çarpışma 9 bölüm show tv / Çarpışma 9. Bölüm Ön İzleme - seafoodplus.info

Çarpışma 9 Bölüm Show Tv

çarpışma 9 bölüm show tv

Çarpışma 9. bölüm 2. fragmanı

Çarpışma dizisi 9. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çarpışma 9. yeni bölümüyle 7 Şubat Perşembe akşamı Show TV&#;de olacak. Çarpışma&#;nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Çarp&#;&#;ma 9. yeni bölüm 2. fragman&#; yay&#;nland&#;. Çarp&#;&#;ma'n&#;n yeni bölümünde neler olacak? Çarp&#;&#;ma 7 &#;ubat Per&#;embe ak&#;am&#; Show TV'de

Kadir Adal&#;, &#;stanbul Emniyet Müdürlü&#;ü Organize Suçlar &#;ubesinde görevli bir ba&#;komiserdir. Ailesiyle mutlu bir hayat sürerken kar&#;s&#;n&#; ve k&#;z&#;n&#; bir terör eyleminde kaybeder. Olanlar yüzünden büyük bir suçluluk duymakta ve çok ac&#; çekmektedir.

Ac&#;dan ya&#;amdan vazgeçme noktas&#;na gelen Kadir, sebep oldu&#;u araba kazas&#;yla fark&#;nda olmadan hayat&#;n&#;n bütün ak&#;&#;&#;n&#; de&#;i&#;tirecektir. Kazaya dört araba, dört hayat, dört insan kar&#;&#;&#;r. Kadir, Zeynep Cemre ve Kerem

Kadir’in, "Çarp&#;&#;an asl&#;nda biz de&#;ildik, kaderlerimizdi" dedi&#;i bu kaza, onlar&#;n hayatlar&#;n&#; da birbirlerine ba&#;layacakt&#;r.

Çarpışma 9. bölüm izle, Çarpışma son bölüm izle bilgileri Kadir ve Zeynep’in, Adalı'nın annesinin olduğunu düşündükleri eve gittikleri yeni bölüm sonrası merak konusu oldu. Çarpışma 9. bölüm izle, Çarpışma son bölüm izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Öte yandan Veli’nin, annesi Serpil’i öldürdüğünü zanneden Kerem’in büyük bir şok yaşamaktadır. İşte Çarpışma 9. bölüm izle, Çarpışma son bölüm izle bilgileri

Çarpışma 9. Bölüm Fragman

Kadir ve Zeynep’in, Kadir’in annesinin yaşadığını düşündükleri eve gittiklerinin anlaşıldığı tanıtımda, Kadir’in kapıyı açan kadına “Sen O’sun değil mi?” diye seslenmesi, “Kadir annesini buluyor mu?” sorusunu akıllara getiriyor. Selim’in Veli’yi takıntıları konusunda sert bir şekilde uyardığı, Zeynep’in tehlikeli bir işe girişeceğini hissettirdiği, Asiye’nin oğlunun bir gün geleceğine olan inancını dile getirdiği tanıtımda, Cemre’nin “Bize bakınca ne görüyorsun?” sorusuna Kerem’in vereceği cevap merak uyandırıyor.

Çarpışma 9. Bölüm 2. Fragman

Veli’nin, annesi Serpil’i öldürdüğünü zanneden Kerem’in büyük bir şok yaşadığının görüldüğü tanıtımda, Galip’in parasının hazineye sevk edileceğini öğrenen Veli’nin pusu kurup, polislerle çatışmaya girdikleri anlarda heyecan yükseliyor. Veli’nin Zeynep’i arayıp, “Aylin’i de alıp yanıma gelin, bildiğim her şeyi size teker teker anlatayım. Kadir için değer, değil mi?” sözlerine ve sorusuna, Zeynep’in “Kadir için her şeye değer” cevabı dikkat çekerken, Veli, Zeynep’e yeni bir oyun mu oynuyor ? sorusu akıllara geliyor.

Çarpışma 9. bölüm izle (Tıklayınız)

Çarpışma dizisinin konusu

Baş komiser Kadir eşini ve kızını bir terör eyleminde kaybetmiştir acılı bir adamdır çok acı çeken Kadir artık yaşamayı istemez ve hayatını bir araba kazasıyla bitirmek ister; ancak bu kazaya dört araba karışır. bu dört arabada dört farklı hayat dört farklı insan vardır.

Kazaya karışan Zeynep Kadir’in yetimhaneden aşık olduğu kızdır ve Kadir bankacı olan Zeynep’e yeniden aşık olarak hayat tutunur. Zeynep ise kocası Galip yüzünden kızı Aylin’e kavuşamayan bir annedir; Zeynep Kadir sayesinde kızına kavuşacaktır. kazaya karışan Kerem ve Cemre ise daha sonra bir birlerine ölümüne aşık olacak iki farklı gençtir. Cemre babası gibi başarılı bir avukatken Kerem ise hapisten yeni çıkmış fakir ve kimsesiz bir adamdır.

Çarpışma dizisinin oyuncuları

Çarpışma dizisinin oyuncu kadrosunda, Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz, Mustafa Uğurlu, Rojda Demirer, Merve Çağıran, Hakan Kuntaş, İsmail Demirci ve Erkan Can gibi isimler yer alıyor.

KADİR ADALI (KIVANÇ TATLITUĞ)

İstanbul Organize Şube’de başkomiserdir. Evlidir, bir kızı vardır. İşkolik biridir, herkes onun bir gün emniyet müdürü olacağını bilmektedir. Sarıyer Sporun amigosudur, tribünde platformun üzerine çıktığı an mutludur. Tribünündekileri ve mahallesindekileri sahiplenir. Kardeşi, ağabeyi ya da bir ailesi olmadığı için sevdiklerine ağabeylik, kardeşlik yapar. Kaderini değiştiren, yaşadığı acı olay olacaktır.

Çarp&#x;şma 9. bölüm izle - Çarp&#x;şma son bölüm izle

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Kıvanç Tatlıtuğ, mesleki yaşamına yılında modellikle başladı. yılında oyunculuk kariyerine “Gümüş” dizisinde canlandırdığı “Mehmet” karakteri ile giriş yaptı. 

Rol aldığı “Gümüş” dizisi Ortadoğu’ya satılan ilk Türk dizisi oldu ve Kıvanç Tatlıtuğ; Kahire, Abu Dhabi, Muskat gibi birçok film festivaline “Onur Konuğu” olarak katıldı ve “Onur Ödülleri” aldı. yılından beri Ortadoğu, Balkanlar, Türkî Cumhuriyetleri ve Kuzey Afrika’da en çok bilinen ve en popüler Türk Aktör oldu.

“Gümüş” dizisinin ardından sırasıyla; “Menekşe ile Halil” dizisinde “Halil”, “Amerikalılar Karadeniz’de” filminde “Muzaffer”, “Aşk-ı Memnu” dizisinde “Behlül”, “Ezel” dizisinde konuk oyuncu olarak “Sekiz”, “Kuzey Güney” dizisinde “Kuzey”, “Kelebeğin Rüyası” filminde “Muzaffer Tayyip Uslu“, “Kurt Seyit ve Şura” dizisinde “Kurt Seyit” ve yılında “Cesur ve Güzel” dizisinde “Cesur” karakterini canlandırarak devam etmiştir. Kıvanç Tatlıtuğ son olarak Şubat ayında vizyona giren “Hadi Be Oğlum” filminde “Ali” karakterini canlandırmıştır.
Bu zamana kadar Altın Kelebek Ödülleri (), Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri (), Altın Kelebek Ödülleri (), Altın Objektif Ödülleri () ve Siyad Ödülleri ()’nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünün sahibi oldu. yılında Altın Kelebek Ödülleri’nde ise "Kendi Mucizesini Yaratanlar” ödülünü kazandı. Kıvanç Tatlıtuğ ayrıca pek çok üniversite, eğitim ve kamu kurumları tarafından da “En iyi Erkek Oyuncu” ödülüne layık görülmüştür.

Kıvanç Tatlıtuğ son olarak Ocak ’da vizyona girecek olan “Organize İşler 2: Sazan Sarmalı” filminde “Saruhan” karakterini canlandırmaktadır.
Kıvanç Tatlıtuğ, UNICEF’in tüm dünyadaki en genç “İyi Niyet Elçisi”dir. Kıvanç Tatlıtuğ şimdilerde ise 'Çarpışma' dizisinde Kadir Adalı karakterine hayat veriyor.

ZEYNEP TUNÇ (ELÇİN SANGU)

Banka müdiresidir. Rakamlarla nasıl başa çıkacağını bilse de hayatla başa çıkabilme yetenekleri sınırlıdır. Zeynep’in içindeki en baskın duygu korkudur. Eve girdiğinde ilk iş olarak kapıyı kilitler, arabaya bindiğinde hemen merkezi kilit düğmesine basar. Bu alışkanlıkların çoğu yetimhaneden gelmektedir. Elindekileri kaybetme korkusu vardır. Kızı haricindeki her şeye, tehlike unsuru olarak yaklaşır. Eşi Galip’le olan evliliği bitme noktasındadır, ancak Zeynep yalnızlıktan korkmaktadır.

Çarp&#x;şma 9. bölüm izle - Çarp&#x;şma son bölüm izle

Elçin Sangu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Elçin Sangu 13 Ağustos ’te İzmir’de doğdu. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun oldu.

Sahne Tozu Tiyatrosu'nda ki oyunculuk eğitiminin ardından, yılında "Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile giriş yaptığı oyunculuk kariyeri boyunca, "Aşk Kaç Beden Giyer”, "Bir Aşk Hikayesi", "Kurt Seyit ve Şura", "Sevdam Alabora" dizilerinde yer aldı.

Elçin Sangu - yıllarında Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Defne karakteriyle; "Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Medya Oscarları Ödülleri", "Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri", "MGD Altın Objektif Ödülleri" ile birlikte pek çok Üniversiteden, eğitim ve kamu kurumlarından "En iyi Kadın Oyuncu" ödülü ve “ Pantene Altın Kelebek Ödülleri”nden “En İyi Kadın Komedi Oyuncusu” ödülü almıştır.

yılında “Mutluluk Zamanı” filminin başrolünü paylaşan Elçin Sangu son olarak Blu Tv'de yayınlanan "Yaşamayanlar" projesinde "Mia" karakterini canlandırdı. Elçin Sangu şimdilerde ise 'Çarpışma' dizisinde Zeynep Tunç karakterine hayat veriyor.

VELİ CEVHER (ONUR SAYLAK)

Karanlık dünyanın büyük işler çeviren bir aktörüdür. Kimse izini bulamaz, hiçbir kameraya görüntü vermez, dinlemelere takılma ihtimaline karşın sürekli hat değiştirir. Herkese ve her şeye karşı büyük bir güven sorunu vardır. Acımasız ve merhametsiz biridir. Çarpışmanın kilit noktasındaki isimdir.

Çarp&#x;şma 9. bölüm izle - Çarp&#x;şma son bölüm izle

Onur Saylak Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Onur Saylak, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü’nde ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölüm’lerinde kısa süre eğitim aldıktan sonra, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü kazandı ve mezun oldu. Okul dönemi boyunca Ankara Devlet Tiyatroları’nda çeşitli oyunlarda rol alarak, sahneye adım attı. 

Pek çok dizi projesinde yer alan Onur Saylak, Yabancı Damat, Kod Adı Kaos, Asi, Nefes, Gönülçelen, Sensiz Olmaz, Ağır Roman, Hayat Ağacı, Hatırlı Gönül ve son olarak Vatanım Sensin dizilerinde, başarılı performanslar sergilemiştir. 
Onur Saylak, Arzu Tramvayı, Getto ve Üç Kuruşluk Opera tiyatro oyunlarının yanı sıra, Sonbahar, Denizden Gelen, Mavi Dalga, Rüzgarın Hatıraları filmlerinde rol almıştır. 

Onur Saylak, Şahsiyet dizisinin ve Daha sinema filminin yönetmenlik koltuğunda oturmuş ve Daha filmi ile pek çok ödül kazanmıştır.

CEMRE GÜR (MELİSA ASLI PAMUK)

Adını bilmediği, anlamlandıramadığı bir duygunun yokluğundan muzdariptir. Bu duygu sevgidir. Sevginin sıcaklığını aramaktadır. Sevgilisi Demir’de bulduğunu düşünmüş fakat yanılmıştır. Ona aşık değildir ve bu ilişkiyi sürdürmemesi gerektiğini kendine itiraf edememektedir. Rol yapmaktadır ve bu durum onu fazlasıyla hırpalamaktadır. Sevgi yoksunluğunun nedeni ise annesizliktir. Hayatındaki en büyük boşluk budur. Sürekli bir kaçış halindedir. Amerika’ya gidip yüksek yapmak istemesinin nedeni de budur.

Çarp&#x;şma 9. bölüm izle - Çarp&#x;şma son bölüm izle

Melisa Aslı Pamuk Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci olmuştur. İyi seviyede İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda’da Amsterdam Üniversitesi’nde Psikoloji eğitimi görmüştür. Pamuk, yılında onüç yaşında iken, Hollanda’da yayınlanan Dat zit wel snor adlı kısa filmde başrolde Hayal adlı karakteri canlandırmıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde “Temel Oyunculuk” dersleri almıştır. Türkiye’deki oyunculuk kariyeri ise “Her Sevda Bir Veda, adlı dizi ile başlamıştır. Ardından YerGök Aşk, Kurt Seyit ve Şura ile devam etmiş ve Kara Sevda dizisindeki başarılı performansıyla aranan oyuncular arasındaki yerini almıştır.  Melisa Aslı Pamuk şimdilerde ise 'Çarpışma' dizisinde Cemre Gür karakterine hayat veriyor.

KEREM KORKMAZ (ALPEREN DUYMAZ)

Babasını bıçakla yaralamaktan 5 yıl yatmıştır. Onu hapisten çıkmaya motive eden yegane şey, dışarıdaki sevgilisi Meral’dir. Evlenmek, çalışmak ve zamanı geldiğinde çoluk çocuğa karışmak gibi bir isteği vardır. 25 yaşında biri için fazla olgun gelen bu hayal onun aile yoksunluğundan kaynaklanmaktadır. Kendine bir aile yaratmak ve özlemini duyduğu bütün duyguları bu ailede yaşamak istemektedir. Bu hayali gerçekleştirmiş Kadir ağabeyi onun hem mahalledeki, hem de tribündeki idolüdür. Hapishanede geçen süreçte Kerem, başta aile olmak üzere her şeye karşı olan inancını yitirmiştir. Bir şey hariç: Meral.

Çarp&#x;şma 9. bölüm izle - Çarp&#x;şma son bölüm izle

Alperen Duymaz Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Alperen Duymaz, yetenekli bir genç oyuncudur. Lise yıllarında müzik ve modellikle ilgilenen oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitimini tamamlamıştır. İlk dizisi, Tatlı Küçük Yalancılar ile oyunculuğa adım atmıştır. Acı Aşk ve Bodrum Masalı dizilerinde gösterdiği yeteneği ile Çukur dizisinde önemli bir rol almıştır. Kariyerinde sağlam adımlarla ilerleyen oyuncu, Direniş Karatay filminde de rol aldı. Alperen Duymaz şimdilerde ise 'Çarpışma' dizisinde Kerem Korkmaz karakterine hayat veriyor.

SELİM (MUSTAFA UĞURLU)

Çok tanınmış biridir. Çevresi bir hayli geniştir. Siyasiler, bürokratlar, iş insanları… 

Avukat ve eski kulüp başkanı olması onun vitrindeki görünümüdür. Servetinin çoğunu danışmanlık adı altında, büyük isimlerin paralarını aklayarak kazanır. Bu paralar Selim’in elinden çıktığında, sütten çıkmış ak kaşık kadar temiz olur. Bu nedenle yer altında da saygı duyulan ve değer verilen bir adamdır. Bir nevi kara kutudur. Belayı ve şiddeti sevmez. Çok sakin, sabırlı ve soğukkanlı bir adamdır. Sesini çok nadir yükseltir. Cemre onun hayatının merkezidir. Karısını, Cemre çok küçükken kaybetmiştir. Belma ona ikinci baharı yaşatmaktadır.

Çarp&#x;şma 4. bölüm izle - Çarp&#x;şma son bölüm izle

Mustafa Uğurlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

yılında Konya'nın Karaman ilçesinde doğan Mustafa Uğurlu oyunculuk kariyerine birçok televizyon ve sinema dizisi sığdırmıştır. yılında Ağır Roman sinema filmindeki performansıyla Altın Portakal Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülen Uğurlu aynı zamanda Devlet Tiyatrosu’nda birçok oyunda oyuncu ve yönetmen olarak görev almıştır.

BELMA (ROJDA DEMİRER)

Çok politik bir kadındır. Bu tavrı, kendinden 15 yaş büyük olan Selim Gür’le yaptığı evlilikten bellidir. Her adımını ‘Demir’le olan ilişkisi hariç’ titizlikle, tartarak atar. Belma’nın en büyük silahı kadınlığıdır. Çok şık giyinen biridir. Çok güçlü bir karizması vardır. Demir’e sırılsıklam aşıktır. Selim’le yaptığı mantık evliliğinde eksik olan aşkı ve tutkuyu Demir’le gidermektedir. 
Köşeye sıkıştığında hiç kimsenin tahmin edemeyeceği kadar gözü kara birine dönüşür.

Çarp&#x;şma 9. bölüm izle - Çarp&#x;şma son bölüm izle

Rojda Demirer Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Rojda Demirer, yılında Ankara'da doğmuştur. yılında (9 yaşındayken) TRTAnkara Radyosu Çocuk Saati sınavlarını kazanarak radyo tiyatrosu yapmaya başlamıştır. Bunu daha sonra TRT'de çocuk dizileri, program sunuculukları ve film, dizi ve çizgi film dublajları takip etmiştir. yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümüne girerek yılında mezun olmuştur. yılları arasında da Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda kadrolu sanatçı olarak görev almıştır.[3] Birçok televizyon dizisi ve sinema filmlerinde rol almıştır. yılında Altın Kelebek Umut Vaadeden Kadın Oyuncu ödülünü almıştır.

MERAL (MERVE ÇAĞIRAN)

Güzel, alımlı ve hayata tutkuyla bağlı bir kadındır. Bu yüzden ölümden çok korkmaktadır. 

İstediği hayatı kısa yoldan elde etmek için, Kerem içeriye girdikten sonra Yakup’un ilgisini geri çevirmemiştir. Ailesiyle ev diye yaşadığı dört duvar ona dar gelmektedir. 

Meral güçlü ve zeki biridir. Yeri geldiğinde kadınlığını kullanmaktan da çekinmeyen biri. Hissettiği gerçek duyguları içinde yaşar. Kimseye sezdirmez.

Çarp&#x;şma 9. bölüm izle - Çarp&#x;şma son bölüm izle

Merve Çağıran Kimdir, Kaç Yaşında?

yılında Balıkesir’de dünyaya gelen Merve Çağıran, çocukluğunu daha sonra taşındıkları İzmir’de geçirmiştir. yılında İstanbul’a taşınmış ve eğitimini Sanat Merkezi’nden almıştır. İlk kez kamera karşısına ‘’Şefkattepe’’ dizisiyle çıkan Çağıran, ‘’Elde Var Hayat’’, ‘’Kaçak Gelinler’’ dizilerinde rol aldıktan sonra yılında ‘’Tatlı Küçük Yalancılar’’ ve yılında ‘’Aşk Laftan Anlamaz’’ projeleriyle dikkatleri üzerine çekmiştir. yılında Mert Baykal’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘’Fi’’ dizisinde ve Yusuf Pirhasan ile Aytaç Çiçek’in yönetmenliğini paylaştığı ‘’Kalp Atışı’’ dizisinde yer almıştır.
Çağıran, bu hızlı yükselişinden dolayı, ‘’Pantene Altın Kelebek Yıldızı Parlayanlar’’ ödülünü kazanmıştır. yılı bitmeden de, internet dizisi olan ‘’Bozkır’’ dizisinde yer almış ve Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve İsmail Demirci’yle paylaştığı ‘’Çarpışma’’ dizisinde Meral karakterini canlandırmaktadır.

İlk defa sinema kariyerine yılında başrollerini Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler’le paylaştığı ‘’İkimizin Yerine’’ adlı filmle başlamıştır. yılında ‘’Kaybedenler Kulübü Yolda’’ filmindeki performansıyla kendisini bir kere daha kanıtlamıştır.

Dizileri

Çarpışma – Uluç Bayraktar
Bozkır – Bahadır İnce (İnternet Dizisi)
Kalp Atışı – Yusuf Pirhasan, Aytaç Çiçek
Fi – Mert Baykal (İnternet Dizisi)
Aşk Laftan Anlamaz – Bahadır İnce, Müge Uğurlar
Tatlı Küçük Yalancılar – Cem Karcı
Kaçak Gelinler – Kerem Çakıroğlu
Elde Var Hayat – Sadullah Şentürk
Şefkattepe – Abdülkadir Ceylan Ede

Filmleri

Kaybedenler Kulübü Yolda – Mehmet Ada Öztekin
İkimizin Yerine – Umur Turagay

DEMİR (HAKAN KURTAŞ)

Bütün eğitim hayatını derecelerle bitirmiş ve avukat olmuştur. Çok hırslıdır. Başarısızlığa tahammülü yoktur. Selim’in avukatlık şirketinin -ki bu şirket neredeyse Türkiye’nin en büyüğüdür- en önemli avukatlarından biridir. Bugüne kadar hiçbir davayı kaybetmemiştir. Azılı bir suçluyu, bir masuma dönüştürecek kadar işinde iyidir. Bütün eğitim hayatını derecelerle bitirmiş ve avukat olmuştur. Çok hırslıdır. Başarısızlığa tahammülü yoktur. Selim’in avukatlık şirketinin -ki bu şirket neredeyse Türkiye’nin en büyüğüdür- en önemli avukatlarından biridir. Bugüne kadar hiçbir davayı kaybetmemiştir. Azılı bir suçluyu, bir masuma dönüştürecek kadar işinde iyidir. Neredeyse bütün sosyal ilişkileri menfaat üzerine kuruludur. Hayatını özetleyen cümle ‘kazan kazan’dır. Selim Gür, onun idolüdür.

Çarp&#x;şma 9. bölüm izle - Çarp&#x;şma son bölüm izle

Hakan Kuntaş Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

İzmir doğumlu Türk dizi ve sinema oyuncusu Hakan Kuntaş Lise hayatını Bursa Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Kurtaş'ın annesi iktisatçı, babası çocuk doktoru. Annesi, Hakan 3 yaşındayken İktisat bölümünden mezun olup ardından tekrar sınava girerek resim öğretmenliğini de bitirmiştir. Kendisinden küçük 2 erkek kardeşi vardır. Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde basketbol oynadı. Karikatürler çizer, müzikle uğraşır. Bir dönem Leman, Uykusuz mizah ve karikatür dergilerinde karikatürleri yayınlanmıştır.

Dizileri

Çarpışma – Show TV – Uluç Bayraktar
– 8.Gün
– Dolunay
– Seddülbahir 32 Saat
– Son Aşk
– A.Ş.K.
– Bir Çocuk Sevdim

Filmleri

– Martıları Efendisi – Mehmet Ada Öztekin
– Bölük – Aytaç Ağırlar
– Saruhan – Emre Konuk
– – Mustafa Haktanır
– Grueling and His Wife – Esme Madra
– Vücut – Mustafa Nuri

Tiyatro Oyunları

– Dot Punk Rock – Rıza Kocaoğlu
– Avaz Avaz – Aralık Hareketi
– Kutlama/Festen – Murat Dalbatan
– Beautiful Burnout/Süpernova – Murat Dalbatan
– İstila – Sami Berat Marçalı

Ödülleri

– Sadri Alışık Ödülleri – Efes Özel Ödülü
– Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali – Umut Vaat Eden Erkek Oyuncu Ödülü
– Oyuncular Sitesi Prestij Ödülleri – Umut Vaat Eden Oyuncu Ödülü

GALİP (İSMAİL DEMİRCİ)

Zaaflarının, alışkanlıklarının kurbanıdır. Her ne kadar tersi görünse de, zayıf karakterli bir adamdır. Korkuya kapıldığında en sevdiklerini geride bırakacak kadar güvenilmez biridir. Dertlerinden kaçmakla kurtulacağını düşünmektedir. Düzenli bir hayat ona göre değildir. Hayatı savruk yaşamaktadır. Kumarı çok sevmektedir. Buz gibi ifadeye sahiptir. Bu ifade yüzünden olacak ki içindekileri gizleyebilmektedir. Hatalarının ve zaaflarının farkındadır. Kendini düzeltmek yerine, hatalarına alışmayı, onlarla yaşamayı tercih eden biridir. Yaptığı bütün hataların sonunu getireceğini bilmektedir. Garip bir şekilde kendi sonunu kendi elleriyle getirmeye gönüllü gibi görünmektedir.

Çarp&#x;şma 9. bölüm izle - Çarp&#x;şma son bölüm izle

İsmail Demirci Kimdir, Kaç Yaşında?

yılında Ankara’da doğan İsmail Demirci, yılında Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. yılında Cemal Şan’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘’Türkan’’ dizisiyle ilk kez kamera karşısına geçtikten sonra, ‘’Anneler ile Kızları’’, ‘’Mor Menekşeler’’, ‘’Ben Onu Çok Sevdim’’, ‘’Kurtlar Vadisi Pusu’’, ‘’Reaksiyon’’, ‘’Fabrika Kızı’’, ‘’Serçe Sarayı’’, ‘’Muhteşem Yüzyıl Kösem’’, ‘’Babamın Günahları’’ ve ‘’Mehmed: Bir Cihan Fatihi’’ gibi birçok dizideki performansıyla adından çokça bahsettirdi.
Sinemada ilk olarak, yılında ‘’Tut Sözünü’’ filminde yer aldıktan sonra, yılında ‘’Babaların Babası’’ filminde ve yılında yönetmenliğini Barış Kırımşelioğlu’nun üstlendiği ‘’Posta Kutusu’’ filminde yer almış ve performansıyla Krajina Festivali’nde “En iyi Erkek Oyuncu” ödülünü almıştır.
İsmail Demirci şu an, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Merve Çağıran’la paylaştığı ‘’Çarpışma’’ dizisinde Galip karakterini canlandırmaktadır.

Filmleri

Posta Kutusu – Barış Kırımşelioğlu
Babaların Babası – Raşit Çelikezer
Tut Sözünü – Oğuz Çelik

Dizileri

Çarpışma – Uluç Bayraktar
’Mehmed: Bir Cihan Fatihi – Cevdet Mercan
Babamın Günahları – Abdullah Oğuz
Muhteşem Yüzyıl Kösem – Çağatay Tosun
Serçe Sarayı – Mesude Erarslan
Fabrika Kızı – Hakan Arslan
Reaksiyon – Onur Tan
Kurtlar Vadisi Pusu – Selahattin Sancaklı
Ben Onu Çok Sevdim – Eylem Koza
Mor Menekşeler – Serdar Akar
Anneler ile Kızları – Hakan Arslan
Türkan – Cemal Şan

HAYDAR (ERKAN CAN)

Adanalıdır. Hislerini, düşüncelerini saklamaz. Taşkın ve deli dolu biridir. Çabuk sinirlenir, zaman zaman kalp kırsa da arkasından gönül almayı bilir.
Evli ve iki kız çocuğu sahibidir. Vazifesinde yükselmek gibi bir hırsı yoktur. Emrindeki memurları çok sever. Evlenecek olanların düğününe, çocuğu olanlar için hastanelere, derdi olanların derdine, kısacası herkese koşar. Bu yüzden herkes çok sever Haydar’ı. 

Yemeğe zaafı vardır. İstanbul’da ne yenir ondan sorulur. Bu nedenle olacak ki kalbinde üç stentle dolaşmaktadır. Emrindeki memurlar arasında Kadir’in yeri başkadır. Çok sevmektedir onu. Oğlu gibi görmektedir.

Çarp&#x;şma 9. bölüm izle - Çarp&#x;şma son bölüm izle

Erkan Can Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

1 Ocak ’de Bursa’da doğdu. Oyunculuk kariyerine Bursa Devlet Tiyatrosu’nda başladı yılında İstanbul Devlet Konservatuarı’ndan mezun oldu. yıllarında Bakırköy Devlet Tiyatrosu’nda çalıştı. Farklı festivallerinden çeşitli ödüller aldı.

Filmleri

– Hedefim Sensin
– Müslüm
– Sevgili Komşum
– Babamın Ceketi
- Poyraz Karayel: Küresel Sermaye
– Ve Perde!
– Adana İşi
- En Güzeli
- Tut Sözünü
- Patron Mutlu Son İstiyor (Arif )
- Mazlum Kuzey 
- Eyyvah Eyvah 3 (Antikacı)
- Lal (Komiser Yavuz) 
- F Tipi Film
- Yangın Var (Rizeli İmam)
- Toprağın Çocukları (Kemal Öğretmen)
- Çoğunluk (Taksi Şöförü)
- Çakal (Celayir)
- Kaledeki Yalnızlık 
- Gurbet - Fremde Heimat 
- Siyah Beyaz
- 7 Kocalı Hürmüz 
- Kara Köpekler Havlarken 
- Yaşamın Kıyısında 
– Kader 
– Takva 
- Pamuk Prenses 2 
- O Şimdi Mahkum 
- Synthetic (Patron) (Kısa Film) 
- Anlat İstanbul 
- Yazı Tura 
– Vizontele 
- Dar Alanda Kısa Paslaşmalar 
– Gemide 
- Bana Old and Wise'ı Çal (Oğuz)(Kısa Film) 
- Sokaktaki Adam 
– Davacı

Dizileri

- Çarpışma / Show Tv / Dir: Uluç Bayraktar
- Bir Deli Sevda / Show TV / Dir: Hakan İnan
- Kara Para Aşk / ATV / Dir: Ahmet Katıksız, Tanya Özlem Balcı
- Acı Aşk / Show TV / Dir: Çağatay Tosun
- SON / ATV / Dir: Uluç Bayraktar
- Bıçak Sırtı 
- Düğün Şarkıcısı 
/ - Kapalı Çarşı 
- Üsküdar'a Giderken 
– Aşk 
- Bir Demet Tiyatro 
– Fırtına 
- Kapıları Açmak 
- Büyükannenin Konağı 
– Azad 
- Koçum Benim 
- Bizim Konak 
– Gençler 
/ - Mahallenin Muhtarları 
– Yalancı

Tiyatro Oyunları

– Barut Fıçısı – İstanbul Halk Tiyatrosu
- İhtiyar Balıkçı ve Deniz - İstanbul Halk Tiyatrosu 
– Bezirgan - İstanbul Halk Tiyatrosu 
– Paçi - İstanbul Halk Tiyatrosu 
- Alevli Günler - İstanbul Halk Tiyatrosu
– Sürmanşet - İstanbul Halk Tiyatrosu 
- İvan İvanoviç Varmıydı Yokmuydu : Nazım Hikmet - Bakırköy Belediye 

Tiyatroları

Sofokles'in Antigonesi : Bertolt Brecht - Bakırköy Belediye Tiyatroları
Bir Geçmiş Zaman - Bakırköy Belediye Tiyatroları
Ayyar Hamza - Bakırköy Belediye Tiyatroları
Demokrasi Gemisi - Bakırköy Belediye Tiyatroları
Rosencrantz ve Guildenstern öldüler : Tom Stoppard - Tiyatro Odası
Krallar Da Ölür : Eugène Ionesco- Tiyatro Odası

Ödülleri

– Nünberg Türkiye / Almanya Film Festivali – En İyi Erkek Oyuncu
– Istanbul Film Festivali – En İyi Erkek Oyuncu
– I. Asya Pasifik Sinema Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu
– Cinema Tut Ecan Geneva – En İyi Erkek Oyuncu
– Antalya Film Şenliği – En İyi Erkek Oyuncu 
- SİYAD Türk Sineması Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu
-. İstanbul Film Festivali, – En İyi Erkek Oyuncu 
– SİYAD Ödülleri – En İyi Yardımcı Oyuncu 
- Ankara Film Festivali, – En İyi Erkek Oyuncu
Orhan Arıburnu Ödülleri, – En İyi Erkek Oyuncu
- Antalya Altın Portakal Film Festivali – En İyi Erkek Oyuncu

Çarpışma 9. bölüm 2. fragmanı: Kadir için her şeye değer!

Ay Yapım’ın Show TV’de ekrana gelen ve büyük beğeniyle izlenen dizisi ‘Çarpışma’nın 9. bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Veli’nin, annesi Serpil’i öldürdüğünü zanneden Kerem’in büyük bir şok yaşadığının görüldüğü tanıtımda, Galip’in parasının hazineye sevk edileceğini öğrenen Veli’nin pusu kurup, polislerle çatışmaya girdikleri anlarda heyecan yükseliyor. Veli’nin Zeynep’i arayıp, “Aylin’i de alıp yanıma gelin, bildiğim her şeyi size teker teker anlatayım. Kadir için değer, değil mi?” sözlerine ve sorusuna, Zeynep’in “Kadir için her şeye değer” cevabı dikkat çekerken, Veli, Zeynep’e yeni bir oyun mu oynuyor ? sorusu akıllara geliyor.

ÇARPIŞMA’NIN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

 ‘Çarpışma’nın Perşembe akşamı ekrana gelecek 9. bölümünün konusu şöyle; Kerem’in, annesinin öldürüldüğünü düşünerek yaşadığı korku ve panik hali, Serpil’i ansızın karşısında görmesiyle yerini mutluluk ve sevince bırakır. Zeynep, Kadir’in annesini bulmasına yardımcı olabilmek için tehlikeli bir işe soyunur. Cemre, Kerem’in gelecekleriyle ilgili kafasındaki duvarları yıkacak büyük bir adım atar. Veli’nin Zeynep’e ve Aylin’e olan saplantılı sevgisi çok tehlikeli bir hal alır. Kadir’in, Galip’ten aldığı paranın, adli emanetten alınıp hazineye sevk edileceği haberi Veli’nin iştahını kabartır.

Parayı çalmak için plan yapar ve güzergah üzerine pusu kurar. Adalı’ya da kendisine engel olmaması için oyun oynar. Veli’nin adamları ile polisler arasında şiddetli bir çatışma çıkar. Ama bu kez Adalı, Veli’nin tekerine taş koyacaktır. Kadir, emniyetteki hainin Meltem olduğunu çözer. Aynı anlarda Veli, Meltem’e; Kadir’in, Zeynep’in, Cemre’nin ve Kerem’in de çok yakından tanıdığı birini öldürmesi için talimat verir. Ancak, Meltem’i takibe alan Adalı da birden kendini ateş çemberinin içinde ve ölümle yüz yüze bulur.


Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, yönetmenliğini Ahmet Katıksız- Ufuk Hakan Eren’in yaptıkları, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat ’de Show TV’de!

Çarpışma 9. Bölümde Kadir Emniyetteki Muhbirin Kim Olduğunu Buluyor!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma 9. yeni bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Çarpışma&#;nın yeni bölümünde Zeynep, Kadir için kendisini tehlikeye atıyor. Çarpışma 9. bölümde Kadir muhbirin kim olduğunu buluyor.

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Kadir Emniyetteki Muhbirin Kim Olduğunu Buluyor!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma 9. yeni bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Çarpışma&#;nın yeni bölümünde Zeynep, Kadir için kendisini tehlikeye atıyor. Çarpışma 9. bölümde Kadir muhbirin kim olduğunu buluyor.

Kerem’in annesi birden çıkıp gelir. Kerem’in annesini Meral kurtarmıştır. Meral, Zeynep, Kerem, Cemre ve Kadir’in bulunduğu eve giderek, Veli&#;nin elinden onu nasıl kurtardığını anlatır. Meral, Kerem’in annesine onun kafasına silah dayayan kişinin kim olduğunu bildiğini söyler. Kerem’in annesi neden kimliğini açıklamadığını sorunca Meral, Kerem’in onu öldürme ihtimalinden söz eder ve Kerem’in annesi ikna eder.

Zeynep, Selim&#;e iş teklifini kabul ettiğini söyler. Selim çok sevinir. Zeynep’in ayrılmasından sonra arka masada bulunan Veli Selim’in yanına gelir ve Selim&#;e,  Zeynep’in teklifi neden kabul ettiğini bildiğini söyler.

Selim, Veli’ye para sorununu çözecek bir yol olduğunu söyler. Veli ne olduğunu sorunca, Galip’in ondan aldığı paraların hazineye aktarıldığını söyleyerek parayı almasını ister. Bu arada Kerem Demir’in karşısına çıkar. Demir, Kerem&#;e neden geldiğini sorar. Kerem, Cemre ve babası ile ilgili pişmanlıklarını anlatarak, annesinin kafasına silah dayayan kişi bu mu diyerek Meral&#;e döner. Demir, Meral’i görünce şaşırır. Kerem’in sorduğu soruya ise “bu değil” diyerek yalan söyler.

Muhbir Meltem Çıkıyor!

Kadir, emniyette Veli’ye muhbirlik yapan kişinin Meltem olduğunu çözüyor. Veli, Meltem&#;e son bir görev verir ve Meral&#;i öldürmesini ister. Kadir Meltem&#;i takip etmektedir ve konuşmaları duyup Kerem&#;e, Meral&#;i takip etmesini söyler. Meral&#;in buluşma yerine gider ve Meltem Meral&#;i yaralar tam öldüreceği sırada Kadir gelir ve engel olur. Zeynep Kadir&#;i arar ve Veli&#;nin her zaman iki kişiyle birlikte çalıştığını çözdüğünü söyler. Bu demek oluyor ki bir muhbir daha vardır. Diğer muhbir, Meltem&#;i vurur konuşmaması için.

Çarpışma 9. Bölüm 2. Fragmanda Veli Yeni Oyunlar Oynuyor!

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir