story indirme / Instagram Story İndirme Nasıl Yapılır? Instagram Hikayeler - Webtekno

Story Indirme

story indirme

Özellikler

Instagram Görüntüleyici

StoriesIG'deki "Viewer" özelliği, Instagram profillerini anonim olarak görüntülemenize izin verir ve geride hiçbir kanıt bırakmaz. Bu özelliği kullanarak, gizliliğiniz veya tespit edilme konusunda herhangi bir endişe duymadan Instagram profillerine özgürce göz atabilirsiniz.

Video İndirici

StoriesIG'in amacı, Instagram videolarının istenen herhangi bir kullanım için indirilmesini kolaylaştırmaktır. StoriesIG, Instagram karusellerinden hem tek tek videoları hem de birden fazla videoyu indirme yeteneğine sahiptir.

IGTV İndirici

IGTV videoları Instagram'da uzun bir video formatıdır. Zaman kısıtlamaları nedeniyle bunları hemen izleyememeniz durumunda, StoriesIG'in IGTV indiricisi, videoları daha sonra izlemek üzere cihazınıza indirmenize olanak tanır. Bu özellik, çevrimdışı olduğunuzda veya orijinal IGTV videosu kaldırılmış olsa bile videolara erişebilmenizi sağlar.

Reels Downloader

Makaralar, Instagram'da yakın zamanda tanıtılan ve TikTok'un ilkelerine benzeyen bir video formatıdır. StoriesIG, Instagram Reels videolarını indirme konusunda yardım sağlar ve Instagram Reels indiricimizi kullanarak en sevdiğiniz Reels videolarını kaydetmenize ve saklamanıza olanak tanır.

Carousel / Albüm İndirici

Albüm veya Galeri gönderi türü olarak da adlandırılan Karusel, tek bir gönderide birden fazla fotoğraf, video veya karışık içerik içerir. Instagram'dan birden fazla fotoğraf indirmeniz gerekiyorsa, StoriesIG Instagram galerilerini indirmek için ideal bir araçtır.

Fotoğraf İndirici

StoriesIG Instagram fotoğraf indiricisi, Instagram gönderilerindeki görüntüleri korumak için mükemmel bir kaynaktır. StoriesIG, bir gönderiden tek bir görüntü veya bir Instagram karuselindeki birkaç fotoğrafı elde etmenizi sağlar.

Instagram'dan StoriesIG'e hikaye nasıl indirilir?

Kullanıcı adı girin

Hikayeleri olan profil hesabının adını öğrenin. Arama çubuğuna kullanıcı adınızı girin.

Hikaye Seç

Cihazınıza indirmek istediğiniz öne çıkanları veya hikayeyi seçin.

İndirmek

"İndir" düğmesine tıklayın. Dosyaları tamamen anonim olarak indirebilirsiniz.

Instagram Hikaye, Makaralarını, Öne Çıkanları Ücretsiz İndirme

Hikayeler platformu, önemli anları, hikayeleri, fotoğrafları ve hikayeleri cihazınıza kaydetmenize olanak tanır ve bunu tamamen anonim olarak yapar. Instagram henüz hikayeleri veya öne çıkanları indirme seçeneğine sahip değil, ancak aracımız sayesinde kullanıcılar artık böyle bir fırsata sahip.

Koruyucu ayrıca açık kullanıcıların videolarını gizli olarak görüntülemenizi sağlar. Ücretsiz indir Instagram hikayesi ve anonim olarak öne çıkanlar. Cihazınızda ziyaret etmek için Instagram öne çıkanlar indiricisini kurmayın. Cihaz başına sınırsız indirme.

Sıkça Sorulan Sorular

Instagram Story Downloader, IG Stories'i kaydedip çevrimdışı izlemenizi ve yeniden kullanmanızı sağlayan bir hizmettir.

Instagram Stories'i bir iPhone'a indirmek için iOS 13'te Safari tarayıcısını kullanabilir veya Documents by Readdle uygulamasını yükleyebilirsiniz. Ardından StoriesIG'i ziyaret edin, Instagram video bağlantısını yapıştırın ve indirme seçeneğine tıklayın. ayrıntılı talimatları burada bulabilirsiniz.

Instagram Stories'i bir Android telefona indirmek için, Story bağlantısını kopyalayın, StoriesIG'e gidin, kopyalanan Instagram bağlantısını giriş kutusuna yapıştırın ve indirme düğmesine tıklayın.

Instagram öne çıkanlarını indirmek için, ilgili Instagram hesabının herkese açık olduğundan emin olun. Ardından, StoriesIG web sitesindeki alana kullanıcı adını girin ve indirme bağlantısına tıklayın.

Evet, StoriesIG Story Downloader'ı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Evet, diğer kullanıcıların Instagram Hikayelerini ticari amaçla kullanmadığınız sürece kaydetmek yasaldır. Sahibinin izni olmadan kar amacıyla yayınlamak yasaktır. Başka birinin hikayesini kullanırsanız, her zaman etiketleyerek hakkını vermelisiniz.

Kayıtlı tüm videoları PC'nizdeki (Windows, Mac, iOS) İndirilenler klasöründe bulabilirsiniz. Aynısı telefon belleği için de geçerlidir ve kaydedilen videolar Galerinizde de görünür.

Evet, IG Story Downloader hizmetini kullanmak yasaldır. Instagram içeriği indirmek yasak değildir.

Hikayeleri bir Windows veya Mac dizüstü bilgisayara indirmek için, önerilen ve güncel Google Chrome tarayıcısını kullanarak StoriesIG'e erişin. Ardından, hikayeleri veya öne çıkanları indirmek için web sitesinde verilen adımları izleyin. VLC Player kullanarak indirilen video dosyaları.

Hayır, sınır yok. Mevcut tüm Hikayeleri herhangi bir kısıtlama olmadan indirebilirsiniz.

Instagram için video indirme

Bu uygulama hakkında

En sevdiğiniz yayınları, içerikleri veya paylaşımları tek dokunuşunuzla mobil cihazlarınıza kaydetmenize imkan sağlayan Insta saver - Instagram Video İndirici uygulaması sürprizlerle dolu pek çok özelliği de beraberinde getiriyor!
İster Instagram video indir, ister Instagram foto indir, ister Igtv video indir! Instalizer ile en sevdiğiniz içerikleri saniyeler içerisinde cihazınıza kaydedebilir, kolayca paylaşabilirsiniz!
Instagram video indirme uygulaması - Sadece video bağlantısını paylaşarak, Instagram video indir. Sadece bağlantısını paylaşarak, Insta story saver veya Instagram hikaye indirci ile video veya foto kolayca indirebilirsiniz.
İşte Instagram video indirme uygulaması olarak sizler için hazırladığımız Instagram hikaye indirme aracı. Insta story saver, ins fotoğraflarını, reels ve videolarını kolayca kaydetmenize yardımcı olabilir ve aynı anda birden çok yayını indirmeyi destekleyebilir. Insaver - Instagram hikaye indirici videoları yeniden yayınlamanın için en hızlı ve en kolay araçtır.
Özellikler:
- Instagram video indir: Instagram video ve fotoğraflarını kaydedin.
- Instagram hikaye indiri: hikayeden indirme videosu.
- Instagram durum indirme desteği.
- Hikayeyi hızlı bir şekilde kaydetmek, reels, ve IGTV olarak için en İyi story saver.
- Dahili oynatıcıyla videoyu oynatın.
- Yeniden adlandırmak veya çevrimdışı oynatmak kolay.
- Videoları, reels, hikayeleri, yayınları ve durumu doğrudan Instagram'dan indirin ve kaydedin.
- Toplu indirme story desteği
- Arkadaşlarınızla kolayca paylaşın veya repost Instagram
Instagram video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır?
Yöntem 1:
1. Instagram veya IGTV gönderisinde, ""URL’yi Paylaş"" a Ekle.
2. Paylaşmak için Instagram video indirme uygulaması'i seçin
Insta downloader - Instagram video indirici & ig story saver, İndirilen video ve görüntüleri görüntüleyebilirsiniz.
Yöntem 2
1. İlgilendiğiniz gönderinin "Bağlantısını Kopyala" ya dokunun.
2. Uygulamaya geri dönün, "yapıştır" a ekle
3. İndir'e Ekle, indirmeyi bekliyoruz ve tadını çıkarın!
Bağlantıyı yapıştırın ve bu Instagram video indirme uygulaması otomatik olarak indirecektir.
Tek bir dokunuşla ınstagram görüntüleri ve Instagram video indirme ve yeniden yayınlamak ister misiniz?
"Instagram hikaye indirime uygulaması" bir story saver, videoyu ınstagram Hikayesinden kaydedebilir ve yeniden gönderebilir. Farenin sadece bir tıklamasıyla, «Instagram video indir, instagram hikaye indir», fİnstagram'dan videolar, fotoğraflar, story, Reels, hikayeler indirmenize veya yardımcı olaca.
Gelin ve bu Instagram hikaye indirime uygulaması şimdi deneyin!
Feragatname:
- Platformdaki Video, Fotoğraf, IG Hikayesi, Makaralar Videosu ve hatta Öne Çıkanlar'ın mülkiyeti, fikri mülkiyet hakları ve diğer tüm çıkarlarının yayıncılarına veya sahiplerine ait olduğunu anlamalısınız. Yayıncıların veya sahiplerin bu tür meşru haklarına ve çıkarlarına saygı duyuyoruz. İçeriği indirip kullanmadan önce izin almanızı tavsiye ederiz, ayrıca indirilen Video, Fotoğraf, IG Story, Reels Video hatta Highlight'ı kullanırken içeriğin kaynağını belirtmelisiniz.
- Bu Instagram video indirici Instagram ile ilişkili değil.

Güncellenme tarihi

12 Haz 2023

Instagram, story indirme işleminin uygulama içerisinden gerçekleştirilmesine imkân tanımıyor. Bu sebepten ötürü çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, beğendiği paylaşımları indirebilmek için bir çözüm yolu arıyor. Peki, Instagram hikaye indirme işlemi nasıl yapılır? Bu yazıda merak edilen soruyu yanıtlayacağız.

Görüntü tabanlı sosyal medya platformu Instagram ilk olarak 2010 yılının ekim ayında kullanıma sunuldu. 2012 yılında Facebook (yeni adıyla Meta) tarafından satın alınan Instagram, zaman içerisinde çok büyük bir popülerliğe sahip oldu.

Sosyal medya hizmetinin büyük bir popülerlik elde etmesinde sunduğu özellikler büyük bir rol oynuyor. Platform tarafından sunulan özellikler arasında Hikayeler de yer alıyor. Bu özellik kullanılarak yapılan paylaşımlar 24 saatin sonunda otomatik olarak siliniyor.

Gün içerisinde yoğun bir şekilde kullanılan özelliklerden bir tanesi olan Hikayeler’e uygulamanın ana sayfası üzerinden veya profil sayfasından erişilebiliyor. Uygulama içerisinde gezinirken çok beğendiğiniz paylaşımlara denk gelebilirsiniz. Böyle bir durumda paylaşımı bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza indirmek isteyebilirsiniz.

Instagram, hikaye indirme işleminin gerçekleştirilmesine izin vermiyor. Bu sebepten ötürü çoğu kullanıcı, uygulama içerisinden paylaşılan ihzmetlerin nasıl indirileceğini merak ediyor. Hazırladığımız rehberde bunun için çeşitli yöntemler mevcut.

Instagram Story İndirme Yolları Neler?

  • StorySaver
  • Inflact
  • Savefrom
  • Toolzu
  • Ekran görüntüsü alma

Yukarıda görüntü tabanlı sosyal medya hizmeti üzerinden paylaşılan hikaye gönderilerini indirebilmenize olanak tanıyan hizmetler yer alıyor. Listede yer alan hizmetlerin detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

1. StorySaver ile Hikaye İndirme Adımları Neler?

  • StorySaver sitesini ziyaret edin.
  • Instagram kullanıcı adını kutucuğa yazın.
  • "Download" butonuna basın.
  • "Ben robot değilim" seçeneğini seçin.
  • "Save as Photo" veya "Save as Video" butonuna tıklayın.

Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan sosyal medya platformu üzerinden yayımlanan hikaye paylaşımlarını indirebilmek için StorySaver hizmetini kullanabilirsiniz. Bu hizmet sayesinde yalnızca birkaç adım uygulayarak hızlı ve pratik bir şekilde işlemi tamamlayabilirsiniz.

Söz konusu işlem için ilk olarak bilgisayarınızda ya da mobil cihazınızda yüklü olan web tarayıcısı üzerinden StorySaver hizmetinin internet sitesini açın. İnternet sitesini görüntüledikten sonra sayfanın orta kısmında bir kutucuk ile karşılaşacaksınız.

"Download Instagram Stories" bölümünde konumlanan kutucuğa Instagram kullanıcı adını yazın. Kullanıcı adını yazdıktan sonra "Download" butonuna basın. Bu işlemi uygulamanız halinde profilin mevcut paylaşımları sıralanacak. Paylaşımların alt kısımlarında "Save as Photo" veya "Save as Video" butonlarını göreceksiniz.

Paylaşımlar içerisinden indirmek istediğiniz hikayeyi bulun. Eğer indirmek istediğiniz paylaşım video ise "Save as Video", fotoğraf ise "Save as Photo" butonuna tıklayın. Bu işlemi gerçekleştirmeniz halinde indirme işlemi başlayacaktır.

2. Inflact ile Hikaye İndirme Adımları Neler?

  • Inflact sitesini açın.
  • "Stories" sekmesine girin.
  • Instagram kullanıcı adını yazın.
  • "Download Stories" butonuna basın.
  • İndirmek istediğiniz hikayeyi bulun.
  • "Download" butonuna tıklayın.

Tüm dünyada çok büyük bir popülerliğe sahip olan sosyal medya uygulamasında beğendiğiniz bir hikaye gönderisini indirebilmek için kullanabileceğiniz bir hizmet daha mevcut. Bunun için Inflact isimli internet sitesini kullanabilirsiniz.

Bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda yüklü olan internet tarayıcısı üzerinden Inflact isimli web sitesini ziyaret edin. Siteyi ziyaret ettikten sonra üst kısımda yer alan Tools menüsüne tıklayın. Daha sonra "Stories" seçeneğini seçin.

Stories bölümünden Instagram kullanıcı adını yazın. Kullanıcı ismini yazdıktan hemen sonra "Download Stories" butonuna basın. Bu işlemi uygulamanız durumunda profil tarafından paylaşılan hikaye gönderilerini göreceksiniz. İndirmek istediğiniz paylaşımı bulun ve hemen ardından "Download" butonuna tıklayın.

3. Savefrom ile Hikaye İndirme Adımları Neler?

  • Savefrom sitesini ziyaret edin.
  • Sayfanın en alt kısmındaki "IG stories" yazısına tıklayın.
  • Instagram kullanıcı ismini kutucuğa yazın.
  • Yeşil butonuna basın.
  • "Fotoğraf indir" veya "Video indir" butonuna tıklayın.

Popüler sosyal medya uygulaması üzerinden bir hikayeyi indirmek için Savefrom isimli hizmeti de kullanabilirsiniz. Bu kapsamda ilk olarak hizmetin internet sitesini ziyaret edin. Siteyi açtıktan sonra en alt kısımda yer alan "IG stories" yazısına tıklayın.

Sayfanın üst kısmında konumlanan kutucuğa Instagram kullanıcı ismini yazın. Kullanıcı ismini yazdıktan sonra ok simgesinin yer aldığı yeşil renkli butona basın. Bu işlemi uygulamanız durumunda profil tarafından yayımlanan paylaşımlar listelenecek.

Mouse imlecini indirmek istediğiniz paylaşımın üzerine götürün. Daha sonra "Fotoğraf indir" veya "Video indir" butonuna tıklayın. Bu işlemi gerçekleştirmeniz halinde indirme işlemi başlayacaktır.

4. Toolzu ile Hikaye İndirme Adımları Neler?

  • Toolzu hikaye indirme sayfasını açın.
  • Instagram kullanıcı adını kutucuğa yazın.
  • "Download" butonuna basın.
  • İndirmek istediğiniz paylaşımı bulun.
  • "Download" butonuna tıklayın.

Hikaye paylaşımlarını indirebilmek için kullanabileceğiniz bir hizmet daha mevcut. Bu hizmet sayesinde istediğiniz hikayeyi çok kolay ve hızlı bir şekilde mobil cihazınıza veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Hikayeyi indirebilmek için ilk olarak Toolzu’nun hikaye indirmek sayfasını görüntülemeniz gerekiyor. Sayfayı ziyaret ettikten sonra kutucuğa Instagrma kullanıcı ismini yazın ve hemen ardından "Download" butonuna basın. Bu işlemi yaptığınızda paylaşımlar sıralanacaktır.

İndirmek istediğiniz paylaşımı bulun ve hemen ardından "Download" butonuna tıklayın. Böylece söz konusu hikaye, mobil cihazınıza ya da bilgisayarınıza indirilecektir.

5. Ekran Görüntüsü Alma Adımları Neler?

  • Instagram uygulamasına girin.
  • İndirmek istediğiniz hikayeyi görüntüleyin.
  • Ses azaltma ve güç butonlarına aynı anda basın.

Yukarıda yer alan hizmetlerin hiçbirini kullanmak istemiyorsanız ekran görüntüsü alma yöntemini uygulayabilirsiniz. Bunun için sosyal medya uygulamasını açın. Daha sonra indirmek istediğiniz hikayeyi görüntüleyin.

Paylaşımın ekran görüntüsünü alabilmek için ses azaltma ve güç butonlarına aynı anda basın. Bunun sonucunda hikayeyi cihazınıza kaydetmiş olursunuz. Eğer cihazınıza indirmek istediğiniz videoysa ekran kaydetme uygulaması kullanabilirsiniz.

Bu yazıda Instagram hikaye indirme işleminin gerçekleştirilmesine olanak tanıyan yöntemleri sıraladık. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Instagram Hikaye indir

Nasıl hikaye indirebilirim ?

Instagram hikaye ve öne çıkanlar indir (#highlists)

  • 1. Öncelikle instagram kullanıcı adını giriniz
  • 2. Devam ettikten sonra bu sayfada hikayelerin ve öne çıkanların bulunduğu bir alan göreceksiniz
  • 3. Daha sonra hikayelerde bulunan video ve fotoğrafları basit bir şekilde bilgisayarına veya telefonuna indirebilirsin.Sadece bu kadar!

❓ Instagramdan nasıl hikaye indirebilirim?

Instagram hikaye indirmek için öncelikle instagram hesabının herkese açık olması gerekiyor.

Sonraki adım ise StorySaver.net adresindeki alana indireceğiniz hesabın instagram kullanıcı adını girerek indirme işleminin ilk adımına geçebilirsiniz.

Son olarak ise karşınıza, girdiğiniz kullanıcı adının şu anki paylaşımda olan hikayeleri gelecektir, alt tarafta bulanan indirme bağlantısına tıklayarak indirme işlemini başarı ile gerçekleştirebilirsiniz.

💡 Instagramdan nasıl öne çıkanları indirebilirim?

Instagram üzerinden öne çıkan hikayeleri indirmek için indireceğiniz instagram hesabının herkese açık olması gerekiyor.

Sonraki adım ise StorySaver.net adresindeki alana indireceğiniz hesabın instagram kullanıcı adını giriniz ve indir! bağlantısına tıklayınız.

Sonraki adımda ise indirmek istediğiniz instagram hesabının öne çıkanlarının oluşturduğu albümlerin listesi gelecek, listeden albüm seçiminizi yaptıktan sonra o albüm içerisinde bulunan öne çıkan hikayeleri göreceksiniz.İndirmek istediğiniz hikayenin altında bulunan bağlantıya tıklayarak indirme işlemini gerçekleştirin.

📱 İPhone'da Instagram hikayeleri nasıl indirilir?

Instagram hikayelerini iPhone cihazınızda yalnızca 3. parti indirici uygulamalar veya Safari tarayıcısından indirebilirsiniz. Cihazınızın özelliklerinden dolayı indirme işlemi, yalnızca en son iOS 13 sürümünde veya daha yüksek sürümde çalışır.Storysaver.net adresine giderek kullanıcı adınızı girin ve indirme işlemine basit bir tıklamayla ulaşın.

📲 Android'de Instagram hikayeleri nasıl indirilir?

Instagram hikayelerini android cihazınız üzerinde en stabil Chrome tarayıcısından, StorySaver.net adresine giderek indirebilirsiniz. Sadece gerekli adımları uygulayın ve saniyeler içerisinde indirmek istediğiniz hikayeleri cihazınıza kaydedin.

💻 Windows veya Mac laptopta hikaye nasıl indirilir?

Öncelikle önerdiğimiz güncel Google Chrome tarayıcınızı kullanarak Storysaver.net adresine erişmek. Daha sonra adımları takip ederek hikayeleri veya öne çıkanları indirebilirsiniz. İndirilen video dosyalarını ise VLC Player kullanarak açabilirsiniz.

💾 İndirilen içeriklerin kaydını tutuyormusunuz?

Kesinlikle Hayır! Kullanıcıların kişisel verilerinin gizliliği felsefemize aykırıdır. Herhangi bir işlemde olsa hiç bir kayıt tutmuyoruz!

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir