kocaeli gölcük özel hastaneler / Kocaeli Gölcük Hastaneleri

Kocaeli Gölcük Özel Hastaneler

kocaeli gölcük özel hastaneler

Özel Gölcük Medar Hastanesi

Gölcük Hastanesi

Gölcük merkez de yılında Gölcük Aile Tıp Polikliniğini açarak bu bölgedeki halkımıza "Sağlıkta Buluşma Noktası" felsefesiyle hizmet vermeye başladık.
yılında ise o dönemde Kocaeli'nin en modern ve m2 bakımından en büyük Tıp Merkezini halkımızın hizmetine sunduk.
Bölge halkının sağlık alanındaki ilk danışma ve çözüm merkezi olmasını hedefleyen kurumumuz bir çok dalda hizmet vermiş olup, sağlıkta ihtiyaç duyduğu kaliteyi sağlamak adına her geçen gün kendisini yenilemekte ve geliştirmektedir.
Kurumumuz deneyimli hekim kadrosunu yeni açtığımız hastaneyle genişletmiş, güler yüzlü personelimizle memnuniyet kendine birincil görev olarak edinmiştir.
Günümüzde yükselen değer ve işletmelerin vazgeçilmez unsurlarından  biri haline gelen Kalite ve Akreditasyon çalışmalarının hem Uluslar arası Kalite Standartları çerçevesinde hızla devam etmekte olup, hizmet kalitemizi dünya standartlarına taşıma çabasındayız.
Hastanemiz gerek Yalova-Karamürsel gerekse İzmit-Başiskele istikametinden gelen hastaların kolay ulaşabileceği Ford sapağı karşısında kurulmuştur.
Hastanemiz m2 kapalı alana sahip, modern görünümü, alt yapısı ve teknolojisi ile çok amaçlı ve dünya standartlarında planlanmıştır. Hastanemiz yataklı olup 17'si Yenidoğan, 1'i Koroner, 16 'sı Genel olmak üzere 34 Yoğun Bakım yatağımız bulunmaktadır.

Standart Oda
Tecrübeli sağlık çalışanlarımız ile siz hasta ve yakınlarını ev ortamında hissettirebilecek kaliteli bakım ve sağlık hizmeti veriyoruz. Toplamda standart odamız mevcut olup, odanıza yerleştiğinizde yatak, çağrı butonu ve diğer hizmetlerimiz hakkında hemşireniz sizi bilgilendirecektir. Tıbbi ihtiyaçlarınız için bu butonu kullanarak hemşireyi çağırabilir, banyo ve tuvaletlerde bulunan acil durum ipleri ile olası durumlarda sağlık ekibinin en kısa sürede size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Suit Oda
Tecrübeli sağlık çalışanlarımız ile siz hasta ve yakınlarını ev ortamında hissettirebilecek kaliteli bakım ve sağlık hizmeti veriyoruz. Toplamda 2 suit odamız mevcut olup, hastamız dinlenirken ziyaretçilerini rahatça ağırlayabileceği suit odanıza yerleştiğinizde yatak, çağrı butonu ve diğer hizmetlerimiz hakkında hemşireniz sizi bilgilendirecektir. Tıbbi ihtiyaçlarınız için bu butonu kullanarak hemşireyi çağırabilir, banyo ve tuvaletlerde bulunan acil durum ipleri ile olası durumlarda sağlık ekibinin en kısa sürede size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

İmkanlar
Suit Oda
Gece ’a kadar yiyecek/içecek servisi
7/24 otelcilik hizmeti
Wifi Erişimi
Doğum Fotoğrafçılığı
Oda Süsleme
Otopark
Refakatçi Hemşire Hizmeti

Özel Medar Gölcük Hastanesi
Gölcük/Kocaeli

Hastane AdıÖzel Medar Gölcük HastanesiHastane TipiÖzel HastaneHastane KategorisiGenel HastanelerHastane TürüHastane

Adres Bilgileri

AdresiFord Sapağ&#x; Karş&#x;s&#x; Çiftlik Mah. Sok. No:1Ä°lçe AdıGölcükÄ°l AdıKocaeliÃœlke AdıTürkiye

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon 99 41FaksE-Posta Adresi[email&#;protected]

Randevu Bilgileri

Çağrı Merkezi 99 41Randevu TelefonuWhatsAppOnline Randevu

Detaylı Bilgi

Web Sitesiseafoodplus.info

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir