izmir vakıf okulları / Terakki Vakfı Okulları

Izmir Vakıf Okulları

izmir vakıf okulları

İzmir Özel Okullar

İzmir’deki En İyi Özel Okullara Kolayca Ulaşın

İzmir’deki en iyi özel okullar ve yıllık ücretlerini öğrenmek için okulların tüm özelliklerini, sosyal ve teknik imkanlarını, öğretim kadrolarını ve müfredatlarını kolayca inceleyebilir, okul yetkilisiyle iletişim kurarak dilediğiniz konuda detaylı bilgi alabilirsiniz. İzmir özel okullar fiyat listesi ve İzmir kolejleri başarı sıralaması özel okul tercihinde en çok ihtiyaç duyulan bilgilerin başında geliyor.

funduszeue.info üzerinden İzmir’deki özel liseler ve fiyatlarına ulaşmak artık çok kolay. İzmir’deki kolejler ve fiyatları hakkında en doğru bilgilere kolayca ulaşabilmeniz için tüm İzmir özel liseler ve fiyatlarını sizin için bir araya getirdik.

İzmir’deki Kolejler ve Fiyatlarını Karşılaştırın

En doğru tercihi kolayca yapabilmeniz için İzmir’deki özel okulların tüm bilgilerine buradan kolayca ulaşabilir, okul sayfasında yer alan telefon numarasından okul yetkilisine ulaşarak tüm sorularınıza en doğru yanıtları bulabilirsiniz. Ayrıca okul sayfasındaki formu doldurarak okulların yıllık ücretleri hakkında detaylı bilgi için ücretsiz fiyat teklifi alabilirsiniz. Böylece İzmir’deki en iyi özel okullar ve fiyatlarına dair en doğru ve güncel bilgiye kolayca ulaşabilir, karar vermeden önce tüm detayları inceleyebilirsiniz.

En Doğru Kararı Vermek İçin Okullarla Kolayca İletişime Geçin

İzmir Anadolu liseleri, İzmir fen liseleri ve İzmir özel sağlık meslek liseleri puanları hakkında en doğru bilgiye ulaşmak için kategori seçerek aramaya başlayın ve dilediğiniz okuldan kolayca fiyat teklifi alın. Fen lisesi seçiminde en çok dikkat edilen konular fen liselerinin taban puanları ve bursluluk sınavları. İzmir fen liseleri taban puanları ve bursluluk sınavları hakkında en doğru ve güncel bilgiye ulaşmak için funduszeue.info üzerinden okullar ile iletişime geçebilirsiniz. Böylece İzmir’deki en iyi özel fen liseleri hakkında merak ettiğiniz tüm detaylara kolayca ulaşma şansınız olacaktır.

İzmir Özel Okullar

BİZİM OKUL VAKFI

Frankofon ülkelerde eğitim görmek isteyen İzmir Saint-Joseph Lisesi öğrencilerine, yükseköğrenim kurumlarına kabulleri sonrasındaki süreçte destek olmak.
Fransa’da okuyan İzmir Saint-Joseph Lisesi mezunu öğrencilerin tanışıp birbirlerine destek olmaları için aracı olmak.
Başta Saint-Joseph olmak üzere, İzmir’de Fransızca eğitim veren kurumlardaki öğretmenlere yönelik hizmet içi eğitimler düzenlemek.

Projeler:

- Yuvaya Dönüş Projesi
Bu proje ile özellikle matematik ve fen bilimleri alanlarına yönelik Fransızca eğitim veren öğretmen ihtiyacına destek olunması amaçlanmaktadır. Proje kapsamında tercihen İzmir Saint-Joseph Lisesi mezunu olup yükseköğretimleri sonrası bu alanlarda öğretmenlik mesleğini tercih eden öğrencilere mezuniyetleri sonrasında Fransa’da dil eğitimi almalarına yönelik 10 aya kadar burs verilmesi planlanmıştır.

- Ortak Diploma Projesi: ECAM Mühendislik Okulu/Yaşar Üniversitesi
İzmir Bizim Okul Eğitim, Sağlık ve Kültür Vakfı ve ECAM Vakfı arasında imzalanan İşbirliği Protokolü çerçevesinde, ECAM (Graduate School of Engineering) Mühendislik Okulu ile İzmir Yaşar Üniversitesi arasında “Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü” kapsamında bir program oluşturulmuştur. Fransızca ve İngilizce olmak üzere çift dilde eğitim verilecek program kapsamında Lisans seviyesinde 2+2: Ortak diploma (Tr-Fr), Yüksek lisans seviyesinde 1+1: Çift diploma (Fr-Tr) programı yürütülecektir. Programın hayata geçmesi için YÖK onayı beklenmektedir.

Vakıf hakkında daha fazla bilgi için funduszeue.info sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


ÇESVAK (Çimentaş Eğitim ve Sağlık Vakfı)

Çimentaş Eğitim ve Sağlık Vakfı (ÇESVAK), eğitim ve sağlık konularında Türk Ulusunun çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmasına katkı sağlamak amacıyla kurulmuş bir vakıftır.

Eğitim ve sağlık projelerini desteklemek ve yenilikçi yaklaşımlarla daha geniş topluluklara esin kaynağı olmak amacıyla çalışan Vakıf, ilkeli, güvenilir ve kar amacı olmayan örnek bir vakıf okulu olarak yılında Işıkkent Eğitim Kampüsü’nü hayata geçirmiştir.

Vakfın Yönetim Kurulu üyeleri, okul genel müdürüyle birlikte okulun felsefesini, politikasını, stratejik planlamasını ve büyüme hedeflerini birlikte belirler ve bu çalışmaların gerçekleşmesi için maddi ve manevi destek verir.

Genel Müdür’ün Mesajı

Sevgili Anne ve Babalar,

Eğitim, birey doğduğu andan itibaren başlar; aile, okul ve çevre etkileşimiyle yaşam boyu devam eder. Biz Işıkkent’te eğitim- öğretimin sadece müfredattan ve okulun dört duvarından ibaret olmadığına inanıyoruz. Bilgiye erişimin çok kolay olduğu bu yüzyılda, bir okulun öğrenme ortamını, sadece bugün için değil yarınlar için de donanımlı bireyler yetiştirebilmek üzere tasarlaması gerektiğine inanıyoruz. Işıkkent Eğitim Kampüsü öğretmenleri olarak biz, öğrencilerimize fiziki koşulları çok yeterli bir ortamda, uluslararası standartlarda tasarlanmış bir müfredatla öğrenme ortamı sunuyoruz.fırsat yaratır ve süreç paydaşlarının istikrar göstermelerini güçlendirir.

Öncelikli hedefimiz okulda öğrencilerimizin güvende ve mutlu olmasını, onlar için tasarladığımız standartları yüksek eğitimin bir parçası olmaktan keyif almalarını sağlamaktır. Çünkü biliyoruz ki, eylemlerinde mutlu olmayan bireyler hayatta gerçek başarıyı yakalayamazlar. Biz Işıkkent Eğitim Kampüsü’nde iyi bir eğitimin, çocuğumuzu dünyanın hızla dönüşen gerçeklerine hazırlamak, çok dilli ve evrensel düşünebilen bir insan yetiştirmek, aynı zamanda öğrencilerimizi ülkelerinin sorunlarını da iyi özümseyen ve bunun için çözümler üreten bireyler haline getirmek olduğunu düşünüyoruz.

Karakterli, nazik, dürüst, etik değerleri olan bütün bireyler yetiştirmek için emek veriyoruz. Birilerinin yolundan gitmeyi değil kendi yollarını açmayı bilen bireyler olmalarını istiyoruz. Onları, sanatı, müziği, edebiyatı, bilimsel çalışmayı seven; sorumlu, ekip çalışmasına yatkın, tüm canlılara saygı duyan, ilkeli, akademik dürüstlükle donanmış, paylaşmayı ve risk almayı bilen insanlar olarak yetiştirme amacındayız. İşte bu nedenle bir yandan en üst düzeyde akademik eğitim vermeye çalışırken, diğer yandan yaşama doğru ve dolu bir şekilde bakmalarını sağlama çabasındayız.

Çocuklarımızın, çocukluklarını yaşayamadan, bir ağaca çıkıp dalından meyve koparmadan, dizlerinde çim lekesi olmadan, bir hayvanın başını okşamadan kazandığı sınav başarılarının, yaşamın anlamını körelttiğine inanıyoruz. Her birinin potansiyelini keşfetmek için çabalayacağımızdan ve çocuğunuzun kendi yaşam anlamını bulabileceği bir eğitim öğretimle karşılaşacağından emin olunuz.

Tüm bunların ışığında Uluslararası Bakaloryanın tüm programlarını uygulayan, bundan 25 yıl önce 40 kişilik bir bilir kişi heyeti tarafından en ince ayrıntısına kadar tasarlanmış bir Vakıf okulu olarak öğrencilerimiz için en doğru eğitimi verdiğimize inanıyor, onlar üzerindeki sorumluluğumuzun sadece öğrencilik hayatları boyunca değil mezun olduktan sonra da devam edeceğinin bilincinde olarak hareket ettiğimizi bilmenizi istiyoruz.

Bugün ve gelecekte, her zaman onların yanında olacağız.

Dr. Tufan Çapar
Genel Müdür
Kapat
Kampüsümüz Hakkında

Kampüsümüz Hakkında yılında Bedrettin Dalan tarafından kurulan İSTEK Vakfı, Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, çağdaş ve girişimci nesiller yetiştirmektedir. Bugün Anaokulundan Üniversiteye uzanan bir eğitim zincirine sahip kurumumuz 22 Anaokulu, 22 İlkokul, 22Ortaokul, 20 Anadolu Lisesi, 14 Fen Lisesi ve Yeditepe Üniversitesi ile ülkemizin geleceğinde söz sahibidir.
Okulumuz İSTEK İzmir Okulları yılında hizmete açılmıştır. Okulumuzun metrekare kullanım alanı olarak binası, metrekare ise bahçe alanı vardır. Bünyesinde kişilik konferans salonu, kişilik yemekhane, kapalı spor salonu ve yüzme havuzu bulunmaktadır.

.Kampüsümüz Hakkında
Kampüs Hayatı

KAMPÜS HAYATI

Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır nesiller

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası