dunlop ocean koşu bandı fiyatı / DUNLOP OCEAN KOŞU BANDI | DonanımHaber Forum

Dunlop Ocean Koşu Bandı Fiyatı

dunlop ocean koşu bandı fiyatı

Dunlop S30 MASAJLI Koşu Bandı

UYARI : Eğer koşu bandında her hangi bir sebepten dolayı yeterinden fazla y&#;k varsa g&#;venlik sigortası atar ve elektrik bağlantısı kesilir ve cihaz durur. Sigortayı değiştirin. TEKNİK &#;ZELLİKLER : Programlar : 7 program &#;zelliğine sahiptir G&#;sterge : 5 pencereli LED ekranında zaman, mesafe, kalori, hız, nabız bilgileri g&#;r&#;lebilir. Nabız Sistemi : Elden nabız &#;l&#;er Hız : 1 km/saat – 12 km/saat Motor sistemi : HP s&#;rekli beygir g&#;c&#;ne sahiptir. Zemin sistemi : Esnek ve yumuşak zemini sayesinde eklemlere baskı yapmaz. Emniyet Anahtarı : Bandı acil durdurma anahtarı vardır. Koşu/Y&#;r&#;me alanı : cm (B) X 40cm (E) Katlanma &#;zelliği : Katlanabilir,tekerlekli,taşınabilir. MALIN ENERJİ T&#;KETİMİ A&#;ISINDAN VERİMLİ KULLANIMI Evlerimizde kullandığımız elektrikli cihazlardan koşu bantlarının enerjisini daha verimli olarak kullanmamız m&#;mk&#;nd&#;r. Koşu bandını verimli olarak kullanmak i&#;in dikkat etmemiz gerekli olan işlemler periyodik olarak yapılmalı. Koşu bandının &#;evresinde 50'şer cm boşluk bırakılmalı, D&#;zenli olarak her kullanımdan sonra bakım yapılması, bant y&#;zeyinde oluşan tozların alınması, kullanıma ara vermek istediğimizde koşu bandını durdurup tekrar &#;alıştırılması Koşu bandının bant ayarı gerekmedik&#;e yapılmamalıdır, aşırı gergin bant enerji t&#;ketimini artırır. Bazı konutlarda şebeke cereyanı normalden &#;ok daha d&#;ş&#;k seviyede gelmektedir. Koşu bandı kullanılırken cihaza normalden d&#;ş&#;k voltaj gelmesi motorun ısısını arttırır, bu gibi durumlarda harici bir regulat&#;r&#;n satın alınması &#;nerilebilir. Bu konuda l&#;tfen yetkili servise danışınız. Cihaz uzun s&#;re koşu bandı kullanılmayacak ise şalteri kapatılmalıdır. Kullanım saatine g&#;re bant yağlaması yapılmalı, yağlama işlemi aksamadan zamanında yapılmalıdır, d&#;zensiz ve aşırı yağlama elektrik t&#;ketimini artırır Yaz aylarında bant ve motor ısısını azaltmak i&#;in direk g&#;neş ışığı alan ortamlarda kullanılmamalıdır. Ev tipi koşu bantlarında cihaz b&#;t&#;n aile fertleri tarafından kullanılacak ise, kullanım saatleri arasında 1 saat zaman aralığı bırakılması ısınan motor, tahta ve bandın soğumasını sağlayacak, cihazın &#;mr&#;n&#; uzatacaktır. Yılda en az bir kere koşu bandının genel bakımının yapılması sağlanmalıdır. Yıpranmış olan koşu bandının bandı normalden daha fazla enerji sarfiyatına sebep olur. Rutin kontroller esnasında d&#;nen bandın alt kısmının yıprandığını tespit ederseniz l&#;tfen servise danışınız. - 18 -

Koşu bandı hakkında..

narcosis .!.:

5 ay önce baya bi araştırıp aldım. bir çok koşu bantına binmiş biri olarak yaylanmaması, motor gücü ve bant genişliği benim için önemliydi ben ses yalıtımı minderiyle beraber dunlop ocean aldım. kampanyalı tl ye aldım. devasa büyüklükte ve spor salonundaki profesyonel makinelerden bi farkını göremiyorum. ve alt kata kesinlikle ses gitmiyo. makine birçok koşu bantlarına göre sessiz sayılır. 8 aylık bebeğim aynı odada koşu bantı çalışırken hiç rahatsız olmadan uyuyo. ses te çok önemli o kadar para verip salonuna koyduktan sonra komşuların gelip fabrikamı açtınız bu ses ne diye şikayetlerini çekmemek lazım. birde koşu bantı alanların çoğunda aynı sorun var: sıkılmak. koşu bantı istediğinizden emin olun yoksa elinizde bi dünya para verip evinizin yaklaşık 2 m2 sini kaplayan devasa bi oyuncağınız olur

Genişletmek için tıkla


biz de yıllar önce voit marka, spor salonlarındakinden küçük ve maalesef düz durmayan yani en aza bile getirince hafif eğimli olan bir tane almış, başta kullannmış sonra ise gerek gürültü yapmaya başlaması gerek diz ağrılarına yol açması nedeniyle satmıştık.

narcosis'in uyarılarını dikkate almanızı öneririrm arkadaşlar, satarken neredeyse bedavaya gidiyor, bizim gibi yeriniz azsa, darlar da iş görür demeyin derim, gerçekten hem bant boyu zorladık, bacak boyunuzu adım genişliğinizi dikkate alın derim.

ben şimdi spor salonunda büyük geniş bantlardan kullanıyorum, hiçbir sorun yok mesela. çünkü eğimli de değil rahat rahat adımlarımı da atıyorum şuraya sığmam lazım diye kasmıyorum da kendimi. bir de tabii komşuya gürültü gidecek stresi yok.

ileride geniş evim olursa kesinlikle büyük, profesyonel ve altına da minder alırım ben de.

Dunlop Ocean Koşu Bandı

Kategori : Koşu Bantları

2,5 beygirlik güçlü motoruyla tüm performans aralıklarına yeten Dunlop Ocean koşu bandı otomatik eğim ayarıyla daha fazla kalori yakmanızı sağlıyor.

Dunlop Ocean koşu bandı ile spor salonuna gitmeden fit kalabilirsiniz. 2,5 beygirlik güçlü motoruyla tüm performans aralıklarına yeten Dunlop Ocean koşu bandı otomatik eğim ayarıyla daha fazla kalori yakmanızı sağlıyor. Renkli gösterge ekranıyla kullanım kolaylığı sunan Dunlop Ocean koşu bandı 6 kullanıcı programına sahip. kg taşıma kapasitesi bulunan Dunlop Ocean koşu bandı oldukça dayanıklı gövdesiyle yıllar boyunca spor yapmanızı sağlıyor.

dunlopoceankoayubanda1

Teknik özellikleri:

Motor Gücü: HP (Max), HP (sürekli)

Hız Limitleri: 1 km/saat

Kullanicl Programlari; 6 program

5 hazir program,1 manuel program

Ekran: Renkli LCD

Gösterge: Hız ,eğim, mesafe ,program, zaman , kalori , nabız ,tur zamanı

El tutacakları üzerinde kısayol eğim ve hız tuşlarına sahiptir. Kitaplığı mevcuttur.

Egim: % 0 14,otomatik eğim ayarı vardır

Nabız Ölçümü: Elden nabız okuma sistemi

Katlanabilir , tekerlekli , taşınabilir.

Maximum Kullanıcı Ağırlığı: kg

Emniyet Anahtarı ( Otomatik durdurma sistemi ) vardır.

ismail

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası