ispartada iftar saati / ‎App Store: Ezan Vakti Namaz Vakitleri Pro

Ispartada Iftar Saati

ispartada iftar saati

Снимки экрана

Описание

Ezan Vakti Namaz Vakitleri Uygulaması ile ezan saatleri, namaz vakitleri, ramazan imsakiyesi, imsak, iftar ve sahur vakitlerini Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınlamış olduğu hesaplamaya uygun Türkiye, Almanya, Hollanda, Fransa, İngiltere, Avusturya, Belçika, İsviçre, Amerika ve 'den fazla ülkede, dünya genelinde 'den fazla şehirde takip edebilirsiniz.

İnternet bağlantısı gerektirmeden bulunduğunuz günden itibaren 30 günlük bölgenize ait namaz vakitlerini görebilirsiniz.

* Ramazan İmsakiyesi
* İftar ve Sahur Vakitleri
* Namaz Vakitleri
* Kerahat Vakti
* Ezan alarmı
* iOS 14 ve iOS 15 Ana Ekran Widget
* Resimli Cuma Mesajları
* Kur'an-ı Kerim
* Çoklu Şehir Özelliği
* Hadis Listesi
* Dua ve Sureler
* Kıble Bulucu
* Cuma Hutbeleri (Diyanet, DITIB ve daha fazlası)
* Ezan Alarmı
* Dini Günlerin Anlam ve Faziletleri
* Günlük Dualar
* Dini Gün Mesajları
* Esmaü'l Hüsna
* Dini günlerde ana ekranda dini günün anlam ve faziletinin gösterilmesi
* Hadis Arama Özelliği
* Otomatik konum güncelleme
* Bölgeye özel ezan vakitleri
* Dini Günler ve Geceler
* Ezan saatinde veya öncesine alarm kurma özelliği
* Bir sonraki ezan vaktine kalan süre gösterimi
* Alarm sesi seçebilme
* 30 günlük ezan saati
* Ayetler, Hadisler, Dualar
* 20'dan Farklı Uyarı Sesi Seçebilme
* Sade arayüz, kolay kullanım
* Hicri Takvim
* Günlük Ramazan Duaları
* İftara ne kadar kaldı
* İmsakiye Ramazan-ı Şerif
* Ramazan
* İslam Vakti
* IslamiQ

Bildirimler sayfasında uygulama bildirim ayarlarını, ezan okunurken veya öncesinde alarm özelliklerini aktifleştirebilir ve dilediğiniz ezan sesini, ney sesini ve daha birçok alarm sesini seçebilirsiniz.

Kuran ayetlerini ve meallerini uygulama içerisinde bulabilirsiniz. Kur'an surelerini hızlıca aratabilirsiniz.

Kıble Yönü Pusulası ile bulunduğunuz konumdan Kabe'ye olan açınız hesaplanarak kıble yönünüzü bulabilirsiniz. Etraftaki manyetik alanlar ve kılıflar, kalibrasyonda sapmalar oluşturabilir. Daha doğru sonuçlar için GPS'inizi kalibre ediniz.

NOT: Uygulama içerisinde yer alan tüm namaz vakitleri verilerinde Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hesaplanan yöntemler kullanılmaktadır.

NOT: Eğer bulunduğunuz ilçe merkez ilçelerden biri ise ve listede yoksa, şehir ismini seçerek ya da size en yakın ilçe ismini seçerek devam edebilirsiniz.

funduszeue.info
funduszeue.info



Cuma Hutbeleri Referans Web Sayfaları:
- Diyanet İşleri Başkanlığı
- Diyanet İşleri Türk İslam Birliği
- Hollanda Diyanet Vakfı
- Fransa DİTİB
- Belçika Diyanet Vakfı

Версия

- Ramazan güncellenmesi
- İftara ne kadar kaldı eklendi

· Ramazan Başlangıcı - 23 Mart Perşembe
· Kadir gecesi - 17 Nisan Pazartesi
· Ramazan Bayramı Arifesi- 20 Nisan Perşembe
· Ramazan Bayramı 1. Gün- 21 Nisan Cuma
· Ramazan Bayramı 2. Gün- 22 Nisan Cumartesi
· Ramazan Bayramı 3. Gün- 23 Nisan Pazar

Оценки и отзывы

Конфиденциальность приложения

Разработчик Muhammed Furkan Kilic указал, что в соответствии с политикой конфиденциальности приложения данные могут обрабатываться так, как описано ниже. Подробные сведения доступны в политике конфиденциальности разработчика.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

Конфиденциальные данные могут использоваться по-разному в зависимости от вашего возраста, задействованных функций или других факторов. Подробнее

Информация

Seller
Muhammed Furkan Kilic

Размер
32,4 МБ

Категория
Lifestyle

Совместимость
iPhone
Requires iOS or later.
iPad
Requires iPadOS or later.
iPod touch
Requires iOS or later.
Mac
Requires macOS  or later and a Mac with Apple M1 chip or later.

Возраст
12+ Infrequent/Mild Realistic ViolenceInfrequent/Mild Mature/Suggestive Themes

Copyright
© Ezan Vakti Namaz Vakitleri Pro

Цена
Бесплатно

Встроенные покупки

  1. Reklamları Kaldır$
  2. Destek Ver - Paket 2$

Поддерживается

  • Семейный доступ

    При включенном Семейном доступе некоторыми встроенными покупками, в том числе и подписками, можно делиться с участниками своей семейной группы.

Другие приложения этого разработчика

Вам может понравиться

Tehlikedeki Türk Dilleri C.3

UNESCO Hoca Ahmed Yesevî Yılı anısına ve Bağımsızlıklarının Yılında Türk Cumhuriyetleri onuruna, Uluslararası Türk Akademisi ve Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığının destekleriyle hazırlanan “Tehlikedeki Türk Dilleri” kitabı 4 cilt olarak yayımlandı. “Tehlikedeki Türk Dilleri” projesi; dünya gündeminden nispeten uzak kalan az nüfuslu ve az konuşurlu Türk halklarını, onların dillerini ve kültürlerini bir arada, ortak ana başlıklar halinde ele almayı, tanıtmayı, bilgi ve belgeleri kamuoyu ile paylaşmayı ve bu yolla tehlikedeki Türk dilleri ve kültürleri konusundaki farkındalığı ve duyarlığı geliştirmeyi, sonraki kuramsal çalışmalar, dokümantasyon çalışmaları, yeniden canlandırma vb. diğer faaliyetler için müşterek bir akademik zemin ve platform oluşturma amacıyla yayımlanmıştır. Kitapta 26 ülkeden bilim insanının telif ve tercüme toplam özgün yazıyla yer aldığı 4 ciltlik kitap seti; süreli yayın, web sitesi vb. “Tehlikedeki Türk Dilleri” adlı geniş kapsamlı projenin bir parçasıdır. Kitap seti 3 ana bölümden ve 4 ciltten oluşmaktadır. Bu çalışmada yer alan “Tehlikedeki Türk Dilleri”ni belirlemede temel ölçüt olarak UNESCO’nun Tehlikedeki Dünya Dilleri Atlası (UNESCO Atlas of the World’s Languages in Danger) esas alınmıştır. Atlas’ta Rusya Federasyonu’nda konuşulan Türk dillerinin, Tatarca dışında, Başkurtça, Çuvaşça ve Yakutça dâhil, tamamı farklı düzeylerde tehlikede gösterilmiştir. Atlas’ta yer almayan Çin Kazakçası, Çin Kırgızcası, Avrupa’daki yerli ve göçmen Tatar ve Başkurt vb. Türk dilleri de aynı şekilde proje kapsamına dâhil edilmiştir. Öz deyişi “Son Sesler Kaybolmadan” olan projede, Çin’in kuzeydoğusundaki Fu-yü Kırgızcasından, Avrupa’nın en batısında Litvanya Karaycasına; Taymır yarımadasında konuşulan Dolgancadan, Basra körfezinin doğu kıyılarına yakın İran coğrafyasındaki Kaşgaycaya değin az nüfuslu, az konuşurlu Türk dilleri ele alınmaktadır. Yazıların tamamı bilimsel çalışma yaşamının önemli bir bölümünü bu projede ele aldığı Türk diline adayan yazarların kaleminden çıkmıştır. Yazarların önemli bir bölümü aynı zamanda ele aldığı dilin konuşurudur. Proje makalelerinin dilleri, sayı bakımından İngilizce başta olmak üzere Türkçe, Rusça, Kazakça, Özbekçe vd. Türk dilleridir. Tehlikedeki Türk Dilleri Editörler Prof. Dr. Süer Eker, Prof. Dr. Ülkü Çelik Şavk Yayın Koordinatörü Halil Ulusoy © Uluslararası Türk Akademisi Barış ve Uyum Sarayı Tauelsizdik Cad. No Astana / Kazakistan funduszeue.info • [email protected] Tel: +7 () © Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı Taşkent Cad. Şehit H. Temel Kuğuoğlu Sokak. No: 30 Bahçelievler/ANKARA Tel: 06 00 • Faks: 06 09 funduszeue.info • [email protected]

Значение слова "kaba kuşluk" в словаре турецкий языка

НОВОСТИ, В КОТОРЫХ ВСТРЕЧАЕТСЯ ТЕРМИН «KABA KUŞLUK»

Здесь показано, как национальная и международная пресса использует термин kaba kuşlukв контексте приведенных ниже новостных статей.

İSTANBUL İFTAR VAKTİ, SAATİ / İşte İl İl İftar Vakitleri 27 Haziran …

Dahve-i kübra vakti: Buna kaba kuşluk da denir. Oruç müddetinin yarısıdır, bu da öğleden bir saat kadar önceki vakittir. Mesela bir şehirde, imsak 'de,  «Türkiye, Июн 15»

Orucun farzları nelerdir?

Dahve-i kübra vakti: Buna kaba kuşluk da denir. Oruç müddetinin yarısıdır, bu da öğleden bir saat kadar önceki vakittir. Mesela bir şehirde, imsak 'de,  «Akşam, Июн 15»

Oruçla ilgili merak ettikleriniz!

Dahve-i kübra vakti: Buna kaba kuşluk da denir. Oruç müddetinin yarısıdır, bu da öğleden bir saat kadar önceki vakittir. Mesela bir şehirde, imsak 'de,  «Anadolu'da Bugün Gazetesi, Июн 15»

Oruca Nasıl Niyet Edilir Ne Zaman Oruca Niyet

Ramazan orucuna iftar vaktinden ertesi gün kaba kuşluk vaktine kadar yani öğle namazına yaklaşık dakika kalıncaya kadar niyet edilebilir. Bu müddet  «Halk Gazetesi, Июн 14»

Kuşluk Vakti Ne Zamandır

Kuşluk namazının vakti ise istiva yani kaba kuşluk denen vakittir ve öğle kerahet vaktinin başladığı zamana denk gelir. Bu da güneşin tam tepeye geldikten  «Eokul Meb, Окт 13»

İmsak vaktinden sonra sabah namazı kılınabilir mi?

Oruca, gecenin başlangıcından, ertesi günün kaba kuşluk vaktine kadar niyetlenmek mümkün ise de, imsak vaktinden sonra orucu bozacak bir halin vukuu  «Risale Ajans, Июл 12»


ССЫЛКИ

« EDUCALINGO. Kaba kuşluk [онлайн]. Доступно на <funduszeue.info>. Июн ».

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası