beylikdüzü marina satılık daire / Beylikdüzü Deniz İstanbul satılık daire!

Beylikdüzü Marina Satılık Daire

beylikdüzü marina satılık daire

Beylikdüzü Sahil Mahallesi Satılık Daire

Sahil Mahallesi Satılık Daire Bakanlara Genel Bilgiler 

İstanbul Beylikdüzü Sahil Mahallesi satılık daire bakan okuyucularımızın ev ararken daha bilgili ve bilinçli olmaları için bölge hakkında bilinmesi gerekenleri bir araya getirdiğimiz bu yazıyı hazırladık. Sahil, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda bulunan Beylikdüzü ilçesine bağlı 10 mahalleden biridir. İdari sınırlarına bakıldığında kuzeyinde Kavaklı Mahallesi; batısında Dereağzı Mahallesi; doğusunda Marmara mahalleleri; güneyinde ise Marmara Denizi yer almaktadır. Beylikdüzü sahillerinde deniz suyunun ortalama sıcaklığı  °C'dır. Yıllık ortalama yağış  mm'dir, en az Ağustos ayında en fazla Aralık ayında yaşanır. Aralık rüzgarların en hakim olduğu aydır. Beylikdüzü'nde maksimum kar kalınlığı 60 cm'dir.  Beylikdüzü denizden ortalama metre yüksekte kaldığı için İstanbul'un merkez ilçelerine nazaran daha nemsiz, temiz ve rüzgarlı bir havaya sahiptir ve kışları sert geçmektedir. Beylikdüzü ekonomisi genel olarak sanayi ve ticarete dayalıdır. İlçede Ambarlı Limanı yer almaktadır. Ambarlı Limanı dünyada en büyük 50 konteyner limanı içerisinde yer almaktadır. Ambarlı Limanı'nın doğusunda bulunan Yakıt Dolum Ve Dağıtım Tesisleri ve Termik Santral ilçe ekonomisinde önemli bir yer tutmaktadır. Ambarlı Limanı'nın yanına West Istanbul Marina inşa edilmiştir. İlçede Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi çatısı altında Birlik Sanayi Sitesi, Bakırcılar Sanayi Sitesi, Mermerciler Sanayi Sitesi ve Beysan Sanayi sitesi ilçe ekonomisinin sanayi dalını oluşturur. Beylikdüzü Beykent bölgesinde Arçelik fabrikası bulunmaktadır. İlçede zirai faaliyet olarak arıcılık yapılmaktadır. İstanbul Su Ürünleri Hali Gürpınar'dadır. Son 5 yılda ilçe ekonomisi daha çok konaklama sektörüne kaymıştır. Yılı verilerine göre ilçede konutluk dev bir kısa süreli ev kiralama sektörü oluşmuştur. Metrobüs hattının 24 saat hizmet vermesiyle İstanbul'un her İlçesinden bu evlere çok ciddi talep olmaktadır. 

Sahil Mahallesi Satılık Daire Tercih Edeceklere Bölgenin Kurumları

  • Sahil Mahallesi Muhtarlığı, Sahil Mah, Yeşilkent Sitesi, Beylikdüzü/İstanbul. 
  • Onur Gıda, Sahil Mah, Marmara Cad. /A, Beylikdüzü/İstanbul.
  • Han Yumurta, Sahil mahallesi marmara caddesi, Cümbüş Sok. no2/1, Beylikdüzü.
  • Münir Özkul Park, Sahil, Köşk Cad. No, Beylikdüzü Osb/Beylikdüzü/İstanbul.

Siz de bu bölgede yaşamak isterseniz Sahil Mahallesi satılık ev ilanlarına sitemizden göz atabilirsiniz.

Sahil Mahallesi Satılık Daire Emlak Piyasası

yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama metrekare olarak karşımız çıkar. Sahil Mahallesi satılık daire fiyatları Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 27 yıldır.

Buradan ev almayı ve burada yaşamayı düşünüyorsanız EmlakJeti tercih ederek en doğru kararı verdiniz. İlgili ilanlar sitemiz üzerinde sizler için bir araya getirildi. Bölgedeki ilanlar Sahil Mahallesi satılık ev sahibinden ya da emlakçıdan seçenekleriyle listeleme sayfalarımızda sizleri bekliyor. 

NİKAH İŞLEMLERİ
Nikah Sarayı (Evlendirme Memurluğu)

Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayı, tarihinden itibaren, İstanbul'un en büyük Nikah Sarayı binasında hizmete devam ediyor.

 

Yeni binamız bünyesinde bir adet kişilik nikah salonu ve 2'si birleştirilerek tek salon haline getirilebilen üç adet ’er kişilik düğün salonu ile siz Esenyurt'lulara hizmet vermektedir.

 

Düğün salonlarımız, rezervasyon sistemi ile halkımıza hizmet vermekte olup, salon kira ücretlerini aşağıdaki telefon numarasından öğrenebilirsiniz.

 

İstediğiniz taktirde, düğün, sünnet düğünü, nişan, kına gecesi, kokteyl, dernek toplantıları gibi etkinlikleriniz için sizlere kapılarını açmaktadır.

 

Evlenecek Çiftlerden İstenen Belgeler

 

Aile Hekiminden Onaylı Evlendirme Yönetmeliğine Uygun Sağlık Raporları

4’er resim

Nüfus Cüzdanları asılları ve fotokopileri

Çiftlerden her ikisi de ilçemiz dışında oturuyor ise, bağlı oldukları belediyeden alınmış izin belgesi, İl dışında oturanlar için bağlı oldukları belediyeden alınmış izin belgesi

17 yaşında olanlar için anne ve babası kimlikleri ile nikahta hazır bulunmaları. Gelemeyecek durumda olanlar içinde noterden onaylı muvafakatname

16 yaşında olanlar için anne ve babasının müracaatı ile Asliye Hukuk veya Aile Mahkemelerinden alınmış Evlenebilir kararı.

Boşanmasının üzerinden günü dolmamış olan kadınlar için Aile Mahkemesinden alınmış Bekleme Süresinin Kaldırılmasına dair Karar belgesi.

65 yaş üstü olanlar için, Sağlık Grup Başkanlığından alınmış "akli dengesi yeridedir" raporu

Çiftlerden en az birisinin Esenyurt ilçesi sınırlarında ikamet ediyor olması gerekmektedir. İlçemiz dışında ikamet eden kişi Nüfus müdürlüğünden Yerleşim Yeri Belgesi getirmesi gerekmektedir. Çiftin her ikiside ilçemiz dışında ikamet ediyor ise kendi bağlı oldukları belediyelerden izin belgesi getirmeleri gerekmektedir.

 

Yabancı Uyruklular İçin İstenen Belgeler - Evrakları Yurtdışından Getirecekler İçin

Bekarlık Belgesi (Çok dilli ise FORMUL B formatında hazırlanmış kendi dilinde olan evrak ise Apostisli olmak zorunda.)

Doğum Belgesi(Çok dilli ise FORMUL A formatında hazırlanmış kendi dilinde olan evrak ise Apostisli olmak zorunda.)

Gelen evrakların Türkiye’de noter onaylı tercümesi

Pasaportun noter onaylı Türkçe tercümesi(Süresi geçen pasaporta işlem yapılamaz)

Aile Hekiminden alınmış Yönetmeliğe uygun Sağlık raporu

Bayanlar için boşanma var ise apostilli boşanma belgesi

4 resim.

Evrakları Türkiye’de Hazırlayacaklar İçin

 

Bağlı bulundukları baş Konsolosluklardan Bekarlık belgesi (anne ve baba ismi bulunacak) .

Konsolosluktan alınan iki evrakta İstanbul Valiliği Hukuk İşlerinde onaylatılacak.

Konsolosluktan alınacak doğum belgeleri.

Pasaportun noter onaylı Türkçe tercümesi(Süresi geçen pasaporta işlem yapılamaz)

Aile Hekiminden onaylı Evlendirme Yönetmeliğine uygun Sağlık Raporu

Bayanlar için boşanma var ise apostilli boşanma belgesi

4 resim

 

Evrakları Türkiye’de Hazırlayacaklar İçin

 

* Evlenecek çiftlerin, mesai günlerinde – saatleri arasında müracaat etmeleri gerekmektedir.

 

* Çiftlerden birisi müracaat edebilir fakat gelmeyenin kimlik aslını getirmesi mecburidir.

 

* İzin Belgesi alacak çiftler müracaata beraber gelmek zorundadır. İzin belgesi için son müracaat saati dur.

 

* Yabancı uyrukluların Türkçe bilmiyorlar ise yanlarında yeminli Tercüman bulundurmaları gerekmektedir.

 

 

 

* Müracaattan sonra belirlenen nikah tarihinde değişiklik yapmak isteyen çiftler en geç nikahtarihinden 1 hafta öncesine kadar bildirim yapmaları gerekir. 1 Haftadan az kalan süreler için değişiklikte yeniden harç yatırmak ve evrak düzenlemek gerekmektedir.

 

Telefon Numarası: 78 00

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir