kar zinciri takma video / Kar zinciri nasıl takılır ve sökülür? - video Dailymotion

Kar Zinciri Takma Video

kar zinciri takma video

kar zinciri

Kış aylarında araçlarınızla konforlu bir yolculuk yapabilmek için kar zinciri kullanmanız gerekir. Karlı havalarda kayganlaşan yollarda, aracınızın kontrolünü kaybedebilir ve kaza yapabilirsiniz. Bunu önlemek için kar zinciri seçiminizi yaparak bagajınızda kullanıma hazır şekilde bulundurmalısınız. Her araç, modeline göre farklı lastik ebatlarına sahiptir. Bu nedenle kar zinciri ebatları da lastiğinize göre belirlenir. Uygun olmayan ürünleri kullanmanız halinde sürüş sırasında zorluklarla karşılaşabilir; kar zinciri lastik ebatları uyumsuzluğu nedeniyle sürekli aracınızı durdurmak zorunda kalabilirsiniz. Bu sorunları önlemek için lastiğinizin yan kısmında yer alan ebat bilgilerine uygun olacak ürünlere yönelmelisiniz. Teknolojik gelişmelere bağlı olarak değişen yöntemler; oto kar zinciri çeşitlerinin artmasını sağlarken üretimde farklı malzemelerin kullanımını da mümkün kılmıştır. Kar paleti, kelepçe ve kar çorabı gibi alternatifler, klasik yapıda olan modellerin özelliklerine sahip olarak üretilir. Pratik kullanım olanağı sunan bu ürünler, acil durumlar için birebirdir. Kışın olumsuz etkilerine karşı komple bir koruma sağlamak için set halinde satılan ürünleri de tercih edebilirsiniz. Araçlarınızın yanı sıra yolda yürürken ya da kış sporları ile uğraşırken ayakkabılara özel tasarlanan kar zinciri modellerini kullanabilirsiniz. Takılarda ve dekoratif ürünlerde; kışı temsil eden bijuteri aksesuarları, süsleme malzemeleri ve evcil hayvanlara özel parçalar yer alır. Yakından bakıldığında, herkeste hayranlık uyandıran kar tanesi şekline sahip takıları kullanarak zarif bir şıklık elde edebilirsiniz.

Pratik Kullanım Olanağı Sunan Kar Zinciri Çeşitleri

Pratik Kullanım Olanağı Sunan Kar Zinciri Çeşitleri

Hayati öneme sahip olan trafik güvenliğini sağlamak için kullandığınız oto kar zincirinin kaliteli bir yapıda olması gerekir. Bu aparatı, sadece karın ve buzun yoğun olduğu alanlarda kullanabilirsiniz. Bu nedenle yolda kar ve buz olmadığını gördüğünüz anda çıkarmanız gerekir. Kolay takılıp çıkarılabilen çeşitleri tercih ederek çok fazla zaman kaybetmeden yolunuza devam edebilirsiniz. Kar zinciri plastik çeşitleri ile pratik kullanım olanağı elde edebileceğiniz ürünler arasındadır. Bu ürünler, kar paleti ve kelepçesi olarak adlandırılır. Parçalı olarak üretilen paletler, lastiğin tamamını kaplamaz. Her tekere üç parça olarak takılan paletlerin ebatları, L ve XL şeklindedir. Lastik tabanının ebatı - olanlar L; arasında olanlar ise XL olarak tercihini yapmalıdır. Kelepçeli yapıya sahip olan bu ürünler, yerinden çıkmasını engelleyecek sıkılıkta monte edilmelidir. Her türlü araca uyumlu yapıda olan modeller de mevcuttur. Karın ve buzun olumsuz etkilerinden aracınızı korumak için kullanabileceğiniz bir diğer ürün de kar çorabıdır. Genellikle ikili olarak satışa sunulan bu ürünleri, aracınızın çekiş yapısına göre uygun lastiklere monte edebilirsiniz. Yanında eldivenle beraber satışa sunulan kar çorabı, kar zinciri faydalarına sahiptir. Karlı ve buzlu yollarda çekiş gücünü artıran çoraplar, aracınızın donanımında herhangi bir hasara yol açmaz. Kar zinciri kullanımının zorunlu olduğu alanlarda, yetkililer tarafından geçiş izni verilen bu ürünü kullanabilirsiniz. Gri, siyah, kırmızı gibi farklı renk alternatifleri olan kar çorabı ile arabanızın tasarımına ayrı bir şıklık katabilirsiniz. Kar zinciri önerisi arayanlar; kumlu, çamurlu ve karlı yollarda aracın batma ihtimalini de göz önüne alarak patinajı önleyen ve kolay hareket olanağı veren paletleri de inceleyebilir. Kar zinciri paletli olması halinde çamur ve kum bataklarından kolayca çıkmak için kullanılabilir. Bu ürünler, batan aracı yerinden çıkarmak için uygun dişlilere ve kaymayı önleyen bir yüzeye sahiptir. Genellikle ikili set olarak satılır. Kar zinciri markaları kış aylarında konforlu bir araç kullanım imkanı elde etmeniz için içerisinde brandanın da olduğu setleri size sunar. Bu sayede saatlerce cam temizleme zahmetinden kurtulabilir ve arabanızı kolayca harekete hazır hale getirebilirsiniz.

Aracınız İçin Uygun Özelliklere Sahip Kar Zinciri Modelleri

Aracınız İçin Uygun Özelliklere Sahip Kar Zinciri Modelleri

Kar zinciri numaraları arasından arabanız için uygun olanı tercih etmeniz gerekir. Lastiklerin genişlik, çap ve yükseklik ölçüleri karar verme sürecinizi daha kolay hale getirir. Ebatlar büyüdükçe kullanmanız gereken kar zinciri ölçüleri de artmaktadır. Baz markalar bir tablo yardımıyla hangi ölçüyü satın almanız gerektiği konusunda ipucu verebilir. Tabloya ulaşma şansınızın olmadığı durumlarda yapmanız gereken, ürün özelliklerini detaylı bir şekilde incelemektir. 5, 6, 7, 8, 9, 10 numara kar zinciri çeşitleri arasından tercihinizi yapabilirsiniz. Uygun ebatı kullandığınız takdirde yol boyunca herhangi bir problemle karşılaşmazsınız. Bu aşamada montajı da doğru şekilde yapmanız gerekir. Kar zinciri 4x4 ve diğer araçlara takılırken lastiğe uygun şekilde gerdirilmelidir. Mümkünse ilk germe işleminden sonra araç metre hareket ettirilerek işlem tekrarlanmalıdır.Önden çekişli araçlar için önde yer alan iki lastikte; arkadan çekişli araçlar için arkadaki lastiklerde zincir kullanımı yeterlidir. Fakat dört çekişli modellerde tüm lastiklere zincir takılmalıdır. Kar zinciri 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 jantlara uyumlu yapıdadır. Bu sayede hava şartlarına bağlı kalmadan seyahatlerinizi planlayabilirsiniz. Kar zinciri otomatik olarak tasarlanan modelleri de vardır. Özellikle ağır tonajlı araçlarda kullanıma hazır vaziyette bulunan bu modeller, tek bir tuş ile kolayca devreye girer. Yol koşulları normale döndüğünde ise yine aynı şekilde kapatılır. Kar zinciri yeni nesil ürünlerde ve klasik çeşitlerde kalite her zaman ön plandadır. Yaya olarak bulunduğunuz yollarda ise kalitesiyle göz dolduran bir başka ürün olan ayakkabı zincirini kullanabilirsiniz. Ayakkabılar için üretilen aparatlar; çamurlu, ıslak ve kumlu zeminlerde yaptığınız sportif faaliyetler sırasında da size yardımcı olur. Bu ürünler, arabalar için kullanılan aparatlarda olduğu gibi plastik ve metal malzemelerden üretilir.

Trendyol’da Kar Zinciri Fiyatları

Trendyol’da Kar Zinciri Fiyatları

Trendyol’da farklı modelleri bir arada bulabilir ve geniş ürün yelpazesinden bir seçim yapabilirsiniz. Kar zinciri tavsiyesi almak için kullanıcı yorumlarını ve puanlamalarını inceleyebilir; on binlerce ürün arasından aradığınızı bulmanızı kolaylaştıran filtreleme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Trendyol, kar zinciri çeşitleri ve fiyatları konusunda size farklı avantajlar sunar. TSE kalite standartlarına uyumlu yapıda olan modeller ile tüm yollarda güvenli bir şekilde araç kullanmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Avantajlı fiyatlarla size sunulan ayakkabı kar zincirleri de buzlu zeminlerde yürürken meydana gelebilecek kazaları önler. Kar zinciri önerileri arasında sıklıkla tavsiye edilen modellerden biri olan paletler, kullanımının kolay olması ve uygun fiyatlardan satışa sunulması nedeniyle kullanıcıların beğenisini kazanıfunduszeue.info zinciri boyutlarına göre fiyat farklılaşmaktadır. Uygun boyuta karar verdikten sonra geriye sadece arabanız için uygun aparatın hangisi olduğunu belirlemek kalır. Uzun ömürlü yapıda olan ürünler sayesinde her kış döneminde değişim yapmanıza gerek kalmaz. Aracınızın uygun yapıda olması halinde otomatik kar zinciri fiyatlarını da karar verme aşamasında değerlendirebilirsiniz. Otomobil kar zinciri fiyatları ile kamyon, tır ve arazi araçları için kullanılan ürünlerin fiyatları birbirinden farklıdır. Kar zinciri yorumlarından yola çıkarak otomobilinizin modeline uygun ürünün hangisi olduğuna dair bir fikir edinebilirsiniz. “Kar zinciri nereden alınır?” diye merak ediyorsanız, aradığınız cevabı e-ticaretin önde gelen isimlerinden Trendyol’da bulabilirsiniz. Özel günlerde evinizi süslemek için kar şeklinde olan led ışıkları ve yılbaşı ağacı süs malzemelerini satın alabilirsiniz. Karın görsel zenginliğini yansıtan kolyeler, küpeler ve bileklikler de sizlere farklı alternatiflere sahip olarak sunulur. Çelik, gümüş, bijuteri ve altın gibi seçeneklere sahip olan takılar arasından bütçenize uygun seçenekleri Trendyol’da bulabilirsiniz.

Ana içeriğe atla
Amazon Tarafından Gönderilir
  • Kar Zinciri, Tak-Çıkar Zincir, Patinaj Zinciri, Kaymaz Pratik Araba Araç Lastik Zinciri, Takmatik Zincir, Kar Buz Çorabı, Eldiven İle Birlikte (10 Adet)
    Kar Zinciri, Tak-Çıkar Zincir, Patinaj Zinciri, Kaymaz Pratik Araba Araç Lastik Zinciri, Takmatik Zincir, Kar Buz Çorabı, Eldiven İle Birlikte (10 Adet)
    Hızlıca göz at
  • Recovery Board Offroad Tracks Mats, 2 Adet Offroad Çekiş Yolu Paspası, Çekiş Bandı, Sapma Matı, Başlangıç Yardımcısı, Çamur, Kum Kar Lastik Merdiveni, Arazi
    Recovery Board Offroad Tracks Mats, 2 Adet Offroad Çekiş Yolu Paspası, Çekiş Bandı, Sapma Matı, Başlangıç Yardımcısı, Çamur, Kum Kar Lastik Merdiveni, Arazi
    Hızlıca göz at

Lastik Zinciri

Önceleri alternatif olarak üretilen lastik zinciri, daha sonra zorlu koşullarda yapılan seyahatlerde ihtiyaç duyulan bir ürün olmaya başlar. Karlı ya da buzlu yerlerde etkili şekilde çekiş ve kavrama sağlar. Genellikle traktörler, kar üfleyiciler tarafından kullanılan Off Road lastik zinciri, güvenlik ve acil durum aracı olarak da tercih edilir. Sürücülere güvenli bir sürüş sağlayan ürün; buz ve kar üzerindeki etkinliği, kolayca uygulanabilirliği ve uygun fiyatı ile büyük ilgi görür. Kötü hava koşullarında ve buzun bir felakete neden olabileceği durumlarda bu ürünler zeminde iyi bir tutuş sağlar. Ürün kış lastiklerinize yardımcı olan çelik bağlantılarıyla yüzeye temas için pürüzlü ve sert tarafını kullanır. 'te sürücülerin daha fazla kavrayış sağlaması için etrafına ip hatta sarmaşık sarıldığına tanık olması üzerine bir New Yorklu tarafından icat edilen ürün, günümüzde sıklıkla kullanılır. Kar zinciri seçimi aracınız için çok önemlidir. Malzeme olarak poliüretan, kauçuk ve kumaş tercih edilir. Ayrıca alaşımlı ve sertleştirilmiş çelik kullanılır. Kauçuk lastik zinciri, genellikle km/saate kadar kullanılabilir. Aracın kaymasına neden olabileceğinden kuru yollarda tercih edilmeyen bir üründür. Düzenli bir çekiş aracı olarak değil, acil bir ekipman parçası olarak tercih edilir. Özellikle zorlu ortamlar için kullanılması gerekir. Kış aylarında şehir içinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ekipmandır. Sürücüleri riskli durumlardan kurtararak güvenli bir sürüş sağlar. Ürünlerin hepsinin farklı performans özellikleri bulunur. Hız, fren ve kullanım seviyesi konusunda farklılıklara neden olan kar zinciri ebatları, araçlara göre seçilerek kullanılmalıdır. Aracınızın jant boyutuna göre lastik çapı seçmeniz gerekir. 14 jant, 16 jant, 17 jant lastik zinciri modellerini değerlendirerek boyutları aracınızla uyumlu olanı tercih edebilir ve ideal bir sürüş gerçekleştirebilirsiniz. Araba lastik boyutuna uygun olacak şekilde kar zinciri 13 jant, 15 jant, 19 jant ürün çeşitleri arasından seçim yapabilirsiniz. 13 inç, 15 inç, 17 inç lastik zinciri kullanımı zorlu hava koşullarında güvenli sürüş sağlar. Kelepçe, serme, tek kullanımlık lastik zinciri gibi seçenekleri de inceleyerek ihtiyacınıza uygun alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Güvenli bir sürüş keyfi için aradığınız oto lastik zincirine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.

Keyifli Bir Seyahat İçin Lastik Zinciri

Keyifli Bir Seyahat İçin Lastik Zinciri

Bu ürünler, düşük profilli bir kış lastiğinden farklıdır. Buza ve kara nüfuz ederek çalışır, kaygan yüzeylerde tutuş sağlar. Ürünlerin iki çeşidi bulunur. Bunlar; kablolar olarak bilinen klasik bağlantı araçları ve karda bir kez lastiğin etrafına sarılmış sargı tarzı patinaj zinciri şeklindedir. Yüksek kar yağış alan bölgelerde, dağ geçitlerinde ve kırsal yollarda kullanılan bu ekipman, birçok otoyol için de idealdir. Kötü koşullara sahip yollarda aracını kullanan tüm sürücülerin önlem alması gerekir. Bu tür önlemlerin alınması devlet tarafından da tavsiye edilir. Kış aylarında tüm ticari araçlar için çelik bağlantılı olanlar uygun olur. Kablo tarzı çeşitler de ancak çelik bağlantılı olanlarla birlikte kullanıldığında güvenli deneyim sunar. Çünkü bunlar genellikle eğimli yollarda yeterli miktarda çekiş sağlamaz. Kış lastiği olmayan veya zincir taşımayan ticari araç sürücüleri, araçları zorlu yol koşulları için uygun şekilde donatılmadığı için para cezası alabilir. Derin karda ilk kez aracınızı kullanacaksanız zorlanabilirsiniz. Bu yüzden seyahate çıkmadan önce ekipmanın nasıl uygulandığını öğrenmeniz faydalı olur. Kış sürüş güvenliği ekipmanı olarak beğeni toplayan ürün, yoğun kar ve buz koşulları söz konusu olduğunda seyahat boyunca yardımcınız olur. Kar lastik zinciri kullanırken çukurlara çarpmaktan kaçınmaya çalışmanız önemlidir. Çünkü bu tür darbeler, ürüne zarar verebilir, onu kırılabilir veya aracınızda hasara neden olabilir. Sürücülere güven veren ve insanların kendilerini tehlikeli durumlardan korumasını sağlayan bu ekipmanlar, farklı ebatlara ve özelliklere sahiptir. Özelliklerine ve kurulum kolaylığına ek olarak uygun bir fiyata sahiptir. Bagajda kışlık ekipman setinin bulunmaması kış aylarında araç kullanan sürücüler için risk oluşturabilir. Çoğu ürünün kurulumu oldukça kolaydır. Bazı çeşitler ise lastiği güvenli tutmak için gergi gerektirebilir. Aracınıza olası hasarı önlemek için lastiğinizin boyutuna uygun bir ürün bulmanız gerekir. Güvenli bir yol şeridine aracınızı yerleştirerek ekipmanı çözebilir, lastiğin üstünden çekerek monte edebilirsiniz. Ardından ürünü lastiğin üzerine sabitlemek için koruyucuları halkaları bağlayabilirsiniz. Lastiğin alt tarafındaki kurulumu tamamlamak için aracı ileri doğru hareket ettirdiğinizde koruyucular ürünü yerinde tutar. Lastiğin çıplak kısmı, geri kalanının bağlanması gereken yerdir. Kurulum işlemleri genellikle sürücü karda sorun yaşadığı zaman gerçekleştirilir, bu da kurulumu zorlaştırabilir. Bu nedenle ihtiyaç duymadan önce ekipmanı kurmanız önemlidir. Aksi takdirde karda kaydığınız ya da derin kara gömüldüğünüz zaman kurulum işlemlerini yapmanız neredeyse imkansız hale gelir. Sürüş güvenliğinden endişe duyan sürücülerin bir yolculuğa çıkmadan önce yol koşullarını kontrol etmesi, duruma göre zincir kullanması ve ekipman kurulumu için acil bir durumları beklememesi önerilir. Güvenli bir sürüş tecrübesi yaşamak için pratik lastik zinciri alternatiflerini Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.

Yüksek kalitede kalınlaştırılmış manganez çelikten üretilen kar zinciri ölçüleri birbirinden farklıdır. Bu nedenle ölçülere dikkat edilmelidir. 5 kalın çelikten oluşan, güçlü yapısıyla aşınmaya karşı dayanıklı olan, etkili bir şekilde kavrayan, buz kırma ve kayma direnci güçlü olan ürünler müşterilerin beğenisini kazanır. Crossover tasarımı yumuşak sürüş ve mükemmel kayma direnci sağlar. Otomatik gergiyi yükselterek kurulumu kolay hale getirebilirsiniz. Ürünü monte etmek için aracı hareket ettirirken herhangi bir alet kullanmanıza gerek yoktur. Kar zinciri kullanımı tekerlekten bağımsız olarak tamamlanabilir. Her iki ucu; tekerleğin aşınmasını, düşük sıcaklık direncini ve tekerleğe oturmasını önlemek için yüksek kalitede kalın TPU tendon ped malzemesi ile kaplıdır. Kalın sıkma kayışı, dayanıklıdır. Gergin yapıdaki kayış, aşınmaya karşı direnç gösterir. Yollar buzlandığında yola tutunmanıza yardımcı olacak kaliteli ve güvenli bir ürüne sahip olduğunuzdan emin olmak istersiniz. Kış sürüşü sırasında bu ekipmanları kullanarak aradığınız konfora sahip olabilirsiniz. Buzlu yollarda meydana gelebilecek kazaları ve trafik sıkışıklığını önlemeye yardımcı olan ürün, yol yüzeyinde sağlam bir tutuş sağlar. Sürdüğünüz aracın boyutuna bağlı olarak ihtiyacınız olan ürünün boyutu da değişir. Bu nedenle ağır bir araç için daha büyük ebatlarda model tercih edilmelidir. Otomatik lastik zinciri, karda araç sıkıştığı veya kaydığı anda çekişi güçlendirmeyi sağlayan kaplamalardır. Yolda bir kavrama elde etmeye yardımcı olarak çalışır, böylece tekerleklerin serbestçe dönmesine izin verir. Kurulumu oldukça kolaydır ve yerinde sabitlenebilir özelliktedir. Kar zinciri tavsiyelerine göz atarak ihtiyaçlarınıza uygun seçeneklere yönelebilirsiniz. Ürünü lastikten çıkardıktan sonra kir, kar, çamur ve kalıntı gibi unsurları gidermek için ekipmanı iyice temizlendiğinden emin olmanız gerekir. Ekipmanı saklamak için asabilir, iyi durumda tutmak için temizleyici püskürtebilirsiniz. Arasındaki boşluğu kontrol etmek için elinizle lastiğin üzerinde önden arkaya doğru ileri ve geri süpürme hareketi yapabilirsiniz. Eliniz hiçbir şeye çarpmadan dolaşırsa lastiğin iyi bir boşluğu olduğu anlaşılır. Karda ilerlerken yavaş ve istikrarlı bir şekilde araba kullanmak güvenliğinizi sağlamaya yardımcı olur. Aracınızı çok hızlı sürmeden ilerleyebilir, sevdiklerinizi ve kendinizi güvende tutabilirsiniz. Modelleri Trendyol üzerinden değerlendirebilirsiniz.

Güvenilir Bir Sürüş Deneyimi İçin Uygun Ekipmanlar

Güvenilir Bir Sürüş Deneyimi İçin Uygun Ekipmanlar

Yola çıktığınız zaman kötü hava koşulları söz konusu ise lastik zincirlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Kar yağarken, çamurlu patika yollardan ilerlerken, ya da buzlanan alanlarda aracınızı kullanırken kaza riskini azaltmak için bu tür ekipmanlara yönelmeniz gerekir. Ürüne alışmak için kendinize süre tanıyabilirsiniz. Seyahat etmeden önce ekipmanı takabilir, ardından doğru boyutta model kullandığınızdan emin olabilirsiniz. Bu süreçte kuru bir zeminden garaj veya araba yolundan yararlanabilirsiniz. İşinizi garantiye almak istiyorsanız profesyonel yardım alabilirsiniz. Kış sürüşünüzü daha güvenli ve konforlu hale getirmek için sıcak eldivenlerden, su geçirmez malzemelerden ve benzeri eşyalardan yararlanabilirsiniz. Tır, kamyon lastik zinciri kullanacaksanız uygun parçaları aracınıza taktıktan sonra biraz beklemelisiniz. Kışın her zaman bu acil durum kitini ve yedek parçaları aracınızda bulundurmanız ve her duruma hazırlıklı olmanız gerekir. Bunları ne zaman, nasıl kullanacağınızı planlamalısınız. Ekipmanı taktıktan sonra araç düzgün bir şekilde ilerliyorsa kar yağışına hazır olduğunuzu anlayabilirsiniz. Yol boyunca güvende olmak aileniz ve sizin için önemlidir. Zorlu hava koşullarında karşı karşıya kalabileceğiniz tehlikelere hazırlıklı olmanız gerekir. Doğru lastikleri tanımlayarak alternatifleri inceleyebilir ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Aracınız önden çekişli ise öne, arkadan çekişli ise arkaya gider. Dört tekerlekten çekişli olanlar için de kullanım kılavuzunu kontrol etmekte fayda vardır. Plastik talimat mat, sizi kuru tutar. Kar ile aranızda bir bariyer gibi kullanılabilen bu parça, size kolaylık sağlar. Matı yerleştirdiğiniz zaman ürünü çözmeye başlayabilir, plastik kaplı kablodan tutarak her şeyin düz olduğundan ve birbirinin üzerinde ilmek oluşturmadığından emin olabilirsiniz. Bu süreçte sarı uç sol elinizde ve mavi uç sağ elinizde olmalıdır. Trendyol’da yer alan ürün modellerini inceleyebilir, uygun fiyatlar üzerinden siparişinizi verebilirsiniz.

Ekipmanı gevşek bir şekilde asmanız, sarı ve mavi bölümler boyunca görülen metal kancaların sizden uzağa bakmasını sağlamanız gerekir. Böylece lastiklerinize zarar vermeden bu ekipmanları kullanabilirsiniz. Ürünü lastiğinize yerleştirerek kabloyu hafifçe bağlayabilirsiniz. Ardından yere yatırarak lastiğin arkasında önce sarı kablo ucuna, daha sonra sağ taraftan sola uca doğru itebilirsiniz. Tekerleğin arkasını ortaladıktan sonra her iki ucu da alabilir ve lastiğin üstünden yukarı çekebilirsiniz. Ekipmanı dingilinize karşı konumlandırmanız önemlidir. Kablonun sarı ve mavi uçlarını kolayca bağlamak için bir ucunu diğerine kaydırabilir, ardından yerine çekebilirsiniz. Kırmızı kancayı ekledikten sonra kancayı soldaki ilk altın bağlantıya bağlayabilir ve elmas şeklinin oluşup oluşmadığını kontrol edebilirsiniz. Bağlı ekipmanı lastiğin üstünden iterek zincirde elmas şeklini görüp görmediğinizi belirlemeniz gerekir. Bu elmasların her biri arasında lastik sırtının ortasına yerleştirilmesi gereken orta ray bulunur. Sağdaki kırmızı kancayı soldaki ilk altın bağlantıya bağlayabilirsiniz. Bağlı ekipmanı lastiğin üstünden iterek alt kısımda sağda bulunan lastikle kırmızı bir çekme zinciri ve solda bir kılavuzu kullanabilirsiniz. Uzun kırmızı zinciri alabilir ve kılavuzundan geçirerek iki elle olabildiğince sıkı çekmeniz gerekir. Kolay bir kullanıma sahip olan ürünü kendiniz bağlayamıyorsanız tamirciden yardım alabilirsiniz. Diğerlerinde aynı uygulamayı tekrarlayarak onların yerinden çıkmadığından emin olmanız önemlidir. Kötü hava koşullarında sizi ve sevdiklerinizi koruyacak olan kar zinciri çelik modellerini inceleyebilirsiniz. Modelleri tercih ettiğiniz zaman aynı adımları takip ederek kurulum işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Plastik lastik zinciri monte işlemi de diğerlerine oldukça benzer. Aracınıza uygun yeni nesil lastik zinciri modellerini Trendyol’dan inceleyerek tercihinizi yapabilirsiniz.

Kolay Kurulum İmkanı Sunan Seçenekler

Kolay Kurulum İmkanı Sunan Seçenekler

Lastik zincir modelleri birbirinden farklı malzemelerden üretilir fakat aynı amaca hizmet eder. Kar zinciri nerede satılır sorusunun yanıtı ise Trendyol olur. Aracın boyutuna ve jant ölçülerine dikkat ederek seçim yapmanız önemlidir. Aradığınız bütün lastik zinciri çeşitlerine Trendyol’dan ulaşabilir, bunları inceleyerek tercihinizi yapabilirsiniz. Çelik, kauçuk gibi malzemelerden yapılan modellerin dışında, tercih edilen seçeneklerden biri de lastik cırt zincirdir. Lastik zinciri ne kadar farklı bir şekilde tasarlanmış olsa da amacına yönelik kullanım imkanı sunar. Ürünü taktıktan sonra aracınızı hafifçe ileri sürebilir, bir sonraki adımda aracınızla biraz ilerleyebilirsiniz. Ürünü lastiklerinize yerleştirdiğiniz gibi zorlu hava koşullarında güvenle aracınızı kullanabilirsiniz. Ürün modelleri her araca göre farklılık gösterir. Herhangi bir gevşekliği gidermek için kırmızı çekme parçasını sıkmak amacıyla lastik ucunu sökmeniz gerekir. Ürünü doğru şekilde taktığınız zaman tüm kış boyunca güvenliğinizi sağlayabilirsiniz. Ekipman lastik üzerinde sıkıca tutunmalıdır, kontrol etmeden sürüşe başlanmamalıdır. Aracınızla herhangi bir temas kurduğunu hissederseniz motorun durduğundan emin olmanız gerekir. Eğer hala gevşeklik varsa lastiği çıkarıp kırmızı kancayı kılavuzun karşısına doğru ayarlamalısınız. Üç bağlantıdan birini sıkı konuma getirebilir ve tekrar takabilirsiniz. Aracınızı sürerken yüksek bir ses gelirse bu ekipmanı doğru takmadığınız anlamına gelebilir. Ayrıca biri kırılmış olabilir ya da arabaya çarpma gibi durumlar yaşanabilir. Böyle zamanlarda yedek parçalarla değişim sağlayabilirsiniz. Kısa sürede aracınızı durdurarak müdahale edebilirsiniz. Normal olmadığını düşündüren herhangi bir belirti hissettiğiniz an ekipmanı kolay bir şekilde çıkarabilirsiniz. Hasarı önlemek için aracınızın hızını sabitlemeli ve hızınızı düşürmelisiniz. Saatte 40 km’den fazla gitmemelisiniz ve aracınıza zarar verecek hareketlerden uzak durmalısınız. Kaldırım gibi alanlarda aracı sürmeniz, aniden çalıştırma veya frenleme gibi hareketleri yapmanız da yanlış olur. Modellerin boyutlarını ve özelliklerini görmek için ise Trendyol’dan destek alabilirsiniz.

Lastik zinciri tavsiyesi arayanlar için pek çok model bulunur. Tüm araçlar için uygun ebatta ve modelde ürün satışa sunulur. Tekerlekten çekişli olanlar için bile yoğun karda kayma durumuna karşı bu ekipman önerilir. Uygun prosedürleri ve bazı temel güvenlik ipuçlarını izleyerek açık yolda kendi başınıza dahi kurulum sağlayabilirsiniz. Bazı ülkeler kar zincirinin kullanımını düzenler, bu nedenle duyuruları takip etmek fayda sağlar. Kar yağdığında, yoğun yağmur yağışı olduğunda kaygan yüzeyde araba kullanmak için gerekli önlemleri almalısınız. Ayrıca dağlara veya karlı alanlara düzenli olarak seyahat ediyorsanız araç lastik zinciri kullanmanız gerekebilir. Yolculuğunuzun sonunda ekipmanı garaja koyarak kurumasını bekleyebilir ve güvenle geri dönebilirsiniz. Ürünleri ıslak paketlerseniz paslanma gibi sorunlar ortaya çıkabilir. Özellikle herhangi bir mesafe için asfalt üzerinde aracınızı sürdüğünüzde ekipmanda aşınma olup olmadığını kontrol etmeniz önemlidir. Düz noktaları aramanız ve bulduğunuz zaman değiştirmeniz gerekir. Kar zinciri markaları birbirinden farklı ürünler tasarlar. Arabanıza uygun olan modeli bularak kullanmaya başlayabilirsiniz. Kauçuk ürün çeşitleri soğuğa dayanıklıdır. Asfaltta az titreşim verir, yumuşak hareket eder. Bu sebeple sıklıkla tercih edilir. Aracınızdan ürünü çıkarmak için güvenli bir yere park etmeniz gerekir. Menü filtreleme özelliğine sahip olan Trendyol, ürün modelleriyle müşterilerin güvenlik ihtiyaçlarını karşılar. Modellere yapılan yorumları inceleyerek kafanıza takılan sorulara yanıt bulabilirsiniz. Farklı ebatlarla ve tasarımlarla karşınıza çıkan seçenekler arasından tercihinizi yapabilirsiniz. Doğru ürün seçimi için öncelikle hangi ürün çeşidine yöneleceğinize karar vermeniz gerekir. Lastik zinciri fiyatlarını ve değerlendirmelerini Trendyol’dan inceleyebilir, aracınıza uygun seçenekleri belirleyerek siparişinizi verebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası