burhaniye ören hava durumu 15 günlük / Deniz Suyu Sıcaklıkları

Burhaniye Ören Hava Durumu 15 Günlük

burhaniye ören hava durumu 15 günlük

GİRESUN°CTEKİRDAĞ°CGÖKÇEADA KALEKÖY ANA MENDİREK FENERİ°CEZİNE/GEYİKLİ ODUNLUK İSKELE FENERİ°CGÜZELBAHÇE FENERİ°CVAN LİMAN°CKUŞADASI°CANTALYA BÖLGE°CKAŞ°CFETHİYE/İBLİSBURNU DÖKÜNTÜTAŞ FENERİ°CRİZE°CBODRUM KARAADA SIĞLIK IŞIKLI ŞAMANDIRA°CSİLİVRİ ANA MENDİREK FENERİ°CKEMER SIĞLIK FENERİ°CMERSİN°CBOZCAADA/DAMLACIK FENERİ°CKONAK/İZMİR PASAPORT MENDİREK FENERİ°CİNEBOLU KUZEY MENDİREK FENERİ°CDİKİLİ°CKAŞ BAYINDIR ANA MENDİREK FENER°CKONYAALTI/ANTALYA YENİ LİMAN ANA MENDİREK FENER°CGÖKÇEADA UĞURLU LİMAN FENERİ°CEZİNE YENİKÖY seafoodplus.info ANA MENDİREK FENERİ°CZONGULDAK GÜNEY MENDİREK FENERİ°CAKÇAKOCA°CSİLİFKE/TAŞUCU SEKA ANA MENDİREK FENER°CFETHİYE°CECEABAT/KABATEPE GÜNEY MENDİREK FENERİ°CARAKLI BALIKÇI BARINAĞI TALİ MENDİREK FENER°CHOPA ANA MENDİREK FENER°CÇEŞME°CBODRUM°CFİNİKE°CKUŞADASI 3. NOLU ŞAMANDIRA°CGİRESUN PALAMUT KAYALIĞI IŞIKLI ŞAMANDIRA°CENEZ ANA MENDİREK ( BATI ) FENERİ°CİNCEBURUN (YILDIZ ADASI) MARMARİS FENERİ°CSARIYER/KUMKÖY-KİLYOS°CALANYA°CÇAYELİ BALIKÇI BARINAĞI TALİ MENDİREK FENER°CDATÇA°CİNEBOLU°CSİNOP°CMARMARİS°CÜNYE BALIKÇI BARINAĞI ANA MENDİREK FENER°CİSKENDERUN°CMERSİN DIŞ KANAL IŞIKLI ŞAMANDIRA°CBARTIN GÜNEY MENDİREK FENERİ°CCİDE KUZEY MENDİREK FENERİ°CAYVACIK/GÜLPINAR ANA MENDİREK FENERİ°CTUZLA AYDINLI LİMAN FENERİ°CSAMSUN BÖLGE°CANAMUR°CMARMARA EREĞLİSİ seafoodplus.info MENDİREK FENERİ°CYALOVA SAMANLIDERE TALİ (DOĞU) MENDİREK FENER°CADİLCEVAZ LİMAN°CTRABZON HAVALİMANI°CHOPA°CAYVALIK°CİZMİR BÖLGE°CTUZLA İTÜ GÜNEY MENDİREK FENERİ°CKARATAŞ BALIKÇI BARINAĞI ANA MENDİREK FENER°CTATVAN LİMAN°CORDU°CMUDANYA/GÜZELYALI BALIKÇI BARINAĞI°CGEVAŞ AKDAMAR FENERİ°CDİDİM MARİNA FENER°CRİZE-ARTVİN HAVALİMANI°C

T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Rakım:

Enlem:

Boylam:

Gün Doğumu:

Gün Batımı:

ANLIK DURUM ()

SAATLİK TAHMİN

SaatBeklenen HadiseSıcaklık (&#;C)Hissedilen Sıcaklık (&#;C)Nem (%)Rüzgar YönüOrt. Rüzgar Hızı (km/sa)Maks. Rüzgar Hızı (km/sa)
-

5 GÜNLÜK TAHMİN

Bu Merkeze Ait Uç ve Ortalama Değerler İçin Tıklayınız.

Güncelleme her gün saat ‘e kadar yapılmaktadır. (TSi)

  • Saatlik tahminlerde “Beklenen Hadise” kısmında verilen hava durumu, geçmiş 3 saatlik periyot içindeki hâkim hava durumunu göstermektedir.
  • Saatlik tahminlerde “Rüzgâr Hamlesi” kısmında verilen değer, geçmiş 3 saatlik periyot içinde rüzgâr hızındaki ani artışı temsil etmektedir.
  • Saatlik tahminlerde "Hissedilen sıcaklık", aynı saatte tahmin edilen hava sıcaklığı ile nispi nem ve rüzgâr değerlerine göre hesaplanmaktadır. Bu sıcaklık, iklimsel çevre, giysilerin ısı direnci, vücut yapısı ve kişisel durumdan olduğu kadar, termometre sıcaklığı, nispi nem, rüzgâr ve radyasyon gibi dört meteorolojik faktörden etkilendiği için sübjektif bir kavramdır.
  • Diğer tahmin bilgileri, tahmini yapılan zaman civarında beklenen değerleri göstermektedir.
  • Bu sayfada kullanılan HAVA TAHMİNİ simgeleri ve SON DURUM simgelerinin açıklamalarına buradan ulaşabilirsiniz.

Son Dakika Balıkesir Haberleri

  • Balıkesir'de Bayram Tatili Trafik Yoğunluğu BaşladıBalıkesir'de Bayram Tatili Trafik Yoğunluğu Başladı

    Balıkesir, Ege ve Marmara denizlerine olan kıyılarıyla Türkiye'nin önemli turistik tesislerine ev sahipliği yapmaktadır. Kurban Bayramı tatiliyle birlikte trafik yoğunluğu başladı. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, tatilcileri uyararak, turizmde rekorların kırıldığı bir yıl olacağını söyledi. Bayram tatili boyunca 3 bin güvenlik personeli trafik ve asayiş birimlerinde görev yapacak. Turistik bölgelerde 10 kilometrede bir ekip bulunacak. Vali Şıldak, vatandaşları denizde boğulma ve orman yangını risklerine karşı da dikkatli olmaları konusunda uyardı.

  • Sındırgı Bilim Merkezi geleceğe ışık tutacakSındırgı Bilim Merkezi geleceğe ışık tutacak

    Sındırgı Bilim Merkezi geleceğe ışık tutacak Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Belediye ve Zenit madencilik işbirliği ile Kocahan çarşıda bilim merkezi çalışmaları tamamlandı.

  • Atatürk'ün Erdek ziyaretinin yıl dönümü törenle kutlandıAtatürk'ün Erdek ziyaretinin yıl dönümü törenle kutlandı

    Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Balıkesir'in Erdek ilçesine gelişinin yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Törende, Atatürk posteri ile bir tur teknesinin Erdek Limanı'na yanaşması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması gerçekleştirildi. Program, protokol konuşmaları ve Atatürk'ü görenlerin anılarının okunmasıyla devam etti ve denize çelenk bırakılmasıyla sona erdi. Törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ile vatandaşlar katıldı.

  • Edremit'te Tatilcilerin Yoğunluğu Nedeniyle Asayiş ve Trafik Denetimleri ArtırıldıEdremit'te Tatilcilerin Yoğunluğu Nedeniyle Asayiş ve Trafik Denetimleri Artırıldı

    Okulların kapanması ve Kurban Bayramı tatilinin başlamasının ardından tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği Balıkesir'in Edremit ilçesinde asayiş ve trafik denetimleri artırıldı. Edremit Kaymakamlığından yapılan açıklamada, emniyet güçlerinin bayram tatili süresince kanunlara ve hukuka bağlı kalarak, mesai kavramı gözetmeksizin meydana gelen ve gelebilecek olaylarla alakalı halkın huzur, güven ve sükunetini sağlamak amacıyla her gün 24 saat esasına göre devriyelerini sürdürdüğü belirtildi.

  • Mehmet Şimşek'in hocasından 8 gündür haber yok! Ünlü ekonomist Korhan Berzeg tatil için geldiği Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolduMehmet Şimşek'in hocasından 8 gündür haber yok! Ünlü ekonomist Korhan Berzeg tatil için geldiği Balıkesir'in Gönen ilçesinde kayboldu

    Dünya Bankası'ndan emekli olan ünlü ekonomist Korhan Berzeg, tatil için geldiği Balıkesir'in Gönen ilçesinde kayboldu. 8 gündür aranan Berzeg'den hiçbir haber alınamazken, ekonomistin geçmiş yıllarda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le mesai arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

  • DünDün ABD'de emekli Dünya Bankası çalışanı Türkiye'de kaybolduABD'de emekli Dünya Bankası çalışanı Türkiye'de kayboldu

    ABD'de Dünya Bankası'ndan emekli olan Korhan Berzeg, tatil için geldiği Balıkesir'in Gönen ilçesinde kayboldu. 8 gündür haber alınamayan Berzeg için arama çalışması başlatıldı. Berzeg'in eşi Angela Berzeg, 'İlk defa böyle bir şey başımıza gelmedi. İlk defa kayboluyor' dedi. Arama kurtarma ekipleri, çevre illerden gelen sivil arama kurtarma ekipleri ve Bursa'daki dağcı grupları da çalışmalara katıldı.

  • DünDün Hatalı dönüş yapan otomobil motosikletli gence çarptıHatalı dönüş yapan otomobil motosikletli gence çarptı

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde ticari taksi sürücüsü, hatalı dönüş yaparak motosiklet sürücüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yaralandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • DünDün Bandırma'da taksinin motosiklete çarpması: 1 yaralıBandırma'da taksinin motosiklete çarpması: 1 yaralı

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, taksinin motosiklete çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Atatürk Caddesi'nde seyreden Özden U. (60) idaresindeki 10 T plakalı taksi, Muhammed Özen'in (17) kullandığı 10 AGY plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletinden düşen sürücü, sol bacağından yaralandı. Özen'e, olay yerine gelen Acil Sağlık ekiplerince müdahale edildi.

  • DünDün Japon deprem uzmanı: Kentsel dönüşüm yumuşak zeminli yerlerden başlamalıJapon deprem uzmanı: Kentsel dönüşüm yumuşak zeminli yerlerden başlamalı

    Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Türkiye'nin olası depremlerden en az hasarla çıkabilmesi için herkesin ortak hareket etmesi gerektiğini belirterek, kentsel dönüşüm yapılırken yumuşak zeminli yerlerden başlanması gerektiğini söyledi. Moriwaki, İstanbul'un Kuzey Anadolu Fay Hattı'nın bir kolu üzerinde bulunduğunu hatırlatarak, fay hattının kuzey kolunun tehlikeli olduğunu düşündüğünü belirtti.

  • DünDün Manyas'ta Kurban Bayramı tatili dolayısıyla trafik denetimi yapıldıManyas'ta Kurban Bayramı tatili dolayısıyla trafik denetimi yapıldı

    Balıkesir'in Manyas ilçesinde Kaymakam Koray Çelik, Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Erol Solak ve Emniyet Amiri Ulvi Tarık Tokat ile ekipler, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yol kontrolü gerçekleştirdi. Araçların fiziki durumları ve sürücüler denetlenirken, uzun yola çıkacak sürücülere yorgunluk, uykusuzluk ve emniyet kemeri konusunda uyarılarda bulunuldu. Ayrıca araçlardaki küçük yolculara boyama kitabı hediye edildi. Çelik ve beraberindekiler vatandaşlara Kurban Bayramı'nın sağlıklı, huzurlu ve bereketli geçmesini diledi, hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.

  • DünDün ABD'den Tatil İçin Gelen Emekli Bankacı Gönen'de KaybolduABD'den Tatil İçin Gelen Emekli Bankacı Gönen'de Kayboldu

    ABD'de yaşayan ve tatil için geldiği Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolan Dünya Bankası'ndan emekli Korhan Berzeg için AFAD koordinesinde başlatılan arama çalışmalarına, Jandarma Arama Kurtarma, Jandarma Komando, Gönen Doğal Afetler Arama Kurtarma Derneği (GÖNDEN), STK'lar ve köylüler de destek verdi. Arama çalışmaları devam ederken, çok sayıda istihbarat görevlisi de bölgeye gelip incelemelerde bulundu ve aileyle görüştü.

  • DünDün Balıkesir'de kaybolan 83 yaşındaki ekonomist aranıyorBalıkesir'de kaybolan 83 yaşındaki ekonomist aranıyor

    Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'i arama çalışmaları 8'inci gününde devam ediyor. Berzeg'in evinden yürüyüşe çıktıktan sonra geri dönmemesi üzerine jandarmaya kayıp ihbarında bulunuldu. Armutlu ve çevresindeki ormanlık bölgede aramalarını yoğunlaştıran ekipler, şu ana kadar Berzeg ya da köpeğine ait herhangi bir ize rastlayamadı. Arama çalışmalarına mahalle sakinleri de destek veriyor.

  • DünDün ABD'de emekli Dünya Bankası çalışanı Türk vatandaşı kaybolduABD'de emekli Dünya Bankası çalışanı Türk vatandaşı kayboldu

    ABD'de Dünya Bankası'ndan emekli olan Korhan Berzeg, tatil için geldiği Balıkesir'in Gönen ilçesinde kayboldu. 8 gündür haber alınamayan Berzeg'e ulaşmak için arama çalışmaları sürüyor. Bölgede yapılan aramalarda henüz sonuç alınamadı. Berzeg'in kızları ve damatları da arama çalışmalarını yakından takip ediyor. Berzeg aynı zamanda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in üniversitede hocasıydı.

  • DünDün Balıkesir'de Ormanlara Girişler YasaklandıBalıkesir'de Ormanlara Girişler Yasaklandı

    Balıkesir'de orman yangını riskinin artması nedeniyle ormanlara girişler yasaklandı. Belirlenen alanlarda sadece ateşsiz piknik yapılabilecek.

  • DünDün Balıkesir'de kaybolan 83 yaşındaki ekonomist hala bulunamadıBalıkesir'de kaybolan 83 yaşındaki ekonomist hala bulunamadı

    Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'i arama çalışmaları 8'inci gününde devam ediyor. Berzeg'in evinden yürüyüş yapmak için ayrıldığı 17 Haziran'dan bu yana kendisine veya köpeğine ait herhangi bir iz bulunamadı. Jandarma, AFAD ve arama kurtarma ekipleri ile mahalle sakinleri arama çalışmalarına devam ediyor.

  • DünDün Kamyon bariyerlere çarptı, sürücü yaralandıKamyon bariyerlere çarptı, sürücü yaralandı

    Kartal'da seyir halindeki bir kamyon, otomobile çarpmamak için manevra yaparken bariyerlere çarptı ve devrildi. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı. Olay nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu ve trafik akışı tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

  • Haz  Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası Burhaniye'de başladı Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası Burhaniye'de başladı

    Türkiye Voleybol Federasyonu ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası, Burhaniye ilçesinde başladı. 7 ülkeden toplam 24 takımın katıldığı organizasyonda Türkiye, kadınlarda 7, erkeklerde 4 takımla mücadele ediyor. Şampiyona, 25 Haziran Pazar günü sona erecek.

  • Haz Balıkesir Sındırgı'da Bilim Merkezi açılıyorBalıkesir Sındırgı'da Bilim Merkezi açılıyor

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde belediye ile Zenit Madencilik işbirliğiyle Kocahan İş Merkezi'nde, Bilim Merkezi kurulması çalışmaları tamamlandı. Bilim Merkezi çocukların ve gençlerin bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik alanlarında kendilerini geliştirmelerine yardımcı olacak bir eğitim ve araştırma merkezi olarak hizmete açılacak. Robotik Kodlama Atölyesi, Teknoloji Tasarım Atölyesi ve Bilim Atölyesi gibi farklı alanlarda çalışmalar yapılarak, ziyaretçilere eğitimler sunulması planlanıyor. Bilim Merkezi'nde temel fizik alanında 25 farklı deney düzeneği ile ziyaretçiler, derslerde gördükleri teorik bilgileri pratik uygulamalarla pekiştirebilecek. Bu sayede öğrencilerin bilimsel düşünme ve problem çözme becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Kısa süre içinde açılması planlanan Bilim Merkezi'nde düzenli olarak gerçekleştirilecek seminerler, konferanslar ve bilim şenlikleri ile öğrencilere ve topluma bilim ve teknoloji alanlarında farkındalık yaratılması amaçlanıyor.

  • Haz Manyas'ta 30 bin dekar alanda ayçiçeği üretimi yapılacakManyas'ta 30 bin dekar alanda ayçiçeği üretimi yapılacak

    Balıkesir'in Manyas ilçesinde Trakya Birlik Manyas Yağlı Tohumlar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Kalpakçı tarafından yapılan açıklamada, bu yıl 30 bin dekarı aşkın alanda ayçiçeği üretileceği belirtildi. Ayçiçeği ekiminin diğer ürünlere göre daha az maliyetli olması nedeniyle artması ülke için önemli olduğu ifade edildi. Ülkemizde üretilen yağlık ayçiçeği ihtiyacının sadece üçte birini karşıladığı ve bu açığın ithalatla kapatılmaya çalışıldığı belirtilirken, geçen yıl Manyas'ta üretici 4 bin ton ayçiçeği üretti ve devlet tarafından 3 milyon bin lira destekleme ödemesi yapıldı. Bu yıl da kooperatifin ciddi oranda ortak müracaatı olduğu ifade edildi.

  • Haz Edremit'te Detaylı Mahalle Temizliği SürüyorEdremit'te Detaylı Mahalle Temizliği Sürüyor

    Balıkesir'in Edremit Belediyesi, Hekimzade ve Darsofa Mahalleleri'nde detaylı temizlik çalışmalarına devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün çok sayıda personel, araç ve teçhizat ile gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında sokaklar temizleniyor ve caddeler tertemiz hale getiriliyor. Belediye yetkilileri, bu çalışmaların süreklilik arz edeceğini ve her mahallede detaylı temizlik çalışmalarının yapılacağını belirtiyor.

  • Haz Oturarak Voleybol Erkek Altın Ligi Balıkesir'de düzenlenecekOturarak Voleybol Erkek Altın Ligi Balıkesir'de düzenlenecek

    Türkiye, Hırvatistan, Ukrayna ve Bosna Hersek'in katılımıyla gerçekleşecek Oturarak Voleybol Erkek Altın Ligi, Haziran tarihleri arasında Balıkesir'de düzenlenecek. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Turgut Solak Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek organizasyonun açılış müsabakası yarın saat 'de Hırvatistan ile yapılacak. Finallerin oynanacağı organizasyonun maç programı da açıklandı.

  • Haz Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonu: 17 Şüpheli Gözaltına AlındıBalıkesir'de Uyuşturucu Operasyonu: 17 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Balıkesir'de Marmara ve Altıeylül ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen zanlıların adreslerine operasyon düzenlendi. Operasyonda 17 şüpheli yakalandı ve yapılan aramalarda uyuşturucu maddeler, silahlar ve para ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

  • Haz Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonu: 8 Zanlı Gözaltına AlındıBalıkesir'de Uyuşturucu Operasyonu: 8 Zanlı Gözaltına Alındı

    Balıkesir'de jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 8 zanlı gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, merkez Altıeylül ilçesinde uyuşturucu imal ve ticareti yaptıkları tespit edilen zanlıların evlerine operasyon düzenledi. Operasyonda 8 zanlı yakalandı. Bu adreslerde yapılan aramalarda ise 82 gram metamfetamin, kök kenevir bitkisi, 30 gram kenevir tohumu, 12 gram kubar esrar, 3 adet sentetik uyuşturucu hap, iki tabanca, av tüfeği, 6 adet tabanca mermisi, iki hassas terazi, iki adet çalıntı motosiklet ve suç geliri olduğu değerlendirilen 21 bin lira ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

  • Haz Balıkesir'de Tarım Arazisinde YangınBalıkesir'de Tarım Arazisinde Yangın

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde, buğday hasadı sonrası saman balyalarının bulunduğu bir tarım arazisinde yangın çıktı. Yangın, havadan ve karadan müdahale ile söndürüldü. Bazı bağ evlerinin de zarar gördüğü yangının çıkış nedeni jandarma tarafından araştırılıyor.

  • Haz Balıkesir'de Tarım Arazisinde Çıkan Yangına Havadan ve Karadan Müdahale EdildiBalıkesir'de Tarım Arazisinde Çıkan Yangına Havadan ve Karadan Müdahale Edildi

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde meydana gelen yangında yüzlerce dönüm tarım arazisi zarar gördü. Yangına havadan ve karadan müdahale edildi ve kontrol altına alındı. Yangın çıkışı ile ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Haz Balıkesir'de Uluslararası Plaj Voleybolu karşılaşmaları başladıBalıkesir'de Uluslararası Plaj Voleybolu karşılaşmaları başladı

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın ev sahipliğinde Burhaniye Ören Plajı'nda düzenlenen Uluslararası Plaj Voleybolu karşılaşmalarına 5 ülkeden, 18 erkek ve 17 kadın takımı katıldı. Pro Beach Tour Türkiye serisi karşılaşmaları bugün tamamlanacak. Balkan Şampiyonası ve U kadın erkek Türkiye şampiyonaları da yarın başlayacak. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Uğur Baysal, organizasyonun amacının Balıkesir'in tanıtımına katkı sağlamak olduğunu belirtti.

  • Haz Antalya Ayak Tenisi Takımı Türkiye Şampiyonası'na hazırAntalya Ayak Tenisi Takımı Türkiye Şampiyonası'na hazır

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Ayak Tenisi Takımı, Balıkesir'de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası öncesi hazırlıklarını tamamladı. Takım, şampiyona öncesi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Başkan Böcek, sporculara başarılar dileyerek, takımın Antalya için bir gurur kaynağı olduğunu vurguladı ve belediye olarak sporculara her türlü desteği vereceklerini belirtti.

  • Haz Antalya Büyükşehir Belediyesi Ayak Tenisi Takımı Başkan Böcek'i ziyaret ettiAntalya Büyükşehir Belediyesi Ayak Tenisi Takımı Başkan Böcek'i ziyaret etti

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Ayak Tenisi Takımı, Türkiye Şampiyonası öncesinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Takım, antrenör ve kaptan eşliğinde Başkan Böcek'ten destek ve başarı dileklerini aldı. Başkan Böcek, sporcuları tebrik ederek, Antalya'yı en iyi şekilde temsil etmeleri için takıma başarı diledi ve belediye olarak sporculara her türlü desteği vereceklerini söyledi.

  • Haz Ayvalık'ta Türk tarihinin en eski sanatları sergileniyorAyvalık'ta Türk tarihinin en eski sanatları sergileniyor

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Türk tarihinin en önemli sanatlarından olan minyatür ve tezhip sergisi Ayvalık Belediyesi'ne ait Kırlangıç AVM'de açıldı. Sergide, 30 yılı aşkın bir süredir tezhip ve minyatür üzerine çalışmalar yapan emekli öğretim görevlisi Olcay Kıncay'ın 36 eseri yer alıyor. Kıncay, minyatürün Orta Asya ve Uygur Türkleri'nde başladığını ve günümüzde de yaşatılması gerektiğini belirtti. Sergiyi gezenler ise eserlere hayran kaldı.

  • Haz 'Kafe Senin' Atatürk Gençlik Merkezi'nde hizmete girdi"Kafe Senin" Atatürk Gençlik Merkezi'nde hizmete girdi

    Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın önemli projelerinden olan Atatürk Gençlik Merkezi bünyesinde işletmeciliğini belediyenin yaptığı "Kafe Senin" hizmete girdi. Modern, şık tasarımı ve geniş ürün yelpazesi ile hizmet verecek olan kafe, düzenlenen törenle açıldı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, kent merkezini canlandırmak ve cazibe merkezi haline getirmek için projelerin hızla hayata geçirileceğini belirtti.

  • Haz Ayvalıkgücü iç transfere başladıAyvalıkgücü iç transfere başladı

    p>TFF 3'üncü Lig'de geçen sezon Play-Off oynadıktan sonra teknik direktör Mehmet Yıkılmazdağ'la yeniden anlaşan Ayvalıkgücü Belediyespor, iç transferin startını da 2 imzayla verdi.

  • Haz Balıkesir'de yaz dönemi için hazırlıklar değerlendirildiBalıkesir'de yaz dönemi için hazırlıklar değerlendirildi

    Balıkesir Valisi Hasan Şıldak başkanlığında yapılan toplantıda, yaz döneminde yoğunluk yaşanan ilçelerde kamu hizmetlerinde aksama olmaması ve birimlerin güçlendirilmesi için turizm sezonu dolayısıyla yapılan hazırlıklar ve çalışmalar ele alındı. İlgili kurumların çalışmaları masaya yatırıldı ve hizmetlerin sunulmasında yaşanabilecek muhtemel aksaklıklara yönelik alınacak önlemler değerlendirildi. Vali Şıldak, yaz sezonunda nüfusun neredeyse 5'e katlanacağı düşünüldüğünde koordinasyon gerektiren konularda hızlı karar alabilmek için toplantının çok faydalı olduğunu vurguladı.

  • Haz Balıkesir'de 'Kukla' operasyonu: 2 şüpheliden biri tutuklandıBalıkesir'de 'Kukla' operasyonu: 2 şüpheliden biri tutuklandı

    Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen 'Kukla' operasyonu kapsamında Balıkesir'in Edremit ilçesinde yapılan baskınlarda 2 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda uyuşturucu madde, silah ve silah imalatı için kullanılan araç gereçler ele geçirildi. Tutuklama kararı çıkarılan şüphelilerden biri adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

  • Haz Manyas'ta kaybolan kadın arama kurtarma ekipleri tarafından bulunduManyas'ta kaybolan kadın arama kurtarma ekipleri tarafından bulundu

    Balıkesir'in Manyas ilçesinde kaybolan 63 yaşındaki Nevriye Tunca, arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucu bulundu. İlçeye bağlı kırsal Süleymanlı Mahallesi'nde sabah saatlerinde ayrıldığı evine dönmemesi üzerine ailesi jandarmaya durumu bildirdi. AFAD, jandarma ve itfaiye ekipleri geniş çaplı arama yaparken, kadının güvenlik kameralarından 3 kilometre uzaklıktaki Dura Mahallesi yönüne gittiği belirlendi. Kadın, arazide koyunlarını otlatan bir kişi tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.

  • Haz Ayvalık-Midilli feribot seferlerinde Kurban Bayramı tatili doluluk oranı yüzde 90'ı aşacakAyvalık-Midilli feribot seferlerinde Kurban Bayramı tatili doluluk oranı yüzde 90'ı aşacak

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile Yunanistan'ın Midilli Adası arasında düzenlenen feribot seferlerinde, idari izinle 9 güne uzatılan Kurban Bayramı tatilinde vizeyle ilgili sorunlara rağmen yüzde 90'ı aşkın doluluk bekleniyor. Aliağa Deniz Ticaret Odası Ayvalık Temsilcisi Ali Jale, Kovid sürecinin ardından bu sene Ramazan Bayramı'nda, hafta sonlarıyla birleşen üçer günlük 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile 19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tatillerinde Yunan adalarına gidip gelen yolcu sayılarının beklentilerini karşıladığını söyledi. Jale, 9 günlük Kurban Bayramı tatili süreci için aldıkları rezervasyonlarda kötü durumda olmadıklarını ve yüzde rezervasyon seviyesinde olduklarını belirtti. Ancak Avrupa Birliği (AB) ülkelerindeki vize sorununun kendilerini kısmen etkilediğini dile getirdi. Yunanistan'ın vize konusunda daha ılımlı olduğunu ancak kalış günü ve giriş sayılarıyla ilgili sorun yaşayabildiklerini aktaran Jale, Türkiye ile Yunanistan arasında kapıda kolay vize uygulamasının 'da sona erdiğini ve yeşil veya gri pasaportlara sahip vatandaşların herhangi bir vize problemi olmadığını, diğer pasaport sahiplerinin ise Şengen vizesi alarak tatillerini AB ülkelerinde geçirebileceklerini söyledi.

  • Haz Meclis'te İYİ Parti ve AK Parti Milletvekilleri arasında tartışma çıktıMeclis'te İYİ Parti ve AK Parti Milletvekilleri arasında tartışma çıktı

    TBMM Genel Kurulu'nda İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez'in konuşması sırasında AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Emrah Karayel ile tartışma yaşandı. Tartışma sırasında Çömez, Karayel'in üzerine yürüdü ve AK Parti sıralarından da ayağa kalkanlar oldu. Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ oturuma ara verdi. Tartışmanın ardından CHP grup önerisi reddedildi, AK Parti'nin önerisi ise kabul edildi.

  • Haz 13 Yaşındaki Genç, Günde Bin Enginar Soymasıyla Fenomen Oldu13 Yaşındaki Genç, Günde Bin Enginar Soymasıyla Fenomen Oldu

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde babasına yardımcı olan 13 yaşındaki Cesur Üzmez, enginar soyma görüntüleriyle sosyal medyada fenomen oldu. Bin enginar soyan genç, işini büyütmek istediğini ve Mastır Şef'ten teklif beklediğini söyledi. Baba mesleği olan enginarcılığı öğrenen genç, müşterilerin memnuniyetiyle de ayrıca gurur duyuyor.

  • Haz Hayalet Ağ Avcıları Edremit Projesi: Paraketa Misinaları Doğal Resifleri Tehdit EdiyorHayalet Ağ Avcıları Edremit Projesi: Paraketa Misinaları Doğal Resifleri Tehdit Ediyor

    Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ÇOMÜ ve Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen Hayalet Ağ Avcıları Edremit Projesi kapsamında yapılan dalışlarda, Ayvalık ilçesi açıklarındaki doğal resiflerin üzerini kaplayan paraketa misinaları görüntülendi. Bu misinaların deniz canlılarına zarar verebileceği belirtilirken, gönüllülerle zeminden alınarak denizlerin korunabileceği ifade edildi.

  • Haz Balıkesir'in 3. köy müzesi Sındırgı'da açıldıBalıkesir'in 3. köy müzesi Sındırgı'da açıldı

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde üçüncü köy müzesi Alacaatlı kırsal mahallesinde açıldı. Yörük kültürünün, tarım ve hayvancılık alanında eski zaman öğelerinin yansıtıldığı sanat galerisi Hacıveliler Konağı Sanat Galerisi Muharrem Özdemir'ın baba ocağındaki eserlerle donatıldı. Köy müzesi ve sanat galerisi içerisinde yöresel kıyafetleri, tarım ve hayvancılık alanında kullanılan aletleri ve köşe yazılarını barındırıyor. İlçeye gelen ziyaretçileri ağırlamayı hedefleyen galerinin daha da geliştirilmesi için kent konseyi ve vatandaşlar işbirliği yapacak.

  • Haz Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde üçüncü köy müzesi açıldıBalıkesir'in Sındırgı ilçesinde üçüncü köy müzesi açıldı

    Büyükşehir Belediyesi, Kent Konseyi, Sındırgı Belediyesi ve hayırsever Muharrem Özdemir işbirliğiyle Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde üçüncü köy müzesi, Alacaatlı kırsal mahallesinde açıldı. Yörük kültürünün, tarım ve hayvancılık alanında eski zaman öğelerinin yansıtıldığı sanat galerisi Hacıveliler Konağı Sanat Galerisi, Muharrem Özdemir'ın baba ocağının tadilatı ve yıllarca biriktirilen eşyalar ile donatıldı. Köy müzesi ve sanat galerisinde yöresel kıyafetler, tarım ve hayvancılık alanında kullanılan aletler ve köşe yazıları sergileniyor.

  • Haz Edremit'te motosiklet kazası: 1 ölüEdremit'te motosiklet kazası: 1 ölü

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde plakasız motosiklet sürücüsü Celal Karagöz'ün kullandığı motosiklet kontrolden çıkarak devrildi. Kazada Karagöz hayatını kaybetti. Olay yerine sevk edilen sağlık ve jandarma ekipleri, sürücünün öldüğünü belirledi. Ceset, savcılık incelemesinin ardından Edremit Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

  • Haz Solhan Ayak Tenisi Takımı Üçüncü Kez Türkiye Şampiyonu Olmayı HedefliyorSolhan Ayak Tenisi Takımı Üçüncü Kez Türkiye Şampiyonu Olmayı Hedefliyor

    Bingöl'ü ayak tenisi branşında temsil eden Solhan ayak tenisi takımı, üçüncüsü düzenlenecek olan Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda şampiyon olmayı hedefliyor. İki takım olarak katılacakları şampiyonaya hazırlıklarını tamamlayan Solhan ayak tenisi takımı, geçirdikleri kamp süreciyle birlikte derece yapmayı amaçlıyor. İlçe müdürü Zülfü Çalışkan, takımın zorlu bir çalışma süreci geçirdiğini belirtirken, Ayak Tenisi Bingöl İl Temsilcisi Serdar Demir ise iki takım olarak derece yapmak istediklerini ifade etti.

  • Haz Edremit'te kavgada bir kişi tüfekle öldürüldüEdremit'te kavgada bir kişi tüfekle öldürüldü

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde Şükrü Bayraktar ile H.F.E. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. H.F.E'nin tüfekle ateş etmesi sonucu Bayraktar hayatını kaybetti. Katil zanlısı H.F.E gözaltına alındı.

  • Haz Edremit'te Sözlü Tartışma Cinayetle SonuçlandıEdremit'te Sözlü Tartışma Cinayetle Sonuçlandı

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde H.F.E. ile Şükrü Bayraktar arasında başlayan sözlü tartışma tüfekle vurulan Bayraktar'ın hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Firari zanlı H.F.E. yakalandı ve Edremit Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

  • Haz Edremit'te Ekşi Maya Ekmekleri KapışılıyorEdremit'te Ekşi Maya Ekmekleri Kapışılıyor

    Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Bostancı köyünde yaşayan Füruzan Yolalan, evinin bahçesindeki fırında odun ateşinde pişirdiği ekşi mayalı ekmekleriyle müşterilerini unutamayacakları bir lezzetle tanıştırıyor. Yolalan, doğal ürünlerden yaptığı ekmekleri günde 35 adetle başladığı üretimine bayramlarda sekiz fırına kadar çıkararak Türkiye'nin her yerine gönderiyor. Ekmekleri kolay bozulmayan ve tamamen doğal olan Yolalan'ın müşteri sayısı her geçen gün artıyor.

  • Haz Erdek'te kafede silahlı çatışma: 1 yaralıErdek'te kafede silahlı çatışma: 1 yaralı

    Balıkesir'in Erdek ilçesi Yalı mahallesinde bir kafenin önünde çıkan silahlı çatışmada 1 kişi bacağından vurularak yaralandı. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılırken, zanlı ise polis ekipleri tarafından aranıyor.

  • Haz Erdek'te silahlı kavgada bir kişi yaralandıErdek'te silahlı kavgada bir kişi yaralandı

    Balıkesir'in Erdek ilçesinde kavgada silahla vurulan kişi yaralandı.

  • Haz Balıkesir'de Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz EtkilediBalıkesir'de Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

    Balıkesir'in Bandırma ve Erdek ilçelerinde akşama doğru başlayan gök gürültülü sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Elektrik kesintileri yaşanan mahallelerde sular rögar kapaklarından taştı ve cadde-sokaklarda büyük su birikintileri oluştu. Esnaf, suların iş yerlerine girmemesi için yoğun çaba sarf ederken, yağmura yakalananlar kapalı yerlere sığınmaya çalıştı. Yolda biriken sular nedeniyle araç sürücüleri zor anlar yaşadı ve Bandırma'da trafikte aksamalar oldu.

  • Haz Bandırma'da Cadde ve Sokaklar Göle DöndüBandırma'da Cadde ve Sokaklar Göle Döndü

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Sular rögar kapaklarından taştı ve cadde sokaklar göle döndü. Elektrik kesintileri yaşandı ve trafikte aksamalar oldu.

  • Haz Balıkesir'in Bandırma ilçesinde sağanak sonrası cadde ve sokaklar göle döndüBalıkesir'in Bandırma ilçesinde sağanak sonrası cadde ve sokaklar göle döndü

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak sonrası cadde ve sokaklar göle döndü. Bazı iş yerleri su altında kaldı, elektrik kesintileri yaşandı ve trafikte aksamalar oldu.

  • nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir