bana en yakın kebapçı / Restoran fotoğrafları, Kebapçı İskender Fotoğrafları, bana en yakın İstanbul - YummyAdvisor

Bana En Yakın Kebapçı

bana en yakın kebapçı

Geçtiğimiz günlerde hem Antep hem de İstanbul&#;un gastronomi tarihiyle ilgili bazı araştırmalar için Antep&#;e gittik. Farklı isimlerle görüşmeler yaptığımız bu seyahatte, elbette iş sadece konuşmakla bitmedi, zaten Antep gibi bir şehirde bu nasıl mümkün olabilirdi ki? (Doğrusu mümkün olmasını da istemezdim!) Antep sözü edilince İmam Çağdaş, Küşlemeci Halil gibi isimler zaten direkt olarak akla geliyor tabii; ama doğrusu artık biraz da turistikleşmiş bu yerlerden ziyade, şehrin halkının da gündelik olarak tercih ettiği yerleri denemekti muradım. Yanımızda has Antepliler de olunca bu gibi yerleri bulmak elbette zor olmadı!

Antep, Antakya gibi şehirlerde ciddi bir &#;kasap&#; kültürü var, kasaptan et seçip pişirtmek, fırına tepsiyle kebap göndermek gayet sıradan, hatta eskiden kebapçıların ve tatlıcıların bir olduğunu da biliyoruz. Bugün aynı kültür devam ediyor, bu yüzden pek çok iyi et yiyebileceğiniz yerin adı &#;kasap&#; (İstanbul&#;da da Hocapaşa&#;da böyle meşhur bir &#;Kasap Osman&#; vardı, bilenleriniz vardır kesin), bizim ilk durağımız da Sultan Kasap oldu nitekim. Şehrin civcivli kısmının az dışında, Şehitkamil&#;deki bu dükkanda etinizi seçip dilediğiniz gibi pişirtebiliyorsunuz. Ayrıca gerçekten nefis bir tandırları var. Olması gerektiği gibi, aceleye getirmeden pişirilmiş tandırda etin bütün yağı erimiş, suyuna bırakmış, et de yumuşacık ve lif lif. Biz tandırın dışında kıyma kebap, sebzeli kebap, küşleme ve pirzola da yedik. Hepsi hakikaten son derece lezzetli, kurutulmadan tam kıvamında pişirilmişti. Ocakçısının ehil biri olduğu belli. Masaya gelen piyaz, salata, ezme gibi yancıların da hepsi gayet iyi, hatta açık söyleyeyim, bence esas şu &#;tablacı salatası&#; stilinde salatalar çok başarılı, şöyle tazecik reyhanlı filan, işte insana esas et yediren bu salatalar oluyor! Her şeyin özenli geldiği bu yer standart görünümlü, zaten gündüz esnafın daha çok tercih ettiği bir yermiş. Havalı bir görüntü beklemeden güzel et yemek istiyorsanız rahatlıkla gidilebilecek bir mekan, zaten fotoğraflar sanırım etin kalitesini yansıtmaya yetiyordur!

İkinci kebapçı tavsiyem ise biraz daha ünlü, artık bilenin bildiği bir yere ait, Kebapçı Ömer. Çarşıya daha yakın olan Ömer&#;in yeri tam bir salaş kebapçı mekanı. Çok az masası var, ayakta veya biraz bekleyerek yiyebilirsiniz, zaten yiyen kalkıyor. Az bekleyip sandalyeye çökerek köpük tabakta kebap yemekle derdi olmayanlar mis gibi kıyma kebap, kuzu şiş, yağlı kara yiyebilir. Enteresan şekilde tavukları da hoşuma gitti, normalde kebapçılarda tavuk hoşuma gitmez, ama bunun terbiyesi iyiydi. Salata da kallavi porsiyon, o da köpük tabakta. Yine şehrin yerlisinin sıkça gittiği, gelene de tavsiye ettiği Ömer&#;i beğenme ihtimaliniz yüksek.

Bahsedeceğim üçüncü yer ise kebap yapsa da özünde bir meyhane, Akınal Gar Lokantası. Tipik Cumhuriyet mimarisinin izlerini taşıyan gar binasına kurulu bu meyhane, aslında bir dönemin anlayışını da yansıtıyor; her şehirde en azından bir tane tertipli, servisi iyi, beyaz örtülü, düzgün yemek yenecek içkili bir lokanta bulunması anlayışını&#; Duvarda asılı enstrümanlar, fotoğraflarla çok tatlı bir havası var buranın. Mezeler dizili, sıcak yemek tarzında da bir iki çeşit var ve tabii ki kebap yapıyorlar! Elbette yemekleri sıradışı değil ya da şehrin en iyi kebabı burada yapılmıyor, ama gar meyhanesi insana o dönemi anımsatan tarzıyla bence Antep&#;e gidildiğinde sırf bu havası için uğranması iyi olacak bir yer. Antep peyniri, ezme, turşu, sucuklu humus gibi mezelerin üstüne Ali Nazik yiyip rakılarımızı yudumladığımız bu mekanı da, o akşam masadaki eğlenceli muhabbetlerimizi de ben hep hatırlayacağım mesela. Sonuçta yemek dediğimiz şeyin doğasında bu da var, olay sadece tabağın içindekinin lezzeti değil, biraz da bizim modumuz, ortamın havası, gülüp eğlenmenin tadı&#; Ne yazık ki meyhanenin kapatılacağına dair söylentiler var, umarım öyle bir hataya düşmek yerine bu nostaljik mekanı sonuna kadar yaşatmayı seçerler.

Her üç yer de makul fiyatlı, güzel lezzetli, şehrin yerlisi gibi rahat rahat takılabileceğiniz, merkeze yakın yerler. Zaman sınırınız olduğunda yakınlık da önemli oluyor tabii, ama neyse ki Antep&#;te -İstanbul&#;un aksine- taksi bulma sorunu da çılgın trafik derdi de yok zaten, dolayısıyla hemen her yer merkeze arabayla maksimum dakika!

Sonraki yazılarda Antep&#;in tatlıcılarından kahvecilerine mekan mekan gezmeye devam edeceğiz!

Bunu beğen:

BeğenYükleniyor

İlgili

line

Hakkımızda

Yüzyılı Aşan Tarihî Geçmiş

Geçmişten Geleceğe Uzanan, Yıllardır Değişmeyen Lezzet

yılı aşan geçmişe sahip, dost müşterilerine yılların tecrübesi ve gururuyla hizmet veren, mekânının adını kebabından, kebabının adını da mekânındaki uygulamadan alan tarihî elle`ye kebabı Osmanlı-Türk mutfağında önemli yer almaktadır. Dededen toruna intikal yoluyla gelen ve müessesemiz tarafından sunulan MEŞHUR elle`ye kebabı, nefis lezzeti, kalitesi ve kendine özel servis şekliyle yıllardır unutulmayan bir tat olarak yemekle ilgili sohbetlerde anılmakta, gazete, tv ve dergilerde konu olmaktadır. Kendine has lezzeti ve sunumuyla tercih edilen bir markadır.

Sağlığınız İçin Sağlıklı Seçim

Dünya coğrafyasında tarihi, kültürel ve tabii güzellikleri yönünden önemli yeri olan güzel vatanımız Anadolu’nun kekik kokulu yaylalarında doğal beslenmiş, kebabımızın özelliklerine uygun seçilmiş, semiz kuzuların etinden yapılan tarihi elle’ye kebabı, yemek kültürümüzde özellikle tercih edilmektedir. Etlerimiz, insan sağlığına uygun, hijyenik ortamda, veteriner hekim kontrolünde kesilmektedir.

Doğal Ortam, Doğal Ve Katkısız Ürün

Tarihî elle’ye kebabı, özel doğal taşlardan yapılmış fırında, meşe odunu ateşinde saat gibi uzun bir zamanda sabır, maharet ve itina ile pişirilmektedir. Yavaş yavaş pişen elle’ye kebabının çiğlik oranı sıfırdır. Hazırlanma ve pişirilme safhasında hiçbir katkı maddesi kullanılmamaktadır. Nefis elle’ye kebabının hazmı kolay olup mideyi rahatsız etmez. Çocuklar ve yaşlılar dahil yediden yetmişe herkes tarafından rahatlıkla yenebilir. Bugünün ifadesiyle organik bir yiyecektir.

Avcılar’da Yıl

Yıllardır değişmeyen, damaklarda hatıra bırakan, nefis, unutulmaz lezzet, elle’ye kebabı, 25 yıldır E-5 Yan Yol üzeri AVCILAR çıkışı NoB’de bulunan nezih, mütevazı mekanında hizmet vermektedir.

Müşteri değil, dost misafir

elle’ye kebaba gelenler sadece bir müşteri olarak değil, dost misafir kabul edilmekte, güler yüz, tatlı dil prensibiyle karşılanıp ağırlanmaktadır. Müşterilerimizle ilişkilerimiz yıllardır dostluk seviyesinde devam etmektedir.

Farkı anlatılmaz, yaşanır

Nerede o eski günler, o lezzetler, o nefis tatlar diyen sevgili büyüklerimize sesleniyoruz; aradığınız bizde diyoruz. Aradığınız lezzeti meşhur elle’ye kebap da tadın, eskiyi yaşayın diyoruz. “Farklı bir lezzet, farklı bir damak zevki’’ meşhur elle’ye kebabı doyumsuz lezzetiyle sizlerin bu özlemini giderecektir. Kebabımızı ilk defa yiyenler geçen zamanı kayıp olarak düşünmektedirler.

Çocukların sevdiği lezzet

elle’ye kebabı değerli varlıklarımız çocuklar tarafından da çok sevilmektedir. Çocuklar kebabımızı özelliğinden ve lezzetinden dolayı severek yemekte, hatta anne babalarını ısrarla elle’ye kebabını yemeye getirmektedirler. Anne ve babalar da çocuklarının eti severek yemelerinden dolayı memnun olmakta ve bize teşekkür etmektedirler.

Ne ikram etsem diye düşünmeyin

Müessesemiz tarihî elle’ye kebabı ile saygıdeğer ev hanımlarımızı ve yemek yapmaya vakti olmayan çalışan hanımlarımızı da düşünerek onları da büyük bir yükten kurtarmakta, onlara yardımcı olmaktadır. Misafirlerime ne ikram edeyim diye düşünenlere, zamandan, emekten tasarruf saklamakta olup, misafirlerine yüz akı ile hizmet etme ve ikramda bulunma imkânı vermektedir. Böylece ev sahipleri çok kısa bir sürede misafirlerine unutamayacakları bir lezzeti de sunmuş olmaktadırlar.

Avcılar’dan Dünya’ya dağılan lezzet

Farklı bir lezzet arayanlar, elle’ye kebaba mesafe gözetmeksizin her yerden gelmektedirler. İstanbul’un her semtinden olduğu gibi, yurt içinden ve yurt dışından da İstanbul’a işi için veya turizm amaçlı gelenler arasında dost müşterilerimiz vardır. Birçok ünlü isim de müessesemizi ziyaret ederek elle’ye kebabımızı tatmışlardır.

Bilgi, Siparis ve Rezarvasyon

Paket Servis ve Toplu Sipariş

Tarihî elle’ye Kebap, Tadını Keşfedin

line

Vedat Milor

İşte fırın, işte bakır kazan, işte kuzu!

elle’ye gibi bir restoranın Michelin’e girmesi mümkün değil. Öte yandan, benim gibi basit zevkleri olan biri, bu lokantadaki kuzu fırın düzeyini İstanbul’daki hiçbir pahalı, düzgün masa örtülü, gastronomik lokantada bulamaz. Usta, eti demler gibi ve sadece kaya tuzu atıp altı saatte pişiriyor. Akan yağları tekrar ete dökerek lezzeti derinleştiriyor.

İstanbul yemek konusunda gizemli bir kent. Gizli kapaklı birçok hazinesi var. Bilen biliyor ama onlar da genelde bildiklerini kendilerine saklıyor. Ayrıca fiyat-kalite ilişkisi de rasyonel bir temele oturmamış İstanbul’da. Bu açıdan Paris, New York, Londra gibi Batı dünyasının metropollerinden çok, Uzakdoğu kaplanları seafoodplus.info örnek vereyim. Çok yakın zamanda Madrid’deydim ve Sacha lokantasında İngilizce sitem Gastromondiale’in müdavimi olan, dünyada istediği lokantaya her an gidebilecek genç bir Singapurluyla karşılaştım. Beni ülkesinde gezdirmek istiyor. “Michelin yıldızlı mekânlara mı götüreceksin” diye sordum. Alakası yokmuş. “Michelin yıldızlılar sıradan. Turistler için” dedi. Ülkesinde gerçekten çok iyi lezzetlerin olduğunu ama Michelin’in bunu yansıtmadığını da ekledi. Ben Japonya’yı biliyorum. Orada durum basit bir denkleme indirgenecek gibi değil. Çok özel bazı lokantalar Michelin’e girmeyi kabul etmiyor çünkü yabancı müşteri istemiyorlar.

Hiroşima, Tokyo ve San Francisco’da birer lokantaya sahip Japon bir arkadaşım beni bu tip iki mekâna götürdü. Zaten yanınızda orada tanınan bir Japon yoksa bu restoranlara girmek imkânsız. Biri harika, diğeri çok iyiydi. Ama Michelin üç yıldızlı beş lokanta da denedim. İkisi harika (Mizai ve Ishikawa), diğer üçü çok seafoodplus.infoin, turizm için iyi seafoodplus.info karşılık Batılı kentlerde Michelin yıldızlı lokantaların bazıları çok kötü. Michelin’de yer almayıp iki hatta üç yıldızlılardan iyi lokantalar var. Ama ‘en iyi’ olanlar gerçekten Michelin iki veya üç yıldızlılar arasıseafoodplus.infoin biliyorsunuz ülkemizde faal değil ama olması için çaba harcanıyor. Çaba başarılı olursa turizm için iyi olur. Ama tahminim, durum Singapur ve Japonya’daki gibi olur. elle’ye gibi bir restoranın Michelin’e girmesi mümkün değil. Öte yandan, benim gibi basit zevkleri olan biri, bu lokantadaki kuzu fırın düzeyini İstanbul’daki hiçbir pahalı, düzgün masa örtülü, gastronomik lokantada bulamaz.

Bulsa bulsa ancak Konya mutfağının gerçek bir temsilcisinde bulur. Tabii Konya veya Denizli gibi bir şehirde öyle bir kuzu tandır veya kuyu kebap bulabilirsiniz ki bu düzeye ancak İspanya Ribera havzasında ulaşılır. Ancak oradaki en iyiler de Michelin formülünün dışındadır. Bütün bunlar normal çünkü modern mutfak teknolojisi bu düzeyde bir lezzet yakalamaya olanak sağlamıyor. elle’ye Kebap’taki, işi babadan öğrenmiş, 30 senedir meşe odunuyla ısınan karafırının başındaki ustaya “Abi sous-vide (vakumda) pişirir misin” diye sorsan adamcağız alay ya da hakaret ettiğinizi düşünür. Ama Thomas Keller, Joan Roca, Massimo Bottura gibi George Clooney kadar ünlü ve zengin şefleri Avcılar’daki elle’ye Kebap’ın karafırının önüne getirip “İşte fırın, işte bakır kazan, işte kuzu Haydi oğlum göster kendini!” deseniz ne olur? Tahmini size bırakıyorum Ama bildiğim şu: Bu tip şeflerden birini elle’ye Kebap’a götürsem zevkten dört köşe olurlar. Mekânın son derece basit olması da onları rahatsız etmez. Temizliğe bakarlar, burası temiz. Sonra da kara fırın ve bakır kazanı hayranlıkla seyrederler.

Ustanın eti demler gibi ve sadece kaya tuzu atıp altı saatte pişirdiğini ve akan yağları tekrar ete dökerek lezzeti derinleştirdiğini öğrenirler. Usta “But hariç her yerini kullanıyorum” dediğinde tasvip ederler çünkü gerdan, kaburga, sırt gibi kısımların daha leziz olduğunu bilirler. Etin en yağlı kısımlarını ister ve güzelim dürüme sarıp elle yerler. Etin üzerinde servis edilen, yağı emmiş iki ekmeği de ihmal etmezler. Ben onlara “Acılı biber turşusunu boş verin, çiğ beyaz soğanla yiyin çünkü bu, çok iyi bir soğan” seafoodplus.infoe yediklerini görünce de gururlanır ve “Toroslar’ın erkek Karaman kuzusu bu tip pişirme için ideal ama dürüm ekmeği bir tık daha iyi olabilirdi, köylerde daha iyisi vardır” derim. Damağı olan her yabancı bu lokantada mest olur. Ama ya bizler? Bana burayı tavsiye edenler azınlık olmalı ki lokanta boş. Garip. Hem “En iyisi Türk mutfağıdır” gibi fazla iddialı konuşuyoruz hem de gerçek iyiyi, makul fiyatlara rağmen takdir etmiyoruz.

Lezzet Rehberi Yazısı

"Benim gibi basit zevkleri olan biri için, elle’ye Kebap’taki “kuzu fırın” düzeyini İstanbul’daki hiçbir pahalı ve masa örtülü gastronomik lokantada bulamazsınız. Bulsanız bulsanız ancak Konya mutfağının gerçek bir temsilcisinde bulursunuz. Tabii Konya veya Denizli gibi bir ilde bulacağınız kuzu tandır veya kuyu kebap da İspanya Ribera havzasındaki örnekleri ile aynı düzeydedir. Michelin yıldızı sahibi yabancı bir şefi elle’ye Kebap’a götürsem zevkten dört köşe olurlar. Mekanın son derece basit olması da onları rahatsız etmez. Temizliğe bakarlar ve burası temiz. Sonrasında kara fırın ve bakır kazanı hayranlıkla seyrederler. Ustanın eti demler gibi ve sadece kaya tuzu atıp 6 saatte pişirdiğini ve akan yağları tekrar ete dökerek lezzeti derinleştirdiğini öğrenirler. Usta “but hariç her yerini kullanıyorum” dediğinde tasvip ederler çünkü gerdan, kaburga, sırt gibi kısımların daha leziz olduğunu bilirler. Etin en yağlı kısımlarını ister ve güzelim dürüme sarıp elle yerler. Etin üzerinde servis edildiği ve yağlarını emmiş iki ekmeği de ihmal etmezler. Ben onlara “acılı biber turşusunu boşverin, çiğ beyaz soğanla yiyin çünkü çok iyi soğan” derim. Keyifle yediklerini görünce de gururlanır ve “Toros’ların erkek Karaman kuzusu bu tip pişirme için ideal” derim."

Tanıtım filmi

elle'ye Ailesi

Sizden Gelenler

Anlatılmaz Yaşanır, Afiyet Olsun

elle’ye Tavsiyeleri

Müşteri Yorumları

İbrahim Usta’nın et pişirme tekniği ve esnaflığı kebabın lezzetine yansımış, her zaman memnun ayrıldım. Kesinlikle öneririm.

instagram-image

Ali Ekber

Bugüne kadar bir çok restoranda kebap yediğimi sanıyordum. Gerçek kuzu kebabının lezzetini elle'ye de keşfettim. Tarihi bir lezzet dediler, vazgeçemezsin dediler, tavsiye üzerine gittim ve İbrahim ustanın gönderdiği pamuk gibi yumuşak ve lezzetiyle damağınızda izini bırakan kuzu kebabını yedikten sonra 1 numaralı tavsiyecileri oldum. Kesinlikle pişman olmayacağınız tek kuzu kebap restoranı elle'ye!

instagram-image

Özgür Ergun

İbrahim Usta kazan kebabında bir efsanedir. Çok sıcak ve temiz bir ortam, tam bir aile işletmesi.

instagram-image

Yılmaz Polat

Mekânın temizliği, hizmetin kalitesi ve fırın kebabının lezzeti mükemmel.

instagram-image

Abdullah Gedizli

Vedat Bey elle’ye hakkında yazdığından beri buraya gelmeyi plânlamıştım. Mekâna geldiğinizde bir restoranta gelmiş olmaktan ziyade sıcak bir aile ortamına misafir olduğunuzu hissediyorsunuz. Oldukça temiz, anne evi gibi… Menü çok sade, yalnızca kuzu. Şalgam markalı değil, özel yapım. Kuzu çok lezzetli. Çay mis gibi taze…

instagram-image

Uğur Yiğit

Sıcak, samimi ve güler yüzlü bir aile ortamı var, kendimi evimde gibi hissediyorum. Böyle bir ortamda da hiçbir yerde bulamayacağınız ve benzeri olmayan çok lezzetli bir fırın kebap servis ediliyor. Herkesin hayatında mutlaka gitmesi gereken bir mekân. Her şey için teşekkürler elle’ye.

instagram-image

Kerem Acar

Hafta sonları ailemle sık sık gideriz ve her zaman memnun ayrıldık. Fırın kebabı elle’ye de yenir. Kendi yaptıkları ayranı ve özel olarak ürettikleri şalgamı çok iyi, tatlı olarak kendi yaptıkları fırın sütlaç süper ve yanında taze çay ikram ediyorlar. Teşekkürler elle’ye Kebap.

instagram-image

Havvas Ulupunar

Vedat bey elle’ye hakkında yazdığında beri buraya gelmeyi plânlamıştım. Mekâna geldiğinizde bir restoranta gelmiş olmaktan ziyade sıcak bir aile ortamına misafir olduğunuzu hissediyorsunuz. Oldukça temiz, anne evi gibi… Menü çok sade, yalnızca kuzu. Şalgam markalı değil, özel yapım. Kuzu çok lezzetli. Çay mis gibi taze…

instagram-image

Muhammet Genç

Evime yürüme mesafesinde olan bu güzel mekânı Vedat Bey sayesinde fark ettim. Menü sade, et gayet lezzetliydi. Şalgam suyu ve ayran hazır değil. İkisi de güzeldi. Hizmet kalitesi çok iyiydi. Tekrar gideceğim ve çevreme önerebileceğim bir mekân.

instagram-image

Emre Bey

Çok güzel ve lezzetli bir kuzu yedik. Fiyatlar makul. Çorba ve salatayı beğenmedik. Sahipler çok iyi. Mekân çok sakindi. Sadece kuzu yapıyor olmasından belki de.

instagram-image

Tufan Bey

Herkese mutlaka gitmesini tavsiye ederim. Lezzet, servis, hijyen mükemmel.

instagram-image

Mustafa Toy

Her zaman önünden geçip, hep merak ettiğim bir yerdi. Sade gösterişten uzak samimi bir ortamda kuzu tandır, şalgam ve üstüne de fırın sütlaç yedik. Tandır için lokum gibi tabiri bence tam da yerinde olur. Kuzu tandırın sunumu güzeldi. Bir Adanalı olarak şalgamı deneyelim dedik ve hafif acılı ekşisi tam kıvamında bir şalgamla yüzümüz güldü. Sütlacın çok şekerli olmaması hoşuma gitti. Servis güzel, fiyatlar ise makuldü.

instagram-image

Sibel Hanım

Evime oldukça yakın olan elle’ye Kebap’a Vedat Bey’in tavsiyesi üzerine gittim. Son derece sade ve temiz çok karakterli bir mekân, reklam ve gösterişe ihtiyaç duymadan çalıştıkları gerçekten anlaşılıyor. Sık sık gideceğim. Kuzu ağızda dağılıyor ve mideye hiç dokunmuyor.

instagram-image

Hülya Yılmaz

Evim yakın olsa her gün burada yerdim.

instagram-image

Ata Bey

Kuzunun en güzel hali… Mekân ulaşım açısından son derece rahat bir yerde. Kendi aracınızla ya da metrobüsle ulaşım mümkün. elle'ye KEBAP bir aile işletmesi, normal bir restoran görünümünde ancak yapılan işe özen büyük, kuzunun Konya’dan gelmesi, özellikle bakır tencerelerde pişirilmesi ve pişirilirken meşe odunu kullanılması işin lezzet kısmının sırrıymış. Gerçekten güzel bir et yemek isteyenlerin mutlaka uğraması gereken, hesabın son derece makul olduğu bir işletme.

instagram-image

Yasin Bey

Mükemmel fırın tandır. Çok tavsiye ediliyordu. Dün ilk kez uğradım. Gerçekten çok lezzetliydi. Avcılar’da yol kenarında, temiz bir yer. Sadece fırın tandır var bir de sütlaç. İkisi de gayet başarılı. Fiyatı da uygun.

instagram-image

Kaan Bey

Offf böyle bir lezzet yok. Yanından her geçerken arabanın içinden ah şuraya gitsem de bir porsiyon yesem diye içimden geçiririm.

instagram-image

Ezgi Pala

Vedat Milor beğenmiş. Ötesi var mı? Mükemmel!

instagram-image

Oğuz Saka

Her zaman ki gibi çok leziz.

instagram-image

Harun Gür

Tandır lezzetli, personel ilgili ve servis hızı gayet iyi.

instagram-image

İlhan Başaran

Hakikaten çok çok zor bulup yiyebileceğiniz seviyede bir tandır kuzu eti. Bu arada sürahide gelen kendi imalatları ayran ve şalgamda yazmaya değer derecede şahane.

instagram-image

Yusuf Çatalkaya

Türkiye’yi gezen ve nice bölgelerde tandır yiyen biri olarak tek kelimeyle harika buldum, pişirme oranı ve lezzeti süperdi. Ayran yayık olarak sunuldu, sütlacı da öneririm. Fiyat lezzet dengesi başarılı, usta ve servis personeli Ankaralı hemşerilerime sonsuz teşekkürler.

instagram-image

Şevki Kızılırmak

İlk kez gittik. Menüde sadece fırın kebabı var. Sabahtan odun fırınında pişirdikleri oldukça yumuşak eti soğan ve acı biberle servis ediyorlar. Oldukça lezzetliydi. Tavsiye ederim.

instagram-image

Övünç Taşkın

İstanbul'da en iyi tandır kebabı yapan restoran. Son derece lezzetli ve kıvamında, insana diyeti bozduruyor. Temiz ve fiyatları lezzetli ete göre son derece ucuz. Ulaşım çok rahat E-5 üstünde. Sıcak bir aile ortamı var. Popüler olması da çok iyi, kalabalık ve canlı. Vedat Milor'un listesine girmeyi kesinlikle hak eden bir restoran. Damağınızda harika bir lezzet bırakmak ve kendinizi ödüllendirmek için zaman kaybetmeden ziyaret edin. Lezzet mükemmel.

instagram-image

Nedim Işık

Konya fırın (tandır) kebabının İstanbul’da ki en iyi örneklerinden biri. Samimi bir aile işletmesi, kendinizi lokantaya gitmiş gibi değil bir tanıdığınıza yemeğe gitmiş gibi hissedebilirsiniz. Menüde kebap haricinde çorba, salata ve tatlı var.

instagram-image

Serkan Bey

Senelerdir ara ara gittiğimiz bir mekân. Etleri çok lezzetli. Tam bir esnaf lokantası. Aile şirketi. Güler yüzlü ve samimi bir sunumla sizi karşılıyor.

instagram-image

Sevgi Turna Bulut

Valla lezzet kavi, fiyat cüzi. Birbirinizi yiyeceğinize gelin kebap yiyin. Bu dünya kimseye kalmaz. Çok geçe kalmayın, Sonra kebap da kalmaz

instagram-image

Erdem Altınyurt

Yabancı misafirlerimizi ağırladığımız nezih, lezzetli bir mekân.

instagram-image

Hüdaverdi Uğurlu

Elle yeniyor, yemeye doyum olmuyor. Lavaş arası saf et.

instagram-image

Serdar Sezer

Midenizin sizi götürdüğü yer.

instagram-image

Hasan Şenol

Galaksideki tüm yıldızları versek lezzeti anlatmaya yetersiz kalır. Adı gibi elle ye, masada çatal bıçak bulunmuyor.

instagram-image

İpek Ticaret

İstanbul’da fırın kebabı yemek istiyorsanız mutlaka deneyin.

instagram-image

Mehmet Selçuk Acar

Tadı hiç değişmeyen yer.

instagram-image

Oğuz Hekimoğlu

Gerçekten, kuzu tandır denince İstanbul’da daha iyisi yok. 25 yıldır damak tadı değişmeyen lezzetli bir mekân.

instagram-image

Ömer Aslantepe

25 senedir değişmeyen ve taklit edilemeyen müthiş bir tat. Yemeden et yedim diyemezsiniz.

instagram-image

Alparslan Demirural

Gayet temiz samimi bir ortam. Özellikle fırın kebabı yemek isteyenlere bir numaralı tavsiyemdir.

instagram-image

Yusuf Demirci

yıllık tarihi lezzet. Hayatınızda bir kez olsun bu lezzeti tatmanızı tavsiye ediyorum, iddia ediyorum vazgeçemeyeceksiniz.

instagram-image

Ahmet Uysal

Etin en lezzetlisi.

instagram-image

Özkan Tığlı

Gizli cennetlerden… Mutlaka deneyiniz!

instagram-image

Cem Çetinkaya

Fırın kebabı mükemmel. Sahipleri çok şeker insanlar. Sadece fırın kebabı servis ediyorlar ve cidden güzel.

instagram-image

Hakan Alp

Tarifi olmayan bir mutluluk, yaşanmalı

instagram-image

İbrahim Aslan

Gerdan, soğan ve en alttaki yağı emen ekmek… Bence müthiş.

instagram-image

Zafer Bey

Senelerdir tadı bozulmadı, deneyin pişman olmazsınız.

instagram-image

Armağan Sarıkaya

Vazgeçilmezlerimden…

instagram-image

Ali Erkan Tüzer

Enfesti…

instagram-image

Belgin Sarıçoğlu

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir