alışveriş yapılacak güvenli siteler / Türkiye'nin En İyi Alışveriş Siteleri - Online Alışveriş Siteleri - Tekno Safari

Alışveriş Yapılacak Güvenli Siteler

alışveriş yapılacak güvenli siteler

Teknoloji ve internet dünyasında yaşanan gelişmelerle birlikte alışveriş kavramı kendini mağaza ve dükkanlardan sanal ortama bırakmıştır. Yıllardır gerçekleşmekte olan bu durum pandemi ile birlikte daha da artmış ve artmaya devam etmektedir. Kullanıcıların internet alışverişini tercih etmesinde kalabalıklara girmekte yaşanan tereddüt ve ürünlerin eve kadar getiriliyor olması etkili olmuştur. Bu gelişmelerin sonucunda da Türkiye’nin en güvenli alışveriş siteleri hangileri, merak edilmeye başlanmıştır.

Türkiye’deki Güvenilir Alışveriş Siteleri

Türkiye’deki Güvenilir Alışveriş Siteleri

Sanal dünyada bilinen birçok alışveriş sitesi bulunmaktadır. Bu sitelerin hepsinin güvenilir olduğunu düşünmek yanlış bir düşünce olur. Alışveriş yaparken, alışveriş yapılan siteye dikkat edilmemesi maddi kayıplara neden olabilmektedir. Bu nedenle internet alışverişlerinde girilen sitenin güvenilir bir site olmasına mutlaka dikkat edilmelidir. Peki bu siteler hangileridir? Yazının devamında bu siteler ve siteler hakkında bilgiler bulabilirsiniz.

Günümüzde alışverişlerin büyük bir kısmı bu sitelerden yapılmaktadır. Kullanıcıların neden gidip mağazadan almak yerine, internetten almayı tercih ettikleri merak edildiğinde belli yanıtlara ulaşılmıştır. Bu yanıtlar şöyle sıralanabilir;

  • İnternet sitelerinde bazı ürünlerin, mağaza fiyatlarına göre daha indirimli bulunması,
  • Aynı gün içerisinde eve yapılan teslimatlar sayesinde yorulmadan ürüne ulaşılabilmesi,
  • Eve teslimat ve siteler arasında hızlı geçişler sayesinde zaman tasarrufu yapılmasının sağlanması,
  • Kapıda ödeme ya da kredi kartı bilgilerinin hızlıca girilmesi sayesinde kolay ödeme yapılabiliyor olmasıdır.

Trendyol

Trendyol

Trendyol, merkezi İstanbul’da bulunan bir internet sitesidir. yılında Demet Mutlu’nun liderliğinde kurulmuş, şu an dört bin kişiye istihdam sağlayan bir şirkettir. İçeriğinde birçok ürün çeşidi ve birçok mağaza bulunmaktadır. Bunlar; moda, gıda, ev ve mobilya, kozmetik gibi birçok alandır. Dijital alışveriş kavramının en çok yayılmasını sağlayan sitelerin başında gelmektedir. Bu anlamda birçok şirketin yatırım yaptığı ve geliştirdiği internet sitesi arasındadır. Sadece web sitesi değil, mobil uygulaması üzerinden de rahatlıkla alışveriş yapılabilmektedir.

Getir

Getir

Getir, Nazım Salur tarafından yılında kurulmuş bir şirkettir. Site kullanıcılarına market ürünleri ve geniş yemek seçenekleri sunmaktadır. Şirket sadece Türkiye’de değil, çeşitli Avrupa ülkelerinde de hizmet vermekte ve oldukça tercih edilmektedir.

Kullanıcılarına sunduğu özel kampanyalar ve indirimlerle market alışverişinin dijitalleşmesinde oldukça etkili olmuştur. Belirtilen adrese hızlı bir şekilde ürün teslimatı yapılmaktadır. Verilen sipariş mobil uygulamalar üzerinden takip edilebilmektedir.

Yemeksepeti

Yemeksepeti

Yemeksepeti, yılında kurulmuş, yemek siparişi sitesidir. Bünyesinde birçok restoran ve yemek yerini bulundurmaktadır. Kullanıcılar bu yemek yerlerinin sunduğu yemek seçeneklerine hızlıca ulaşmakta ve sipariş vermektedir. Şu an 20 milyondan fazla üye sayısına sahiptir. Sunduğu kampanyalar ve hizmetlerle üye sayısını her geçen gün artırmaktadır.

Hepsiburada

Hepsiburada

Hepsiburada, yılında kurulmuş olan internet alışveriş sitesidir. Yalnızca internet üzerinden hizmet vermektedir. İstanbul, Şişli’de yönetim merkezi, Gebze’de operasyon merkezi bulunmaktadır.

Şirketin bünyesinde beş binden fazla tedarikçi firma bulunmaktadır. Yani Hepsiburada’da sadece kendi tedarik ettiği ürünler değil, başka firmaların ürünlerinin de satışı yapılmaktadır. Site, , ve yıllarından Türkiye’nin en sevilen markası seçilmiştir.

n11

Ncom

ncom yılında Doğuş Planet tarafından kurulmuş e-ticaret platformudur. Türkiye’de faaliyet gösteren bu site, kullanıcılarına birçok ürünün işletmeden kendilerine ulaştırılmasını sağlamaktadır. Sitenin içerisinde yüz bin kayıtlı mağaza bulunmaktadır. Bu mağazaların sunduğu milyon ürün ve sitenin yaklaşık 13 milyon üyesi bulunmaktadır. Sunduğu geniş ürün kategorileriyle site içerisinde her türlü ürün ihtiyacını karşılayabilmek mümkündür.

Sahibinden

Sahibinden

seafoodplus.info, yılında kurulmuş ve kapsamında birçok alanda ilan bulunduran internet sitesidir. Siteden önce birçok alanda ilan, gazetelerde yayınlanıyor ve insanlara ulaşıyordu. yılında Taner Aksoy bu site üzerinde düşünmüş ve yılında da bu fikrini gerçekleştirmiştir. Böylece ilan verme alanında da dijitalleşme dönemi başlamıştır.

Site içeriğinde gayrimenkul ve hizmetlerle ilgili birçok ilana ulaşılabilmektedir. Siteye üye olmak ve ilanları listelemek ücretsiz bir şekilde yapılmaktadır.

GittiGidiyor

gittigidiyor

seafoodplus.info, senesinde Serkan Borançılı, Burak Divanlıoğlu ve Tolga Kabataş tarafından kurulmuş bir e-ticaret sitesidir. Site satıcılarla alıcılar arasındaki iletişim sağlanabilmesini amaçlayan bir internet sitesidir. Site yılında hem alıcıları hem de satıcıların korunmasını amaçlayan bir ödeme-onay sistemi geliştirmiştir. Bu sisteme “Sıfır Risk Sistemi” adı verilmiştir. Geliştirilen bu sistem sayesinde bugüne kadar on üç milyonun üzerinde satış işlemi güvenli bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Morhipo

morhipo

Morhipo, yılında Boyner Holding tarafından kurulan e-ticaret markasıdır. İçeriğinde sadece giyim ürünleri değil, ev eşyaları ve kozmetik ürünleri de bulunmaktadır. yılında kendi markalarını da sitede satışa sunmuştur. Bu markalar; People by Fabrika, D bu Divarese ve Agenda’dır. Site yılında Avrupa’nın en hızlı büyüyen e-ticaret sitesi seçilmiştir.

Kitapyurdu

kitapyurdu

Kitapyurdu, merkezi Üsküdar’da bulunan, Sadi Kizir tarafından oluşturulmuş kitap satış sitesidir. Site içeriğinde en son çıkan kitaptan eski kitaplara kadar birçok kitap çeşidi bulunmaktadır. Bu kitaplar güvenli kargolama ve ödeme seçeneğiyle kullanıcılara sunulmaktadır. Kitapyurdu, kitaplara ulaşım anlamında büyük kolaylık sağlamış internet sitelerinden biridir. İçeriğinde bulunan kitap çeşitleri; Romanlar, ansiklopedileri dergiler ve benzeri mecmualardır. Site, çeşitli kitaplar veya baskılara özel kampanyalar oluşturmaktadır. Kullanıcılar bu kampanyalar sayesinde istedikleri kitapları çok daha uyguna alabilmektedir.

MediaMarkt

MediaMarkt

MediaMarkt yılında Almanya’da kurulan bir mağazadır. Bine yakın mağazası bulunmaktadır. Bu mağazalar sadece Türkiye’de değil on beş Avrupa ülkesinde bulunmaktadır. Şirket, “Küçük ama bir sürü mağaza yerine, tek bir tane büyük bir mağaza oluşturulsun.” fikriyle ortaya çıkmıştır. Kurulan bu mağazalar teknolojik her çeşit ürünü içinde bulunduran mağazalar olmuştur. Mağazalar da sunulan ürün çeşitliliği ve güvenilir hizmet, internet sitesi üzerinden de sunulmaktadır. Şirket, internet sitesine özel kampanyalar oluşturmaktadır. Bu kampanyalar sayesinde kullanıcılar istedikleri ürüne çok daha uyguna ulaşma imkânı bulmaktadır.

Eğer internetten güvenilir bir şekilde alışveriş yapmak istiyorsanız İnternetten Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli? başlıklı yazımıza da mutlaka göz atmalısınız.

Almanya&#;da online alışveriş siteleri, tüm dünyada olduğu gibi artık Almanya&#;da da alışveriş yapmak için en önemli kanal. Almanya&#;ya yeni gelmiş biriyseniz, bu konuyu detaylı olarak araştırmanızda büyük fayda var. Çünkü aradığınız ürünü, bir mağazadan çok daha uygun fiyata alabileceğiniz  online satış siteleri Almanya&#;da mevcut, özellikle de yeni bir ev kuruyor ve ev eşyaları almanız gerekiyorsa. 

Fiyat avantajı dışında, online alışveriş sitelerinin size sağladığı diğer büyük bir avantaj ise zaman. Son yıllarda Almanya&#;da süpermarketlerin kapanış saatinin daha geç bir saate alınmasına rağmen, yoğun iş temposu ya da başka yoğunluklardan dolayı haftalık alışveriş için yeterli zamanı ayırmak mümkün olmayabiliyor. Mesela çamaşır deterjanınız mı azaldı? İsterseniz 15 dakika uzaklıktaki bir süpermarkete giderek alışveriş için 1 saatinizi harcarsınız, isterseniz anında Amazon&#;dan sipariş edebilirsiniz. Ertesi gün ihtiyacınız olan çamaşır deterjanınız evinize teslim edilir veya en yakındaki Amazon Locker&#;dan (yani Amazon&#;a ait olan dijital ürün teslim kutuları) ürününüzü sadece 15 dakikanızı harcayıp teslim alabilirsiniz.

Statista verilerine göre yılında sadece 1,1 milyar euro hacminde olduğu tahmin edilen Almanya online alışveriş pazarı (tam adıyla B2C-e-commerce market), yılı itibariyle tam 58 milyar euro hacmine ulaştı. Almanya&#;da online satış siteleri arasında en çok tercih edilen kategoriler ise şöyle:

  • Giyim ve teksil ürünleri
  • Elektronik ve dijital ürünler
  • Bilgisayar, yazılım, oyunlar ve bilgisayar ürünleri

Biz de sizin için Almanya&#;da en çok ihtiyacınız olabilecek önemli online alışveriş sitelerini bir araya getirdik:

  • Almanya&#;da online alışveriş siteleri (genel)
  • Almanya&#;da giyim ve tekstil online alışveriş siteleri
  • Almanya&#;da elektronik online alışveriş siteleri
  • Almanya&#;da mutfak alışverişi online siteler
  • Almanya&#;da mobilya için online siteler
  • Almanya&#;da seafoodplus.info ürün için online siteleri

Başlıklar

 DigitalBannerAds VasistdasWebsite x MG

Almanya&#;da online alışveriş siteleri (genel)

Bu sitelerde taze sebze meyve gibi ürünler dışında neredeyse her ürünü bulabilirsiniz! Uzun bir zamandan beri Amazon, Almanya&#;da en en çok tercih edilen site olsa da, özellikle başta Alibaba Express olmak üzere birçok site büyümeye devam ediyor! Alibaba Express hem ürün çeşitliliği, hem de çok uygun fiyatlarıyla göz atmanız gereken bir site:

  • seafoodplus.info &#; Alman alışveriş sitesi denildiğinde akla gelen bir sitedir. Amazon Prime avantajlarını da değerlendirmeyi unutmayın.
  • seafoodplus.info &#; Satış rakamlarına göre 2 numaralı site, aradığınız çoğu şeyi burada bulabilirsiniz. Özellikle mobilya ve eşyaları ile ilgili kategorilerine göz atın.
  • seafoodplus.info &#; Geniş ürün yelpazesi ile oldukça popüler
  • seafoodplus.info &#; Evet, kesinlikle Almanya&#;ya posta servisi var. Çok pahalı olmayan ürünleri teker teker sipariş ederseniz, gümrük vergisi ödemek durumunda kalmazsınız.

İpucu: Amazon’un Amazon Prime servisi ile online alışverişlerinizde kargo ücreti ödememenin yanında, ücretsiz Amazon Prime Video hizmeti de alabiliyorsunuz. Almanya’da 15 milyondan fazla kişinin Amazon Prime‘a üye olduğunu biliyor muydunuz? Yıllık bir abonelik ücreti karşılığında bu servise üye olabilir ve siz de Amazon’dan alışveriş yaparken, diğer avantajlardan da faydalanabilirsiniz.

Amazon Almanya&#;da alışveriş yapmaya başlamadan önce Amazon Kredi Kartı&#;na kesinlikle göz atın.Prime üyeler için ücretsiz olan bu kart, Amazon&#;daki her alışverişinizin yüzde 3&#;unu harcamanız için size geri veriyor. DİKKAT: Kredi kartına başvururken yüksek faiz ödememek için kredi kartı borcunun yüzde &#;unu yatıracağınızı belirtmeyi unutmayın.

Almanya&#;da giyim ve tekstil online alışveriş siteleri

Almanya&#;da online alışveriş siteleri arasında tercih edilen en önemli kategori giyim ve tekstil. Markalar müşterilerin online alışverişi en iyi şekilde deneyimlemeleri için ücretsiz iade gibi hizmetlerin yanında bir mağaza da bulabileceğinizden daha fazla ürün çeşidi sunuyor. Bu kategorideki en popüler siteler:

  • seafoodplus.info &#; Giyim ve tekstilde Zalando, Almanya&#;daki 1 numaralı alışveriş sitesi. İç giyimden ayakkabıya kadar birçok kategoride ürün bulmak mümkün.
  • seafoodplus.info &#; Türkiye&#;de de çok popüler olan H&M, Almanya&#;da satışlarının büyük kısmını online alışveriş sitesi üzerinden yapıyor.
  • seafoodplus.info &#; Asos aslında İngiltere&#;de çok popüler olan bir marka. Almanya&#;da da ücretsiz iade garantisi imkanı sunduğu için, çok tercih edilen bir site durumuna geldi.

Almanya&#;da elektronik online alışveriş siteleri

Giyim ve tekstilden sonra en popüler online alışveriş kategorisi elektronik eşyalar ve araçlar. Genel kategorisinde sıraladığımız Amazon sitesinde de bulabileceğiniz birçok elektronik ürün için aşağıdaki siteleri de tercih edebilirsiniz:

  • seafoodplus.info &#; Bilgisayarla ilgili hemen hemen her şeyi bulabileceğiniz bir Alman alışveriş sitesi. Bazı ürünlerde 24 saat içinde teslim garantisi var.
  • seafoodplus.info &#; Almanya&#;da online satış siteleri arasında en popüler elektronik mağazalardan birisi
  • seafoodplus.info &#; Son kullanıcıların yanında şirketlerin de elektronik ihtiyaçlarını karşılayabileceğini bir marka
  • seafoodplus.info &#; Almanya&#;da neredeyse her şehirde bir şubesi bulunan elektronik satış mağazasının ınternet sitesi
  • seafoodplus.info &#; Apple ürünlerini tercih ediyorsanız, Apple&#;in kendi sayfasına da göz atmalısınız

Almanya&#;da mutfak alışverişi online siteler

Evinizden çıkmadan mutfak alışverişinizi yapabileceğiniz bazı online alışverişi siteleri de mevcut Almanya&#;da. Tabii bu sitelerin ev adresinize teslimat yaptığından emin olmanızı öneriyoruz alışverişe başlamadan önce.

  • seafoodplus.info &#; REWE süpermarketin kendine ait olan online alışveriş sitesi
  • seafoodplus.info &#; Gorillas, Almanya&#;da en çok kullanılan uygulamalardan ancak her şehirde mevcut değil. 25 Euro ve üstü ilk alışverişinizde 15 Euro indirimden yararlanmak için ED kodunu kullanmayı unutmayın 😉
  • seafoodplus.info &#; Flink, Almanya&#;da sevilen başka bir alışveriş uygulaması.  FLINK-0G17LY kodunu kullanarak 30 Euro ve üstü ilk alışverişinde anında 10 Euro kazanabilirsin 😉
  • seafoodplus.info &#; Picnic partnerleri aracılığıyla sizin için alışveriş yapıp kapınıza getiriyor.

Almanya&#;da mobilya için online siteler

Almanya&#;ya ilk taşındığınızda, eğer Türkiye&#;den getirmediyseniz, yeni mobilyalara ihtiyacınız olacak. Mobilya için uygun fiyatlar bulabileceğiniz siteleri sizler için listeledik. Ancak şimdiden söylemek gerekiyor, bu kategoride yüzlerce site bulmak mümkün.

  • seafoodplus.info &#; IKEA, evinizin her şeyi Almanya&#;da da yanınızda.
  • seafoodplus.info &#; Bett Almanya&#;daki en popüler yatak (yani &#;mattress&#;) üreticisi, fiyatı çok uygun ve kullanıcı yorumları çok iyi.
  • seafoodplus.info &#; Wayfair, tüm dünyada özellikle de Asya&#;da üreticilerle anlaşarak Avrupa&#;ya uygun fiyatlı mobilya alabileceğiz bir online alışveriş sitesi.
  • seafoodplus.info ve WestwingNow &#; Westwing&#;e göz atmamak olmaz. Sitesinde hem kendi koleksiyonunu sunuyor, hem de çeşitli markaları avantajlı fiyatlara bulabiliyorsunuz.
  • seafoodplus.info
  • Homede
  • seafoodplus.info
  • seafoodplus.info &#; Çok daha avantajlı fiyatlar sunan bir marka, aynı zamanda Almanya&#;da çapında mağazaları da mevcut.
  • seafoodplus.info
  • H&M home
  • Zara home

Almanya&#;da seafoodplus.info ürün için online siteler

Almanya&#;da yaşayan insanlar çok tutumlu ve bunu da hayatlarına, alışkanlıklarına yansıtıyorlar. Birçok konuda olduğu gibi, dönüşüm konusunda da en önde olan ülkelerden Almanya&#;da, kullanılmış, 2. el eşyalar ve ürünleri bulabileceğiniz siteler de var. Bu sayfalarda gerçekten kaliteli, ihtiyacınızı karşılayabilecek hatta belki çok az kullanılmış 2. el eşyalar ve ürünlere çok uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Almanya&#;da online alışveriş siteleri arasındaki seafoodplus.info ürün siteleri:

Almanya&#;da Türkçe kitap nerede alırım diye sorarsanız, bunun için de çok güzel ve detaylı bir yazıyı kaleme aldık.

Son olarak, Almanya&#;da ürün sipariş etmeden önce fiyat karşılaştırması yapmayı unutmayın. Amazon her zaman en ucuzu olacak diye bir durum yok. Almanya&#;da fiyat karşılaştırma siteleriyle ilgili yazımıza bir göz atmayı unutmayın.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir