parmak güreşi 1001 oyun / Parmak Güreşi oyunu oyna

Parmak Güreşi 1001 Oyun

parmak güreşi 1001 oyun

Parmak Güreşi

Evet arkadaşlar, çok eğleneceğiniz bir dövüş oyununa geri döndük. Parmak Güreşi oyununda parmakla dövüşe hazır mısınız? Evet, yanlış duymadın. başparmağınızla kavga edip dövüşebilir ve oyunu kazanabilir misiniz? Bu oyun bilgisayardan oynandığında iki kişi için oynanır, ancak mobilden oynandığında bilgisayara karşı oynamak zorunda kalabilirsiniz. Şimdi bilgisayar mı yoksa en iyi arkadaşın mı? seçiminizi yaparak bu eğlenceli oyuna merhaba diyebilirsiniz.

Yapay zekaya karşı tek başınıza veya aynı cihazda her ikisini de oynayarak bir arkadaşınızla yüzleştiğinizde amaç, hasar vermek için parmağınızı indirdiğinizde rakibinizin parmağını yakalamaya veya vurmaya çalışmak olacaktır. Bir raundu kazanmak için rakip baş parmağın yaşam çubuğunu tamamen boşaltmanız gerekir. Rakibinizin baş parmağını tuzağa düşürmeyi başarırsanız, daha fazla can kaybedecektir, ancak tehlikeli olabilecek karşı saldırıya karşı dikkatli olun! Her oyun üç kazanan turda oynanır. Mevcut 20 karakter arasından başparmağınızın görünümünü seçebilirsiniz. Öyleyse bir arkadaşınızı alın ve başparmak savaşını başlatın!

Güreş Oyunları

Güreş Oyunları

WWE, ECW ve amatör güreş müsabakalarından hoşlanıyorsanız, oyunlarımız tam da size göre. Favori güreşçilerinizden birini seçebilir, ringde zorlu ve korkulu rakiplere karşı ter dökebilirsiniz! Sadece televizyonda görebileceğiniz maçlara siz de katılabilirsiniz. Wrestlemania, Summer Slam ya va Monday Night Raw'dan maçları tekrar yaşayabilir, ya da kendi turnuvanızı başlatabilirsiniz! Hayallerinizi güreş oyunlarında gerçekleştirme fırsatı sizleri bekliyor!

Güreş oyunlarımızda, WWE'den ünlü isimlerin yaptıkları hareketleri siz de yapabilirsiniz. Dikey supleksler ve döner tekmelelerle rakibinizi yere serebilir ve işlerini üzerlerine atlayarak bitirebilirsiniz! Oyunlarımızda güreşçinizi kontrol etmek, hareketleri yapmak ve tabii ki maçı kazanmak için klavyenizi kullanacaksınız. Yumrukları, tekmeleri ve rakibi nasıl yere yapıştıracağınızı sadece birkaç saniye içinde öğreneceksiniz! Güreşçinizi seçin, maçın nerede yapılacağına karar verin ve mücadele başlasın. Oyunlarımız her yaştan oyuncu için uygundur!

Çevrim içi en iyi ücretsiz Güreş Oyunları hangileridir?

  1. Rowdy Wrestling
  2. Thumb Fighter
  3. Wrassling
  4. Rowdy City Wrestling
  5. Get On Top
  6. Thumb Fighter Christmas
  7. Bearsus
  8. Tumble Wrestling
  9. Thumb Fighter Halloween

Cep telefonu veya tablet için en popüler Güreş Oyunları hangileridir?

  1. Rowdy Wrestling
  2. Thumb Fighter
  3. Wrassling
  4. Rowdy City Wrestling
  5. Thumb Fighter Christmas

parmak güreşi Nasıl Oynanır?

İster 2 kişilk isterseniz bilgisayara karşı oynayabileceğiniz bir oyun. Aslında bu oyunu herkes evde arkadaşıyla veya akrabasıyla bir kez olsun oynamıştır. Herkesin bildiği parmak güreşi şimdi bilgisayarda oyna imkanınız bulunuyor. Bazı kişiler tarafından parmak savaşı olarakta bilinmektedir. Baş parmak hariç kapışacağınız kişinin elinden tutarsınız ve birbiriniz baş parmağını ezmeye çalışırsınız. Kimin eli altta kalırsa o savaşta yenilmiş sayılır. Burada da tüm kurallar aynı şekilde 2 takımında yukarıda canı görünmektedir, canı ilk biten dövüşü kaybeder. BİLGİSAYARA KARŞI OYNAMAK İSTİYORSANIZ EL SİMGESİ OLAN RESME TIKLAYIP TELEFON SİMGESİ İLE DEĞİŞTİRMELİSİNİZ.


Oyun İstatistikleri:

Ziyaretçiler tarafından kere oynanan parmak güreşi oyunu oyna, kullanılan oylara göre değerlendirme yapıldığında üzerinden 72 puan elde etmiş.


Oyun Tuşları:
yukari
SAĞ



nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası