hayaleti yakala 4 işlem / Hayalet Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu « Herkes için En İlginç Farklı Hediyeler | seafoodplus.info

Hayaleti Yakala 4 Işlem

hayaleti yakala 4 işlem

kaynağı değiştir]

Tahsin Yılmaz
İlk görünüm 1. Bölüm - Pilot Bölüm
Son görünüm Bölüm - Karşıya Geçecekmisin Başkomiser?
YaratanEmrah Serbes
CanlandıranEray Eserol
Bilgileri
Tam adı Tahsin Yılmaz
Takma ad(lar)ı Tahsin Müdür
4 Çeker Tahsin
Cinsiyet Erkek
Meslek Şube Müdürü
Unvan Asayiş Şube Müdürü
Önemli ilişkileri Behzat Ç.
Aziz Başkomiser
UlusTürk

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Eray Eserol tarafından canlandırılan karakterdir.

40 yaşında, orta boylu, şakakları kırlaşmış siyah saçlı ve renkli gözlüdür. Üstlerine abartılı şekilde saygılı, astlarına tatlı sert davranabilen biridir. Behzat'a ise devrecilik ve cinayet masasındaki başarılarını harmanlayarak saygı duyan birisidir. Behzat'ın abisinin torpillerinden ve kendi üstlerinden özellikle çekinir.

Behzat'ın iki dönem altı olmasına rağmen, dalkavukluğu ve "aman tadımız kaçmasın" düşüncesiyle Behzat'ın üstüne amir olmuştur. Kraldan çok kralcıdır. Asayiş Şube'nin müdürüdür.

Behzat'ı ve cinayet büro ekibini üstlerine karşı idare eder. Kesik Parmak Cinayetleri dosyasında Narkotik Büro ve Cinayet Büro'nun birlikte çalışmasını ister. Savcı Esra'nın ölümünden sonrada Behzat'a destek olmuştur.

Hatta bir kez Behzat için emniyet müdürüne atarlanmış ve dakikasında Bayburt'a tayini çıkartılmıştır fakat durdurmayı başarır. Her şeye rağmen, ciddi dosyalar için de "ancak Behzat çözer" diye hakkını teslim eder.

3. Sezon finalinde Behzat, açığa alınmasına rağmen görevde kalmaya devam etmiştir. 4. sezonun ilk bölümünde kimliği belirsiz kişilerce vurulmuş ve komaya girmiştir. Daha sonra ise komadan uyanmıştır.

Selim[değiştir kaynağı değiştir]

Savaş Bulut
İlk görünüm Bölüm - Kara'dır Şu Bahtım
Son görünüm Bölüm - Başlık Yok
YaratanEmrah Serbes
CanlandıranYamaç Telli
Bilgileri
Cinsiyet Erkek
Aile Esra Bulut (ablası)
Akrabaları Behzat Ç. (eniştesi)
Şevket Ç. (eniştesi)
UlusTürk

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Yamaç Telli tarafından canlandırılan karakter.

Savcı Esra'nın kardeşidir. Bilgisayar mühendisliği okurken 3. Sınıfta bölümü bırakmıştır. Yıllar önce işlediği bir hırsızlık suçu yüzünden içeri girmiştir. Bunun suçlusu olarak ablasını görmüştür. Yıllar sonra Ankara'ya gelmiştir.

Şule ile aynı evde kalmaya karar verirler ama Behzat izin vermez. Bir süre sonra ablasıyla barışır ve araları düzelir. Memduh'un adamları tarafından kaçırılır ama Behzat ve Esra Savaş'ı kurtarırlar. Memduh, Savaş'ı hırsızlık ile suçlar. Ablası Savcı Esra ihalelere fesat karıştırdığını ortaya çıkarmak için araştırdığı soruşturma sırasında, ortaya çıkmasını istemeyenlerin komplosu sonucu hapse girer.

seafoodplus.info finalinde ise Esra hapse girdikten sonra Behzat, Esra'nın evinde dinleme cihazı bulur. Bu olayın üstüne Savaş, Şule ve Şevket'i Ercü ve Memduh'tan korumak Hüseyin'in evinde saklamıştır. Esra hapisten çıkarken keskin nişancı tarafından öldürülür. 3. sezonda ablasının ölümünün ardından Ankara'dan ayrılmıştır.

Psikolog Funda[değiştir kaynağı değiştir]

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Yalçın Kümeli tarafından canlandırılmış karakterdir. (..)

Behzat ve Şevket kardeşlerin babaları, Hanımefendi'nin eski kocasıdır. Flashback'lerde görülür. Subay olarak, Diyarbakır dahil yurdun birçok yerinde görev yapmıştır. Emekliliği sonrası Cebeci'ye yerleşmiş,bu arada da karısı tarafından daha rütbeli biri için terk edilmiştir. Her zaman, iki oğlu Behzat ve Şevket'e "subay veya mühendis" olmalarını öğütlemiştir. Şevket onu dinleyerek mühendisliği bitirmiş ama mühendislik yapmamaktadır. Behzat ise, asi karakteriyle kendisini çok üzmüştür. Harp Okulu'nda sınıf subayına kafa attıktan sonra okuldan atılması üzerine, eski bağlantılarını kullanarak Behzat'ın polis olmasını sağlamış, ama bu sırada da kalp krizi geçirerek ölmüştür.

Adnan[değiştir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir