finike turkuaz köyü / Turkuaz Köy - Antalya Finike Kum

Finike Turkuaz Köyü

finike turkuaz köyü

Turkuaz Köy

Doğayla iç içe atmosferi ve konforlu odalarıyla Turkuaz Köy, misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi vadediyor. Bir tarafı ormana, diğer yüzü nehre bakan bu benzersiz tesiste huzurla dinlenmeniz mümkün. Limyros Nehri manzaralı Antalya apart otellerinden Turkuaz Köy, konuklarına şehir hayatının stresinden arınma fırsatı veriyor. Üstelik Turkuaz Köy, Finike ilçe merkezine epey yakın.

Turkuaz Köy Antalya’nın Güvenli Turizm Sertifikası’na sahip apart otellerinden. Tesisin hizmet kalitesini belgelemesi, misafirlerin güveninin pekiştiriyor. Otel, geniş ormanlık bir alana kurulu. Tesis, nehir kenarına yan yana dizilmiş tek katlı ahşap yapılardan oluşuyor. Tüm evler, önünde küçük birer balkona sahip. Turkuaz Köy otopark alanına ise aracınızı gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz. Otelde bilgisayarınızla zaman geçirme olanağınız bulunuyor. Turkuaz Köy Wi-Fi bağlantısını tesisin tüm alanlarında kullanabilirsiniz.

Turkuaz Köy restoran bölümü, ahşap iskelede doğa manzarasına nazır yemek yeme ayrıcalığı sunuyor. Apartın mutfağında hazırlanan yemeklerde, bahçede yetişen taze ve doğal ürünler kullanılıyor. Üstelik restoranda herkesin damak zevkine hitap eden lezzetler bulması mümkün. Finike Turkuaz Köy kahvaltı servisinde de yöresel yeşillikler ve en taze mahsuller misafirlere sunuluyor.

Turkuaz Köy konaklama bakımından huzur ve konfor vadeden bir adres. Doğal yaşam atmosferinde tatil yapma imkânı bulacağınız tesiste, bahçe manzaralı balkonlu bungalovlar yer alıyor. Nehre bakan çift kişilik bungalovlarda da eşsiz bir görüntüye karşı konaklayabilirsiniz. Otelde ayrıca delüks apart oda seçenekleri bulunuyor.

Popüler Antalya apart otellerinden Turkuaz Köy, Finike’ye 5,8 km mesafede. Market, eczane, bankamatik ve sağlık ocağı ise tesisten araçla ortalama 12 dakikada ulaşacağınız konumda. Otelin çevresinde turistik mekânlar da yer alıyor. Turkuaz Köy’de konaklarken gezebileceğiniz yerlerden bazıları şöyle;

  • Lmyra Antik Tiyatrosu, otele yakın mesafedeki turistik adreslerin başında geliyor. Finike’ye 7,1 km uzaklıkta bulunan tarihî alana özel araçla D635 üzerinden 9 dakikada ulaşmak mümkün. Otomobille antik kente giderken D400 istikametini takip ederseniz varış süresi 12 dakikayı buluyor.
  • Gökliman Plajı tesis yakınında denize girebileceğiniz yerlerden biri. Otele 9,9 km mesafedeki sahile, aracınızla D400 ve Elmalı Finike Yolu/D635 üzerinden 20 dakikada gidebilirsiniz. Zamanında Likyalıların liman olarak kullandığı bu sakin plaj, denize girmek için ideal yerlerden biri.
  • Mağaralı Koy, otelden kolayca gidebileceğiniz adreslerden bir diğeri. Turkuaz Köy’e 16,8 km uzaklıktaki koya özel araçla D400 istikametinden gitmek 26 dakika sürüyor. Yolda yönlendirici tabela olmadığı için keskin virajlı yola geldiğinizde mağarayı rahatlıkla görebilirsiniz.
  • Andrea Daria Koyu, Turkuaz Köy’de konaklarken denizin tadını çıkarabileceğiniz lokasyonlardan. Otelden 9,0 km mesafede yer alan bu tertemiz koya, özel araçla Elmalı Finike Yolu/D635 ya da D400 üzerinden 19 dakikada varabilirsiniz. Akdeniz’in berrak sularında yüzmek ve doğayla baş başa vakit geçirmek için Andrea Daria Koyu, ideal seçeneklerden biri.
  • Myra Antik Kenti, Antalya’da görülmesi gereken tarihî lokasyonların başında yer alıyor. Üstelik antik alanın Turkuaz Köy’e mesafesi 34,3 kilometre. Özel aracınızla D400 Yolu üzerinden antik kente 48 dakika içinde ulaşabilirsiniz.
  • Alacadağ Tabiatı Koruma Alanı, otele çok yakın olmasa da özel aracınızla kolayca gidebileceğiniz ve görmeniz gereken bir yer. Doğa harikası bu alana Atatürk Caddesi veya Eski Elmalı Finike Yolu üzerinden otomobille gitmek 1 saat 4 dakika sürüyor. Anıt ağaçlarla bezeli olan Alacadağ, dünya üzerindeki en değerli ekosistemlerden biri.
  • Zeytin Kaya Mezarları, Turkuaz Köy’den 47,5 km mesafedeki ören yerleri arasında bulunuyor. Özel aracınızla bu tarihî alana D400 güzergâhından 1 saat 9 dakikada ulaşabilirsiniz.

Turkuaz Köy, Finike’nin merkezine yakın olduğu kadar Antalya’nın turistik yerlerinin birçoğuna da yakın mesafede yer alıyor. Bu sayede otel hem dinlendirici tatil yapmak hem de çevreyi keşfetmek isteyenlerin ilk tercihlerinden. Turkuaz Köy yorumları ise genelde olumlu yönde. Konuklar apartın temizliğini ve sessiz ortamını bir hayli beğenmiş görünüyor.

Turkuaz Köy Finike fiyatlarının geniş bir tatilci kitlesine hitap ettiği görülüyor. Üstelik otelin sunduğu hizmetler göz önüne alınırsa oda ücretleri gayet normal. Siz de doğayla baş başa unutulmaz bir tatil yapmak isterseniz Turkuaz Köy’ü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Otel Bilgileri

Turkuaz Köy

Oda Bul

Nehir

Nehir Manzaralı Suit

Nehir

Nehir Manzaralı Standart Oda

Nehir

Nehir Manzaralı Suite Oda Suit

Otel Özellikleri

Bozulmayan doğası ve Likyalılardan Romalılara kadar birçok uygarlığın izini taşıyan geçmişi ile ayrıcalıklı bir tatil imkanı sunan Finike'de bulunan Turkuaz Köy, misafirlerine en iyi şekilde hizmet veriyor. Otelin konumu sayesinde çevredeki turistik ve tarihi mekanları rahatlıkla keşfedebilirsiniz. Yeşilin ve mavinin tadını çıkarmak isteyenlerin mutalaka tercih etmesi gereken otel misafirlerine hafızalarına kazınacak bir tatil vadediyor.

Sürdürülebilir bir doğal tatil köyü olan otelde 7 tane ahşap bungalov bulunuyor. Klima, mini bar, oturma alanı ve televizyon gibi olanakların yer aldığı bungalovlar konforlu bir tatil geçirmeniz için özenle dekore edilmiş. Limyra ve Limyros Nehri'nin eşsiz manzarasına hakim balkonlara sahip olan bungalovlarda sessiz sakin bir tatil geçirme fırsatına sahip olacaksınız.

Otelin kendi yetiştirdiği doğal mahsullerle hazırlanan leziz kahvaltıları güne enerjik bir başlangıç yapmanızı sağlayacak. Akşam yemeklerinizi nehir kıyısına kurulu masalarda dostlarınızla keyifli sohbetler ederek geçirebilirsiniz. Akdeniz mutfağından seçkin tatların sunulduğu restoran tatilinizin tadına tat katacak. 

Aileniz  ve dostlarınızla güzel zamanlar geçirebilmeniz için çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan otel doğum günleri, evlilik teklifleri, iş yemekleri gibi her türlü organizasyonlarınız için de kapılarını açıyor.  

Yeme ve içme Yeme ve içme

Genel Genel

  • Otelde otopark 2
  • Tesis Kapasitesi 7

Tesis Çevresindeki Yerler

Poi icon Doğal güzellikler

Poi icon Sahil ve plajlar

  • Finike Plajı 2,3 km
  • Adrasan Plajı 26,5 km
  • Olimpos Plajı 29,1 km
  • Çıralı Plajı 29,3 km

* Noktalar arası mesafeler kuş uçuşu ölçümlerle belirleniyor.

Ulaşım

Adres
Tekzeytinli Sok. Orta Mahalle Antalya Antalya / Turkey /Yok Finike, Antalya

Konum Bilgileri

Şehir Merkezine UzaklıkFinike 3 km
PlajHalk Plajı
HavaalanıAntalya HA 130 km
Denize Uzaklığı750,0 m

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası