manas önsel / FETÖ kumpası mağduru Mustafa Önsel’in evlat acısı - Son dakika haberleri – Sözcü

Manas Önsel

manas önsel

FETÖ kumpası mağduru Mustafa Önsel’in evlat acısı

FETÖ'nün Ergenekon ve Balyoz kumpasları mağduru Mustafa Önsel'in oğlu 23 yaşındaki İstemihan Manas Önsel, dün Ankara'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Oğlunu toprağa veren acılı baba, sosyal medya hesabından duygu dolu paylaşımlar yaptı.

Yayınlanma:

FETÖ kumpası mağduru Mustafa Önsel’in evlat acısı

FETÖ'nün Ergenekon ve Balyoz kumpaslarıyla hedef aldığı emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel'in oğlu 23 yaşındaki stajyer avukat İstemihan Manas Önsel geçen cuma günü hayatını kaybetti. Ölüm haberinin ardından Ankara Barosu sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı.

Mesajda “Baromuz Stajyer Avukatı İstemihan Manas ÖNSEL () vefat etmiştir. Meslektaşımıza Allah'tan rahmet, Ailesine ve Baromuz Üyelerine başsağlığı dileriz” denildi. Önsel’in cenazesi, dün öğle namazının ardından Ankara Gölbaşı Asri Mezarlığı'nda defnedildi. Önsel’in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

ACILI BABADAN DUYGU DOLU PAYLAŞIMLAR

Oğlunu toprağa veren acılı baba Mustafa Önsel, sosyal medya hesabından art arda duygu dolu paylaşımlar yaptı. Önsel’in paylaşımları şu şekilde:

“Ey çirkin adamın yakışıklı oğlu! 23 yıla neler sığdırdın? Hukuk, milli judoculuk, başta piyano olmak üzere bir çok müzik aletini kullanmak, herkesin yardımına koşan bir insan! Çipil gözlüm! Dün gasilhanede seni bizzat yıkadım. Hala yakışıklıydın, ama buz gibiydin oğlum!”

“Öptüm o güzel yüzünden, burnundan, ayaklarından, defalarca…Neden oğlum neden? Kimseyi üzmek istemezdin, ama bizi deldin geçtin oğlum! Seni ellerimle indirdim toprağa. O nasıl bir fırtınaydı? Bir cenaze sırasında ilk defa böylesini gördüm. Göğü de deldin oğlum göğü!”

“Toplum seni tanıyamadı. Mustafa Önsel’in oğlu diye geçtiler. Çirkin, hep sizi ihmal eden adam! Vatan kurtaracakmış ya aptal! Kimse o! Seni tanıyabilselerdi ona Manas’ın babası diyeceklerdi… Tanıyamadılar! Fırsat vermedin!”

“Öyle bir şey yaptın ki oğlum, karınca incitmeyen sen bizi yaktın, yaktın, yaktın! Çetin yaşamımda pek çok kaybettiğim mücadele oldu! Ama hiç pes etmedim! Sizden de büyük güç alıyordum. Yenilmek pes etmekti kitabımızda. Daha yeni konuşmuştuk değil mi?”

“Ama öyle bir yol seçtin ki, biz sadece kaybetmedik, teslim olduk yani yenildik oğlum! “Seninle gurur duyuyoruz” dediğin beni, yaptığın tek hareketle ipon yaptın, sırtımı yere serdin oğlum. Evet, herkese benim nasıl yenildiğimi gösterdin, yenildim oğlum, ilk kez hem de…”

“Artık Manas’ın babası yenildi diyecekler. Bu da sana da dert olsun! Hadi beni boş ver, cehennemlik, çirkin adam, dış kapının mandalı, vatan kurtarmaya çalışan Şaban. Komik adam! Ya anan? Ya onu hiç düşünmedin mi oğlum? İki de yumurta yemişsin çıkmadan!”

“Tıpkı hemen öncesinde sevimli sevimli gelip bana başını okşattığın gibi bir tiyatro muydu bu da? Yoksa bu şekilde mi vedalaştın bizimle? Ya diğerleriyle? Yapılır mı bu oğlum, yapılır mı bu ha! Nasıl yalnız bırakırsın bizi? Bekle, geleceğim oraya.”

“O çipil çipil gözlerine bakarak, nasıl kaçarsın bunca yükü bize bırakıp diye soracağım oğlum! Yok öyle, “babacığım” filan diyerek kurtulamazsın! Artık en önemli işim bu olacak bilesin! Köyüme gömün beni diye vasiyet etmiştim ya size, vazgeçtim! Artık seni yanındır yerim.”

“Kaçamazsın! Bunlar bir yana güzel yürekli, aslan oğlum dua ile gönderdim seni. Devri daim olasın! Nasıl bir insan olduğunu, buralardan anlatacağım! Sanırım işimin çoğu bu olacak bundan sonra. Başarı, iyilik ve insanlık değerlerinin 23 yıla nasıl sığdırıldığını herkes görecek!”

FETÖ'nün yapmak istediği tasfiye son üç YAŞ'ta yapıldıİlginizi ÇekebilirFETÖ'nün yapmak istediği tasfiye son üç YAŞ'ta yapıldı

AnkaraAvukatbabaCumadarbeemekliErgenekonFETÖKalp kriziÖlümsosyal medyaSözcütiyatroTSKyumurta

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Ankara

Doğum tarihi:

Mesleği: Avukat

Medeni hali: Bekar

Çocuk sayısı: Yok

Ölüm tarihi:

Ölüm yeri: Ankara

Ölüm sebebi: Kalp Krizi

Olay Haber: 21 Mayıs Cuma günü, Ergenekon ve Balyoz kumpasları mağduru Emekli Albay Mustafa Önsel&#;in oğlu Avukat İstemihan Manas Önsel (23) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Ankara ili / Gölbaşı ilçesi / Gölbaşı mezarlığı

GPS:

 

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası