antep diyarbakır kaç saat / Gaziantep Diyarbakır Otobüs Bileti - seafoodplus.info

Antep Diyarbakır Kaç Saat

antep diyarbakır kaç saat

Gaziantep Diyarbakır Arası Kaç KM

Gaziantep Diyarbakır arası kaç km; yazımızda öncelikle Gaziantep ve Diyarbakır şehrimize ait kısa bilgiler mevcut olup ardından, Gaziantep Diyarbakır arası kaç km?Gaziantep Diyarbakır arası kaç saat? Gaziantep Diyarbakır yol tarifi? Gaziantep Diyarbakır arası ne kadar yakıt gider? Sorularına yanıt vereceğiz.

Gaziantep ile Diyarbakır İli Hakkında Genel Bilgiler

Gaziantep ili;

Güneydoğu Anadolu bölgesinde yer alan Gaziantep ili, Türkiye’nin en fazla nüfusa sahip birinci şehridir. Gaziantep ili yüzölçümü yaklaşık 6, km2’dir. Gaziantep ilinin coğrafi konumu ise 37°02′26″K 37°18′25″D GPS koordinatlarıdır.

Diyarbakır ili;

Güneydoğu Anadolu bölgesinde yer alan Diyarbakır ili, Türkiye’nin en fazla nüfusa sahip altıncı şehridir. Diyarbakır ili yüzölçümü yaklaşık 15, km2’dir. Diyarbakır ilinin coğrafi konumu ise °K °D GPS koordinatlarıdır.

Gaziantep Diyarbakır Arası Kaç KM

Gaziantep Diyarbakır arası mesafe karayolu ile yaklaşık  km’dir. Gaziantep Diyarbakır arası mesafe havayolu ile yaklaşık km’dir.

Gaziantep Diyarbakır Arası Kaç KM

Gaziantep Diyarbakır Arası Kaç Saat

Gaziantep Diyarbakır arası kaç saat; Gaziantep Diyarbakır arası mesafe karayolu ile yaklaşık  kilometre olup ortalama hızı 90km/saat olan bir araçla yaklaşık 3 saat 30 dakika sürmektedir. Gaziantep Diyarbakır arası mesafe otobüs ile yaklaşık 4 saat 30 dakika sürmektedir. Gaziantep Diyarbakır arası mesafe havayolu (uçak) ile yaklaşık kilometre olup havayoluyla yaklaşık 51 dakika sürmektedir.

Özel araç ile;

3 saat 30 dakika

Otobüs ile;

4 saat 30 dakika

Uçak ile;

51 dakika

Gaziantep Diyarbakır Arası Ne Kadar Yakıt Gider

Gaziantep Diyarbakır arası mesafe karayolu ile yaklaşık  kilometre olup;

Dizel bir araç bu mesafede yaklaşık 17 litre ( km de 5,5 litre dizel yakıt yakan araç için hesaplanmıştır)

Benzinli bir araç ise yaklaşık 25 litre( km de 8 litre benzin yakıt yakan araç için hesaplanmıştır) yakıt tüketir.

Gaziantep Diyarbakır Arası Kaç KM ve Yol Tarifi

Gaziantep Diyarbakır arası yol tarifi için tıklayınız.

Bulunduğunuz konumdan Gaziantep’e yol tarifi oluşturmak için tıklayınız.

Harita sayesinde konuma tıklayıp yol tarifi butonuna tekrar tıkladığınızda bulunduğunuz konumdan veya seçeceğiniz başka bir konumdan Gaziantep’e yol güzergahı oluşturabilirsiniz. 

Bulunduğunuz konumdan Diyarbakır’a yol tarifi oluşturmak için tıklayınız.

Harita sayesinde konuma tıklayıp yol tarifi butonuna tekrar tıkladığınızda bulunduğunuz konumdan veya seçeceğiniz başka bir konumdan Diyarbakır’a yol güzergahı oluşturabilirsiniz. 

Ülkemizdeki tüm şehirlerin; Arası kaç km, arası kaç saat sürer, yol tarifi, ilçeleri-mahalleleri, posta kodu, plaka kodu, alan kodu vb. tüm bilgilere seafoodplus.info sitemizden ulaşabilirsiniz.

Gaziantep Diyarbakır Arası Kaç Kilometre?

Gaziantep Diyarbakır Arası Kaç Kilometre?

Gaziantep Diyarbakır arasındaki en kısa yol  kilometrelik uzunluğuyla E99 karayoludur. Arabayla Gaziantep Diyarbakır arası yaklaşık olarak 4 saat sürmektedir. Gaziantep&#;ten Diyarbakır istikametine giderken yol üzerinde Nizip, Birecik, Şanlıurfa, Hilvan, Siverek&#;ten geçeceksiniz. Gaziantep Diyarbakır arasında kullanabileceğiniz alternatif yol Bozova&#;dan geçmektedir ve uzunluğu kilometredir. Bu yol ise arabayla yaklaşık 5 buçuk saat sürer.

Otobüs ile bu iki nokta arasında seyahat etmek isterseniz yaklaşık 5 saat içerinde Antep&#;ten Diyarbakır&#;a ulaşabilirsiniz bu güzergahta hizmet veren firmaların seferlerine ulaşmak için seafoodplus.info&#;dan sorgulama yapabilirsiniz.

Kaç Kilometre

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir