oksijen bungalov / Uludağ Kocayayla’da izdiham! Rezervasyonlar doldu! - B Gazete

Oksijen Bungalov

oksijen bungalov

Sailing - Water Sports HTML Template

Keyifli Kamp Deneyimi

Saros'un eşsiz plajını çevreleyen kamp alanında keyifli vakitler geçireceksiniz

Güne Mutlu Başlayın

Gökçetepe Tabiat Parkı doğal kalmış oksijen deposu.

Doğa Yürüyüşü

Doğa tutkunuzu sonuna kadar yaşayın.

Doğayı Keşfet

Doğa tutkunuzu sonuna kadar yaşayın.

Saros Körfezi'nin Berrak Denizi

Kendi kendini temizleyen berrak denizinde doyasıya bir tatil deneyimi sizleri bekliyor.

Kuzey Ege ve Gelibolu Yarımadası’nın yeşili maviyle buluşturan benzersiz lokasyonunda saklı bir cennet köşesinde, kendi kendini temizleyen eşsiz Saros Körfezi’nin berrak ve bereketli suları, tertemiz kumsalı, antik çağlardan bu yana hayran bırakan doğası ile Gökçetepe Tabiat Parkı ayrıcalıklarıyla birleşiyor. Yenilikçi bir Kamp anlayışı ile doğa, deniz ve birbirinden özel aktiviteleriyle doyumsuz zamanlara kapı açıyor.

More About Us

Eşsiz Kamp Deneyimi

Doğa'ya Davet

Deneyimli personel ve profesyonel ekipmanlarla doğanın tadını çıkarın.

Saros Körfezi’nin berrak denizi, tertemiz kumsalı ve uçsuz bucaksız çam ormanı içinde eşsiz bir kamp deneyimi Gökçetepe'de sizleri bekliyor.”

GÖKÇETEPE TABİAT PARKI

EDİRNE / KEŞAN

Kamp keyfinizi birbirinden özel aktivitelerle renklendirin

HEYECANI YAŞA

Ekipman
En İyi Ekipmanlar

Etkinliklerimizde birinci kalite en iyi ekipmanlar kullanılmaktadır.

Ekip
Uzman Rehberler

Etkinliklerde size eşlik eden profesyonel rehberler ile kendinizi güvende hissedin.

En İyi Fiyat
Online Rezervasyon

Online rezervasyon yap, kamp planını şansa bırakma

SİZE ÖZEL BİR PAKET SEÇİN

KAMPANYALI PAKETLER

  • 3 Saat Sürecek Tekne Turu
  • 3 gün 2 Kişi Çadır Kampı
  • Öğle Yemeği Dahil

Rezervasyon Yap

Sapanca Oksijen Bungalov

Günümüzde Sapanca Otelleri ve Sapanca bungalov evleri pek çok sayıda kişi tarafından tercih edilmektedir. Bu seçeneklerin içerisinde Sapanca Oksijen Bungalov evleride bulunmaktadır. Özenli bir şekilde yapılmış olan bu Sapanca Oksijen Bungalov evleri Sapanca merkeze 5 km uzaklıkta Sapanca’nın el değmemiş doğasına sahip Fevziye Köyünde yeşilliğin ve suyun birleştiği noktadır. Sapanca Oksijen Bungalov evleri bu sevimli beldenin keyfini çıkarmak için birebirdir. Yaygın şekilde tercih edilen evler genel olarak konforu ile normal otelleri yansıtmaktadır. Otelleri hiç aratmayan Sapanca Oksijen Bungalov evlerde tatil yapmak sizi ve ailenizi dinlendirecektir. Sapanca Oksijen Bungalov huzuru yakalamak amacı ile giden kişiler istedikleri gibi güzel zaman geçirme fırsatı bulurlar.

Jakuzili Dubleks Bungalov :

Toplam 5 adet bulunmaktadır.

Yatak Odaları :

funduszeue.info Odası : Üst katta bulunur, Jakuzi ve bir adet çift kişilik yatak bulunur.  ( İlave kişi için ek yatak konulmaktadır.)

Mutfak : Mini Buzdolabı (1 şişe su ve 2 adet Soda İlk girişte konulmaktadır) , Kahve Makinası , Çay Makinası, Türk kahvesi, Nescafe , Baharatlık (Tuz, Karabiber )   Kadeh, Çay bardağı, Rakı bardağı, Viski bardağı, Su bardağı, Türk kahvesi fincanı, çatal, kaşık, bıçak, amerikan servis, Plastik Yıkama ürünleri, kaseler, sunum  tahtası,   Çay tepsisi, Bulaşık deterjanı, Bulaşık süngeri, Yemek yenilebilecek Bar masası ve Sandalyeleri bulunmaktadır. Yemek pişirmek için Ocak bulunmaz. Yalnızca Bebeği olan misafirler istedikleri takdirde tek gözlü elektrikli ocak verilmektedir, pişirme gereçlerini misafirin kendisi getirmesi gerekmektedir.

Salon : Rahat ve şık açılmayan L Koltuk, Doğalgazlı Şömine Soba,Orta Sehpa, Halı, Klima ve LCD TV,(Netflix ve Youtube uygulamasını desteklemektedir.) bulunmaktadır.

Havuz : Özel yüzme havuzunun ölçüleri 5,5 m x 3,5 m’dir. Derinlik ise m’dir. Havuz ve bahçe bakımı (temizliği) günde 1 defa sabah veya akşam yapılmaktadır.

Bahçe : Özel yüzme havuzu, şezlong, şemsiye, barbekü, yemek masası bulunmaktadır.

Uludağ Kocayayla’da izdiham! Rezervasyonlar doldu!

Bursa'da Kurban Bayramı tatilini Uludağ'ın eteklerindeki Kocayayla'da bungalov evlerde geçirmek isteyenler günler öncesinden rezervasyon yaptı.

BOL OKSİJEN MEST EDİYOR!

Bursa Keles ilçesindeki Türkiye'nin önemli piknik ve mesire alanlarından biri olan Kocayayla bin rakımda bulunuyor.

 Bol oksijenli havası ve doğal güzellikleriyle gelenlere kartpostallık görüntü sunan Kocayayla dönümlük alandan oluşuyor. Etrafı çam, gürgen, meşe ve alıç ağaçlarıyla çevrili olan yayla, ziyaret edenleri kendine hayran bırakıyor.

Kocayayla'da konaklamak isteyen vatandaşlar bungalov evlere ilgi gösteriyor. Yaylada bulunan 24 adet bungalov ev konaklamak isteyen vatandaşlara alternatif sunuyor.

Kurban Bayramı'ndan günler önce rezervasyon yapıldı

Bungalov evlerde Kurban Bayramı tatilini geçirmek isteyenler günler öncesinden rezervasyonları doldurdu. Kurban Bayramı'nda 9 günlük resmi tatili fırsat bilen vatandaşlar, tatillerini değerlendirmek için Kocayayla'ya akın edecek. Ailece doğal ortamda vakit geçirmek isteyen vatandaşlar çeşitli sosyal aktivitelere de katılacak.

Kocayayla'da sık sık konakladığını ve doğal güzelliğine hayran kaldığını ifade eden Erhan Albo, “Burasının şehire yakınlığı, fiyatlarının uygunluğu ve aynı zamanda çoluk çocuk aile yakınları ile gelmek için uygun bir yer. Biz yaz-kış geliyoruz. Kışın bize göre biraz daha güzel. Onun dışında güzel olan şeylerden birisi de doğası.

Yürüyüş yapabilirsiniz, atv sürebilirsiniz, at binebilirsiniz. Özellikle motosikletçiler için güzel bir yer. Sadece biraz yoğunluk olmaya başladı, şehir içinden çok gelen giden var. Doğası ve buradaki organizasyon bence harika. Bursa'da yaşadığımız için buraya sık sık geliyoruz. Hafta içi veya hafta sonu günlüğüne burada kalıp dönüyoruz.

Ama kış aylarında geldiğimizde daha uzun kaldığımız oluyor. Bayramda burası için bir planımız yok. Daha çok şehir dışından gelen insanlar burayı kiraladığı için bize yer yok gibi görünüyor. Ama kışın özellikle hafta içi sık sık gelme şansımız var. Hafta içi daha kolay yer bulabiliyorsunuz” şeklinde konuştu.

Geceliği lira ila 2 bin lira arasında değişiyor

Son zamanlarda sıkça tercih edilen bungalov evler geceliği lira ila 2 bin lira arasında değişiyor. Nostaljik bungalov evler hafta içi lira hafta sonu bin lira, dubleks evler hafta içi bin lira hafta sonu 2 bin lira, tek kat bungalov evler ise hafta içi lira hafta sonu bin liraya kiralanabiliyor. Her bütçeye uygun olan bungalov evleri genellikle aileler tercih ediyor.

Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin ise, "Şu anda Bursa'ya 60 kilometre uzaklıkta Marmara Bölgesi'nin en büyük yaylasındayız. Bursa bir çok vatandaşın artık gelmek istediği bir doğal alan oldu.

Kocayayla'da Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bungalov evlerimiz bulunuyor. Bunlardan 8 tanesi tek kat, 10 tanesi de çift kat dubleks olmak üzere 18 tane bulunmaktadır.

6 tane de eski tip ahşap bungalov evlerimiz var. 4 kişi ile 6 kişi arasında konaklama imkanı oluyor. Önümüzdeki Kurban Bayramı'nda burası dolu. Ayrıca kamp yapmak isteyenlerde gelip kan değerlerini doğal yeşilliğin içerisinde yenileyebilir. Günübirlik gelmek isteyende burada güzel bir gün geçirebilir" dedi.

#türkiye, belediye başkanı, çocuk, VAR, kişi, bursa, Bursa Büyükşehir Belediyesi, ziyaret

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası