aöl güvenli giriş / Açık Lise Girişi - AÖL Öğrenci Girişi Ekranı | funduszeue.info

Aöl Güvenli Giriş

aöl güvenli giriş

Açık Öğretim Liseleri

Kullanıcı puanları ve yorumlar

phone_androidTelefon

tablet_androidTablet

Hatice Bicen

İyi amaç için yapılmış iyi güzel de ben uygulamayı açtığım zaman hiç bir bilgiye ulaşamıyorum. Kredi bilgilerime, dönem derslerine ve diğer seçenekler. Tıklasam bile açmıyor ve error verip atıyor. Eğitim sistemlerinin bu kadar özensiz, kalitesiz ve basit olması gerçekten içler acısı. Sistem sürekli çöküyor. Binlerce öğrenci bu konuda mağdur. Sistem çöktüğü için bir adım bile atamıyoruz. Bu durumun en kısa sürede düzelmesini arz ediyorum.

kişi bu yorumu faydalı buldu

Bunu yararlı buldunuz mu?

Rainbow

Hayatımda gördüğüm en kötü uygulama, küçük bir yoğunluk olduğunda bile hemen çöküyor, çok acemice ve bir işe de yaramıyor, sınava girilmiyor, uygulamadan ders seçilmiyor. buradan yapabileceğiniz herşeyi ve daha fazlasını aöl'ün sitesinde yapabilirsiniz. uygulamayı indirmenize gerek yok. gereksiz ve altyapısı çok zayıf. Güncelleme de gelmiyor, öylesine yapmak için yapılmış ilkel bir uygulama.

kişi bu yorumu faydalı buldu

Bunu yararlı buldunuz mu?

tarık aslaner

Çok kötü hiç bir işe yaramıyor. Takvim her cepte zaten var, takvimde olması gereken, AOL. İş takvimi olmalıydı. Bu uygulamaya güvenip kayıt yenilemeyi kaçırdım. Çok mu zor kayıt yenileme tarihini mesaj atmak, sınav giriş tarihini atmak. Biz çalışan ev gecindiren insalariz, kayit yenileme, sınav giriş tarihi, bu tarihleri bazen takip edemiyoruz. Kötü oyunlar bile günlük bildirim gönderiyor. Enerjin doldu gel diye. Lütfen kullanisli bir uygulama yapın.

kişi bu yorumu faydalı buldu

Bunu yararlı buldunuz mu?

"GÜVENLİ DEĞİL" UYARISI NE ANLAMA GELİYOR?

 

Bilindiği üzere Google Chrome, Google gibi ünlü bir markanın dünyaya sunduğu en pratik ve en çok kullanılan internet tarayıcıları arasındadır. 24 Temmuz itibari ile Google, Chrome 68’i kullanıma sunmaya başlamıştır ve Chrome 68 ile birlikte web sitesi güvenliği konusu giderek önem kazanmıştır. Google Chrome, “https” ile korunmayan tüm web siteleri için adres çubuğunda “bu siteye bağlantınız güvenli değil” hatası vermektedir. Bir başka durum olarak da tarayıcı kullanıcıları bazı sitelere bağlanmak isterken bağlantınız güvenli değil hatası ile karşılaşmakta ve siteye girişlerinin güvenli olmadığı konusunda internet tarayıcısı tarafından uyarılmaktadırlar. Bu tür uyarıların sebebi ise çoğu internet kullanıcısı tarafından anlaşılamamakta ve sebebinin araştırılması için yine Google'a başvurulmaktadır. Bu sebepler ise Google'a “güvenli değil hatası chrome” gibi kalıp ifadeler ile yazılarak taratılmaktadır.


 

HER ŞEY GÜVENLİK İÇİN

 

Öncelikle bu tür uyarıların kullanıcıların kişisel bilgilerinin korunması için Google tarafından artırılan web güvenlik standartlarının bir parçası olduğunu bilmemiz gerekir. Çoğu kullanıcı bu uyarıları dikkate almamakta ve Google tarafından güvenli olmadığı uyarısı alınan web sitelerine başka şekillerde girmeye çalışmaktadır. Elbette ki Google tarayıcısının güvenli değil uyarısı verdiği hiçbir siteye girilmez diye bir kural yoktur. Bu uyarı genel olarak belirli güvenlik gereksinimlerinin karşılanması konusunda oluşturulmuş kurallardır. Her uyarı alınan siteye girilmemelidir gibi bir kuralın olmamasının yanında, kullanıcıların kişisel bilgilerinin özenle korunabilmesi ve başka kişilerin eline geçmemesi açısından Google’ın uyarılarını az da olsa dikkate almaları gerekmektedir.

 

Peki nedir Google tarafından sunulan bu güvenlik uyarısı? Ve bu uyarının alınmaması için neler yapılmalıdır?


Google Chrome kullanıcılardan kişisel veri toplayan ama SSL sertifikasıyla korunmayan web siteleri için “bağlantınız güvenli değil” gibi uyarılar veren bir sistem getirmiştir. Kullanıcılar bir siteye kişisel bilgilerini girmeden önce site uzantısının http mi yoksa https uzantılı mı olup olmadığını kontrol edebilirler. Fakat Google’ın yaptığı araştırmalara göre çoğu insan bir siteye giriş yaparken veya kişisel bilgilerini o web sitenin ara yüzüne girerken site uzantısını kontrol etmemekte ve bu konu da dikkatli davranmamaktadır. Bu durum ise kullanıcıların kişisel bilgilerini web altyapısında riske sokmaları anlamına geliyor. Google ise bu duruma çözüm bulabilmek için sözü edilen güvenlik uyarısı sistemini getirmiş ve insanları uyarır hale gelmiştir. Google tarafından web güvenlik standartlarının yükseltilmesi ve kişisel verilerin özenle korunması açısından oluşturulan uyarı sistemi ile karşılaşmamak ve web sitelerine uyarı almadan erişebilmek için çeşitli yollar bulunmaktadır. Yapılan bir iki ayar değişikliği ile istediğiniz web sitelerine uyarı almadan ulaşabilirsiniz.


ÇÖZÜM


Sorunun çözümü için bir SSL serfikası almalı ve sitenize entegrasyonunu sağlamalısınız. Bunun için İsim Tescil’e başvurabilir, en ucuz SSL sertifikaları linkine tıklayarak karşılaştığınız sorunun çözümü için en uygun fiyatlı SSL sertifikasını İsim Tescil güvencesi ile satın alabilirsiniz.

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası