setracker2 saat internete bağlı değil / Akıllı GPS saat konum ayarlama ✔️ | FindMyKids Blog

Setracker2 Saat Internete Bağlı Değil

setracker2 saat internete bağlı değil

+ Yorumlar

İlk aşamada, program kullanıcıdan belirtilen kullanıcı adı ve şifreyi kullanarak girmesini veya kayıt sürecinden geçmesini ister.

KAYIT menüsünü seçmek ve gerekli tüm bilgileri girmek gerekir.

Kurulum programının altındaki alanlara dikkat edin. Sol alanı, kurulumun gerçekleştirilebileceği tüm mevcut dillerin bir seçimini sunar. Bu alanda varsayılan olarak Rusça belirtilmişse, hiçbir şeyin değiştirilmesi gerekmez. Varsayılan dil İngilizce ise, Rusça olarak değiştirin.

Sağdaki pencere, kurulumun yapılmakta olduğu bölgeyi gösterir. Bizim durumumuzda Afrika ya da Avrupa'nın belirtilmesi gerekiyor aksi halde açılır listeden gerekli bölge seçimini kendimiz yapıyoruz.

Kayıt işlemi başarılı olduğunda, program arayüz penceresi açılır.

SeTracker arayüzü

Bebek nerede

Ayrıca oku: rubleye kadar optimum fiyat / kalite oranına sahip TOP En iyi bütçe akıllı telefonlar. 'daki mevcut modellere genel bakış

Çocuk, ekranın sağ tarafında bulunan ana menü öğesidir. Ebeveynler bu maddeye diğerlerinden daha sık başvurur.

Bunun nedeni, gerekli tüm bilgileri içermesidir - "akıllı" saatin şarj seviyesi, saatle son kontrolün zamanı ve çocuğun mevcut konumu hakkında bilgiler.

Yetişkinler, gün boyunca çocuklarının şehir içindeki tüm hareket yolunu kolayca takip edebilirler.

Sesli mesajlar

Ayrıca oku:'in TOP 10 En iyi bütçeye uygun dizüstü bilgisayarları: günlük görevler için bir asistan seçiyoruz

Bu, İnternet'teki tüm katılımcıların varlığı nedeniyle kullanılabilir hale gelir.

Sağlık

Ayrıca oku:İLK Ücretsiz çevrimiçi çocuklar için oyunlar

Sağlık - bir çocuğun bir yerden diğerine seyahat ettiği zamanı kaydeden bir sağlık günlüğü.

Geçen gün 5 yaşındaki kızımıza akıllı saat aldık. Bunun sebebi babamla yapacağımız tatildi.Kızımız oldukça hareketli olduğu ve babamın yeterince dikkatli olmadığı için, onu güvenli bir şekilde oynamaya ve bu modern ve bize göre çok uygun aleti kullanmaya karar verdik.

Saat satın almakla ilgili herhangi bir sorun olmadı, ancak bu cihazın tüm yararlı işlevlerinden yararlanma zamanı geldiğinde zorluklarla karşılaştık. Sırayla başlayacağım.

Bu saat bir SIM kartla güçlendirilmiştir (önceden bir Megafon SIM kart satın aldık). Bir SIM kart takarsanız, saati veya saatten (numarayı manuel olarak çevirerek) aramak mümkün olacaktır. Ancak, çocuğun konumunu izleme, SOS düğmesi, geri arama vb. Gibi ek işlevleri kullanmak için. (Daha sonra daha ayrıntılı olarak yazacağım), ebeveynin akıllı telefonlarına özel bir uygulama yüklemeniz gerekir.

Başlangıç \ub\ubolarak, önerilen ücretsiz Çince uygulama SeTracker'ı yüklemeye karar verdim. SeTracker2 sürümünü kurdum. Saati ayarlamaya çalışırken, sürekli olarak "ağ ekipmanı yok" hatası görüntüleniyordu. Bütün akşam İnternet'i kullanarak bu hatayı düzeltmeye çalıştım, ta ki işe yaramaz olduğunu anlayana ve bu uygulamayı kullanırken bir dizi dezavantajla karşılaşana kadar, örneğin: çocuğun yerini belirlemede çok büyük bir hata, gecikmiş SOS çağrısı, saati çıkarmayla ilgili gecikmiş SMS vb. vb. Tabii ki, uygulamanın ücretsiz olması büyük bir artı, ancak çocuğun güvenliğini riske atmaya değer mi bu size kalmış)

Böylece başka bir uygulama arayışı başladı. Rus geliştiricilerin birkaç uygulamasını daha izledikten sonra, sonunda "Çocuklarım nerede" uygulamasına karar verdim, çünkü. incelemeler ve ek işlevlerin sayısı açısından bana en iyisi gibi geldi. Uygulama Play Store'da şu şekilde görünür:

Uygulamayı yükledikten sonra ona bir saat eklemeniz gerekiyor. Bu, istemleri takip ederek çok kolay bir şekilde yapılır. Birkaç dakika sonra her şey yolunda gitti. Dahası, saatin yeri hemen belirlendi. Bu işlev, uygulamanın herhangi bir kullanım süresi için ücretsizdir.

Çünkü Evdeydim, sonra konum bir mobil ağ kullanılarak belirlendi (GPS sadece dış mekanlarda belirlenir), küçük bir hata oldu - girişlerin önündeki evin yanındaki yolda bir yer belirtildi, ancak bunun önemsiz olduğunu düşünüyorum çünkü mobil ağ hatası 1 km'ye kadar gösterilir.

Konum güncelleme aralığı 1 dakika ile 60 dakika, 1 dakika ile 15 dakika arasında 1 dakika arasında seçilebilir. Varsayılan 5 dakika gibi görünüyor.

Bu arada, kurulumdan sonra uygulama çocuğunuzun doğum tarihini sorar, böylece özel teklifler alabilirsiniz.

Başlamak için, SOS düğmesini ayarladım: çocuk bu düğmeye bastığında, saat belirtilen 3'ün ilk numarasını çevirir, sonra cevap yoksa, otomatik çevirme diğer numaralara açılır ve böylece bir cevap gelene kadar 2 daire açılır veya çocuğun kendisi sıfırlamaya basmaz.

Ardından telefon defterine numara ekleyebilirsiniz ve bu numaralar otomatik olarak "beyaz liste" ye dahil edilir, yani. bir kişi saati telefon rehberinden veya "beyaz listeden" arayabilir. Diğer "sol" numaralar için aramalar engellenecektir. Telefon rehberine telefondaki kişiler listesinden numara ekleyebilirsiniz, ancak bazı nedenlerden dolayı bu işlev benim için çalışmadı.

Sol üstte, her şeye ek olarak teknik destek servisine başvurabileceğiniz ek bir menü var.

Sohbette bir soru sordum ve yaklaşık 10 dakika içinde cevap aldım. Sohbet İngilizcedir, ancak arayüz sezgiseldir. Tarihin kaydedilmemesi üzücü, bu yüzden cevabı okurken dikkatli olun.

Çocuk Hareketi özelliği, çocuğunuzun yürüdüğü favori rotalarınızı ve yerleri gösterecektir.

Yerler özelliği ile çocuğunuzun hareketleri hakkında bildirimler alabilirsiniz. Şunlar. okul veya bölüm gibi yerler ve etrafa yayılırsınız. Ve bu desteğin açıklamasını doğru anladıysam, çocuk menzilden çıktığında, "Alarm durumunda SMS gönder" ayarını etkinleştirirseniz bir SMS mesajı alırsınız. Alternatif olarak, yerlere girmek ve çıkmak için bildirimler ayarlayabilirsiniz. Görünüşe göre, bu İnternetin olası eksikliğinden kaynaklanıyor.

Saatin Etrafında Ses özelliği, çevrenizi duymak için saatinize sessiz bir arama yapmanızı sağlar. Ayrıca kamera saati için "Gizli Fotoğraf" işlevi de vardır.

"Kalp Gönder" işlevi eğlencelidir ve nasıl kullanılacağını zaten buldum) Zamanında bir yürüyüşten dönersem kalp göndereceğim. Sanırım beğenecek.

"Saat ayarları" bölümünde, aşağıdakiler gibi ek ve daha ince ayarlar yapabilirsiniz:

Alarm saati

Pedometre

Uyku zamanı

Rahatsız etmeyin

Çağrı modu

Saat dilimi

Düşük pil bildirimleri, saatin çıkarılması

Saat bul

Saati kapat

Genel olarak her şey en küçük ayrıntısına kadar düşünülür ve yapılandırılması çok kolaydır. Kullanıcılardan geri bildirim var, bu da geliştiricilerin kaliteyi izlediği anlamına geliyor, bu da çok cesaret verici bu uygulamayı kesinlikle herkese tavsiye ediyorum!

Bu talimat sana söyleyecek gPS izleyicili bir çocuk saatinin bağımsız olarak nasıl kurulacağı (Q50, Q60S, Q90, D99, Q modelleri) ve bunları telefonunuza bağlayın.

1) Sim kartın hazırlanması

Çocuk GPS saati tüm telekom operatörleri ile çalışır. Q50, Q60S, Q90, D99 için SIM kart boyutu - mikro sim (Q - NanoSim için).

Öncelikle telefonunuzdaki kartın çalışmasını kontrol edin:
- Sim kartın aktif ve ağda olduğundan emin olun. Yeni bir SIM kart satın aldıysanız, etkinleştirdiğinizden emin olun. Örneğin, bir MTS operatörü için 'i aramak yeterlidir.
- Pin kodu talebini kaldırın !!!
- Nakit bakiyenizi kontrol edin, hesabınıza para yatırıldığından emin olun.
- İnternet erişimi çalışmalıdır (saat için 2G, yani sıradan GPRS yeterlidir).

2) Sim kartını saate takın

SIM kartı takmadan önce saati kapattığınızdan emin olun!
Saatin ucundaki kapağı açın ve SIM kart yuvasını bulun. Kartı tıklayana kadar itin. Sonra saati açabilirsiniz. Ekranda en üstte bir ağ simgesi ve iki ok görünmelidir “⇅” (bazı modellerde - mektup "E"). Bu, İnternet'in normal çalıştığını ve devam edebileceğinizi gösterir.

Lütfen dikkat: MTS operatörünü (Vadofone) kullanıyorsanız, APN MTS ayarlarıyla manuel olarak bir komut göndermeniz gerekecektir.

APN'yi değiştirmek için, telefonunuzdan saat içinde ayarlanan numaraya bir SMS komutu gönderin (saatin açık olması gerekir).

Gönderme komutu: pw, , apn, apn adı # (operatörünüzle apn adını kontrol etmelisiniz).

Aşağıda Ukraynalı operatörler için ana APN komutları verilmiştir:

Kyivstar için SMS komutu: pw, , apn, seafoodplus.info #
MTS için SMS komutu: pw, , apn, seafoodplus.info #
Yaşam için SMS komutu: pw, , apn, internet #

Komut çalışıyorsa, saat telefonunuza bir yanıt sms'si göndermelidir. Şimdi yeniden başlatmak için saati kapatıp açabilirsiniz.

Bazı durumlarda cevap SMS'i gelmez, ardından yerine numaralarını kullanın

3) Akıllı telefonunuz için "SeTracker" uygulamasını kurma

Cihazınızdan Android cihazlar için Play Market'e veya iOS cihazlar için App Store'a gidin. Arama çubuğuna girin "SeTracker" Uygulamayı indirin ve çalıştırın. Ayrıca bu program aşağıdaki bağlantıdan indirilebilir.

4) SeTracker uygulamasına kayıt

1. SeTracker uygulamasını başlatın, düğmeye basın "Giriş" veya "Kayıt ol" ekranın sağ alt köşesinde.
2. Bir dil seçin "Rusça" ve alan "Avrupa ve Afrika".

3. Görünen formda şunu girin:

Cihaz kimliği - saatinizin benzersiz kimlik numarası, saatin arkasında (kapakta) bulunur ve örneğin "ID " gibi görünür. Manuel olarak girilebilir veya bir QR tarayıcı programı kullanılarak taranabilir.

Oturum aç - Sistemdeki benzersiz giriş bilgileriniz Latin harfleriyle yazılmış karakterden oluşabilir, örneğin "Kalinina". Unutmamak için istediğiniz yere kaydedin.

İsim - programınızda görüntülenecek olan cihaz girişi. Bu çocuğunuzun adı olabilir. Birkaç çocuğunuz varsa ve her birinin bir GPS saati varsa, onları haritada tanımanız daha kolay olacaktır.

Telefon - Hazırladığınız ve GPS saatinde kullanacağınız SIM kartın telefon numarası, saat üzerinde çocuğunuzu arayacağınız numara.

Parola - 6 ila 12 karakter arası şifre. İstediğiniz yere kaydedin, böylece unutmazsınız. Parolayı Onayla - parolanızı yeniden girin.

Tüm verileri girdikten sonra düğmesine basın "TAMAM"ve uygulama arayüzünü otomatik olarak görmeli ve aşağıdaki arayüzü görmelisiniz:

5) SeTracker uygulama arayüzü

Bebek nerede? - çocuğun konumunun görüntülendiği bir harita (adres, en son coğrafi konum güncellemesi, pil şarjı). Üç konum teknolojisinin her birinin kendi rengi vardır:
- GPS / Uydu Modu - Kırmızı,
- Bir hücresel operatörün (LBS) baz istasyonlarındaki konumu - mavi,
- WI-FI modu - yeşil.

Konum bulma modu otomatik olarak seçilir. Dışarıda sürerken GPS otomatik olarak etkinleştirilir (en az 1 dakika).

En doğru koordinatlar GPS ile belirlenir.

Sağlık - Her gün (pedometre), kalori sayacı ve uyku süresi için hareketleri kaydetme seçeneği. Tarihe göre, belirli bir günde çocuğun her türlü bilgi ve hareketini bulabilirsiniz.

Raporlar - Bu işlev, çocuğun takip ettiği rotayı tespit etmenize olanak sağlar. Belirli tarih ve saate göre takip edilebilir.

Ayarlar - ebeveynler bölümü, burada gerekli olan saat ve veri ayarlarını değiştirmek mümkündür.

(1) SOS / Aile numaraları (3 numaraya kadar).
(2) Geri arama (telefon dinleme saatleri). Telefon numarasının +38 semboller olmadan girilmesi arzu edilir.
(3) Coğrafi konum modu (her 10 dakikada bir optimal).
(4) Rahatsız etmeyin (gelen tüm çağrılar ayarlanan süre boyunca göz ardı edilecektir)
(5) Mesajları ayarlama (Pilin zayıfladığını izleyin, Çocuk acil durum çağrısı yaptı, Saati elden çıkarma).
(6) Telefon rehberi (15 kişiye kadar).
(7) Dil ve zaman.
(8) El sensörü.
(9) Uzaktan saatin kapatılması.

Geofence - Çocuğun içinde olması gereken güvenli bir alan belirleyebilme. Bu bölgeden ayrılma durumunda velilere uygulamada SMS ile bilgilendirme yapılır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir