sütaş ayran tatil 5 dönem / Süt ürünlerine ihracat desteği - Güncel Haberler

Sütaş Ayran Tatil 5 Dönem

sütaş ayran tatil 5 dönem

Bursaspor stadının ismi değişti

ÖZLÜCE’DE İMZALAR ATILDI

Bursaspor Kulübü ile Sütaş markası bir araya geldi. Yeşil-beyazlı takımın maçlarını oynadığı stadyumun ismi Sütaş Timsah Park oldu. Sponsorluk anlaşması, Bursaspor’un futbolcu fabrikası olan Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde basına kapalı yapıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın katıldığı törende Bursaspor Başkanı Furkan Banaz ile Sütaş Bölge Müdürü Murat Altun anlaşmaya imza attı.

ÖNCÜLÜK ETTİ

İmza töreninde konuşan Bursaspor Başkanı Banaz, “Bursa’mızın köklü şirketlerinden Sütaş ailesine, bu süreçte bizlere öncülük eden Bakanımıza, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımıza Bursaspor camiası adına teşekkür ederim.” dedi.

KÖKLÜ SANAYİ KURULUŞU

Banaz, Sütaş’ın Bursa’nın köklü sanayi kuruluşlarından bir tanesi olduğunu, markasında, şehrin takımının renklerini barındırdığını kaydederek “Daha önceki süreçlerde hem yönetimlerde hem de farklı alanlarda Bursaspor’a destekleri olmuştu. Bugün de yine Bursaspor’un içinden geçmiş olduğu sıkıntılı dönemde güçlü bir desteği Sütaş tarafından Bursaspor’a sezonu için ifade etmiş oldular.” diye konuştu.

KIVILCIM OLACAK

Bursaspor’un kendi içinde birçok sıkıntıyı aşmaya gayret ettiğini kaydeden Banaz, “İnşallah bu ve benzer birlikteliklerle camiamızı, şehrimizi kenetlendirebilirsek içinde bulunduğumuz ortamı Bursaspor adına en hızlı şekilde bertaraf ederiz. Mevcut anlaşmanın camiamız adına hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. İnşallah bu bir kıvılcım olacaktır. Bundan sonraki süreç Bursaspor adına çok daha iyi olacaktır.” dedi.

DAHA İYİ YERLERDE GÖRMEK İSTİYORUZ

Sütaş Güney Marmara Bölge Müdürü Altun da ”Bursaspor’u önümüzdeki dönemde daha iyi yerlerde görmek, önümüzdeki yılın daha başarılı şekilde sonuçlanmasını beklemek ümidiyle Bursaspor’a desteğimizi vermekteyiz. Herkese hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

AYRANI ÇALKALADI

Konuşmaların ardından Bursaspor Başkanı Banaz, Sütaş Bölge Müdürü Altun’a Bursaspor forması hediye etti. Bakan Varank, imza törenini sonrası fotoğraf çekimi sırasında masada bulunan Sütaş ayranı çalkalayarak Bursaspor Başkanı Banaz’a ikram etti.

BURSASPOR İSMİNİ YAZDIRACAKSINIZ

İmza törenin ardından Bursaspor Teknik Sorumlusu Özer Hurmacı ve futbolcularla antrenman öncesi bir araya gelen Bakan Varank, futbolcuların ve teknik heyetin şehrin beklentilerini karşılayacağına inandığını kaydederek “Şu takım başarılı bir şekilde yürüsün, Bursalı sizi omuzlarında gezdirir. Sizleri takip edeceğiz. Ben taktik vermekten anlamam ama size gönülden desteğimizi vereceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun.” diye konuştu.

AYRAN SERBEST

Bakan Varank, konuşması sırasında Teknik Sorumlu Hurmacı’ya “Futbolcular ayran içebiliyorlar değil mi hocam?” diye sordu, “Serbest” yanıtını alması üzerine de “Ayran takviyeleriyle birlikte o enerjiyle inşallah sizler de çok daha başarılı olacaksınız.” esprisini yaptı.

TOGG HATIRASI

Programa Anadolu rengi Togg ile gelen Varank, antrenman sahasında futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Bursasporlu futbolcular da Togg’a ilgi gösterdi.

S&#;taş Y&#;netim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz: &#;in ve Pakistan'a odaklanacağız

Sütaş, yüzde 20’lik pazar payıyla süt ve süt ürünleri pazarının lideri. Yeni yatırımlarla lider oldukları kategorilerde daha da güçlenmeyi hedeflediklerini söyleyen Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı MUHARREM YILMAZ, “Pazarda lider olmadığımız diğer kategorilerde de pazar payımızı artırmak istiyoruz” diyor. Yılmaz, yurt dışında ise Çin ve Pakistan pazarlarına odaklanıyor.

Ayçe Tarcan Aksakal

[email protected]

Capital Haziran sayısından

Türkiye’nin en büyük süt üreticilerinden Sütaş, ’yi 4,4 milyar TL ciroyla kapattı. Şirket, her gün 2,5 milyon litre süt işleyerek 6,5 milyon paket süt ürünü üretiyor. Süt ve süt ürünlerinde yüzde 10, markalı ürünler pazarındaysa yüzde 20 ciro payıyla pazarın lideri konumunda. 80 farklı grupta üretim yaptıklarını söyleyen Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Türkiye’de her 10 sofranın 8’inde bir Sütaş ürünü bulunduğunu belirtiyor. “Çiftlikten Sofralara” olarak adlandırdığı entegre iş modeli sayesinde son 4 yılda cirolarını 2 kattan fazla artırarak 2,1 milyardan 4,4 milyar TL’ye çıkardıklarını açıklayan Yılmaz, yeni yatırımlarla pazardaki liderliklerini güçlendireceklerini ifade ediyor. Yılmaz, “Hedefimiz, lider olduğumuz kategorilerde liderliğimizi güçlendirmek, diğer kategorilerde de pazar payımızı artırmak” diyor. TÜSİAD Başkanı Yılmaz’ı bugünlerde en çok heyecanlandıransa haziran ayı sonunda açılacak 1 milyar milyon TL’ye mal olacak Bingöl’deki 4’üncü entegre tesis yatırımı. Sütaş’ın bugüne kadar yaptığı en büyük entegre tesis yatırımıyla Bingöl’ün kaderinin de değişeceğini söyleyen Yılmaz, “Bingöl Türkiye’nin önde gelen bitkisel yem üretimi ve hayvancılık cazibe merkezlerinden biri haline gelecek” diyor. Yılmaz, yurt dışında ise Pakistan’da büyük bir yatırıma hazırlandıklarını söylüyor. Sektörü ve Sütaş’ın süt ve süt ürünleri pazarındaki yeni yatırım planlarını Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz’la konuştuk:

Nasıl bir yapılanmanız var? Günde ne kadar süt üretiyorsunuz?

Aksaray, Karacabey ve Tire’deki 3 entegre tesisimizle her gün 2,5 milyon litre süt işleyerek 6,5 milyon paket süt ürünü üretiyoruz. 80 farklı ürün grubunda üretim yapıyoruz. Toplam 5 bin çalışanımız bulunuyor. İş ortaklarımızla 7 bin kişiye ulaşıyoruz.

Pazar payınız nedir? Hangi kategorilerde pazar liderisiniz?

Süt ve süt ürünlerinde yüzde 10, markalı ürünler pazarındaysa yüzde 20 ciro payıyla lider durumdayız. Ayrıca ayran, peynir ve yoğurt lider marka olduğumuz kategoriler. Diğer kategorilerde de ilk 3’te bulunuyoruz. Hedefimiz lider olduğumuz kategorilerde liderliğimizi güçlendirmek, diğer kategorilerde de pazar payımızı artırmak.

Son dönemde pazar payı kazanma anlamında en iyi performansı hangi kategorilerde sergilediniz?

Ev içi tüketilen ürünlerimizde daha iyi büyüdük. Ağırlıkla ev dışında satılan ürünlerimizde ise küçülmeler yaşadık. Örneğin ayranın ev içinde satılan boylarında büyüme sağlarken, ev dışına hitap edenlerde küçülme gördük. Aynı şey yoğurtta da peynirde de geçerli.

Son 5 yılda ne kadar büyüdünüz?

Organik büyüyen, yatırımlarına durmaksızın devam eden bir grubuz. 5 yıl önce 2,1 milyar TL olan ciromuz ’de 3,3 milyar TL’ye, ’da 3,9 milyar TL’ye yükseldi. yılında gerçekleştirdiğimiz iş hacmiyse 4,4 milyar TL ciroya ulaştı.

Geçen yıl nasıl geçti?

’yi pandemi etkisinde geçirdik. Bu dönemde perakende satışlarımızda artışlar olsa da ev dışı kanalı pandemiden çok etkilendi. Yine de pek çok sektöre göre şanslıydık. Yüzde 12,5’lik bir büyüme sağlayabildik. Ancak hala ülkemizde süt ürünlerinde kayıt dışı problemleri ve bunun yol açtığı haksız rekabet koşullarını yaşıyoruz. Haksız rekabetin önlenmesiyle markalı ve kayıt altına alınan ürünlerin pazardaki payının hızla artacağına inanıyorum.

Bu yıl için büyüme hedefiniz nedir?

’de büyümeye devam edeceğimizi öngörüyorum. Yavaş yavaş Bingöl’deki 4’üncü entegre tesisimizin devreye girmesiyle yüzde 20’nin üzerinde bir büyüme gerçekleştirebileceğimizi umuyorum. Bu, biraz da pandeminin gidişatına bağlı.

Pandemi sektörü nasıl etkiledi?

Pandemi döneminde tüketicinin ilk tepkisi, gıda güvencesi refleksi oldu. Yeterli gıdaya ulaşamama kaygısıyla stok yaptı, kendini garanti altına almaya çalıştı. İlk günlerin paniği kısa sürede atlatılarak güven sağlanınca da gıdanın güvenilirliği gündeme geldi. Süt sektörünün pandemi döneminde üzerine düşeni yaptığını düşünüyorum. Süt ürünlerinde hiçbir arz sıkıntısı yaşanmadı. Gerek süt üretimi gerek süt ürünlerinin tüketicilere ulaştırılması hususlarında başarılı bir sınav verildi. Üretici de sanayi de özveriyle davrandı, maliyet artışları fiyatlara yansıtılmadı.

Tüketici trendleri nasıl değişti?

Sağlıklı beslenme ihtiyacı arttı, gıda tercihleri daha sağlıklı, besleyici, hijyenik ürünlere doğru kaydı. Süt ve süt ürünleri bu dönemde hızlı tüketim sektörü ve gıda ortalamasından daha fazla büyüdü. Ayrıca üretim süreci ve üreticiyle ilgili şeffaflık ve güven arayışımız arttı. Açık süt oranının bu dönemde düştüğünü gördük. Tüketicinin dikkati biraz fiyattan gıda güvenilirliğine doğru dönünce ve gıda güvenliği konusunu romantik tercihlerden uzaklaşarak, daha rasyonel bir şekilde değerlendirmeye başlayınca, büyük güvenilir markalara doğru yönelme oldu. Tüketicinin sosyal mesafe ve güvenlik beklentileriyle gıda alışverişinde ilk defa online alışveriş bir ihtiyaç ve öncelik haline geldi. Biz de bu dönemde 4 yıldır devam ettiğimiz e-ticaret kanalımız funduszeue.info’i hızla geliştirdik. Ayrıca değişen tüketici alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre pazarı takip edip hızla yeni ürünler ekledik. Pandemi dönemi ürün geliştirmeye ve yeni ürünlere önem verdiğimiz bir dönem oldu.

Bingöl’deki yatırımınız ne durumda?

Oradaki çiftliklerimizde büyükbaş hayvan sayımız 4 bini aştı. Doğumlar ve süt üretimi de başladı. İki yıldır bölgede deneme olarak sözleşmeli yem bitkileri üretimi yaptırıyoruz. Deneme üretimlerinden üreticilerimize yılında 4,3 milyon TL ödeme yaptık.

Şimdiye kadar Bingöl’e ne kadar yatırım yaptınız? Tesis ne zaman açılacak?

Bingöl’e milyon TL harcadık. Süt ve yem fabrikalarında üretim haziran sonunda tesisin açılmasıyla başlayacak. Tam kapasiteye ulaştığında, kişiye doğrudan istihdam sağlayacağız.

Neden Bingöl’e odaklandınız?

Bingöl tesislerimiz bizim için olduğu kadar bölge için de Türkiye için de önemli bir yatırım. “Çiftlikten Sofralara” iş modelimizle hayata geçirdiğimiz Karacabey, Aksaray ve Tire entegre tesislerimiz, kendi bölgelerinde yarattıkları ekonomik ve sosyal etkilerle bölgelerinin kalkınmasına önemli katkılarda bulunan başarılı örnekler haline geldi ve bu bize modelimizi çoklamak ve yatırımlarımıza devam etmekle ilgili cesaret verdi. Bu örneklerden edindiğimiz bilgi, tecrübe ve destekle Bingöl’de 4’üncü entegre tesis yatırımımıza başladık. Toplam 1 milyar milyon TL’ye mal olacak yatırımın ilk etabını, 3 bin dekar büyüklüğünde arazide gerçekleştiriyoruz. Arazinin yarısı tesisler için kullanılırken diğer yarısı da yem bitkileri üretimi ve mera olarak değerlendirilecek.

Entegre tesiste neler olacak?

Süt fabrikası, yem fabrikası, çiftlikler, enerji ve gübre tesisleri hepsi bir arada olacak. Güzel bir entegrasyon ve sürdürülebilirlik örneği oluştu. Ayrıca eğitim merkezinde süt hayvancılığı yatırımı yapmak isteyen yatırımcılara, yatırımlarını büyütmek isteyen üreticilere ve genç girişimcilere ücretsiz hayvancılık eğitimi vereceğiz. Günlük ton kapasiteli yem fabrikası ise hem çiftliklerimizdeki ineklerin hem bölgenin yem ihtiyacını karşılayacak. Biogaz tesisimizde ise sıcak su, buhar ve tesislerimizin ihtiyacını karşılayacak elektriği üreteceğiz.

Yatırım bittiğinde bölgeye katkısı ne olacak?

Yatırımımızın bölgede yılda 1 milyar milyon TL hayvancılık hasılası ve milyon TL bitkisel üretim hasılası oluşturacağını öngörüyoruz. Prof. Dr. Erinç Yeldan ve Bölgesel Kalkınma Uzmanı Kamil Taşcı’nın raporuna göre ’te Bingöl’ün GSYH’sinin yüzde 61’ine denk gelen 1,3 milyar dolarlık kısmı, Sütaş’ın doğrudan ve dolaylı etkileri sonucunda oluşacak. Bingöl, Türkiye’de fert başı gelir açısından 73’üncü sıradan 38’inci sıraya yükselecek. Yine Sütaş’ın oluşturacağı 1 kişilik istihdam, bölgede 8 kişilik ilave istihdam oluşturacak.

Yeni yatırım Sütaş’ı nereye taşıyacak?

Öncelikle Bingöl süt ürünleri tesisimiz bize tonluk ilave bir kapasite artışı getiriyor. Türkiye’nin her yerinde, ürünlerimizi en fazla 8 saat içinde satış noktalarında tüketicilerle buluşturabilecek organizasyona kavuşmuş oluyoruz. Ayrıca ihracatımız için önemli bir katkı oluşturacak. Bingöl’deki tesisimiz sayesinde doğu ve güneydoğu komşularımıza daha fazla yaklaşacağız.

Yurt dışında yatırım planlıyor musunuz?

Yurt dışında Balkanlardaki ve Avrupa ülkelerindeki tüketicilerimize erişmemizde bir köprü niteliği gören Üsküp tesisimiz önemli bir işlev görüyor. Makedonya, Kosova, Arnavutluk pazarlarına da bu tesislerimizden Sütaş ve Yovita markalarıyla ulaşıyoruz. Balkanlardaki yatırımlarımızın yanı sıra şu anda Pakistan’da süt sektöründe büyük bir potansiyel olduğunu biliyoruz ve Pakistan’ın en büyük grubuyla orada ortak bir yatırım yapıyor, bunun hazırlıklarını sürdürüyoruz.

TALEBİN YÖNÜ NASIL DEĞİŞTİ?

SAĞLIKLI ÜRÜNLER Güvenilir ve sağlıklı ürünlere yönelme görüyoruz. Ambalajlı gıdaya yönelme bunun bir boyutu. Öte yandan ev dışı tüketim azaldığı için ev dışı ürünlerle sokakta tüketilen atıştırmalık ürünler küçüldü.

KEYİF VE LEZZET Evde yemek yapma sıklığı ve oranı arttığı için hane tüketim ürünleri ve yemek yardımcısı olan ürünlere talep arttı. Ayrıca keyif lezzet ürünleri dediğimiz, peynir çeşitlerinde artışlar oldu.

DENGELİ BESLENME Süt ürünlerinin, sağlıklı ve dengeli beslenmede en önde gelen seçenek olduğu, bu dönemde bir kez daha ortaya çıktı. Tüketicilerin süt ürünlerine taleplerinin arttığını ve bu ürünlerde güvenilir bulduğu markaları tercih ettiklerini görüyoruz.

“ÇİN PAZARINA ODAKLANDIK”

28 ÜLKE Yurt dışının şimdilik toplam büyüklüğümüz içindeki payı yüzde 5’le sınırlı. Pandemi döneminde özellikle ev dışı ve endüstriyel ürünlerde dünya ticareti çok yavaşladı. Ancak bizim 28 ülkeye düzenli ihracatımız devam etti. Yıl ortasında Çin pazarına yönelik ihracat engellerinin kalkması ve ihracatın serbestleşmesiyle Türkiye’den Çin’e yönelik ilk ihracatı haziran ayında gerçekleştirdik. Çin pazarında hem perakende hem ev dışı kanalda düzenli ve kalıcı ticareti oluşturmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

“SORUMLUYUZ” İhracat açısından baktığımızda Türkiye’nin hem şansı hem sorumluluğu olduğunu düşünüyorum. Sadece ülkenin değil, bölgenin sütçüsü olma yükümlülüğümüz var. Komşularımız süt tedarikini kendi doğal koşulları içerisinde karşılama olanağına sahip değil. Bizim doğal kaynaklarımız ve kabiliyetimiz, bölgenin ihtiyacını hatta bu sınırların ötesini karşılama potansiyeli veriyor. Bingöl entegre tesisimizin ihracatımız açısından önemli bir katkı oluşturmasını hedefliyoruz.

“5 YILLIK MESAFEYİ KAT ETTİK”

TRENDLER HIZLANDI Pandemi geleceği baştan yaratmıyor. Halihazırda mevcut olan trendleri hızlandırıyor. Şu dönemde çokça konuştuğumuz konular pandemiyle doğan bir trend değil, pandemi etkisiyle ilerleyişi hızlanan konular oldu.

TEDARİK ZİNCİRİ Tedarik zinciri entegrasyonu önem kazanıyor. Tedarik zincirini, sürekliliği garanti altına alacak ve verimliliği artıracak şekilde geliştirmeye ihtiyacımız var. Örneğin tarım-gıda tedarik zincirinde ortalama kayıp oranı yaklaşık 3’te 1 seviyesinde. Bu seviyeleri sürdüremeyiz. Dijital teknolojilerden yararlanmanın önemini hep birlikte gördük.

KOLAY BULUNABİLİRLİK McKinsey’nin son verilerine göre, tüketiciler ve iş dünyası olarak dijitalleşme konusunda, 5 yılda alınabilecek mesafeyi kat ettik. Kolay bulunabilirlik, etkili ve verimli şekilde tüketiciye ulaşım kabiliyeti geliştirmeye ihtiyacımız var. Tüketicinin evine kadar gitmeye hazır olmalıyız.

ÇEVRE ETKİSİ Kaynak kullanımı, kullanım verimliliği ve çevreye etkiyi her gün daha fazla düşünmek zorundayız. Şirketlerin çevreye etkilerinin sorumluluğunu üstlenmesi ve buna yönelik çözümler geliştirmesi, tüketici beklentileri arasına girdi. Şirketlerin amacı, artık salt kârlılıktan öte olmalı. Şirketler sosyal ve çevresel boyutu da iyi düşünmeli.

SÜTAŞ’IN AJANDASI

5 yılda ciromuz 2,1 milyar TL’den yılında 4,4 milyar TL’ye ulaştı.

’de yüzde 12,5’lik bir büyüme sağlayabildik.

’de Bingöl’deki tesisimizin devreye girmesiyle yüzde 20’nin üzerinde büyürüz.

Bingöl süt ürünleri tesisimiz, bize tonluk ilave bir kapasite artışı getiriyor.

Pakistan’ın en büyük grubuyla orada ortak bir yatırımın hazırlıklarını sürdürüyoruz.

28 ülkeye ihracatımız sürüyor.

Çin pazarına ihracata başladık. Düzenli ve kalıcı ticaret için çalışıyoruz.

Sütaş Ayran Tatil Çekilişi

 Bu kampanya Sütaş Süt Ürünleri A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi’nin tarih ve E sayılı izni ile (Saat)() tarihleri arasında 6 dönem olarak gerçekleştirilecektir.(1. Dönem, 2. Dönem, 3. Dönem, 4. Dönem, 5. Dönem: , 6. Dönem) Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki satış noktalarından kampanyaya dahil promosyonlu Sütaş Ayran ürünlerinin ( ml için 1 çekiliş hakkı, 1 lt, 1,5 lt, 2 lt için 3 çekiliş hakkı) herhangi birinden satın aldıklarında ürün kapağı içerisindeki şifreyi ad, soyad, adres, telefon bilgileriyle birlikte funduszeue.info (ücretsiz) internet sitesindeki ilgili alana girenler kampanyaya katılacaklardır. Katılımlarda şifre ve ad-soyad bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Aynı şifreye ait mükerrer katılımlar elenerek, ilk gönderilen şifreli katılım kabul edilecektir. Çekilişte her kampanya dönemi için 10 kişi TL değerinde ETS Tur Seyahat Çeki (Aralık tarihine kadar gerçekleştirilecek tüm yurtiçi konaklama organizasyonlarında geçerlidir. Etstur Göztepe Merkez Satış Ofis, Harbiye Merkez Satış ofis ve numaraları çağrı merkezinden yapılacak tüm yurtiçi konaklama organizasyonlarında geçerlidir. Talihliden başkası tarafından kullanılamaz, nakde çevrilemez) kazanacaktır. Çekilişler; 1. Dönem: (saat), 2. Dönem: (saat), 3. Dönem: (saat), 4. Dönem: (saat), 5. Dönem: (saat), 6. Dönem: (saat: ) tarihlerinde U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Sütlüce Mah. Bayrak Sok. NoA Sütlüce Beyoğlu-İstanbul adresinde noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. İkramiye kazanan talihliler 1. Dönem için , 2. Dönem için , 3. Dönem için , 4. Dönem için , 5. Dönem için ve 6. Dönem için tarihlerinde Takvim Gazetesi’nde ve funduszeue.info'de duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Sütaş Süt Ürünleri A.Ş. sorumlu tutulamaz. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir. Asil talihliler; 1. Dönem için , 2. Dönem için , 3. Dönem için , 4. Dönem için , 5. Dönem için ve 6. Dönem için , yedek talihliler; 1. Dönem için , 2. Dönem için , 3. Dönem için , 4. Dönem için , 5. Dönem için , 6. Dönem için tarihlerine kadar kimlikleri, ikramiye kazandıkları şifreli ürün kapakları ve iletişim bilgileri ile [email protected] mail adresine ya da 41 21 nolu faksa başvurmaları ve istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar başvuru yapmayan talihliler ikramiyelerini alamazlar. İkramiye tesliminde ikramiye kazanılan okunabilir şifreli ürün kapağı ibrazı zorunludur. Şifreli ürün kapağının okunabilir şekilde saklanması katılımcıların sorumluluğundadır. Her kampanya dönemi çekilişi için bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Bu çekilişe Sütaş Süt Ürünleri A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. (saat) sonrasında gönderilecek olan şifreler kabul edilmeyecektir. Kampanya kurallarının tamamını kampanyaya katılan satış noktalarından, Sütaş Danışma hattından ( 4 ), funduszeue.info ve funduszeue.info (ücretsiz) adresinden öğrenilebilecektir. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları eksiksiz kabul etmiş sayılır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası