaklığı, makinenin ısı ve basınç dengesi, uygulama yapılacak zeminin durumu, uygulamacının el mahareti gibi birçok etmen birim alanda harcanacak hammadde miktarını etkileyebilmektedir. Aşağıdaki tablo bilimsel veriler göz önünde bulundurularak hazırlamıştır. Yukarıda bahsedilen dışsal etmenlerin hammadde sarfiyatını % oranında değiştirebileceği göz önünde bulundurulmalıdır.

Poliüretanın Kullanım Alanları Nerelerdir?

Poliüretanın kullanım alanları bulunduğu ilk günden bu yana sürekli artarak ve gelişerek çoğalmaktadır. Günümüzde özellikle inşaat, ısı yalıtımı, tekstil, mobilya, medikal, otomotiv sektörlerinde temel hammadde olarak ve birçok başka sektörde yapıştırıcı olarak kullanılmaktadır.

Poliüretan Köpük Makinası nedir?

Poliüretan sprey makinesi ve poliüretan enjeksiyon makinelerini ifade eden en genel tanımlamadır. Poliüretan püskürtme makinesi veya poliüretan köpük makinesı olarak da adlandırılır.

Poliüretan Makinası ile Poliüretan Köpük makinası aynı şey mi?

Poliüretan Makinası sektör içinde ve halk arasında

  • Poliüretan Köpük Makinası
  • Sprey Poliüretan Makinası
  • Poliüretan Sprey Makinası
  • Poliüretan Sprey Köpük Makinası
  • izolasyon köpük makinası
  • izolasyon köpük püskürtme makinası
  • köpük izolasyon makinası
  • poliüretan enjeksiyon makinesi

başta olmak üzere bir çok farklı şekilde isimlendirilir. 

Neden Pusmak?

Poliüretan Makinası üretiminde ilk yerli üretici olmanın avantajıyla ve dünya markası olma iddiasıyla liderliği elinde tutan Pusmak yılların birikimiyle poliüretan sprey makinesi alanında sektörün ihtiyaçlarına etkili çözümler sunmaktadır. Yerli üretimin gücünü 30 dan fazla ülkede yüzlerce mutlu müşterisine ulaştıran Pusmak sizin ihtiyaçlarınız içinde bir adım uzağınızda.

Poliüretan Makinası Seti Nelerden Oluşur?

Poliüretan Makinası Seti makine gövdesi, iki adet hammadde transfer pompası, poliüretan sprey tabancası, ısıtmalı hortum, hava kompresörü, varil nem alıcıları ve bağlantı hortumlarından oluşur.

Sık Sorulan Sorular

Pusmak SSS

Kalite Vazgeçilmez

Şimdi İzle

Poliüretan Makinası

Artık Kontrol Elinizde

Blog

Polyurea Havuz Kaplama

Kışın ve yağmurlu baharların hemen sonunda Güneş yüzünü gösterdiğinde, insanların sırtı biraz ısındığında akıllara ve hayallere ilk düşen serin suyu ile turkuaz renkli havuz olur.

devamını oku

Araç Kaplamasında Polyurea

Otomobil tutkunları, araba sevdalıları yaklaşın şöyle!  Size bir müjde vereceğiz, çok önemli bir bilgiyi sizlerle paylaşacağız. Bilenlere hatırlatacak, duymayanlara anlatacağız. Polyurea araç kaplama! 

devamını oku

Polyurea Temel ve Kolon Güçlendirme

Depreme karşı insan hayatını korumanın en önemli adımlarından biri de bilimsel gereklere uygun, sağlam temel ve kolonlara sahip binalar yapmaktır. Binalarda depreme karşı temel ve kolon güçlendirmede çok önemli bir malzemedir.

devamını oku

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası