deniz akkaya selin ciğerci tartışması / Deniz Akkaya Selin Ciğerci ile Yaptığı Fuhuş Kavgası Sebebiyle 3 Gün Hapis Yatacak

Deniz Akkaya Selin Ciğerci Tartışması

deniz akkaya selin ciğerci tartışması

Deniz Akkaya, Selin Ciğerci hakkında 'FETÖ bağlantısı' iddiasıyla savcılığa dilekçe verdi

seafoodplus.info

Deniz Akkaya, Selin Ciğerci hakkında 'FETÖ bağlantısı' iddiasıyla savcılığa dilekçe verdi

Deniz Akkaya, Selin Ciğerci hakkında 'FETÖ bağlantısı' iddiasıyla savcılığa dilekçe verdi

Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Deniz Akkaya, Selin Ciğerci hakkında FETÖ bağlantısı iddiası ile savcılığa dilekçe verdi. , Sputnik Türkiye

T+

T+

T+

türkiye

fetö

şikayet

deniz akkaya

selin ciğerci

/html/head/meta[@name='og:title']/@content

/html/head/meta[@name='og:description']/@content

seafoodplus.info

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Deniz Akkaya, Instagram hesabından Selin Ciğerci hakkında açıklama yaptı. Akkaya paylaşımında, Selin Ciğerci için FETÖ ile ilgili bağlantıları olduğu iddiası ile mahkemeye şikayette bulundu.'Geriye ne kaldı'Akkaya, Ciğerci'nin boşanma davasının tek bir olaya hizmet ettiğini belirterek, "Şu ana kadar söylediğim her şey gerçekleşti. Geriye ne kaldı? FETÖ bağlantılı isimleri değil mi?" ifadelerini kullandı.Akkaya ayrıca, paylaşımında "Hasan Okan Selin Ciğerci için FETÖ terör örgütü ile ilgili bağlantıları ve Londra üzerinden götürdükleri ilişkilerini bugün savcılığa giderek şikayette bulundum. Ne dediysek o" seafoodplus.info, olayla ilgili ayrıntıları yarın canlı yayında açıklayacağını söyledi.

seafoodplus.info

türkiye

Sputnik Türkiye

[email protected]

+

MIA „Rosiya Segodnya“

Sputnik Türkiye

[email protected]

+

MIA „Rosiya Segodnya“

SON HABERLER

tr_TR

Sputnik Türkiye

[email protected]

+

MIA „Rosiya Segodnya“

seafoodplus.info

Sputnik Türkiye

[email protected]

+

MIA „Rosiya Segodnya“

Sputnik Türkiye

fetö, şikayet, deniz akkaya, selin ciğerci

fetö, şikayet, deniz akkaya, selin ciğerci

Abone olTelegramTwitter

Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Deniz Akkaya, Selin Ciğerci hakkında FETÖ bağlantısı iddiası ile savcılığa dilekçe verdi.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Deniz Akkaya, Instagram hesabından Selin Ciğerci hakkında açıklama yaptı. Akkaya paylaşımında, Selin Ciğerci için FETÖ ile ilgili bağlantıları olduğu iddiası ile mahkemeye şikayette bulundu.

'Geriye ne kaldı'

Akkaya, Ciğerci'nin boşanma davasının tek bir olaya hizmet ettiğini belirterek, "Şu ana kadar söylediğim her şey gerçekleşti. Geriye ne kaldı? FETÖ bağlantılı isimleri değil mi?" ifadelerini kullandı.

Akkaya ayrıca, paylaşımında "Hasan Okan Selin Ciğerci için FETÖ terör örgütü ile ilgili bağlantıları ve Londra üzerinden götürdükleri ilişkilerini bugün savcılığa giderek şikayette bulundum. Ne dediysek o" dedi.

Akkaya, olayla ilgili ayrıntıları yarın canlı yayında açıklayacağını söyledi.

İhlas Haber Ajansı

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, eski manken Deniz Akkaya ile arasında yaşanan tartışmanın ardından İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak Akkaya hakkında tedbir kararı almıştı.

Akkaya'nın konuşmalarına devam etmesinin sonrasında Ciğerci, Akkaya'nın tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle yeniden mahkemeye başvurdu.

Başvuruyu değerlendiren mahkeme, tedbir kararını ihlal ettiği tespit edilen Akkaya'yı 3 gün zorlama hapsine çarptırdı. Akkaya'nın avukatı aracılığıyla sunduğu itiraz dilekçesini reddeden mahkeme, itirazı reddetti.

Akkaya 3 gün cezaevinde kalacak

Zorlama hapsine çarptırılan Akkaya, sabah saatlerinde Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Burada işlemleri tamamlanan Akkaya, polis ekipleri eşliğinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

Dosya üzerinden infaz işlemleri tamamlanan Akkaya, 3 günlük zorlama hapsi için tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Ceza infaz Kurumu'na gönderildi.

“Deniz Akkaya Perşembe sabahı tahliye olacak”

Akkaya'nın cezaevine girmesinin ardından açıklama yapan avukat Muhammet Fatih Taşçı, “Müvekkil Sayılı Yasa gereğince 3 gün zorlama hapsine çarptırıldı. Karar temyiz ve istinaf incelemesinden geçmeksizin kesinleşti. Biz bu karara karşı temiz yoluna başvuracağız fakat yapacağımız bu başvuru kararının infazını durdurmayacağı için müvekkilim teslim oldu. Üç gün cezaevinde kalacak, Perşembe sabahı tahliye olacak” ifadelerini kullandı.

İrem Demir – Sema Demir – Veysel Ensar Gökcegözog

seafoodplus.info üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

Selin Ciğerci ile mahkemelik olmuşlardı Deniz Akkaya ve Seren Serengil'e tazminat şoku

Haberin Devamı

Futbolcu Gökhan Çıra ile nikah masasına otura Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olmak istediğini dile getirmiş, takipçilerinden dua istemişti. Deniz Akkaya, Selin Ciğerci’nin bu açıklamasını yorumculuk yaptığı programa taşıdı. Konu hakkındaki düşüncelerini dile getiren Akkaya, çocuk sahibi olmak isteyen Ciğerci'nin eltisi olarak tanıttığı bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını iddia etti.

'İKİ ELİM YAKANDADIR'

“Selin Ciğerci taşıyıcı anneyi evinde tutuyor” iddiaları üzerine canlı yayına bağlanan Selin Ciğerci, ateş püskürdü. Deniz Akkaya’nın iddialarını yalanlayan Ciğerci, söz konusu kişinin taşıyıcı anne olmadığını, eltisi olduğunu, gerekli fotoğrafları göndereceğini söyledi. Henüz taşıcıyı anne olmadığını söyleyen Selin Ciğerci sadece istediğini dile getirdiğini söyledi.

Selin Ciğerci ile mahkemelik olmuşlardı Deniz Akkaya ve Seren Serengile tazminat şoku

SEN KENDİNİ MÜGE ANLI MI ZANNEDİYORSUN

Deniz Akkaya’nın “Senin çocuğun olamaz bu şekilde. Kanunlar izin vermiyor.” Sözleri üzerine çileden çıkan Selin Ciğerci, “Sana ne! Sen kendini Müge Anlı mı?” zannediyorsun diyerek tepkisini dile getirdi. Deniz Akkaya hakkında tedbir kararı aldıran Ciğerci, ünlü mankenin açıklamalarına devam etmesi sonucu bir kez daha mahkeme başvurdu. Mahkeme Deniz Akkaya'nın üç gün hapis yatmasına hükmetti.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir