tam tarif içli köfte / Tam Kıvamında İçli Köfte

Tam Tarif Içli Köfte

tam tarif içli köfte

İçli Köfte (Tam Ölçülü)

Tam Ölçülü İçli Köfte Tarifi için;

İlk önce, soğanları yemeklik doğrayıp yarım çay bardağı sıvı yağ ve tereyağda pembeleşene kadar kavrulur. Kıymayı ekleyip kavrulur. Baharatlarını ve tuzunu da koyarak kavrulmaya devam edilir .Cevizi ilave edilir.En son maydanoz konarak soğuması için bekletilir. 

Tepsiye bulgur ve irmik konup üzerine sıcak su dökülerek üzerini kapatıp 5 dakika bekletilir. Daha sonra yumurta, un, salçalar baharatları ve tuz ekleyip yoğurmak için hazırlanır. Yanına elimizi ıslatmak için su dolu bir kap konur. 

Bulgurlu karışım iyice yoğrulur. Bu arada yoğururken elinize yapışmaması için suya batırılır. Bulgur özleşince mandalina büyüklüğünde yuvarlayıp ortasını oyarak kıymalı harçtan 2 tatlı kaşığı kadar koyup limon şeklinde kapatılır.Bu şekilde hepsi bittikten sonra kızgın bol yağda kızartılarak servis edilir.

Tam Ölçülü İçli Köfte hazır.

AFİYET OLSUN.

İçli Köfte (Tam Ölçülü)in it
İçli Köfte (Tam Ölçülü)in it

Tam kıvamında içli köfte tarifi... Bu yöntemle sanıldığının aksine çok kolay... Dağılmıyor, çatlamıyor

Ardından hamurun yapımına geçebilirsiniz. Öncelikle bir kabın içerisine bulguru ve irmiği alın. Sıcak suyu üzerine döküp streç filmle ağzını kapatarak 10 dakika bulgurların şişmesini bekleyin. Ardından streç filmi çıkarıp un, yumurta, salça, karabiber, pul biber ve tuzu ekleyin. Elde yoğurarak karışmasını sağlayın. Gerekirse elinizi ıslatabilirsiniz. Ardından size önereceğimiz şekilde içli köftelerinizi açıp doldurmaya başlayabilirsiniz.

Derin bir tavada yağı kızdırıp içli köftelerinizi pişrebilirsiniz. Dışı renk aldığında havlu kağıt serili bir tabağa alın ve içli köfteniz hazır! .

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası