tso trakya anadolu lisesi / Çerkezköy TSO Trakya Anadolu Lisesi - Çerkezköy, Tekirdağ

Tso Trakya Anadolu Lisesi

tso trakya anadolu lisesi

Öğrencilere üretim kültürünü aşılamak, öğrencilerin düşündüğünü hayata geçirebilen, yenilikçilik, yaratıcılık, girişimcilik, eleştirel düşünme ve problem çözme gibi yüzyıl becerilerine sahip, ekonomik ve sosyal gelişmelere katkı sağlayan bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlama amacı doğrultusunda Tasarım-Beceri Atölyesi kurulması planlanmıştır.

Görsel Sanatlar Atölyesi

Çeşitli teknikler ile temel tasarım ilke ve elemanlarına uygun, estetik bir değeri olan çalışmalara yönelik, resim, geleneksel Türk el sanatları, heykel, seramik, vitray gibi uygulama alanlarına ilişkin becerilerin geliştirildiği atölyelerdir.

Müzik Atölyesi

Sese biçim veren, malzemesi ses ve söz olan sanatsal alanlara ilişkin, dinleme-söyleme, müziksel algı ve bilgilenme, müzik kültürü gibi alanlarda becerilerin geliştirildiği atölyedir.

Yazılım ve Tasarım Atölyesi

Bilişim teknolojilerine yönelik uygulamalar doğrultusunda öğrencilerimin yeni bilgi ve teknolojileri üreten, bilişim araçlarını verimli ve güvenli kullanmalarını geliştiren uygulamalara yönelik becerilerin geliştirilmesi amacıyla "Robotik ve Kodlama", "Yazılım", "3D Tasarım", "Grafik Tasarım" gibi uygulamaları içeren atölyedir.

Çerkezköy TSO Trakya Anadolu Lisesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesinde bulunan devlet okuludur. Tekirdağ ili nüfusu , Çerkezköy ilçesi nüfusu 'dur. Okulun öğrenci sayısı , öğretmen sayısı 40'tir.

Çerkezköy TSO Trakya Anadolu Lisesi Tekirdağ ili Çerkezköy ilçesinde bulunan devlet okuludur.

Sayfamızda Çerkezköy TSO Trakya Anadolu Lisesi okuluna ait telefon, belgegeçer (faks), e-posta, web sitesi, öğretim şekli, adres, öğrenci sayısı, öğretmen sayısı, derslik sayısı, lojman durumu, pansiyon durumu, ısınma durumu, il/ilçeye uzaklık, hizmet bölgesi, hizmet alanı, hizmet puanı, yerleşim yeri, il, ilçe, mahalle/belde/köy nüfusu ve okullaşma oranları, lgs merkezi sınav taban puanı, yüzdelik dilimini, alan dal bilgilerini, zorunlu hizmet okulu olup olmadığını bulabilirsiniz.

Çerkezköy TSO Trakya Anadolu Lisesi okuluna ait okul forması, kıyafeti, okul başarı puanı, okul eşyaları, okul boş kontenjanı, son dakika okul haberleri, okul kuralları, okul logosu, okul sınav tarihleri, okul servis ücretleri, okul e-okul, okul başlangıç-bitiş saatleri, sınıf geçme durumları, haftalık ders programı gibi bilgileri okulun resmi web sitesinden öğrenebilirsiniz.

Çerkezköy TSO Trakya Anadolu Lisesi okulunda okuyorsanız, bu okuldan mezunsanız, bu okulun velisiyseniz, bu okulda görev yapıyorsanız ya da bu okul hakkında bilgiye sahipseniz lütfen değerli bilgilerinizi yorum alanından belirtiniz.

Sitede sunulan reklamları kısıtlayan bir reklam engelleyicinin etkin olduğunu fark ettik.

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bize destek olun. Reklam engelleyiciyi kapattıysanız sayfayı yenileyerek görüntüleyebilirsiniz.

Reklam engelleyicinin nasıl kapatılacağını öğrenmek için tıklayınız.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir