ali koç istifa etti mi / Ali Koç istifa etti mi? Ali Koç istifa edecek mi?

Ali Koç Istifa Etti Mi

ali koç istifa etti mi

Şampiyonluk gitti, tepki büyük! Ali Koç istifa etti mi, edecek mi?

Fenerbahçe’nin efsane başkanı Aziz Yıldırım’ın karşısına aday olarak çıkan ve büyük fark ile aday olduktan sonra büyük umutların beslendiği Ali Koç dönemi taraftar için tam bir yıkım oldu. Başakşehir ve Trabzonspor gibi takımların şampiyonluklarını izleyen taraftarlar, hiçbir başarı yakalayamadı. Bu akşam ise Süper Lig’de şampiyonluk ihtimal kalmayan ve Galatasaray’ın şampiyonluğuyla sona eren ligde tepkiler yükseldi. Antalyaspor’a karşı galip gelmesine rağmen Galatasaray’ın kazanmasıyla birlikte şampiyonluk şansı sona eren Fenerbahçe’de gözler Ali Koç’a çevrildi. Sosyal medyaAli Koç istifa etiketleriyle dolarken Ali Koç istifa etti mi, edecek mi? sorusunun yanıtı aranıyor.

Ali Koç istifa edecek mi?

Taraftarlar sezon içerisinde de Ali Koç’u istifa davet etmiş ancak Ali Koç görevine devam edeceğini söylemişti. Şampiyonluğun kaybedilmesinin ardından taraftarın desteği sona eren Ali Koç, maçtan sonra hiçbir açıklama yapmadı. İstifa yönündeki çağrılara da yanıt vermeyen Ali Koç’un nasıl bir karar vereceği merak ediliyor. Kulüp sayfasından da sadece Fenerbahçe’nin son oynadığı maç galibiyetine yer verilirken şampiyonluk ve lig konularında herhangi bir detaya yer verilmedi.

Jorge Jesus ne dedi?

Maçın ardından açıklama yapan tek yetkili isim Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus oldu. Teknik direktör konuyla ilgili şöyle dedi;

“Ligdeki hedefimize ulaşamadık. Sezon bizim için henüz bitmedi, bir hedefimiz daha var. Kupada final oynayacağız ve kupayı almayı hedefliyoruz. Kupanın da önemli olduğunu düşünüyorum. Benim çalıştığım her ülkede kupalar da en az lig kadar önemlidir. Brezilya’da da bu şekildeydi. Finali kazanmaya çalışacağız. Sezona başlarken iki kupa kazanmayı isterdik. Diğer bir hedefimiz, önemli hedefimiz ligdi ama Galatasaray’dan daha iyi olmayı başaramadık. Ligin ikinci yarısında ilk yarısına kıyasla daha fazla puan aldık. İkinci yarıda 42 puan aldık ve hala bir maçımız var. İlk yarıda 38 puan almıştık. Lig içerisinde 12 maç kaybetmediğimiz bir dönem vardı ama bazı dönemlerde Galatasaray bizden daha iyiydi. Puan ortalaması olarak baktığımızda son beş sezonun şampiyonlarına denk bir ortalama. Belirtmiş olduğum gibi Galatasaray bazı dönemlerde bizden daha iyiydi. Onlardan daha iyi olmayı başaramadığımız için şampiyon olamadık. Rakibimiz de güçlü bir takım. Biz de son haftaya kadar savaştık. Sonuna kadar götürmeye çalıştık ama yapamadık. Belirtmiş olduğum gibi Galatasaray’dan daha iyi olmayı başaramadık, bunu ligin bazı dönemlerinde başardık, bazı dönemlerinde başaramadık. Kupa hedefimiz ise devam ediyor. Bizim için ideal senaryo iki de iki yapmak olurdu. Tabii ki iyi demem ama kupayı alırsak duruma kötünün iyisi diye bakarım.  Bu kupada kulübün tarihi için, oyuncular için, benim için önemli. Kupada da finali kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Kupa, kupadır. Aynı zamanda Galatasaray ile oynayacağımız bir maç var. Bu maçı da galibiyetle tamamlamak için elimizden geleni yapacağız.

Burada önemli olan ben değilim, önemli olan Fenerbahçe. Bugüne kadar ligi hala kazanabileceğimize inanarak yolumuza devam etmiştik. Bu heyecanı taşıyorduk. Lig bittikten sonra benim durumum daha netleşir. Şu anda kafamdaki tek şey, Fenerbahçe’nin başarısı. Bu sezonu olabilecek en iyi şekilde bitirmek. 2 maçımız daha var. Biri kupa finali. İstiyorum ki, takımım o kupa finalinde de özgüvenli oyununu devam ettirsin. Son haftalardaki gibi kaliteli, tempolu, defansif anlamda da daha iyi olduğumuz son dönemki oyunu o maçta da sergileyebilelim. Luan Peres’in de takıma katılmasıyla defansif anlamda seviyemiz yukarıya çıktı. Şuandaki odağım final maçı. Tabii ki Galatasaray maçına da odaklandım ama bir numaralı odağımız o değil. 11’indeki final…

#VAR, şampiyon, Sosyal Medya

Ali Koç istifa mı edecek? O çağrılara yanıt verdiği iddia edildi

Galatasaray'ın şampiyon olmasının ardından Fenerbahçe tribünleri Ali Koç'u istifa etmeye çağırırken Ali Koç'un çağrılara yanıt verdiği iddia edildi. Galatasaray ve Ankaragücü arasında oynanan maçın ardından Galatasaray'ın maçı kazanmasıyla birlikte şampiyonluğu elde etmesi Fenerbahçe tribünlerinde Ali Koç'un istifaya davet edilmesine neden oldu.

Fenerbahçe tribünlerinden yükselen ''Ali Koç istifa'' sözlerinin ardından Ali Koç tarafından bu çağrılara bir yanıt gelip gelmeyeceği merak edilirken Ali Koç'un böyle bir niyetinin olmadığı iddia edildi. Koltuğu bırakmayı düşünmediği iddia edilen Ali Koç'un güven tazelemek için olağanüstü genel kurula gidebileceği konuşuluyor.

ALİ KOÇ İSTİFA MI EDECEK?

Ali Koç'un Başkanlık yaptığı Fenerbahçe Kulübü 5. sezonunda da şampiyonluk sevinci yaşayamazken Galatasaray'ın yeniden şampiyon olması ile birlikte tribünlerden "Yönetim istifa" sesleri yükselirken, Koç'un kararını verdiği iddia edildi.

İddia edilene göre Ali Koç'un istifa etmesi yönünde gelen çağrılara kulak tıkadığı iddia edilirken Koç'un görev süresini tamamlamakta ısrarcı olduğu iddia edildi. Bunun yanı sıra Ali Koç'un güven tazelemek için olağanüstü genel kurula gidebileceği de iddia edilirken karşısına rakip çıkması durumunda da "Hodri meydan" diyerek her türlü rekabete açık olduğunun vurgulanacağı konuşuluyor.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir