sayfiye restaurant bahçeşehir / Bahçeşehir Sayfiye Bahçeşehir 1. Kısım, Başakşehir ( ) - Menü Burada

Sayfiye Restaurant Bahçeşehir

sayfiye restaurant bahçeşehir

Bahçeşehir Sayfiye Marakesh Restaurant'ta bahçe içinde 41 çeşit eşsiz lezzetten oluşan açık büfe kahvaltı keyfi 35 TL yerine 17,50 TL! (31 Temmuz'a kadar, her Pazar günü geçerlidir.)

Fırsat Bu Fırsat

Doğanın en güzel lezzetlerle birleştiği mekan

Pazar günü kahvaltıları bir hafta sonunun olmazsa olmazlarındandır. Tüm haftanın stres ve yorgunluğundan doğa ile iç içe bir ortamda, ağaç gölgelerinde ve kuş cıvıltıları eşliğiyle arınmak istemez misiniz?

Bahçeşehir'in yemyeşil doğasında bulunan, hafta içi ve hafta sonu birçok etkinliği ile misafirlerini ağırlayıp güzel vakit geçirmeleri için bire bir olan Sayfiye Marakesh Restaurant sizleri 41 çeşitten oluşan zengin Pazar kahvaltısına davet ediyor. Cunda'nın ve Ege'nin en taze lezzetleri ile donatılan bu kahvaltıyla güne dinç ve mutlu başlayacağınız garanti!

Grupanya'dan sabahınıza zengin menüsüyle renk katacak dopdolu bir fırsat; Bahçeşehir Sayfiye Marakesh Restaurant'ta bahçe içinde 41 çeşit eşsiz lezzetten oluşan açık büfe kahvaltı keyfi 35 TL yerine 17,50 TL!

Sayfiye açık büfe kahvaltı içeriği

  • Ev yapımı reçeller

  • Köy yumurtası

  • Ege otlarıyla yapılan gözlemeler

  • Petek balı

  • Cunda'nın meşhur tulum peyniri

  • Kalamata zeytini

  • Sınırsız çay

Bahçeşehir Sayfiye'de Yeni Bir Mekan; Sayfiye Marakesh

Sayfiye Marakesh Cafe Lounge bölümünde Fas Marakesh'in büyülü atmosferini etnik müzikler eşliğinde yaşayıp geleneksel lezzetleri ve nargile keyfini yaşayabilirsiniz.

Her pazar açık büfe köy kahvaltısı keyfini rahat oturma gruplarıyla Akdeniz'in bu büyülü şehrinin orient ambiyansında ailece tadabilirsiniz.

Bol çeşitli, bol keyifli, doğal ve güzel bir kahvaltı Sayfiye de Sınırsız çay servisi ve 71 çeşit üründen oluşan açık büfe Köy Kahvaltısı ile hem sağlıklı hem de bol çeşitli bir Pazar kahvaltısında; sizleri bekliyor. Ev yapımı reçellerden köy yumurtasına, otlarla yapılan gözlemeden petek balına, teneke tulum peynirinden Kalamata zeytinine, gözleme çeşitlerine kadar eşsiz lezzetler ve daha fazlası

Yemyeşil bahçesinde çocuklar için çeşitli alternatiflerden oluşan oyun parkıyla siz kahvaltınızı yaparken çocuklarınız keyifli vakit geçirebilirler. Tüm haftanın stresini ve yorgunluğunu atmak için sizlere kapılarını aralıyor.

Bahçeşehir Sayfiye, 7'den 70'e tüm Bahçeşehirlilerin ve İstanbul'luların eğlence ve dinlence olanaklarını bir arada bulabildikleri, ülkemizin en iyi sanatçılarını izleyebildikleri bakımlı orman ve bahçeleri, restoranında en güzel barbekü çeşitlerini tadabildikleri, Bamboo barında tüm içecek çeşitleri, çocuklara yönelik eğlence olanakları ve dev sinema perdesiyle Bahçeşir'de adeta bir vaha

Dört duvar toplantı mekanlarında organizasyonlar yapmaktan sıkıldıysanız, şu an doğru yerdesiniz. Sayfiye'nin doğayla iç içe davet alanları her türlü organizasyon için sizi bekliyor. (Toplantı - Lansman - Şirket Yemekleri - Parti - Piknik - Düğünler - Doğum günü Partileri - Bekarlığa Veda Partileri)

Ayrıca sürekli aktiviteler (Pazar Brunchları - Çay Saati - Barbekü - Happy Hour - Latin Dans Partileri - Karaoke) için de eşsiz bir mekan olan Sayfiye'ye ister güzel bir yemek için ister özel bir davet için ya da bir iş toplantısı için gelin Sonuç olarak buradan çok memnun kalacaksınız.

Ayrıca Bahçeşehir Gölet mevkii doğa parkının büyüleyici ortamında, yeşilin her tonuna sahip davet alanlarındaki kişi kapasiteli mekanda yemekli, kokteyl, barbekü büfeli ya da son yıllarda çok popüler hale gelen nikah seremonileri davetleri düzenlenebiliyor.

Sayfiye'nin en çarpıcı özelliği ise İstanbul'da hiçbir yerde olmayan 70 m2 boyutunda dev açık hava sinema perdesinde davetlerinizde unutulamayacak bir görsel barkavizyon şov izleme seçeneğinin olması

Nasıl Kullanılır?

  • Bu fırsat tek kişiliktir.
  • yaş arası ücretsizdir.
  • Erken rezervasyon yapılması tavsiye edilir.
  • Bu fırsat sadece Pazar günleri geçerlidir.
  • Kişi başı dilediğiniz kadar fırsat kodu alabilir, kullanabilir ve sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
  • Bir masada en fazla kişi sayısı kadar fırsat kodu kullanılabilir.
  • Bu fırsat saatleri arasında geçerlidir.
  • Rezervasyon zorunludur.
  • Rezervasyon ve detaylı bilgi için 97 68 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
  • Bu fırsat 31 Temmuz 'e kadar geçerlidir.
  • Rezervasyon iptalleri 24 saat önceden haber verilmelidir.

Fırsatı Sunan

Site:Grupanya
Destek Hattı:() 89 00

İşletme:Bahçeşehir Sayfiye Marakesh Restaurant
Harita için tıklayın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası