pronto tur göbeklitepe / Göbeklitepe Turları | Prontotour'da

Pronto Tur Göbeklitepe

pronto tur göbeklitepe

&#;ocuklara ‘son dakika’ gezi &#;nerileri

İstanbul’un çevresinde keşif

En yakın tarihlisi 16 Kasım’da düzenlenecek Günübirlik Şile- Ağva-Polonezköy gezisinin ilk durağı ’de Polonyalılar tarafından kurulan Polonezköy. Buradaki Kültür Evi, Atatürk Evi, Meryem Ana Kilisesi gezisinin ardından birçok doğal ve tarihi güzelliğe ev sahipliği yapan Şile’ye geçilerek Ağlayan Kaya, Şile Feneri, Şile Kalesi ziyaret edilecek. Gezinin son durağı Ağva’nın da gezilmesinin ardından dönüşe geçiliyor. Kişi başı fiyatı lira. (funduszeue.info)

Çocuklara ‘son dakika’ gezi önerileri

1 gece konaklamalı Kapadokya

Jolly Tur, ve 19 Kasım tarihlerinde ara tatile özel 1 gece konaklamalı Kapadokya gezisi düzenliyor. Ihlara Vadisi, yeraltı şehri, Narlıgöl, çömlek atölyesi, Paşabağ Vadisi, Dervent Vadisi ve Göreme Açıkhava Müzesi görülecek yerlerden bazıları. (funduszeue.info)
Çocuklara ‘son dakika’ gezi önerileri

Antakya’da yemek peşinde

Setur, Kasım arasında Antakya’ya gastronomi turu gerçekleştiriyor. TeoFarm Çiftliği, Tarihi Affan Kahvesi, St. Pierre Kilisesi, Harbiye Şelaleleri ve Antakya Mozaik Müzesi başta olmak üzere çok sayıda müzenin ziyaret edileceği organizasyon kapsamında birçok tadım noktasına uğranacak ve yedikleriniz de fiyata dahil. Tek kişi 4 bin lira olan fiyat, iki kişinin katılımı halinde 3 bin liraya düşüyor. (funduszeue.info)
Çocuklara ‘son dakika’ gezi önerileri

Hobit dünyasına yolculuk

Hafta içi her gün İstanbul’dan günübirlik Ormanya Doğal Yaşam Parkı, Hobit evleri, Maşukiye ve Sapanca gezisi yapılıyor. Seyahatin ilk durağı Maşukiye. Sabah kahvaltısı ve doğa gezisinin ardından Sapanca’ya gidiliyor. Derince Harikalar Sahili’ne uğrayıp masal kahramalarının olduğu tematik parkın gezilmesinin ardından Doğal Yaşam Parkı Ormanya’ya geçiliyor. 53 farklı türden hayvan ve bitki türü barındıran parktaki turun ardından İstanbul’a hareket ediliyor. Fiyatı 2 kişi liradan başlıyor. (funduszeue.info)
Çocuklara ‘son dakika’ gezi önerileri

Tarihin sıfır noktası: Göbeklitepe

Pronto Tur Kasım arasında, 2 gece konaklamalı Gaziantep ve Urfa turu düzenliyor. Tur kapsamında Urfa’da Balıklı Göl, Hz. İbrahim Makamı, Ayn Zeliha Gölü, Gümrük Han, Harran Ovası ve konik evlerle insanlık tarihini yeniden yazan Göbeklitepe ziyaret edilecek. İkinci gün Birecik ve Halfeti üzerinden devam edecek tur, Antep’te kale, müze ve çarşı ziyaretleriyle son bulacak. Turun kişi başı fiyatı 2 bin lira. (funduszeue.info)

Tarih, eğlence, lezzet: Eskişehir

SSC Tur kasım ayı boyunca her hafta sonu İstanbul’dan Odunpazarı’na günübirlik turlar düzenliyor. Tarihi evleri ve sokaklarıyla ünlü Odunpazarı, Devrim Arabası, Kent Park, Balmumu Heykeller Müzesi, Sazova Bilim ve Kültür Parkı, Porsuk Çayı turun durakları arasında. Kişi başı lira. (funduszeue.info)
False

Ramazan Bayramı’na özel kültür turları! Bayram tatilinin en güzel kültür rotalarını Pronto farkıyla turlayın! Anadolu’da kadim uygarlıkların izlerini, damak çatlatan lezzetlerini, tarihi şehirlerini keşfedin. Tüm detayları funduszeue.info?StartDate=29/04/&EndDate=06/05/ veya 91 92 numaralı telefonla seyahat danışmanlarımızdan öğrenebilirsiniz.

3K views
Ramazan Bayramı’na özel kültür turları!
Bayram tatilinin en güzel kültür rotalarını Pronto farkıyla turlayın! Anadolu’da kadim uygarlıkların izlerini, damak çatlatan lezzetlerini, tarihi şehirlerini keşfedin.
Uçaklı veya otobüslü, ezber bozan seçeneklerle bu bayram turları sizi bekliyor: Karadeniz turları, GAP turları, Doğu Anadolu turları, Ege köyleri, Bodrum, Milas turları, Kuşadası-Didim-Çeşme turları, Pamukkale, Salda Gölü, Ege’nin Peribacaları, Frig Vadisi, Kuzey Ege’nn güzelleri Gökçeada ve Bozcaada, Asos ve Kaz Dağları’nı keşfedeceğiniz Çanakkale turları, Yedigöller, Bolu ve Düzce turları, Zonguldak, Safranbolu, Amasra turu, Eskişehir-Odunpazarı turları, Bursa-İznik turları, Hızlı trenle Konya-Kapadokya turları, Kapadokya-Göreme turları, Batum-Tiflisli Karadeniz turları, Tunceli-Munzur Vadisi, Kemaliye turları, Uçaklı Klikya turu, Van Havzası ve Ters Laleler turu, Van-Kars turu, Antakya Samandağ turu, Mardin Hasankeyf turu, Gaziantep, Şanlıurfa-Göbeklitepe turları ve çok daha fazlası…

"İnsanların ne isteyebileceğini biliyoruz"

Haberin Devamı

Yurt içi turlarınız hakkında bilgi verebilir misiniz? Ağırlıklı olarak neler var?

En başta 52 hafta boyunca gerçekleştirdiğimiz Kapadokya turlarımız, Mayıs’tan Ekim ayına kadar gerçekleştirdiğimiz Karadeniz turlarımız, onun dışında kısa bir süre ara verdiğimiz ama yeniden başladığımız GAP turlarımız, Kuzey Ege ve artık son yılların en gözde tatil destinasyonlarından biri haline gelen Kars turları en fazla gerçekleştirdiğimiz turlar arasında. Bunun yanı sıra Türkiye’de gezilebilecek her yer için katkı sunuyoruz diyebiliriz.

Hazır Karadeniz demişken bu tur tam olarak nereleri kapsıyor? Rotalar nasıl belirleniyor?

Normalde biz bütün programlarımızı Trabzon çıkışlı olarak uyguluyoruz. Bu sene biraz değişiklik yapmak istedik. 6 günlük bir programımız var. Bir de tüketicinin isteğine, talebine göre belirlenmiş daha kısa süreli bir programımız var. Bu programlarda ulaşım uçakla sağlanıyor. Karadeniz’de Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize oradan da sınırı geçip Batum’a gidip geri geliyoruz. Hopa, Artvin ve Erzurum üzerinden geri dönüyoruz. Altı günlük rotamız bu şekilde gerçekleşiyor.

Haberin Devamı

52 hafta boyunca devam eden Kapadokya turundan bahsettiniz. Biraz da bunun içeriğinden bize bahsetmeniz mümkün mü?

Kapadokya çok önem verdiğimiz bir program. Hafta sonu gerçekleştiriyoruz. Cuma gidiş, Pazar dönüş. Dolayısıyla da her hafta sonu gerçekleştiriyoruz. Özel dönemlerde geceleme süremiz uzuyor. Üç gece veya dört geceye kadar çıkabiliyor. Özel dönem dediğimiz resmi tatillerin olduğu dönem. Kapadokya turumuzda da uçakla Kayseri’ye götürerek başlatıyoruz. Kapadokya, Göreme, Hacı Bektaş, Kayseri üzerinde dönüş yapıp geri dönüyoruz.

Geçtiğimiz günlerde Göbeklitepe, UNESCO tarafından Dünya Mirası Listesi’ne dahil edildi. Konuşmamızın başında GAP turlarından bahsetmiştiniz. Bu turun içinde Göbeklitepe de var mı?

Yaşanan olumsuz olaylardan ötürü bir süre GAP turlarımıza ara vermek zorunda kalmıştık. Bu sene itibarıyla Mardin’e günübirlik gitmek, Gaziantep’e gidip yemek yemek gündemde. O yüzden biz şehir şehir başlayalım istiyoruz. Talebe göre uzun süreli GAP turlarını da yapmak istiyoruz.

Haberin Devamı

Peki bu turların belirlenmesinde tüketici talebi dışında dikkate aldığınız başka veriler de oluyor mu?

Turizm potansiyelini karşılayacak her bölgeye turlar yapıyoruz açıkçası. Konaklama, gezip görülecek yerlerdeki rehber yeterliliği gibi konular da bizim için çok önemli. Yeni açacağımız destinasyonların öncesinde mutlaka orayı gezip görüyoruz. Artık kitlenin de neler isteyebileceğini biliyoruz. Mutlaka bir keşiften sonra programlarımızı açıyoruz.

Kitle demişken, odaklandığınız belli bir grup var mı? Örneğin çocuklu aileler ya da gençler…

Karadeniz programı biraz daha 35 yaş ve üzeri misafirlerimizin tercih ettiği bir rota. Mesela Kapadokya 7’den 70’e her yaş grubundan insanın gittiği bir yer. Ayriyeten hafta sonu kaçamağı olarak gördüğümüz bir-iki günlük kaçış rotaları Batı Karadeniz veya Eskişehir yine her yaş grubundan katılımcıların olduğu turlar. Ama Ege veya Akdeniz turlarında daha çok gençleri görmekteyiz.

Haberin Devamı

Bozcaada’ya oranla Gökçeada uzun bir süre daha geri planda gibi bir izlenimdeydi. Son dönemde orada da belirgin bir hareketlenme var. Bu nasıl gerçekleşti?

Gökçeada’yı biz geçen sene denemiştik. Ama sezon sonuna denk gelmişti. Sonra biz bunu iki ada turu olarak yapalım dedik ve Gökçeada konaklamalı turlarımıza başladık. Şu an en çok rağbet gören turlarımızdan biri haline geldi.

Turizmin çeşitlenmesiyle birlikte artık gastronomi ve inanç gibi farklı turlar da ön plana çıkmaya başladı. Siz bu yönde çalışmalarınız var mı?

İnanç turizm olarak bizim on yıl öncesinden Konya’ya başlattığımız Mevlana’yı Anma Turlarımız var. Aralık ayında gerçekleşiyor bu turumuz, Şeb-i Aruz döneminde. Biz, o haftaya kapsayan dönemde her gün Konya’ya özel turlar gerçekleştiriyoruz. Lezzet durakları, Gaziantep ağırlık oluyor. Bu turlarımızı biraz daha “plus” yapıyoruz. Yani, gidilen her yerin marka olması, yenilen içilen mekanların daha kaliteli olması gerektiğine inanıyoruz. Bunun dışında festival turlarımız var. Örneğin Alaçatı Ot Festivali. Bu festival de son yıllarda epey kalabalıklaştı. Biz bu tür turlarda çok geniş katılımlıdan ziyade daha kaliteli iş yapmak istiyoruz. Yani çıkış noktamız bu. Biz insanları bir yere götürüyorsak rehberimiz birebir onlarla ilgilenmeli.

Haberin Devamı

Şu ana kadar yapmadığınız ama yakın gelecekte hayata geçirmeyi hedeflediğiniz turlar var mı?

Felsefe turları yapmak istiyoruz. Rota olarak da Efes-Milet arasını belirledik. Pronto olarak biz başlatacağız bunu. Bu işin uzmanlarıyla aynı zamanda rehberler eşliğinde de oralara gidip daha özel kitlelerle bu turu yapmak istiyoruz.

[email protected]

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası