bergüzar korel kaçıncı çocuğuna hamile / Bergüzar Korel bebeğinin cinsiyetini açıkladı - Magazin haberleri – Sözcü

Bergüzar Korel Kaçıncı Çocuğuna Hamile

bergüzar korel kaçıncı çocuğuna hamile

Üçüncü çocuğuna hamile olan Bergüzar Korel'in bebeği göründü

Geçen yıl mart ayında ikinci çocuğu Han'ı kucağına alan oyuncu Bergüzar Korel, şimdilerde üçüncü çocuk heyecanı yaşıyor. Geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyuran Korel, büyüyen karnı ile verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

2009 yılında nikah masasına oturan oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, ilk çocukları Ali'yi 2010'da kucaklarına almıştı. Korel ve Ergenç, geçtiğimiz yıl mart ayında çocukları Han'ın dünyaya gelmesiyle ikinci kez anne-baba olmuştu.

Ergenç çifti, şimdilerde üçüncü çocuk heyecanı yaşıyor. 

Geçtiğimiz aylarda üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını duyuran Korel, önceki gün yakın arkadaşları Beyza Şekerci, Esra Ruşan ve Burcu Kuş ile bir araya geldi.

Bergüzar Korel, dostları ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Fotoğrafta Bergüzar Korel'in karnının iyice belirginleştiği görüldü.

Üçüncü çocuğuna hamile olan Bergüzar Korel'in bebeği göründü - 1

"HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM"

38 yaşındaki Korel, sürpriz hamileliği sebebiyle rol alacağı diziye veda ettiğini şu sözlerle ifade etmişti:

Sete çıkmaya hazırlanırken ailecek de bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaşarak, hamile olduğumu öğrendim. Hamile olmam projeye devam etmeme engel değilken, artan vakalar yüzünden çekimlerimizi ileri bir tarihe attığımızda maalesef fiziksel değişimim karaktere ve projemize uygun olmayacağı için aylardır üzerinde çalıştığımız işimizi erteleme kararı almak zorunda kaldık.

Bir yandan minik bebeğimiz, bir yandan çok kıymetli insanlar ile büyük bir emek vererek, üzerine çalıştığımız bu projeye veda etmek... Benim için hiç kolay değil.

"OLURSA KABULÜMÜZ"

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda muhabirlerin "Üçüncü çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Olursa kabulümüz... Seve seve... Ben her zaman çok çocuklu, şen şakrak bir ev hayal etmiştim. Öyle bir planımız yok ama gelirse başımızla beraber" yanıtını vermişti.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-playapp-storeHuawei App Gallery

YAŞAM HABERLERİ

Bergüzar Korel üçüncü çocuğuna hamile

Meslektaşı Halit Ergenç ile evli olan oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından üçüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurdu.

Sozcu.com.tr

Yayınlanma: 13:45 - 02 Nisan 2021 Güncellenme:

Bergüzar Korel üçüncü çocuğuna hamile

Son 3 yıldır televizyon dünyasında görmediğimiz Bergüzar Korel, ‘Kanlı Yayın’ isimli yeni dizisinde’ Neslihan’ karakterini oynayacaktı. Bir genç kızın ölümüyle başlayan dizinin 10 bölüm süreceği konuşuluyordu, çalışmalara da başlanmıştı hatta… Ancak Bergüzar Korel, dizisini erteledi. Çünkü hamile!

Geçen yıl mart ayında ikinci çocuğu Han’ı kucağına alan Bergüzar Korel, üçüncü bebeğini bekliyor.

“HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM”

Instagram hesabından hamile olduğunu duyuran Korel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

* Ekranlardan uzak kaldığım 3 yılın ardından, beni çok heyecanlandıran, kreatif tarafında olduğum ve aylardır çok kıymetli bir ekiple hazırlandığımız ‘Kanlı Yayın’ adlı dizimiz için sete çıkmaya hazırlanırken bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaşarak hamile olduğumu öğrendim.

* Hamile olmam projeye devam etmeme engel değilken, artan vakalar yüzünden çekimlerimizi ileri bir tarihe attığımızda maalesef fiziksel değişimim karaktere ve projemize uygun olmayacağı için aylardır üzerine çalıştığımız işimizi erteleme kararı almak zorunda kaldık.

* Bir yandan minik bebeğimiz, bir yandan çok kıymetli insanlar ile büyük bir emek vererek üzerine çalıştığımız bu projeye veda etmek… Benim için hiç kolay değil…

* Tüm bu süreçte harika insanlarla çalıştım. Yönetmenimiz Can Ulkay, senaristimiz Selim Erkul, yapımcımız Ahmet Kayımtu ve Julia Berköz, yapım şirketimiz Saran Studios…

* Çok şey öğrendiğim ve harika bir yaratım süreci geçirdiğim tüm ekip arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim. Dileğim sağlıklı günlerde tekrar kesişsin yollarımız.

Bergüzar Korel 'Kanlı Yayın'la dönüyorİlginizi ÇekebilirBergüzar Korel 'Kanlı Yayın'la dönüyorBergüzar Korel'e çirkin mesajİlginizi ÇekebilirBergüzar Korel'e çirkin mesajBergüzar Korel'den duygusal mesaj: Senin izninle yapıyorum bu paylaşımıİlginizi ÇekebilirBergüzar Korel'den duygusal mesaj: Senin izninle yapıyorum bu paylaşımı

Berguzar KoreldiziHalit ErgençhamileInstagramoyuncusosyal medyaVatanım Sensin

Bergüzar Korel en doğal hallerini 'birbirimizden farklı değiliz' notuyla paylaştı, yorum yağdı! 3. çocuğuna hamile olan Bergüzar'a bakın!

Bergüzar Korel en doğal hallerini 'birbirimizden farklı değiliz' notuyla paylaştı, yorum yağdı! 3. çocuğuna hamile olan Bergüzar'a bakın, kısa sürede sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Oyuncu çift Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, 2009 yılında dünyaevine girdi. Mutlu birliktelikleriyle dikkat çeken çift; ilk çocukları Ali'yi 2010 yılında, ikinci oğulları Han'a ise geçtiğimiz yıl mart ayında kucağına aldı. Şimdilerdekızını kucağına almak için gün sayan Bergüzar Korel Instagram hesabından makyajsız pozlarını yayınladı. Kendisini zaman zaman Instagram'ın büyülü dünyasına kaptırdığını itiraf eden Korel, kadınlara seslendi. İşte makyajsız ve en doğall hali ile Bergüzar Korel...

19.10.2021 12:21 - Son Güncelleme: 19.10.2021 12:22

BU GALERİYİ PAYLAŞ
Bergüzar Korel en doğal hallerini ’birbirimizden farklı değiliz’ notuyla paylaştı, yorum yağdı! 3. çocuğuna hamile olan Bergüzar’a bakın!

Bergüzar Korel en doğal hallerini 'birbirimizden farklı değiliz' notuyla paylaştı, yorum yağdı! 3. çocuğuna hamile olan Bergüzar'a bakın, en doğal ve en makyajsız hali ile sosyal medyada...

GALERİ DEVAM EDİYOR

Bergüzar Korel en doğal hallerini ’birbirimizden farklı değiliz’ notuyla paylaştı, yorum yağdı! 3. çocuğuna hamile olan Bergüzar’a bakın!

2009 yılında nikah masasına oturduğu oyuncu meslektaşı Halit Ergenç ile birlikte üçüncü çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Bergüzar Korel Instagram paylaşımları ile gündemden düşmüyor.

Bergüzar Korel en doğal hallerini ’birbirimizden farklı değiliz’ notuyla paylaştı, yorum yağdı! 3. çocuğuna hamile olan Bergüzar’a bakın!

Hamileliğinin son günlerinde olan Bergüzar Korel, sol olarak evde çekilmiş makyajsız ve filtresiz fotoğraflarını yayınladı. 39 yaşındaki oyuncu paylaşımının altına sosyal medya etkisiyle ilgili bir de not düştü. İşte Korel'in mesajı:

Bergüzar Korel en doğal hallerini ’birbirimizden farklı değiliz’ notuyla paylaştı, yorum yağdı! 3. çocuğuna hamile olan Bergüzar’a bakın!

"Instagram'ın büyülü dünyasına hoş geldiniz canım kadınlar. Hepimiz buranın gerçek dünyadan ne kadar uzak olduğundan dert yanıyoruz ama buradan da uzak kalamıyoruz. Ben de iç açıcı fotoğraflar, güzel kadınlar, dekorasyon ya da anne çocuk sayfaları gördüğümde dalıyorum o dünyaya."

Bergüzar Korel en doğal hallerini ’birbirimizden farklı değiliz’ notuyla paylaştı, yorum yağdı! 3. çocuğuna hamile olan Bergüzar’a bakın!

"Hepimiz güzel, sağlıklı, iyi görünmek istiyoruz. Ama bunun yanında burada gerçek de olabilir her şey. Bilinçaltımıza kazınan o temiz, beyaz, steril, her şeyin aşırı düzenli olduğu fotoğraflar her zaman gerçeği yansıtmıyor bence."

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir