audi a7 sıfır fiyat 2019 / Audi A7 Fiyat Listesi - Sıfır Audi A7 Fiyatları

Audi A7 Sıfır Fiyat 2019

audi a7 sıfır fiyat 2019

Geri

1 / 9

€ ,-

kmOtomatik06/Elektrik/Benzin kW ( PS)

Autoarona SpaMASSIMO SCHIAVO • IT Paruzzaro - Novara - No+ Başka araçlar

1 / 25

€ ,-

kmOtomatik12/Benzin kW ( PS)

Autohaus Royal GmbHVerkaufsteam Schönefeld • DE Schönefeld+ Başka araçlar

€ ,-

kmOtomatik05/Benzin kW ( PS)

€ ,-

kmOtomatik04/Dizel kW ( PS)

€ ,-

kmOtomatik01/Dizel kW ( PS)

€ ,-

kmOtomatik01/Elektrik/ Dizel kW ( PS)

€ ,-

kmOtomatik03/Benzin kW ( PS)

LEASING AUTOMOBILEContáctanos en: • ES MELIANA+ Başka araçlar

€ ,-

kmOtomatik11/Dizel kW ( PS)

Siegfried Erkner & Sohn GmbHAndreas Kleen • DE Rüdersdorf+ Başka araçlar

€ ,-

kmOtomatik03/Dizel kW ( PS)

Auto-Müller GmbH & funduszeue.infoaufsteam • DE Hüttenberg+ Başka araçlar

€ ,-

kmOtomatik03/Elektrik/ Dizel kW ( PS)

Fratelli Giacomel Spaweb team • IT Assago - Milano - Mi+ Başka araçlar

€ ,-

kmOtomatik01/Elektrik/ Dizel kW ( PS)

Sagam SpaReferente Uff. Vendite Usato • IT Milano - Mi+ Başka araçlar

€ ,-

kmOtomatik01/Elektrik/ Dizel kW ( PS)

Sagam SpaUfficio Vendite Usato • IT Milano - Mi+ Başka araçlar

€ ,-

kmOtomatik03/Elektrik/ Dizel kW ( PS)

€ ,-

kmOtomatik01/Elektrik/ Dizel kW ( PS)

€ ,-

kmOtomatik04/Dizel kW ( PS)

AUDI HELMANTICA ZAMORAContáctanos en: • ES VALCABADO+ Başka araçlar

€ ,-

kmOtomatik01/Dizel kW ( PS)

€ ,-

kmOtomatik07/Dizel kW ( PS)

MG AutomobileErsin Madenkökü • DE Beckum+ Başka araçlar

€ ,-

kmOtomatik07/Dizel kW ( PS)

MG AutomobileErsin Madenkökü • DE Beckum+ Başka araçlar

€ ,-

kmOtomatik02/Dizel kW ( PS)

€ ,-

kmOtomatik03/Dizel kW ( PS)

CLICARS BARCELONA, concesionario oficial PeugeotContáctanos en: • ES BARCELONA+ Başka araçlar

Audi A7 Sportback Test Sürüşü

“Audi A7 Sportback’e bakmadan duramazsınız!”

“Kontrol süresince Audi A7’ye bakmayan, ona yüzünü çevirmeyen kimse olmadı. Tasarımıyla bile akılları baştan almaya kafi gelecek bir otomobil olmuş.”

Yeni Audi A7 Sportback tasarım özellikleri

Bu arabayı kim tasarlamışsa geçmişten günümüze kadar gelen ve hayatımızda mühim izler bırakan sanatçılara benziyor. Onlar benzer biçimde usta işi bir tasarım yapmış ve bizlere nazaran nesillerden nesillere anlatılacak bir tasarım olmuş. Coupe tasarım formunun fazlaca iyi kullanıldığı Audi A7 sportback hangi acıdan bakarsanız bakın bakışlarınızı üstünden alamayacağınız bir otomobil. Yollarda fazlaca sık gördüğümüz gri renklerin altında bile olsa bu renge bile ayrı bir hava katmış. Heybetli tasarım bilgileri araçta fazlaca iyi gizlenirken coupe formunda arka tarafa geçiş gördüklerimiz içinde en iyilerden.

Audi A7 Sportback Test Sürüşü

Uzun bir motor kaputu ve onun altında yer edinen avını yutmak için ağzını açmış benzer biçimde görünen havalandırmasıyla nefes kesici görünüyor. Farların tasarımı birazcık agresif bakışlara haiz olmasını sağlarken, doğrusunu söylemek gerekirse yollarda bu şekilde bir bakış atarak gezmeyi hak ediyor. Yan tarafında oldukça mütevazi olsa bile kapıların alt tarafında kullanılan kattan oluşan geçişlerle bu bölümde de hareketlilik elde edilmiş. Arabanın tasarımını baştan aşağıya kadar incelediğimizde biz olsak şunu yapardık ya da burası olmamış diyeceğimiz bir detayla karşılaşmadık.

Audi A7 Sportback Test Sürüşü

Audi A7 Sportback iç mekan özellikleri

Aman negatif bir detay yazalım da ne olursa olsun mantığında asla değiliz. Fakat bu iç mekan renklerini asla hak etmediğini düşünüyoruz. Kapı içlerinde, koltuklarda, kol dayamada kullanılan kahverengi renk ya daha koyu olmalıydı ya da tamamen başka bir renk kullanılmalıydı. Arabanın o büyüleyici yapısına asla uyum sağlayamıyor ve yarım kalmış bir tasarımmış benzer biçimde algılanıyor.

Audi A7 Sportback Test Sürüşü

Dijitalliğin ön planda olduğu yaşam alanında, gösterge paneli, orta konsoldaki tüm kumanda elemanları bildiğimiz manuellerin yerine dijital sistemlere yerini bırakmış. Buna alışmak birazcık vakit alıyor fakat alıştıktan sonrasında manuel kumanda elemanlarını kullanan otomobillere bakışınız değişiyor. Göstergelerin takip edeni fazlaca kolay bir halde yapılırken, aynı şekilde öteki dijital ekranlardan da kontrollerde güçlük yaşanmıyor. Alçak bir yapısı olmasına karşın bunun tam zıttı olacak şekilde geniş, kullanışlı ve ferah bir yaşam alanı karşımıza çıktı. Bu durum tasarımın ne kadar başarıya ulaşmış bulunduğunun mühim bir ispatı olarak gene karşımıza çıktı. Arka tarafta fazlaca uzun boylu yolcular olduğu vakit birazcık baş mesafesi sıkıntısı yaşayabilir fakat töleransı bayağı fazla. Otomobil tasarlanırken bagaj hacminden taviz verilmeden arka taraftaki yaşam alanı büyütülmüş. Eşya gözlerinin sayısı ve bagaj hacmi mevzusunda uzun soluklu yolculuklara rahatça izin veriyor. A sütunlarının oldukça ince şekillendirilmiş olması kent kullanımlarında görüş mevzusunda neredeyse asla sorun yaşatmıyor. Sessizlik konuşunda da parasının tam karşılığını veren bir otomobil olmuş.

Yeni Audi A7 Sportback motor özellikleri

Yırtıcı görünen bir arabanın motor kaputunun altında zayıf bir ünitenin yatmasını kimse kabul edemez. Normal olarak minik hacimli motorların yetenekli yapılarının farkındayız fakat bu otomobilde daha yüksek hacimli ve bolca silindirli bir makine görmek kimseyi şaşırtmayacaktır. Audi A7 Sportback’in motor kaputunun altında 50TDI dizel birim yatıyor. Bu motor seçeneğiyle son dönemlerde fazlaca sık karşılaştık. Hakikaten fazlaca iddialı bir birim ve kullanıldığı her otomobile ayrı bir ruh katmayı başarıyor. Audi tarafınca açıklanan bilgilere nazaran tane kişiselleştirme seçeneğinden söz ettiğimiz bir otomobil bulunduğunu da notlarımız arasına ekleyelim.

Audi A7 Sportback Test Sürüşü

V6 silindirli, cc hacmindeki dizel birim d/d’de HP güç ve d/d’de Nm tork üretiyor. Tork değerine bakar mısınız? İliklerinize kadar bu çekiş enerjisini kullanım esnasında hissediyorsunuz. Sürücü koltuğunun hareket edip sırtınıza doğru hafifçe vurduğunu bile düşünüyorsunuz. Açıklanan yapınak verilerine nazaran km/s hızlanmasını saniyede gerçekleştiren Audi A7 Sportback (bunu yapıyor) son hız verişe olarak km/s’lik bir rakama haiz. Bu tip bir otomobile haiz olduğunuz vakit fazlaca önemser misiniz bilmiyoruz fakat gene yapınak verilerine nazaran litre tüketiyor. Bu verilerin artık izole bir alanda değil gerçek değerler bulunduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Firmalar artık bu veriyi açıklamak zorunda. Yapmış olduğumuz kontrol esnasında biz litre benzer biçimde bir netice elde ettik. Performanslı kullandığınız vakit birazcık daha artıyor fakat o şekilde yıkım bir fark olmuyor.

Konfor ve yol tutuş özellikleri

Her şeyi bir kenara bırakın, tasarımı, aerodinamiği, teknik özellikleri, yılların tecrübesi falan hepsini… Şundan dolayı araçta Quattro dört tekerlekten çekiş sistemi vazife yapıyor. Audi’nin rakiplerine karşı en mühim kozlarından biri bu ve bu sistem hakkaten fazlaca iyi çalışıyor. Ne vakit bir tekerlek çekişten düşse tüm elektronik yardımcılarla beraber dört tekerlekten çekiş sisteminin devreye gireceğini biliyorsunuz ki. Daima kullandığımız tipik dönemeç testi parkurumuzda hızı her artırdığımızda daha fazlasını isteyen bir otomobil karşımıza çıktı. Oldukca iyi çalışan direksiyon sistemi, isteklere anında tepki veren Tiptronic şanzımanı, kuvvetli motoru, başarıya ulaşmış beden ve süspansiyon karakteri ile fazlaca iddialı. Siz onu yoldan çıkarmak istemediğiniz sürece buna izin vermiyor. Hatta siz onu yoldan çıkarmak için hareket etseniz bile elektronik yardımcıları size karşı koyuyor ve arabayı izine geri alıyor bile diyebiliriz. Bu kadar iddialı bir sürüş karakteri için konfor arka planda bırakılmıştır diye düşünüyor olabilirsiniz. Asla bunu yapmamışlar. Elinizde sıcak bir içecek varken rahat rahat içebileceğiniz bir süspansiyon sistemine haiz. Sarsıntılar yaşam alanının haricinde başarıya ulaşmış bir halde tutuluyor. Sessizlik mevzusunda da bebeğinizi o fazlaca sevdikleri otomobil titreşimleri eşliğinde sessiz sedasız uyutabilirsiniz.

Audi A7 Sportback Test Sürüşü

Güvenlik özellikleri ve A7 Sportback Euro NCAP Testleri

EuroNCAP çarpışma testlerinde bu otomobil için bir netice yok. Sadece senesinde kardeşi Audi A6 teste alınmış. Bu model 5 yıldız almayı başarmış. Bunu yaparken çocuk yolcu güvenliğinden yüzde 85, erişkin yolcu güvenliğinden yüzde 93 ve yaya yolcu güvenliğinden yüzde 81 puan almış. Güvenlik yardımcılarından almış olduğu puansa yüzde

Yeni Audi A7 Sportback Yorumları

Murat Tosun’un Audi A7 Sportback yorumları şöyleki: Ben buna otomobil+ diyorum. Şundan dolayı bildiğimiz arabalardan fazlaca fazlasına haiz. Normal olarak fiyatı mevzusunda da. Sadece sundukları onu yolların bildik otomobillerinden birkaç adım ileriye taşıyor ve “ben başka bir şeyim” demeyi hak ediyor.

Audi A7 Sportback Test Sürüşü

Yeni Audi A7 Sportback Fiyat ve Teknik Özellikler

Cıssss fazlaca fazla yaklaşma. Onu satın alabileceklerin sayısı vatanımızda fazlaca fazla değil. Etiketine baktığımız vakit 1 milyon lirayı görüyoruz ve testi fazlaca şükür kazasız belasız tamamlamış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Audi A7 Sportback Teknik Özellikleri

Motor: lt /Motor Hacmi: cc / Silindir Adedi: V6 /Maksimum Güç: HP/Maksimum Tork: Nm

Performans Verileri

km/s Hızlanma: sn / Maksimum Hız: km/s

Frenleri

Ön: Hava kanallı disk /Arka: Hava kanallı disk

Yeni Audi A7 Sportback Yakıt Tüketimi Miktarı

Yakıt Türü: Dizel Kent İçi: lt/ km/ Kent Dışı: lt/ km /Karma: lt/ km / Kontrol: lt/ km / CO2 Emisyonu: gr/km

Yeni Audi A7 Sportback Boyutlar

Uzunluk: mm /Genişlik: mm /Yükseklik: mm /Dingil Mesafesi: mm

Yeni Audi A7 Sportback Bagaj kapasitesi  lt. Ek olarak yakıt Depo Kapasitesi: 63 lt /Boş Ağırlık: kilo Lastik Boyutu: /55 R18

(Toplam: , Bugün: 1 )

Audi A7 Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı -

Audi, geçtiğimiz Ekim ayında yeni A7 Sportback'i piyasaya sürdü.

Audi’ nin yenilenen modeli A7, Amerika’da dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunuldu.

Bir önceki modelden 1, dolar daha ucuza çıkan  A7 Sportback Premium, standart LED farlarla çevrili geniş bir ızgaraya sahip.Şık bir tasarıma sahip olan modelin Giriş seviyesi modelinde panoramik cam tavan, arka spoyler ve 19 inç alaşım jantlar funduszeue.infoğer öne çıkan özellikler arasında hafıza fonksiyonuna sahip otomatik kararan yan aynalar ve tek dokunuşla kendiliğinden açılan bagaj kapağı yer alıyor.

Kabinde ise üç kollu çok fonksiyonlu direksiyon simidi ve kontrast dikişli deri koltuklar sürücüyü karşılıfunduszeue.infolardan bahsetmişken, ısıtmalı ve 8 yönlü olduğunu da belirtelim.

Diğer öne çıkan özellikler arasında 8,8 inçlik bir bilgi-eğlence sistemi ve 8,6-inçlik bir ekran bulunuyor.A7 Premium ayrıca üç bölgeli otomatik klima sistemine ve  doğal ahşap süslemelerine sahip.

Güvenlik cephesinde, yayaları algılayabilen bir sistem ve çarpışma önceyici otomatik fren sistemi bulunuyor.

Tüm A7 Sportback modelleri hp ve nm tork üreten turboşarjlı TFSI V6 ünite ile yola çıfunduszeue.info ünite, Yedi vitesli bir S-tronic şanzımana ve  standart bir dört tekerlekten çekiş sistemine funduszeue.info kombin, aracın km/s hıza saniyede ulaşmasını sağlıyor.

Haberi Yazan : Buğra KARİP

Audi A3 Fiyat Listesi- Eylül için tıklayınız

Audi A3 Fiyat Listesi-Mart için tıklayınız

Audi Q3, Q5, Q7-TT-RS Fiyat Listesi-Ağustos için tıklayınız

Audi Q2 Fiyat Listesi-Ağustos için tıklayınız

Audi A8 Long-A7 Fiyat Listesi-Ağustos için tıklayınız

Audi A6 Sedan-Avant Fiyat Listesi-Ağustos için tıklayınız

Audi A5 Fiyat Listesi-Ağustos için tıklayınız

Audi A4 Sedan-Avant-Cabrio Fiyat Listesi-Ağustos için tıklayınız

Audi A3 HB-Sedan-Cabrio Fiyat Listesi-Ağustos için tıklayınız

Audi A1 Fiyat Listesi-Ağustos için tıklayınız



Foto Galeri.

Diğer Haberler Haberleri

Diğer Yeni Modeller Haberleri

Diğer Audi Haberleri

Diğer Model Arabalar Haberleri

BENZER İÇERİKLER

  • Honda Civic Type-R: Performans ve Heyecan Dolu Bir Otomobil, Fiyatı ve Özellikleri

    Civic'in sportif varyantı olan Type-R, yüksek performansı, agresif tasarımı ve sürüş keyfi sunan özellikleriyle otomobilseverlerin ilgisini çekiyor. Honda Civic Type-R'ın tasarımı, güçlü
  • Honda Civic Type-R Fiyatı Ne Kadar?

    Honda'nın en sevilen modellerinden Civic'in performans versiyonu  Honda Civic Type-R, ülkemizde satışa sunuldu. 3 milyon bin TL' lik fiyat etiketi ile dikkat çeken  Honda Civic Type-R,  yıl
  • VW Tiguan: Konfor, Güvenlik ve Çok Yönlülük Birleşimi, Fiyat Listesi

     Tiguan, geniş iç mekanı, güvenliği ve çok yönlülüğü bir araya getiren özellikleriyle dikkat çeken bir otomobildir. Tasarım açısından, VW Tiguan, modern ve çekici bir
  • Opel Combo-e Life: Pratiklik, Konfor ve Elektrikli Güç Birleşimi

    Opel Combo-e Life, Alman otomobil üreticisi Opel'in elektrikli aile otomobili serisine bir katkıdır. Combo-e Life, geniş iç mekanı, pratik tasarımı ve sıfır emisyonlu elektrikli gücüyle dikkat çeken bir
  • Range Rover Evoque: Lüks, Tarz ve İleri Teknoloji Birleşimi

    Evoque, zarif tasarımı, yüksek kaliteli iç mekanı ve üstün off-road yetenekleriyle dikkat çeken bir araçtır. Tasarım açısından, Range Rover Evoque, şık ve çağdaş bir
  • Range Rover Evoque Özellikleri Açıklandı, Fiyat Listesi

    Türkiye'de de talep gören Range modellerinden biri olan Evoque, model yılı için yenilendi.  Markanın en ucuz SUV olmasına rağmen, Türkiye'de milyonlar verilerek satın alınabilen Evoque, modeli ile
  • Ford Ranger Wildtrak Fiyatı Açıklandı

    Ford'in pikap modeli Ranger, ülkemizdeki donanım paketlerine bir yenisini daha ekledi.  Wildtrak paketi ile de satışa sunulan Ford Ranger, sahip olduğu motor ile yüksek performans gösteriyor.  litrelik
  • Ford Ranger Wildtrak: Güçlü ve Maceracı Bir Pikap, Fiyat Listesi

    Yeni Ford Ranger Wildtrak,  '.0 litrelik motoru ile hp  güç üretiyor. 4x4'ün fiyatı ise 1 milyon bin TL olarak açıklandı. Ford Ranger Wildtrak, Amerikan otomobil üreticisi Ford'un
  • Alpine A Yeniden Canlanan Bir Efsane

    Alpine A, 'ların efsanevi Fransız spor otomobili Alpine A'un modern bir yeniden canlanmasıdır. Yeniden tanıtılan Alpine markası, Renault tarafından desteklenerek, otomobil tutkunlarının gönlünde taht
  • Renault Rafale Ne Zaman Türkiye'ye Geliyor?

    Türkiye'nin en çok tercih edilen markalarından biri olan Renault, yeni modellerini Türkiye'ye getirmeye devam ediyor. model yılı için Rafaele modelini tanıtan Fransız marka, bu modelini yılında
  • Mercedes-Benz Türk'ten ‘İç Aydınlatmaların Dijitalleştirilmesi’ Projesi

    Mercedes-Benz Türk Otobüs AR-GE ekibi, geliştirilmesinde öncü rol oynadığı ‘İç Aydınlatmaların Dijitalleştirilmesi’ projesi ile daha konforlu ve daha güvenli otobüs yolculukları hedefliyor
  • Renault Rafale- fiyatı, teknik özellikleri ve çıkış tarihi

    Renault Rafale  geçtiğimiz gün global olarak tanıtıldı. Rafale, Fransız markanın en son tasarım dilini ve teknolojisini bünyesinde barındırıyor. Coupe tarzı SUV, mekanik olarak Austral ile ilişkilidir ve
  • Kia EV5: Elektrikli SUV Hakkında Bildiğimiz Her Şey

    Kia,  yılına kadar 1,6 milyon elektrikli araç (BEV) satmayı hedefliyor.  Bu hedefe ulaşmak için Koreli otomobil üreticisi, stratejik olarak yılda en az iki BEV piyasaya sürmeyi planlıyor ve bu da
  • Kompakt SUV'nin Yeniden Tanımı: Yeni Hyundai Tucson ve Fiyat Listesi

    Kompakt SUV segmentinde sıkı bir rekabet ortamında, tamamen yenilenen Hyundai Tucson çarpıcı bir etki yaratmak için hazır bekliyor. Yenilikçi bir tasarıma, gelişmiş teknolojiye ve bir dizi güvenlik özelliğine

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası