passolig mail adresi / İletişim | E-KENT

Passolig Mail Adresi

passolig mail adresi

Passolig müşteri hizmetleri çağrı merkezi numarası

Hızlı Erişim

25 Kasım tarihinde güncellendi.

Passolig Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası:

yılında yürürlüğe alınarak bugün Türk futbolunda futbolseverlerin tercih ettiği, yeni dönem olarak adlandırılan Passolig dönemi, Passolig Kart ile birlikte çıkartılmış yeni uygulamalardan biridir. Yaklaşık 7 yıldır tercih edilen bu uygulama sayesinde stadyumlara girişlerde, her türlü olumsuzluklardan uzak olmak için tercih edilen bir sistem olarak tanımlanmıştır.

Kulüpler, taraftarlar için pek çok avantajların da içerisinde barındırıldığı Passolig ile birlikte Türk futbolunda maddi kazancın olduğu kadar tribünde daha huzurlu, güvenli bir süreç işlemesi için sağlanan hizmetlerden biridir. Yaşanacak pek çok olumsuzlukların da önüne geçmek adıan bu tip bir uygulama günümüz şartları içerisinde yaygın şekilde kullanılır.

çağrı merkezi numarası
e-posta adresi[email protected]
yardım sayfasıfunduszeue.info
hızlıca müşteri hizmetine bağlanma aradıktan sonra 1&#;e basarak passolig iletişime geçiş yaptıktan sonra tc kimlik numaranızı tuşlayınız. başvuru için * sonrasında 0 a basınız.
zorluk8/10
süretahmini bekleme süreniz 7 dk&#;dır.
çağrı merkezi çalışma saatleri7/24
genel merkez adres Aktifbank Genel Müdürlük Esentepe Mah. Kore Şehitleri Cad. No:8/1 Şişli/İstanbul

Passolig Kartının Özelikleri Nelerdir?

Kısaca özetlemek gerekirse e-bilet, stada giriş işlemlerinde, çeşitli yapılabilir alışverişlerde ya da özel fırsatlar, kampanyalar gibi konularda her zaman Passolig kartlar kullanılır. Passolig iletişim numarası ile istediğiniz her zaman müşteri hizmetleriyle görüşebilir, bilgi ve destek alabilirsiniz. Maç biletlerini satın almak istediğniizde kartlara otomatik olarak yüklenen bu hizmetlerle birlikte sporseverler tarafından istenilen her zaman en iyi şekilde maç biletlerinizi edinebilirsiniz. Kombine biletler ile artık Passolig kartlar tanımlandığı için her zaman için Passolig kartlarınız üzerinden hizmet almanız gerekmektedir.

Tüm Maçın bilgisi sizlere eposta ve cep telefonunuza gelen SMS ile tüm bilgiler paylaşılıyor. Kart sahipleri tarafından maçın hangi gün nerede olduğu hakkında da bilgiyi edinerek bu sayede bilet bilgilerinizi yazılı olarak çıktısın alıp en iyi şekilde maç bilgilerine ulaşabilmektesiniz. Böylesine koca bir operasyon ve hizmet ile beraber Passolig çağrı merkezi ile görüşerek, destek alabilir Passolig Kartınızla ilgili yaşayacağınız her türlü soru, sorun, çeşitli konulardaki şikayetleriniz için görüşmelerinizi de çağrı merkeziyle yapabilirsiniz.

Passolig Kart Almak İsteyenler Nasıl Alabilirler?

İnternet üzerinden basit bir başvuru ile siz de Passolig Kartına sahip olabilirsiniz. Passolig kart sahibi olmak için resmi olarak kişisel bilgilerinizi doldurmanız, başvuru esnasında sizden istenen TC kimlik numarası ve fotoğraf bilgilerinin de olması gerekmektedir. funduszeue.info adresinden direkt üyeliğinizi başlatabilir, siz de istediğiniz her an anında Passolig kart sahibi olabilirsiniz.

Hangi Passolig Kartı Bana Uygun?

Passolig kartları arasında kredi kartı, banka kartı ve Passolig cüzdan ön ödemeli kart olarak 3 farklı kart bulunmaktadır. Bu kartlar arasında sonuncu belirtilen Passolig cüzdan ön ödemeli kart, 18 yaş altında kişiler tarafından, para yükleme karşılığında bilet alabilecekleri bir kart olup buna göre tercih edebilmektedirler.

Kredi kartını edindiğinizde ise alışverişlerinizi taksitlendirir, nakit avans çekebilir ya da hesabınızda para olmasa bile maç biletlerini satın alabilirsiniz. Eğer banka kartınız varsa kredi kartıyla ortak olarak e-bilet yükleme yapabilir, alışverişlerinizde kulübünüze katkıda bulunmak için bu kartları kullanabilirsiniz.

Passolig Kartları Yıllık Aidat Ücreti Var mı?

Bu kartların yıllık kart aidatı ödemesi bulunmaz. Ancak e-bilet kullanım bedeli ödersiniz. Bu da ödediğiniz tutar karşılığında kulübünüze ve Türk futboluna maddi katkı sağlaması adına aktarılan ücretlerdir. Bunun dışında ise herhangi bir ilave kart aidatı bedeli bulunmadığı için çok rahat bir şekilde kredi kartı veya banka kartlarından istediğinizi kullanabilirsiniz.

Passolig avantajlarından istediğiniz gibi faydalanmak için Passolig müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek ön bilgi alabilir, edindiğiniz bilgiler doğrultusunda da resmi internet sitesi üzerinden de direkt olarak Passolig kartınızın sahibi olabilirsiniz.

Firma Eposta Adresi ve Sosyal Medya Hesapları

Takımınıza ait avantajlar, Passolig kartlarıyla ilgili çeşitli konularda bilgi almak için sizde sosyal medya hesaplarını takip ederek anında bilgi sahbii olabilirsiniz. Merak ettiğiniz pek çok konu hakkında da istediğiniz şekilde fikir edinebilir, detaylı bilgilere en iyi şekilde sahip olabilirsiniz.

Eposta Adresi:[email protected]

PASSOLİG Facebook

PASSOLİG Twitter

PASSOLİG İnstagram

Çağrı merkezini puanlayın!

Passolig, maç bileti almayı sağlayan ve maç bileti yerine geçebilen bir kart türüdür. Bu kart ile maç bileti satın aldığınız zaman aldığınız biletin tüm ayrıntıları kartınıza geçmekte ve aynı zamanda telefonunuza da gönderilmektedir. Passolig şahane bir karttır ve kartın özelliklerinden yararlanmak isteyen çok fazla kişi vardır. Passolig müşterileri, Passolig kart ile ilgili sorularını ve isteklerini Passolig müşteri hizmetlerini arayarak söyleyebiliyorlar. Ancak Passolig kart müşterileri, çoğu zaman çağrı merkezi hattında saatlerce bekleyebiliyorlar. Yaşanan bu bekleme nedeniyle pek çok Passolig müşterisi, hemen bağlanma yöntemlerini araştırıyorlar.

Passolig Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

Passolig müşteri hizmetlerine direk bağlanma için yapmanız gereken şeyler mevcuttur. Bu yazıyı sonuna kadar okuduğunuz zaman, hemen bağlanma yöntemleri için neler yapabileceğinizi çok kolay bir şekilde görebilirsiniz. İşte Passolig müşteri hizmetleri hemen bağlanma yöntemi:

1- Öncelikle 33 44 numarasından Passolig müşteri hizmetlerini arayınız.

2- Müşteri hizmetleri arandıktan kısa bir süre sonra, direk 3&#;ü tuşlayınız. Kısa bir süre sonra müşteri hizmetlerine bağlanacaksınız.

Passolig Çağrı Merkezi Numarası

Passolig kart ile ilgili tüm sorunlarınızı Passolig çağrı merkezini arayarak çözebilirsiniz. Passolig çağrı merkezi 7/24 aktif olarak çalışmaktadır. Bu nedenle Passolig çağrı merkezi numarasını istediğiniz zaman arayabiliyorsunuz. 33 44 numaralı hattı arayarak, Passolig çağrı merkezine erişebilir ve tüm sorunlarınızı bu kanaldan hızlı bir şekilde çözerek halledebilirsiniz. Çağrı merkezi her zaman aranabilir, tüm çağrılarınıza hızlı bir şekilde yanıt verilecektir. 

Passolig Çağrı Merkezi Numarası: 33 44

Passolig İletişim Mail Adresi

Passolig karta erişim için mail adresini kullanabilir ve hızlı bir yardım alabilirsiniz. Mail adresini kullanarak sizler de hızlı bir şekilde tüm konularda yardım alabiliyorsunuz. Gönderdiğiniz mailler en geç 4 gün içerisinde yanıtlanmaya çalışılmaktadır. Passolig destek mail adresi aşağıda verilmiştir. Bu adrese gönderilen mailler ortalama 4 gün içerisinde geri cevap yazılarak sizlere gönderilmektedir. Passolig mail adresini aşağıdan alabilirsiniz, bu mail adresine mail göndermek için herhangi bir e posta hesabınız yok ise, Gmail veya Outlook gibi sağlayıcılardan mail adresinizi alabilir ve bu adrese mail gönderimi yapabilirsiniz. Göndereceğiniz maillere en kısa sürede cevap verilmeye çalışılıyor.

Passolig İletişim Mail Adresi: [email protected]

Passolig Sosyal Medya Hesapları

Maçlar ile doğrudan orantılı bir hizmet sunan Passolig, doğal olarak sosyal medya hesapları üzerinde de çok aktif oluyorlar. Sosyal medya hesapları üzerinden Passolig ile iletişime geçmek pek tabi mümkün oluyor. Passolig sosyal medya hesapları 7/24 aktif bir şekilde çalışmaktadır, günün herhangi bir saati Passolig sosyal medya hesaplarına erişebilir ve istediğiniz hizmeti hızlı bir şekilde sosyal medya hesapları üzerinden alabilirsiniz. Bu hizmetler sayesinde sizler de sosyal medyada kanalı üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Passolig Facebook Hesabı

Passolig Instagram Hesabı

Passolig Youtube Kanalı

Passolig Twitter Hesabı

Passolig Facebook Hesabı 

Passolig Facebook hesabına erişmek oldukça kolay. Facebook hesabına girdikten sonra tek yapmanız gereken, mesaj gönder kısmından hangi konuda iletişime geçtiğinize dair bir şeyler yazmak. Eğer sosyal medya kanalı üzerinden geri dönüş yapmalarını istemiyorsanız, Passolig Facebook hesabına gönderdiğiniz mesajda alternatif bir iletişim aracı ekleyiniz.

Passolig Facebook Hesabı

Passolig Instagram Hesabı

Passolig ile Instagram üzerinden iletişime geçmek oldukça kolay, bunu yapmak için ilk olarak Passolig Instagram hesabına girmeniz ve özel mesaj gönderme bölümünden, Passolig’e özel mesaj göndermeniz olacaktır. Passolig Instagram hesabına gönderilen özel mesajlar sık sık cevaplanmaya çalışılır, ancak siz yine de daha hızlı iletişim kurmaları için telefon numarası veya e-posta adresi gibi bilgiler de ekleyin. Bu sayede çok hızlı bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. 

Passolig Instagram Hesabı

Passolig Youtube Kanalı

Passolig Youtube kanalına erişerek, Youtube kanalı üzerinden hızlı bir şekilde iletişim sağlamak mümkün oluyor. Passolig Youtube kanalına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Youtube kanalında herhangi bir gönderiye bir mesaj yazarak hızlı bir şekilde sizlere geri dönüş yapmalarını sağlayabilirsiniz. 

Passolig Youtube Kanalı

Passolig Twitter Hesabı

Passolig ile çok hızlı bir iletişim kurmak istiyorsanız, Twitter hesabından hızlı bir şekilde erişim sağlamak mümkün oluyor. Bunun için yapmanız gereken şey, aşağıda vermiş olduğumuz linkten Twitter hesabına girmek. Girdiğiniz Twitter hesabı üzerinden özel mesaj göndererek, passolig ile iletişim kurabilirsiniz. 

Passolig Twitter Hesabı

Passolig Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Passolig çağrı merkezi numarası hakkında bilgi almak istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz. Makalemizde Passolig müşteri hizmetleri numarası ile iletişim telefonu üzerinden Passolig şikayet hattına erişebilirsiniz. Passolig müşteri hizmetleri direk bağlanma üzerinden işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

yılında kurularak bu alanda önemli bir yer edinmiştir.. Süper Lig ve funduszeue.info maçlarına giriş için Türkiye Futbol Fedarasyonu tarafından zorunlu kılınmıştır. Passolig uygulamasının ilk uygulandığı maç Kayserispor &#; Trabzonspor maçıdır. Bu maçta Passolig kart sahibi taraftar maçı izlemiştir. Passolig Kart 3 haliyle satışa çıkarılmıştır. Bunlar; ön ödemeli kart, banka kartı ve kredi kartı olarak sıralanmaktadır.

Her geçen gün müşteri kitlesini arttıran ve sorunlara en hızlı bir şekilde pratik çözümler sunan Passolig haliyle büyümesine devam etmektedir. Kalitesinden taviz vermeden bu alanda önemli başarılar elde eden ve herkesin beğenisini toplayan bir konumda bulunmaktadır.

Passolig Çağrı Merkezi Numarası

Türkiye&#;de Süper Lig ve 1. Lig maçlarına girmek için gerekli olan elektronik kart uygulaması olan Passolig, sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlemesine Dair Kanun uyarınca – sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu tarafından uygulamaya konulmuştur. Yaşanan herhangi bir aksaklıkta veya merak edilen herhangi bir konuda iletişime geçilebilmesi için resmi internet sitemiz olan funduszeue.info adresimizde kullanıma sunulmuş olan iletişim formunu doldurarak veya yine resmi internet sitemizde belirtilen mail adresi, sosyal medya kanalları veya müşteri iletişim merkezi numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Gerekli değerlendirmelerin yapılmasına müteakip tarafınıza en kısa sürede yazılı ve/veya sözlü dönüş yapılacaktır. Kalite politikamızın hareket merkezi olan müşteri memnuniyetini sağlamak için tüm çalışanlarımız sorularınıza cevap vermek için beklemektedirler. Passolig çağrı merkezi numarası üzerinden bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

Passolig Müşteri Hizmetleri Numarası 

Tüm sorularınıza cevap verebilmek için Passolig daima göreve hazırdır. Bu bağlamda, bizlere ulaşabilmeniz için funduszeue.info üzerinden “Passolig Destek” aracılığıyla veya [email protected] mail adresi vasıtasıyla, numaralı müşteri iletişim merkezi hattımızdan, resmi internet sitemizde bulunan “iletişim formu” üzerinden veya sosyal medya hesaplarımızdan sizlere uygun olanını seçebilirsiniz. Tüm görüşmelerimiz kalite politikamız gereği kayıt altında olmakta olup ayrıca, tüm şahsi tüm bilgileriniz de kanun kapsamında koruma altındadır. Sorununuzu çözmekten ve yardımcı olmaktan çok keyif alacağımızı özellikle belirtmek isteriz.

Taraftarın tuttuğu takıma göre satılan kartta en çok Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarına satılmıştır. Kart ücretleri kulüplere göre değişkenlik göstermektedir. Genel olarak kart fiyatları TL arasındadır. Kart ücreti bir defaya mahsus alınmaktadır. Kart başvurusu yapıldıktan hemen sonra bilet alınabilmekte. Herhangi bir taraftar satın aldığı e-bileti bir başka Passolig Kart sahibine transfer edebilmektedir. Konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve iletişime geçmek için Passolig müşteri hizmetleri numarasıüzerinden iletişime geçebilir ve işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Passolig Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

Passolig hizmetleri kaynaklı sorunları çözmek için sorumluluk almaktan kaçınmayan bir kurumdur. Bu bağlamda müşteri iletişim merkezine üzerinden ulaşabilir ve yönlendirmeleri takip ederek sorununuzun çözümü için doğru yere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Müşteri kitlesi büyüdüğü için Passolig müşteri hizmetlerine direk bağlanma en kısa sürede çözüm sunmaktadır.

Passolig Şikayet Hattı

Passolig  şikayet hattı, daima müşterilerinin yaşamış olduğu her türlü sorunda veya danışmak, öğrenmek istediği tüm konularda yardıma hazır durumda beklemektedir. Yukarıda belirtilmiş olan çağrı merkezi numarasını arayarak sorununuzu aktarmanın yanı sıra, funduszeue.info üzerinden iletişim formu doldurularak veya [email protected] uzantılı mail adresi vasıtası ile tarafımıza ulaşılabilir. Müşteri temsilcilerimiz ile sorun yaşamanız durumunda, yaşanan sorunları bizlere aktarmanız durumunda amacımız olan müşteri memnuniyetinin sağlanması noktasında sizlerin de desteği ile çok daha iyi yerlere geleceğimizi ummaktayız.

İLETİŞİM

Ticaret Unvanı : Aktif Yatırım Bankası A.Ş.

Merkez Adres : Aktifbank Genel Müdürlük Esentepe Mah. Kore Şehitleri Cad. No:8/1 Şişli/İstanbul

Telefon Numarası : 80 00

E-Posta Adresi : [email protected]

Passolig Kart&#;ın ile başlayan bir çağrı merkezi numarası bulunmaktadır. Bu çağrı merkezi aracılığıyla Passolig Kart başvurusu esnasında yaşadığınız tüm sıkıntıları bildirebilir, bilet veya kombine alımında yaşadığınız problem hakkında detaylı bilgi alabilir, banka ve kredi kartı olarak satın aldığınız Passolig Kart hakkında detaylı bilgiye erişebilir, bilet transferi hakkında sormak istediğiniz tüm soruları sorabilirsiniz.

Passolig Çağrı Merkezi İletişim Telefon Numarası
33 44

Passolig İletişim Formu

Arama Terimleri: passolig iletişim bilgileri, passolig telefon no, passolig irtibat tel, passolig canlı destek, passolig müşteri temsilcisi, passolig şikayet hattı, Passolig çağrı merkezi numarası, Passolig müşteri hizmetleri numarası

Passolig müşteri hizmetleri, çağrı merkezi, telefon numarası

Passolig Kart ile pek çok ayr&#;cal&#;&#;a sahip olabilir, Türk futbolundaki güven ve huzur ortam&#;na katk&#;da bulunabilirsiniz. Passolig Kart ile bilet sat&#;n alma, kombine sat&#;n alma gibi i&#;lemler art&#;k çok daha h&#;zl&#; ve güvenilir bir &#;ekilde yap&#;l&#;yor. Passolig Kart’a dair merak etti&#;iniz bütün ileti&#;im bilgilerini derledi&#;imiz bu yaz&#;da Passolig mü&#;teri hizmetleri direkt ba&#;lanmak için seçeneklere ve Passolig’in di&#;er ileti&#;im seçeneklerine dair ayr&#;nt&#;lara ula&#;abilirsiniz. &#;&#;te Passolig ileti&#;im bilgilerine dair detaylar…

Passolig &#;leti&#;im Bilgileri

Passolig Kart, 14 Nisan tarihinde uygulanmaya ba&#;lanm&#;&#; yeni düzenleme ile kâ&#;&#;t biletlerin yerini ald&#;. Maçlara yaln&#;zca Passolig kartlar&#; ile girilmesiyle daha düzenli, h&#;zl&#; ve güvenli bir maç keyfine ula&#;&#;lm&#;&#; oldu. Siz de Passolig’in sihirli dünyas&#;na dahil olarak pek çok f&#;rsattan yararlanabilirsiniz. Passolig Kartlar&#; ile maç keyfiniz güvenli ve konforlu seçeneklerle bir arada. Passolig Kart üyeli&#;i açt&#;rmak, üyeyseniz ileti&#;ime geçmek için gerek duyabilece&#;iniz bütün ileti&#;im seçeneklerini sizler için derledik. &#;&#;te Passolig ile ilgili ihtiyaç duyaca&#;&#;n&#;z bütün ileti&#;im bilgileri

Passolig Ça&#;r&#; Merkezi

Passolig mü&#;teri hizmetleri ba&#;lanmak için 33 44 telefon numaras&#;n&#; çevirebilirsiniz.

Passolig ça&#;r&#; merkezi ile Passolig f&#;rsatlar&#; hakk&#;nda bilgi alabilir, üyelik ba&#;vurusunda bulunabilir ve merak etti&#;iniz konular hakk&#;nda Passolig mü&#;teri temsilcisinden bilgi alabilirsiniz. Passolig ça&#;r&#; merkezine 7 gün 24 saat ula&#;abilirsiniz.

Passolig Merkez Bilgileri

Passolig genel merkezi bilgilerine buradan ula&#;abilirsiniz.

Passolig merkez adresi: Aktifbank Genel Müdürlük Esentepe Mah. Kore &#;ehitleri Cad. No:8/1 &#;i&#;li/&#;stanbul
Passolig genel merkez telefon numaras&#;: 80 00
Passolig e-posta adresi: [email protected]

Passolig &#;leti&#;im Formu Nas&#;l Doldurulur?

Passolig yetkililerine ileti&#;im formu yoluyla ula&#;mak, sorun, &#;ikayet ve görü&#;lerinizi iletmek için web sitesi üzerinden ileti&#;im formunu doldurabilirsiniz. Passolig ileti&#;im formu sayesinde Passolig kurye ileti&#;im bilgilerine ula&#;abilir, bilet kombine, bilgi güncelleme gibi i&#;lemleri gerçekle&#;tirebilirsiniz. Ki&#;isel bilgilerinizle birlikte talep etti&#;iniz konu hakk&#;ndaki kategoriyi i&#;aretlemeniz gereklidir.

Passolig ileti&#;im formu için TIKLAYINIZ!

Passolig Dijital &#;&#;lem Seçenekleri

Passolig Web Sitesi Arac&#;l&#;&#;&#;yla Yapabilece&#;iniz &#;&#;lemler

Passolig web sitesine funduszeue.info adresi üzerinden ula&#;abilirsiniz. Passolig web sitesi arac&#;l&#;&#;&#;yla yapabilece&#;iniz i&#;lemler &#;unlard&#;r:

  • Passolig’i Ke&#;fedin sekmesi arac&#;l&#;&#;&#;yla Passolig nedir, nas&#;l al&#;n&#;r, avantajlar&#; nelerdir, kolay paketler ve s&#;kça sorulan sorular gibi konularda detayl&#; bilgi sahibi olabilirsiniz.
  • Site üzerindeki Passolig Destek canl&#; sohbet seçene&#;i ile merak etti&#;iniz konularda Passolig yetkililerinden h&#;zl&#; bir dönü&#; alabilirsiniz.
  • Kart çe&#;itleri hakk&#;nda bilgi alabilirsiniz.
  • Kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.
  • Ba&#;vurular&#;m sekmesi ile ba&#;vurular&#;n&#;z kontrol edebilirsiniz.
  • Kart&#;n&#;za para yükleyebilir, e-bilet sürenizi uzatabilirsiniz.
  • Ürün ve hizmet ücretleri hakk&#;nda bilgi alabilirsiniz.
  • Passolig &#;nternet &#;ubesi’ne giri&#; yapabilirsiniz.

Passolig &#;nternet &#;ubesi

Passolig internet &#;ubesi üyeli&#;inizi olu&#;turarak kart i&#;lemlerinizi bir t&#;kla halletmeniz mümkündür. 7 gün 24 saat kart i&#;lemlerinizi gerçekle&#;tirebilirsiniz. Web sitesi arac&#;l&#;&#;&#;yla ula&#;abilece&#;iniz internet &#;ubeye T.C. Kimlik ya da mü&#;teri numaran&#;z&#; ve &#;ifrenizi girerek giri&#; yapabilirsiniz. &#;lk defa üyelik olu&#;turacaklar internet &#;ube içerisinden “Kullan&#;c&#; Olu&#;tur” seçene&#;iyle üyelik olu&#;turabilirler.

  • Passolig kart&#;n&#;z ayn&#; zamanda Aktif Bank kart&#;n&#;zd&#;r. &#;nternet &#;ube ile banka kart&#; ve kredi kart&#;n&#;z&#;n hesap ve kredi kart&#; i&#;lemlerini gerçekle&#;tirebilirsiniz.
  • N Kolay Sanal Kart i&#;lemlerini yapabilirsiniz.
  • Passolig Karta para yükleyebilirsiniz.
  • E-bilet süresini uzatabilirsiniz.
  • Kredi i&#;lemlerini yapabilirsiniz.
  • &#;nternet &#;ube ve kart &#;ifre i&#;lemlerini yapabilirsiniz.

Passolig Mobil Uygulama

Passolig Mobil uygulamas&#;n&#; Passo ad&#;yla App Store ya da Google Play Store’da bulabilirsiniz. Mobil uygulama ile 7/24 Passolig i&#;lemlerinizi gerçekle&#;tirebilirsiniz.

Passolig Sosyal Medya Hesaplar&#;

Passolig'i Twitter üzerinden passolig kullan&#;c&#; ad&#;yla, Facebook üzerinden PASSOL&#;G kullan&#;c&#; ad&#;yla takip edebilirsiniz.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası