cd ye video atma / Windows Media Player'ı Kullanarak Nasıl CD Kopyalanır ve Yazılır?

Cd Ye Video Atma

cd ye video atma

CD'ye dosya ve veri nasıl yazdırılır? &#;cretsiz en iyi cd yazma programı &#;nerisi

Haberin Devamı

Bunlarla uğraşmayarak da hızlı bir şekilde veri aktarımı yapabilmek için ücretsiz olarak kullanabileceğiniz programlar yer almaktadır. Dilerseniz bu ücretsiz ve açık kaynaklı olan programları da kullanarak CD'ye veri aktarımı gerçekleştirebilirsiniz. 

Ücretsiz En İyi Cd Yazma Programı Önerisi Nedir?

1) CDBurner XP

Windows işletim sistemleri için üretilen bir CD'ye veri aktarma programı olan CDburner programı açık kaynak kodlu bir programdır. CDburner programı ile birlikte Blu-ray dahil her türlü CD'ye veri aktarımı yapabilirsiniz. Pek çok dil desteğini aynı anda destekleyen program olan CDburner programı oldukça hızlı veri aktarımı sağlamaktadır. CDburner XP programı ile birlikte bütün bu işlemleri en iyi şekilde halledebilmek mümkün. 

2) ImgBurn

Özellikle iso uzantılı dosyaları CD'ye aktarmaya yarayan bu program ücretsiz ve açık kaynak kodludur. IMGburn programı büyük küçük fark etmeksizin her türlü veri aktarımı yapabilirsiniz. Program kullanıcılara bu konuda pek çok seçenek sunuyor. Sade bir arayüzü olan bu program ile bütün işlemlerinizi halledebilirsiniz. 

3) AnyBurn

CD'ye veri aktarma denilince akla ilk gelen ücretsiz yazılımlardan olan Anyburn programı Blu-ray veri aktarımını hızlı bir şekilde yapmaktadır. Program belirli periyotlar eşliğinde güncelleme almaktadır. Dolayısıyla programdaki bu güncellemeler kullanıcıya büyük iyileştirmeler sağlamaktadır. Anyburn programı oldukça düşük hafızaya sahip olan bilgisayarları yavaşlatmayan bir programdır. Ayrıca herhangi bir virüs veya kötü yazılım içermemektedir. 

Haberin Devamı

4) DVD Flick​​​​​​​

Adından da anlaşılacağı üzere DVD ve CD aktarmaya yarayan bu program çok fonksiyonlu bir programdır. Hangi formatta olduğu fark etmeksizin her türlü dosyayı CD ve DVD'ye aktarmaya yarayan bu program çok kaliteli bir programdır.

Boş bir cd veya dvd yazdırmak için iki yol izleyebilir, windows&#;un yazdırma aracını veya harici bir program kullanabiliriz. Yazdırmayı düşündüğünüz belgelerin büyüklüğü, hangi medyaya yazdırmanız gerektiğini belirleyecektir. Cd&#;ler genellikle 52x hızında mb yazdırma kapasitesine sahipken dvd&#;ler ise genellikle 16x hızında gb yazdırma kapasitesine sahiptir. Eğer dosyalarınız bunlardan daha büyükse blue-ray disk kullanabilirsiniz veya usb bellek &#; harici disk kullanarak dosyalarınızı saklayabilir, bir başkasına iletebilirsiniz.

  • Boş cd/dvd&#;yi sürücünüze yerleştirin.
  • Windows bir süre sonra &#;boş medyayı&#; tanıyacaktır.
  • Açılan menüden boş cd/dvd klasörünü açın, (Bilgisayarımdan boş cd/dvd sürücüsünü de seçebilirsiniz )
  • Yazdırmayı düşündüğünüz dosyalarınızı kopyalayıp bu klasörün içine yapıştırın.
  • Üstteki menüden &#;diske yaz&#; butonuna basın.
  • Açılan sayfada disk ismi ve yazdırma hızını seçin ve alttaki ileri butonuna basın, (burada size usb bellek şeklinde mi yoksa dvd şeklinde mi yazdırmayı tercih etmek istediğinizi belirtmeniz istenebilir. Böyle bir durumda funduszeue.info tercih etmeliyiz. Eğer ilkini seçersek yazma işlemi sonlandırılmayacak, başka bir yazma işlemi için bekletileceğinden bir çok bilgisayarda kullanılmaz halde kalacaktır.) işleminiz bittiğinde dosyalarınız yazılmış olacaktır. 

Boş medyayı sürücünüze yerleştirip videodaki adımları izleyerek, Windows işletim sisteminin kendi içerisindeki disk yazma programıyla veya aşağıda linki bulunan ücretsiz yazdırma programlarıyla, verilerinizi CD/DVD&#;ye kolayca yazdırabilirsiniz.

Ücretsiz Cd/DvD yazma programı: funduszeue.info

Tüm video derslerimiz için youtube kanalımız 

Videoyu DVD'ye Aktarmanın 3 Yolu [Çözüldü]

Yine de istiyorsun DVD'ye video aktarma.

Kabul etmeliyiz ki, birçok video tasarruf çözümüyle, eski günlerdeki gibi bir DVD disk oluşturmadık. Mezuniyet ve düğün gibi bazı özel günler ve hatıralar için, videoları DVD'lere aktarmayı ve geleneksel bir şekilde saklamayı hala istiyoruz.

Videoyu DVD'ye Aktar

Aslında, videoyu DVD'ye aktarmanın birçok faydası vardır. Yeni dijital veri tasarruf yöntemleriyle karşılaştırıldığında DVD, bu değerli anları daha iyi koruyabilir. Dahası, DVD sürücüleri ve DVD oynatıcı taşıyan birçok bilgisayar, DVD disklerinizi kolaylıkla oynatmanıza yardımcı olmak için mağazalarda hala hazır durumda. Bu nedenle, DVD'nin oynatma sorunu için endişelenmenize gerek yoktur. Şimdi anahtar noktaya geri dönüyoruz. video DVD'ye nasıl aktarılır?

Bölüm 1. Videoyu DVD'ye Aktarmanın En İyi Yolu

Elbette videoyu DVD'ye aktarmak için yeni bir DVD kaydedici almak istemezsiniz. Bilgisayarınızdaki video ile doğrudan DVD oluşturmak için yazılım gibi bir şey arıyor. İhtiyacınızı göz önünde bulundurarak, ilk bölümde, sizin için profesyonel bir DVD Oluşturucu tavsiye etmeyi seviyoruz.

AnyMP4 DVD Creator DVD'ye video aktarmak için özel olarak tasarlanmıştır. Videoları standart DVD disklere MP4, MOV, FLV, AVI vb. Herhangi bir popüler biçimde yazma özelliğine sahiptir. Oluşturulan DVD, orijinal görüntü ve ses kalitesini tam olarak koruyacaktır. Ek olarak, bu video DVD dönüştürücüsü, videoyu DVD'ye aktarmadan önce video düzenlemenizi, efektleri ayarlamanızı ve video kalitesini yükseltmenizi sağlar. Videonuzu DVD'ye yazmak için ücretsiz indirebilir ve aşağıdaki kılavuzu kullanabilirsiniz.

1. Adım. Bu videoyu bilgisayarınıza ücretsiz indirmek, yüklemek ve çalıştırmak için yukarıdaki DVD düğmesine tıklayın. Bilgisayarınıza yazılabilir bir DVD disk yerleştirin.

Videoyu bir DVD klasörüne veya ISO dosyasına değil DVD diskine aktarmak istiyorsanız, burada bilgisayarınızın bir DVD sürücüsü ile donatılmış olduğundan emin olmanız gerekir. Veya harici bir DVD sürücüsü bağlamanız gerekir.

2. Adım. Bu videonun ana arayüzünü DVD aktarma servis aracına girdiğinizde, DVD'ye aktarmak istediğiniz videoyu yüklemek için "Medya Dosyası Ekleme" düğmesini tıklayın. Yukarıda da bahsedildiği gibi, bu DVD yaratıcısı MP4, MOV, AVI, MKV, MTS, M2TS, FLV, SWF, 3GP, ISO ve daha fazlası gibi sık kullanılan formatları oldukça desteklemektedir, böylece burada kolayca istediğiniz videoları kolayca aktarabilirsiniz.

Medya Dosyası Ekleme

3. Adım. Videoları yükledikten sonra, önce “DVD Tipi”, “En Boy Oranı” ve “Video Kalitesi” ni ayarlayabilirsiniz. Ardından bir sonraki adıma geçmek için “İleri” düğmesine tıklayın.

DVD tipi

4. Adım. Oluşturulan DVD için yeni bir ses parçası ve altyazı değiştirebilir ve seçebilirsiniz. Bunu yaptıktan sonra işlemi onaylamak için “Uygula” ya tıklayın.

Müzik parçası

5. Adım. Videoyu düzenlemek istiyorsanız, "Düzenle" penceresine girebilirsiniz. Parlaklığı, kontrastı, doygunluğu, tonu ve ses seviyesini ayarlayarak video efektini ayarlayabilir, videoyu döndürebilir / kırpabilir / kırpabilir veya ihtiyacınıza göre filtre uygulayabilirsiniz.

Düzenle

6. Adım. Ayrıca DVD menüsünü düzenlemenize de izin verilir. Burada, DVD menüsünü istediğiniz gibi kişiselleştirebileceğiniz "Düzenle Menüsü" penceresini açmak için "Düzenle menüsü" düğmesini tıklayabilirsiniz.

Menü Düzenle

7. Adım. Tüm bu işlemlerden sonra, videoyu DVD'ye aktarmaya başlamak için "Yaz" düğmesini tıklayabilirsiniz. DVD diskin yanı sıra, bu video DVD dönüştürücüye, videoyu DVD klasörüne aktarmanıza veya videoyu ISO dosyasına dönüştürmenize de izin verir.

Yanık

Bölüm 2. Windows Media Player ile PC’de DVD’ye Video Aktarın

Bir Windows PC kullanıcısıysanız ve videoyu DVD'ye aktarmanız gerekirse, Windows Media Player'a güvenebilirsiniz. Aşağıdaki adımlar size ayrıntılı adımları gösterecektir.

1. Adım. Bilgisayarınızda Windows Media Player'ı çalıştırın ve "Windows Media Player Kitaplığı" na gidin.

2. Adım. Oraya vardığınızda, videoyu DVD'ye aktarmaya hazırlamak için "Yaz"> "Yazma seçenekleri"> "Veri DVD'si" seçeneğini tıklayın. Buraya yazılabilir bir DVD disk yerleştirmeniz gerekir.

3. Adım. DVD'ye yazmak istediğiniz videoyu bulun ve yazma listesi oluşturmak için liste bölmesine sürükleyin.

4. Adım. DVD yazma listesine birkaç video klip eklerseniz, burada video sırasını ayarlayabilir veya gereksiz olanları kaldırabilirsiniz. Videoyu DVD'ye aktarmak için "Başlat" düğmesine tıklayın.

Windows Media Player artık Windows 10'da kullanılamıyor. Dahası, Windows Media Player tüm popüler video formatlarını desteklemiyor. Bu yöntemle videoyu DVD'ye aktarmak için, Windows 7 PC’yi MP4 video DVD'ye dönüştürmek.

Bölüm 3. Mac’te iMovie ile DVD’ye Video Aktarın

Mac kullanıyorsanız, videoyu DVD'ye aktarmak için iMovie'ye güvenebilirsiniz. Çoğu Mac ürününde DVD sürücüsü yoktur. Bu yüzden, iMovie ile DVD'ye video yazmak için harici bir DVD sürücüsü bağlamanız gerekir.

1. Adım. Mac'inizde iMovie'yi çalıştırın ve sonra sol üst menü çubuğunda "Dosya" yı tıklayın. Videoyu yüklemek için açılır listeden "İçe Aktar" seçeneğini seçin.

2. Adım. iMovie birçok video formatıyla uyumlu değildir. Yani burada bir MP4 veya MOV dosyası almanız gerekir. Dahili bir video düzenleyici olarak, iMovie birçok temel düzenleme özelliğine sahiptir. Videoyu DVD'ye dönüştürmeden önce düzenleyebilirsiniz.

3. Adım. "Paylaş" ı tıklayın ve ardından videoyu DVD'ye dönüştürmeye başlamak için "iDVD" seçeneğini seçin. Bu adım sırasında, bir DVD teması seçebilir ve DVD menüsünü özelleştirebilirsiniz.

paylaş

4. Adım. Mac'inize boş bir DVD yerleştirin ve ardından DVD'ye video aktarma işlemini onaylamak için "Yaz" ı tıklayın.

Hakkında konuştuk video DVD'ye nasıl aktarılır bu sayfada. İşte bu yazıda, videoyu bilgisayarınızda DVD diske dönüştürmenize yardımcı olacak 3 etkili yolu paylaşıyoruz. Hala herhangi bir sorunuz varsa, yorumda bize bir mesaj bırakabilir veya doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mükemmel

Derecelendirme: / 5 ( derecelendirmesine dayanarak)

Yorum YapTartışmaya burada katılmak için yorumlarınızı ekleyin

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası