kbb doktoru istanbul / İstanbul Kulak Burun Boğaz (KBB) Doktorları

Kbb Doktoru Istanbul

kbb doktoru istanbul

Türkiye'nin En İyi ve En Başarılı KBB Doktorları

En İyi ve Başarılı KBB Doktorları

İnsanlar rahatsız olduklarında en güzel doktorlarda tedavi olmak isterler. Bizler de sizler için en başarılı kulak-burun-boğaz doktorlarını tecrübelerine göre derledik.

İşte tedavileriyle başarıya ulaşan en iyi KBB doktorları;

1. Prof. Dr. Arif Ulubil

en iyi kbb doktorları

Lise öğrenimini Robert Koleji’nde tamamlayan Arif Ulubil, tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başarıyla bitirmiştir. Meslekteki ihtisasını İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları üzerine yapan Ulubil yüksek ihtisasını University of Miami, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı, Nörotoloji olarak yapmıştır.

Prof. Dr. Arif Ulubil Nişantaşı Kulak Burun Boğaz Baş Boyun Cerrahisi Grubu’nda görev almaktadır.

2. Prof. Dr. Ali Şafak Dağlı

en iyi kbb doktorları

Tıp eğitimini yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlayan Ali Şafak Dağlı ihtisasını Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları’nda yapmıştır.

Yurtdışında birçok hastane ve laboratuvarda çalışan Prof. Dr. Ali Şafak Dağlı günümüzde Medicana İstanbul hastanesinde görev almaktadır.

3. Prof. Dr. Nazım Korkut

en iyi kbb doktorları

Nazım Korkut yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan bir doktordur. İhtisasını İstanbul Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları üzerine yapmıştır. yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden profesörlük unvanını almıştır

Prof. Dr. Nazım Korkut günümüzde Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinden KBB profesörü olarak görev almaya devam etmektedir.

4. Prof. Dr. Hakan Korkmaz

en iyi kbb doktorları

Hakan Korkmaz yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi bölümünü tamamlamıştır. İhtisasını yine aynı üniversitede tamamlamıştır. Korkmaz eğitimine ABD Michigan Wayne Eyalet Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Bölümü'nde devam etmiştir.

Prof. Dr. Hakan Korkmaz günümüzde Acıbadem Hastaneleri Grubu’nda görev almaktadır.

5. Prof. Dr. Yıldırım Ahmet Bayazıt

en iyi kbb doktorları

Yıldırım Ahmet Bayazıt yılında Hacettepe Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından yılında Ankara Gazi Üniversitesi’nde ihtisas eğitimini tamamlamıştır.

Yıldırım Ahmet Bayazıt, Medipol Hastanesi’nde görev almaya devam etmektedir.

6. Prof. Dr. Arzu Tatlıpınar

en iyi kbb doktorları

yılında Ankara Üniversitesi mezuniyetini tamamlayan Arzu Tatlıpınar, yılında Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ihtisasını yapmıştır. Tatlıpınar yılında Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde profesörlüğünü tamamlamıştır ardından ABD’de ve İngiltere’de araştırmacı olarak çalışmıştır.

Günümüzde Yeditepe Üniversitesi Sağlık Kurumlarında görev almaktadır.

7. Prof. Dr. Celil Uslu

en iyi kbb doktorları

Celil Uslu Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi bölümünü yılında tamamlamıştır. yılında Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde KBB ihtisasını tamamlamıştır.

Prof. Dr. Celil Uslu günümüzde Medipol Mega Üniversitesi Hastanesi’nde görev almaktadır.

8. Prof. Dr. Elif Aksoy

en iyi kbb doktorları

Elif Aksoy ’de İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi eğitimini tamamlamıştır. yılına gelindiğinde ise Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları ihtisasını tamamlamıştır.

Günümüzde Acıbadem Sağlık Grubu’nda görev almaktadır.

9. Prof. Dr. Tayfun Apuhan

en iyi kbb doktorları

Tayfun Apuhan yılında İnönü Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi’nden ikincilikle mezun olmuştur. Apuhan mezuniyetinin ardından İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Bölümünde uzmanlığını tamamlamıştır.

Prof. Dr. Tayfun Apuhan günümüzde Özel Hisar Intercontinental Hastanesi'nde görev almaktadır.

Prof. Dr. Sami Katırcıoğlu

en iyi kbb doktorları

Sami Katırcıoğlu yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitimini tamamlamıştır. yılında ise İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı'nda ihtisas eğitimini tamamlamış ve KBB Uzmanı olmuştur.

Prof. Dr. Sami Katırcıoğlu günümüzde Memorial Hastanesi’nde görev almaktadır.

Dahili: -

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Kliniği

Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Kliniği’nde modern tanı ve tedavi yöntemleri uygulanmaktadır. Kliniğimizde rutin KBB muayenelerinde nazal endoskopi, kulak ile ilgili problemlerde endoskopik ve mikroskobik otoskopi, larenks ve ses ile ilgili rahatsızlıklarda videolaringoskopi kullanılmaktadır.

 

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Ameliyatları

 

Odyoloji ve Nörotoloji Laboratuvarı Testleri

Her türlü işitme bozukluğunun değerlendirilmesi için;

Vestibüler Laboratuvarında baş dönmesi ve denge bozukluklarının değerlendirilmesi yapılmakta ve rehabilitasyonu sağlanmaktadır.

 

Doktorlar

Kulak Burun Boğaz

Kulak Burun Boğaz; İşitme, konuşma, burun ve sinüs, denge bozuklukları, boğaz hastalıkları tanı ve tedavisi baş, boyun kanserleri ve bu bölgedeki tümöral yapıların cerrahisini kapsar. Hastanemiz Kulak Burun Boğaz Baş ve Boyun Cerrahisi Bölümü olarak amacımız; cerrahi alanımızla ilgili modern teşhis ve tedavi yöntemlerini kullanarak hasta haklarına saygılı, etik kurallar içinde çalışarak hastalarımıza yardımcı olmaktır. Kulak Burun Boğaz Bölümümüzde; işitme ve konuşma, burun ve sinüs, denge bozuklukları, boğaz hastalıklarının tanı ve tedavisinin yanı sıra baş boyun kanserlerinin ve bu bölgedeki tümöral yapıların cerrahisini gerçekleştirmekteyiz.

Kulak Burun Boğaz Polikliniği

Kulak Burun Boğaz (KBB) bölümü; baş, boyun, kulak, burun ve boğazda oluşan hastalıkların teşhis ve tedavisi alanında uzmanlaşan sağlık alanıdır.

Hastanelerimiz Bünyesinde Tedavi Edilen Bazı KBB Hastalıkları

Rinoloji (Burun ve Sinüs Hastalıkları)
Burun ve paranazal sinüslerin her türlü doğumsal, infeksiyöz, gelişimsel ve tümöral hastalıklarını kapsar. Burun eğriliği ve burun eti büyümesi son teknikler ve radyofrekans gibi son teknolojiler kullanılarak tedavi edilmektedir. Sinüzitlerin tedavisinde endoskopik sinus cerrahisi tekniği uygulanmaktadır.

Çocukluk Çağı Kulak Burun Boğaz Hastalıklarının Tedavisi
Çocukluk çağında görülen nefes almada güçlük, horlama, sık tekrarlayan enfeksiyonlar, işitme bozuklukları, alerjilerin tedavileri, hastanemizdeki çocuk hastalıkları bölümü ile koordinasyon içerisinde yürütülmektedir. Ameliyat endikasyonu konulan hastalarımızın (geniz eti, bademcik, kulak nezlesi) ameliyatları gerçekleştirilmektedir.

Yüz Kırıkları
Travma sonrası gelişen burun, çene, elmacık kemiği gibi yüz kemiklerinin kırıkları ve hava yolu zedelenmeleri önemli KBB acillerindendir. Bu kırıklar açık ya da kapalı teknik kullanılarak ve gerektiğinde mikroplak-vidalar kullanılarak tedavi edilmektedir.

Ses Hastalıkları
Ses tellerinden kaynaklanan veya onların hareketini kısıtlayan hastalıklar ses kısıklığına yol açar. Ses telleri ve fonksiyonları endoskopik muayeneler ile değerlendirmekte ve cerrahi ihtiyacı olan vakalar mikroskop altında ve gerekli durumlarda lazer kullanılarak tedavi edilmektedir.

Baş Boyun Tümörleri

Baş ve boyun bölgesinden kaynaklanan her türlü iyi ve kötü huylu tümörleri kapsamaktadır. Baş boyun tümörlerine de diğer tüm tümörler gibi multidisipliner yaklaşmak gereklidir. Hastalar medikal onkolog, radyasyon onkoloğu,ve radyoloji uzmanları ile birlikte değerlendirildikten sonra tedavileri planlanmaktadır. Cerrahi tedavide, ilgili bölgenin tedavisiyle birlikte boyun metastazı olan veya olma ihtimali olan durumlarda Boyun Diseksiyonları da etkili bir şekilde yapılmalıdır. Hastanemizde bu konuda deneyimli bir ekip görev yapmaktadır.

Horlama
Horlama ve uyku apnesi (uykuda nefesin durması) insanların yaşam kalitesini ve sağlığını ciddi olarak bozan hastalıklardır. Pek çok faktörün tetiklediği bu durumları bir bütün olarak ele almak önemlidir. Hastalar polisomnografi (uyku testi) ile değerlendirilmekte, uygun vakalarda hava yolu darlığını düzeltmek amacı ile burun, damak veya çeneye cerrahi müdahaleler uygulanabilmektedir.

Alerjik Rinit
Bağışıklık sistemini uyaran ve alerjiye neden olan maddelere allerjen denilir. Bağışıklık sistemi, vücuda giren allerjen ile ilk karşılaştığında hiçbir klinik bulgu ortaya çıkmaz, çünkü henüz bu maddeye karşı özel antikorlar (IgE) üretilmemiştir. İlk temasta bu özel antikorlar üretilir, ancak ikinci temasta bağışıklık sistemi tepki verir ve böylece alerji belirtileri ortaya çıkar. Allerjiler ile ilgili merak edilen sorular ve yanıtları için:funduszeue.infoziyaret ediniz.

Dış Kulak yolu Sorunları
Dış kulak yolu (dky) erişkinlerde yaklaşık 2,5 cm uzunluğundadır. Dış 1/3 bölümü kıkırdak,  iç 2/3 bölümü kemik yapıdadır. Kıkırdak bölümün cildi kıllar ve kıl keseleri, yağ ve salgı bezleri içerir. Bezlerin salgısı ve dökülen epitel hücreleri birleşerek serümen denilen koruyucu salgıyı oluşturur. Serümenin dış kulak yolunda (dky) koruyucu bir görevi vardır, içinde bulundurduğu maddelerle enfeksiyona karşı koruyucu bir bariyer oluşturur. Dış kulak (dhy) ile ilgili merak edilen sorular ve yanıtları için funduszeue.info sayfasını ziyaret ediniz.

Sinüzitler
Sinüsler burun etrafında bulunan hava boşluklarıdır. Sinüsler özel kanallar aracılığı ile burun boşluklarına açılırlar. İçleri hava ile doludur. Burun boşlukları ve sinüsler aynı özellikteki örtücü tabaka (mukoza) ile bir bütün olarak kaplanmışlardır. Bu tabaka sürekli olarak temizleyici bir salgı yapar ve bu salgı tabakanın üzerindeki titrek tüyler aracılığı ile sinüslerin kendilerine ait kanallarından burun boşluğuna boşaltılır. Sinüsler ile ilgili merak edilen sorular ve yanıtları için funduszeue.info sayfasını ziyaret ediniz.

Kulak Çınlaması
Tinnitus dış akustik uyaran olmaksızın kulaklarda ya da kafada sesin algılanması şeklinde tanımlanmaktadır. “Zil çalması’’ anlamına gelen Latince “tinnire” kelimesinden köken almaktadır. Bu ses hasta tarafından çok farklı karakterlerde tarif edilebilir ancak sesin karakteri ne olursa olsun çınlama olarak adlandırılmaktadır. Bir hastalık olmaktan öte bir semptom olarak değerlendirilen tinnitusun bireylerin yaşam kalitesinin düşmesine neden olmasının yanında birçok ruhsal soruna zemin hazırladığı düşünülmektedir. Tinnutus ile ilgili merak edilen sorular ve yanıtları için funduszeue.infosayfasını ziyaret ediniz. 

Baş Dönmesi
Denge; gözlerden, iç kulaktaki denge organlarından, kas ve iskelet sisteminden gelen bilgilerin beyin tarafından değerlendirilmesi sonucu sağlanır. Bu sistemlerden birinde ortaya çıkacak bir bozukluk bu sistemler arasındaki uyumu bozar ve dengesizlik veya baş dönmesi yakınmalarına neden olabilir. Baş dönmesi ile ilgili merak edilen sorular ve yanıtları için funduszeue.info sayfasını ziyaret ediniz.

 

Kulak Burun Boğaz Tedavi Yöntemleri

Hastanemizde; poliklinik, laboratuvar, radyolojik tetkikler ve odiyolojik tetkikler sonrası tanı konularak tedaviye geçilmektedir. KBB Polikliniği; klasik muayene gereçlerinin yanı sıra endoskopik muayenelere de olanak veren endovizyon sistemi ve ayrıntılı kulak muayenesinin yapıldığı muayene mikroskopu ile hizmet verilmektedir.
Ameliyathanelerimiz hastanın konforu ve başarılı bir ameliyat sürecine katkı sağlayacak gerekli cerrahi setlerle donatılmıştır. Bu setler, endoskopik sinüs cerrahisi, orta kulak ve mastoid cerrahisi, ses telleri cerrahisi alanlarındaki hekim pratiğine katkı sağlayan donanımlar olarak ön plana çıkmaktadır. Ameliyathanelerimizde baş ve boyun bölgesinin büyük kanserlerinin ameliyatlarını da başarıyla gerçekleştirecek tıbbi donanım, hekim kadrosu ve yoğun bakım hizmetleri bulunmaktadır. Bunlar ile birlikte hastalarımızın yüksek yararı için maksimum tedavi olanakları kullanılmaktadır.
Hastanemizde; robotik cerrahiden anevrizma cerrahisine, Parkinson ve Epilepsi ameliyatlarına kadar pek çok alanda hizmetin verilebileceği, Türkiye’nin ilk ve tek 1A Ultra Clean ameliyathane donanımı bulunan bir altyapı oluşturuldu. Ameliyathanelerimiz ve teknolojik imkanlarımız ile ilgili daha fazla bilgiye funduszeue.infosayfamızdan ulaşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası