samsung numaralar kendiliğinden siliniyor / Çağrı geçmişini görüntüleme ve silme - Telefon uygulaması Yardım

Samsung Numaralar Kendiliğinden Siliniyor

samsung numaralar kendiliğinden siliniyor

Telefon Numaralarim neden siliniyor?

İçindekiler:

  1. Telefon Numaralarim neden siliniyor?
  2. Rehber silindi nasil geri gelir?
  3. Rehber çöp kutusu nasıl açılır?
  4. Telefondaki kişiler SIM karta nasıl aktarılır?

Telefon Numaralarim neden siliniyor?

TelefondaKendiliğinden Silinen NumaralarıGeri Getirme Bu sorunun nedeni, cihazınız Google hesabınız ile senkronizasyonu hatalı bir şekilde yapmasından dolayı oluşmaktadır. Androidişletim sistemi kullanan telefonlarda rehberden silinennumarayı geri getirmek mümkündür.

Rehber silindi nasil geri gelir?

Bilgisayar veya cep telefonundan Google hesabına giriş yapın. Menüden kişiler veya rehberiseçin. Daha fazla seçeneğinden kişileri geriyükle deyin. Burada 10 dakika önce, 1 saat önce, dün, 1 hafta önce ve özel bölümünü kullanarak kişileri geriyükleyebilirsiniz.

Rehber çöp kutusu nasıl açılır?

Android 10 sürümünde rehbere gelen çöp kutusu özelliği nedir?
  1. 1 Menüden Kişiler uygulamasına dokunun.
  2. 2 Sol tarafta bulunan Üç Çizgi simgesine dokunun.
  3. 3 Çöp Kutusu öğesine dokunun.
  4. 4 Sağ Üst köşede bulunan Üç Nokta simgesine dokunun.
  5. 5 Kişileri Geri Yükle veya Sil sekmesine dokunun.
Daha fazla öğe

Telefondaki kişiler SIM karta nasıl aktarılır?

Android Telefonlarda Rehberi SIM Karta Yedekleme
  1. Kişiler” ikonuna tıkadıktan sonra sağ üst köşede bulunan “Daha Fazla” seçeneğine tıklayın.
  2. Açılan menüden Ayarlar seçeneğini seçin Gelen menüde “Kişileri İçe aktar/Dışa aktar” seçeneğini seçin.
  3. Gelen menüden “SIM Kartı” seçeneğini seçerek aktarımı yapabilirsiniz.

iPhone (iOS) ve Android telefondan silinen numaraları geri getirme işleminin aslında çok basit olduğunu biliyor muydunuz? Hazırladığımız rehber sayesinde yanlışlıkla ya da bir hata sonucunda silinmiş olan numaraları çok pratik bir şekidle geri getirebilirsiniz.

Hemen hemen her akıllı telefon kullanıcısı, en az bir kere de olsa telefon rehberinden istemeden birini silmiştir. Siz de bunu yaşadıysanız endişe etmenize gerek yok çünkü hem iPhone hem de Android'de numaraları kurtarmak ve geri yüklemek size sunacağımız çözüm yollarıyla mümkün. Peki, rehberden silinen numarayı geri getirme nasıl yapılır?

Akıllı Telefonlarda Silinen Numaraları Geri Getirme Nasıl Yapılır?

Öncelikle kişileriniz aslında silinmemiş olabilir, yalnızca görünümünüzden gizlenmiş olabilir. Kişiler uygulamanızın telefonunuzda sakladığınız tüm kişileri gösterdiğinden emin olmanız gerekir. Kişiler uygulamasını açın, sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun ve Ayarlar'ı seçin.

Tüm kişileri görüntülemek ve işaretlemek için Kişiler'e dokunun. Bunun dışında kaybolan kişilerinizi kurtarmak için deneyebileceğiniz şeylerden biri, Google Contacts yani Google Kişiler hizmetindeki değişiklikleri geri alma özelliğini kullanmaktır.

Bu seçenek, yaptığınız değişiklikleri geri almanızı sağlar ve bu, silinen kişilerinizin telefonunuzda geri yüklenmesine yardımcı olur. Hemen aşağıda Google Kişiler ile Android telefonda silinen numaraları bulma adımları bulunuyor.

Android'de Silinen Numaraları Geri Getirme

  • Google Kişiler sitesini ziyaret edin.
  • Soldaki menüden "Çöp Kutusu" sekmesine tıklayın.
  • Kurtarmak istediğiniz kişilerin yanındaki kutucukları seçin.
  • Üst kısımdaki "Kurtar" butonuna basın.
  • Kısa süre içerisinde silinen numaralar çıkacaktır.

Android telefonda silinen numaraları kurtarma işlemi için ilk olarak Google Kişiler'in web sitesini ziyaret edin. Telefonunuzda kullandığınız Google hesabına giriş yapmadan kişilerinize erişmeniz mümkün değildir. Bu nedenle doğru hesaba giriş yaptığınızdan emin olun.

Başka bir hesaba giriş yapmışsanız öncelikle o hesaptan çıkmalısınız. Hesabınıza girdikten sonra sol menüden "Çöp Kutusu" sekmesine girin. Sayfada son 30 gün içerisinde sildiğiniz numaraları kişileri görüntüleyeceksiniz. Kurtarmak istediğiniz kişilerin yanındaki kutucukları işaretleyin.

Eğer kişilerin tamamını kurtarmak istiyorsanız sol üst kısımda bulunan "Seçim İşlemleri" kısmından hemen ardından "Tümü" seçeneğini seçin. Bunu yaptığınızda tüm kişiler işaretlenmiş olacak. Bir sonraki adımda sayfanın üstünde yer alan "Kurtar" butonuna basın. Kısa sürede numaralara tekrar erişebileceksiniz.

Telefonunuza Samsung hesabı eklediyseniz kişileriniz bu hizmetle senkronize edilmiş olabilir. Samsung telefonda silinen rehberi geri getirme işlemi için Ayarlar > Bulut ve hesaplar > Samsung Cloud'a gidin ve telefonunuzda Geri yükle'ye dokunun. Telefonunuza geri yüklenecek Kişiler'i seçin.

Kişilerinizi hiç yedeklemediyseniz ve cihazınızı köklendirerek kişileri kurtarmaya yardımcı olacak herhangi bir yöntem kullanmak istemiyorsanız, Android telefonunuzda root işlemi yapmadan kişileri bulmak ve kurtarmak için Android için Tenorshare UltData'yı kullanabilirsiniz.

Android tabanlı cihazlarınızda birçok türde kayıp dosyayı kurtarmanıza yardımcı olan bir yardımcı programdır Tenorshare UltData. Bu aracı kullanarak, yanlışlıkla telefonunuzdan sildiğiniz tüm kişileri kurtarabilirsiniz. Aşağıda bu yazılımın nasıl kullanılacağı gösterilmektedir.

  • Programı indirin ve açın. Ardından Kayıp Verileri Kurtar'a tıklayın.
  • Telefonunuzu bir USB kablosu kullanarak bilgisayarınıza bağlayın.
  • Telefonunuzda Ayarlar > Sistem > Geliştirici seçenekleri'ne gidin ve USB hata ayıklamasını etkinleştirin.
  • Yazılımdaki Kişiler seçeneğini işaretleyin ve Başlat'a tıklayın.
  • Kurtarmak istediğiniz kişileri seçin ve alttaki Kurtar'a basın.
  • Bu, Android telefonunuzda kaybolan kişileri geri almak için oldukça kolay bir yöntemdir.
  • Kişilerinizin telefona tekrar tanımlandığını göreceksiniz.

iOS'te Silinen Numaraları Geri Getirme

  • iCloud sitesini ziyaret edin.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Birden fazla noktanın yer aldığı simgeye tıklayın.
  • "Veri Kurtarma" seçeneğini seçin.
  • "Kişileri Geri Yükle" butonuna basın.
  • Geri yüklemek istediğiniz versiyonun yanındaki "Geri Yükle" seçeneğini seçin.

iPhone modellerde rehberden silinen kişileri kurtarma işlemi için ilk olarak iCloud sitesine girin. Apple tarafından sunulan web sitesini ziyaret ettikten sonra üyelik bilgilerinizi yazarak hesabınıza giriş yapın. Bir sonraki adımda birden fazla noktanın bulunduğu simgenin üzerine tıklayın.

Açılan pencere üzerinden "Veri Kurtarma" seçeneğini seçin. Daha sonra "Kişileri Geri Yükle" seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Son olarak geri yüklemek istediğiniz versiyonun yanında konumlanan "Geri yükle" butonuna basın. Versiyonların tamamını görmek için mouse yardımıyla sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

Not: Her iki yöntemi uygulayabilmek için kişi rehberinizin daha öncesinde Gmail ya da iCloud servisi ile yedeklenmiş olması gerekiyor. Eğer halihazırda bulunan bir yedekleme yoksa ne yazık ki rehberinizden sildiğiniz kişiyi kurtarmanız mümkün olmayacak.

Ayrıca her iki yöntemde de silinen kişileri kurtarmak için otuz gün süre sınırı yer alıyor. Eğer sildiğiniz kişiyi silmenizin üstünden otuz gün geçti ise ne yazık ki o kişiyi kurtarma seçeneğiniz bulunmuyor.

Bu rehberde Android ve iOS (iPhone) telefonlarında rehberden silinen numaraları geri getirme işleminin nasıl yapıldığını açıkladık. Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Silinen Çağrı Kayıtları Geçmişini Android'den Bilgisayara Güvenle ve Kolayca Kurtarın

Bölüm 3: Android Telefondan Silinen Çağrı Kayıtları Geçmişini Kurtarma

AnyMP4 Android Data Recovery Tüm Android kullanıcıları için güçlü bir arama günlüğü geçmişi kurtarma uygulaması. Seçili arama kayıtları da dahil olmak üzere, silinen ve kaybolan dosyaları Android'den bilgisayara yedekleyebilir ve kurtarabilirsiniz. En önemli şey, Android Veri Kurtarma'nın, en çok veri kaybı senaryoları altındaki Android dosyalarını kurtarabilmesidir

Sizin En İyi Çağrı Günlükleri Başlıca Özellikleri Tarih Kurtarma Yazılımı

Tavsiye

  • Çeşitli sistem çökme durumlarından kaybolan verileri kurtarın.
  • Çağrı geçmişi, metin mesajları, kişiler, ekler vb. gibi 20'den fazla kurtarılabilir dosya türünü destekler.
  • Kaybolan veya silinen dosyalarınızı bile Android'den Windows veya Mac bilgisayara yedekleyin ve yönetin.
  • Samsung Galaxy, LG, Huawei ve daha fazlası gibi 'den fazla Android taşınabilir cihaz veya SD kartla çalışın.

Silinen Arama Kayıtlarını / Geçmişini Yedeklemeden Androidden Seçmeli Olarak Kurtarma Adımları

1. Android'i Android Veri Kurtarma'ya Bağlayın

Windows veya Mac PC'de Android Veri Kurtarma'yı ücretsiz indirip yükleyin. Ardından bu çağrıyı başlatmak geçmiş kurtarma yazılımını kaydeder. Android'i bilgisayarınıza bağlamak için bir yıldırım USB kablosu kullanın. Ardından, yazılım akıllı telefonunuzu otomatik olarak algılamaya başlar.

Android video kurtarma işlemini başlat

2. USB hata ayıklama modunu etkinleştir

Silinen arama geçmişini kurtarmadan önce, Android'inizi önce USB hata ayıklama moduna geçirmeniz gerekir. Android modelinize göre sadece ekran talimatlarını seçmeniz yeterli. Ardından USB hata ayıklama moduna girmeyi söyleyin. Daha sonra, devam etmek için "Tamam" ı tıklayın.

USB hata ayıklama modunu etkinleştir

3. Taranacak arama günlüklerini seçin.

"Kişiler ve Mesajlar" kategorisindeki "Arama Günlükleri" nden önceki küçük kutuyu seçin. Daha sonra, ekranın sağ alt köşesindeki "İleri" seçeneğini tıklayın. Peki, AnyMP4 Android Veri Kurtarma sadece seçilen veri tipini tarayacak demektir. Böylece tarama işleminde çok zaman kazanabilirsiniz.

Taranacak arama günlüklerini seçin.

4. Android için silinen arama kayıtları geçmişini kurtarın

Tüm kurtarılabilir arama kayıtlarınız ana arayüzde gösterilir. Yalnızca silinen arama geçmişini görüntülemek istiyorsanız, üstteki "Yalnızca silinen öğeleri görüntüle" seçeneğini açabilirsiniz. Herhangi bir arama kaydı seçin ve gerekirse ayrıntılı bilgisini önizleyin. Sadece kurtarmak istediğiniz öğelerin önünde işaretleyin. Sonunda, silinen çağrı almak için "Kurtar" ı tıklayın, Android'den bilgisayara geri geçmişi kaydedin.

Silinen arama günlüğü geçmişini kurtar

Android'de Arama Kayıtlarını Yönetmek İçin İzleyebileceğiniz İpuçları ve Püf Noktaları

İpucu 1: Belirli arama geçmişini hızlıca bulun.

1. Android telefonunuzu veya tabletinizi açın.

2. Telefon uygulamasını açın.

3. Araç çubuğunda "GİRİŞ" seçeneğini seçin.

4. Sağ üst köşedeki "Diğer" seçeneğine dokunun.

5. "Süzme Filtresi" ni seçin ve arama günlüğü geçmişinizi doğrudan bulun.

İpucu 2: Belirli arama günlüğü ayarlarını ayarlayın.

1. Android'de Telefon uygulamasına gidin.

2. Cep telefonu numarasının tüm arama geçmişine erişmek için "GİRİŞ" seçeneğini seçin.

3. Bir alt menü almak için "Diğer" i tıklayın.

4. Tüm arama ayarlarına erişmek için "Ayarlar" ı seçin.

5. Çağrı engellemeyi, çağrı uyarılarını ve diğer seçenekleri kişiselleştirin

Artık Android Veri Kurtarma'yı başarılı bir şekilde kullanarak silinen veya kaybedilen arama günlüğü geçmişinizi yeniden kazanabilirsiniz. Yazılım, Android'den bilgisayara da önemli dosyaları yedeklemenize yardımcı olabilir. Böylece bir dahaki sefere belirli Android verilerini bulamıyorsanız, dosyaları seçerek ve güvenle çıkarabilirsiniz.

Xiaomi/Redmi'de Silinen Kişileri Kurtarmanın En İyi Yolları []

Kişilerimi yanlışlıkla Xiaomi cihazımdan sildiğim için sorun yaşıyorum. Android işletim sisteminde çalışan Xiaomi Telefonumu sıfırlamıştım, bu yüzden tüm iletişim numaralarımı kaybettim. Sıfırlamadan sonra Google hesabıma giriş yaptım, ancak kişilerimi geri yükleyemedim. Nasıl geri alacağınızı biliyorsanız lütfen bana yardım edin.

FoneDog Android Veri Kurtarma olgun kurtarma tekniği ile bir grup insanın değerli verilerini geri almasına yardımcı oldu. Veri kurtarma, veriler silindikten sonra mümkün olan en kısa sürede gerçekleştirilmeye aittir. için aşağıdaki düğmeye tıklayın silinen kişileri ücretsiz önizleyin:

Bedava indirBedava indir

Bu makale, Xiaomi/Redmi Phone'dan silinen kişileri geri yüklemek için bize daha fazla çözüm gösterecektir.

Bölüm 1. Xiaomi/Redmi Cihazlarından Silinen Kişiler Sorunu Bölüm 2. Xiaomi/Redmi Telefonlarından Silinen Kişileri Geri Yükleme ÇözümleriVideo Rehberi: Xiaomi/Redmi Cihazlarından Silinen Kişiler Nasıl Çıkarılır?

İnsanlar ayrıca okurÜcretsiz Samsung Veri Kurtarma Nasıl KullanılırAndroid Galerisinden Silinmiş Fotoğraflar Nasıl Kurtarılır5'de PC için En İyi Samsung Yedekleme Yazılımı Ücretsiz İndirin

Bölüm 1. Xiaomi/Redmi Cihazlarından Silinen Kişiler Sorunu

Sorunlar Nedir?

Kişilerinizi Xiaomi/Redmi cihazınızdan yanlışlıkla sildiğiniz için sorun yaşıyorsanız. Telefon rehberinizdeki tüm kişileri kaybetmek, özellikle iletmeniz gereken önemli bir mesajınız olduğunda veya acil bir durum nedeniyle birisiyle iletişime geçmeniz gerektiğinde, hayatınızda önemli ölçüde sorunlara yol açabileceğinden, sıkıntılı bir deneyim olabilir.

Çaresiz hissediyorsunuz ve dünyanın sonu gelmiş gibi paniklemeye başlıyorsunuz. Aslında, bilgisayarınızdan bir dosyayı veya bilgiyi sildiğinizde Xiaomi/Redmi cihazı veya herhangi bir Android cihazı, kalıcı olarak silinmez ancak yine de cihazın dahili belleğinde veri bırakır. Tek ihtiyacınız olan, silinen dosyayı geri getirebilen bir yazılımdır.

Ve internette aramaya başlıyorsunuz, “Kişilerinizi yanlışlıkla sildiğinizde ne yapmalısınız?”, “Kişilerimi nasıl geri alabilir miyim?”, “Nasıl yapabilirim?” gibi tüm sorularınız internette aranıyor. Silinen kişileri Xiaomi/Redmi Phone'dan kurtarıyorum”.

Xiaomi 6 Görüntü

Bölüm 2. Xiaomi/Redmi Telefonlarından Silinen Kişileri Geri Yükleme Çözümleri

Seçenek 1: Dosyaları Yedekle

Önemli bir hatırlatma, dosyalarınızı veya kişilerinizi düzenli olarak yedeklemektir, iletişim bilgilerini defterin bir parçasına yazarak eski okula gidebilirsiniz.

Ancak bu, özellikle çok şeyiniz varsa yorucu olabilir. Sadece önemli olanları yazabilir ve gerisini bir kenara bırakabilirsiniz.

Bunu yaptığınızda verilerinizi geri yüklemekle ilgili herhangi bir sorun yaşamazsınız. Ancak, bilgileri yedekleyip yedeklememek yine de sizin seçiminizdir, yanlışlıkla tekrar sildiyseniz, geri almanıza yardımcı olması için yine de bu makaleye bakabilirsiniz.

Verileri Mi Cloud'dan Mi telefona nasıl geri yükleyeceğiniz aşağıda açıklanmıştır:

  1. Mi telefonunuzda Ayarlar'a gidin.
  2. Mi Hesabı'na basın.
  3. Ardından, "Yedeklemeden geri yükle" seçeneğine dokunun.
  4. Yedeklemenizi seçin ve "Bu yedeklemeyi kullanarak geri yükle"ye basın.

Yedeklemeyi başka bir telefona (Mi telefona değil) geri yüklemek istiyorsanız, aşağıdakileri yapabilirsiniz:

  1. Mi Cloud'un oturum açma sayfasına gidin.
  2. Ardından, "Mi hesabıyla oturum aç"ı tıklayın ve oturum açmak için Mi hesabını kullanın.
  3. Bundan sonra, ihtiyacınız olan yedekleme verilerini indirin.

Size hızlı bir hatırlatma, yedeğiniz yoksa, verileri yanlışlıkla sildiyseniz, cihazınızı kullanmayı hemen bırakmanız gerekir, yeni veriler yazmak, girilen yeni verilerle eski verilerin üzerine yazılmasına neden olabilir ve bunu yapamayabilirsiniz. kayıp verileri kurtar.

Seçenek 2: FoneDog Araç Setini Kullanarak Kurtarın

Peki ya sorununuzun çözümü bizdeyse? Sadece 4 kolay adımda, silinen kişilerinizi geri alabilirsiniz ve tüm sorularınız cevaplanacaktır. Tek yapmanız gereken iyi bir kurtarma yazılımı bulmak ve FoneDog araç seti – Android Veri Kurtarma Yazılım bunun için en iyi seçimdir. Xiaomi/Redmi cihazınızda kaybolan verilerinizi kurtarma işleminin tamamı o kadar basit ve kolaydır ki, yeni başlayanlar bile herkes bunu yapabilir.

Bu günlerde, Android telefondan veri kaybetmek büyük bir sorun değil çünkü FoneDog araç seti - Android Veri Kurtarma yardımıyla kolayca kurtarabilirsiniz. Her zaman programı test etmeniz ve silinen dosyaları geri getirme şansını asla kaçırmamanız önerilir. FoneDog araç seti – Android Data Recovery, Android telefonlar ve Tabletler için ilk veri kurtarma yazılımıdır. Yalnızca Xiaomi/Redmi cihazlarında değil, 'den fazla diğer Android cihazla uyumludur.

Bedava indirBedava indir

Bu yazılım, cihazınızda sildiğiniz farklı dosya türlerini kurtarabilmesidir. İletişim bilgileri, Mesajlar, Fotoğraflar, Music, ve Videolar, Hatta WhatsApp Mesajları, Arama kayıtları ve Önemli evraklar.

Bu yazılım aynı zamanda en yeni Xiaomi 13 ve Mi 5 /4/4S/4i/3/2S/2/1S, Mi Note, Redmi 9/9A, Redmi Prime/3/2, Redmi Note 3/2 ve daha fazlası gibi diğer bazı eski Xiaomi/Redmi cihazları. Bu nedenle, kişilerinizi yanlışlıkla sildiyseniz endişelenmenize gerek yok çünkü bu makalede onları geri almanıza yardımcı olacağız.

Fonedog Ana

The FoneDog araç seti – Android Veri Kurtarma Android gadget istemcileri tarafından, pazardaki kayıp bilgileri geri yükleyebilecek en iyi yazılım olarak kendi sorunlarıyla aynı sorunu yaşayan diğer istemcilere kullanılmış ve önerilmiştir. Piyasadaki en iyi veri kurtarma programı olarak kabul edilir ve birçok Android cihaz kullanıcısı tarafından çok beğenildi ve tonlarca memnun yorum aldı.

Aşağıdaki düğmeyi tıklayın

ücretsiz denemek ve kişilerin kurtarılabilir olup olmadığını görmek için:

Bedava indirBedava indir

FoneDog – Android Veri Kurtarma aracılığıyla kaybettiğiniz iletişim bilgilerini kurtarmanın dört kolay adımı burada.

1. Adım. Android Veri Kurtarma'yı İndirin ve Kurun

Yazılımı resmi siteden indirmek, atmanız gereken ilk adımdır. Düğmeye tıklayarak bu yazılımın en son sürümünü edinebilirsiniz.

Bedava indirBedava indir

İndirme işlemi tamamlandıktan sonra lütfen programı bilgisayarınıza kurun. Birkaç dakika sürecek ve tıklayın Başlama Şimdi yazılımı başlatmak için.

Android'i PC'ye Bağlayın

Android Telefonu Bilgisayara Bağlayın - 1. Adım

Adım 2. Xiaomi/Redmi Telefonda USB Hata Ayıklamayı Açın

Bu yazılımın telefonda silinen dosyaları tarayabilmesi için telefonunuzun bilgisayarınız tarafından tanınması gerçekten önemlidir. Telefonunuzu bir USB kablosuyla bilgisayara bağlayın.

Telefon bağlandığında, dosya gezgininde cihaz adını görmelisiniz. Ayrıca, telefonda USB Hata Ayıklama modunun etkinleştirildiğinden emin olmalısınız. Bunu şu şekilde yapabilirsiniz:

MyCAD'de yazılım Güncelleme ye git Ayarlar ve gidip gidin Telefon hakkında. Musluk Yapı numarası kilidini açmak için 7 kez Geliştirici Seçenekleri. Ayarlar -> Geliştirici seçenekleri'ne dönün ve açın USB hata ayıklama.

USB hata ayıklamasına izin ver

Android'de USB Hata Ayıklamayı Etkinleştir -- 2. Adım

Adım 3. Veri Türünü Seçin ve Taramaya Başlayın

Cihazınız program tarafından algılandığında, kurtarmak istediğiniz veri türünü seçebilirsiniz. Şimdi tıklamanız gerekiyor "Sonraki" düğmesine basarak işlemi başlatın.

Kişileri Seç

Taranacak Dosya Türlerini Seçin -- 3. Adım

Adım 4. Xiaomi/Redmi Telefonundan Verileri Önizleyin ve Kurtarın

Tarama işlemi tamamlandığında, bu programda gösterilen tüm dosyaları önizleyebilirsiniz. Artık onları daha rahat bulabilmeniz için farklı kategorilerde gruplandırılmışlardır.

Geri yüklemek istediğiniz öğeleri kontrol edin. Son olarak, "Recover" düğmesine basın ve bunları bilgisayarınıza kaydetmek için bir klasör seçin.

Whatsapp'ı PC'ye Kurtar

Android'de Silinen Dosyaları Önizleyin ve Geri Yükleyin -- 4. Adım

Video Rehberi: Xiaomi/Redmi Cihazlarından Silinen Kişiler Nasıl Çıkarılır?

> Sistem kurtarma > Xiaomi/Redmi'de Silinen Kişileri Kurtarmanın En İyi Yolları []

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası