margarita pizza içinde ne var / Pizza Margherita Tarifi, Pratik Mozzarella Pizza Nasıl Yapılır? | Yemekte Keyif Var

Margarita Pizza Içinde Ne Var

margarita pizza içinde ne var

Pizza Margherita tarifi

Ilık su, toz şeker ve kuru mayayı küçük bir kapta karıştırıp, 10 dakika kadar bekletin.

Unu yoğurma kabına alıp tuzu ekleyin ve karıştırın.

Mayalı suyu ve zeytinyağını da ilave edip ortadan dışa doğru karıştırarak yoğurun.

Pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurduğunuz hamuru streç filmle sararak 30 dakika kadar mayalandırın.

Bu esnada sosu için domatesi rendeleyin.

Sos tenceresinde kızdırdığınız zeytinyağına ekleyip 5 dakika kadar pişirin.

Kekiği de ekleyip karıştırın ve soğuması için kenara alın.

Hamuru iki bezeye ayırıp unladığınız tezgahta elinizle çekiştirerek açın.

Pişirme kağıdı serdiğiniz fırın tepsisine yerleştirdiğiniz hamurun üzerine domates sosunu yayın.

Mozzarella’yı rendeleyip pizzaların üzerine bölüştürün.

Fırını dereceye ayarlayıp ısıttıktan sonra pizzaları fırına verin.

15 dakika kadar pişirip fırından alın ve üzerine fesleğen yapraklarını serpiştirin.

Birkaç dakika dinlendirip sıcak servis edin. Afiyet olsun…

kaynağı değiştir]

Ev Yapımı Margarita Pizza

İyi Bir Ev Yapımı Pizzayı Nasıl Yaparsınız?

homemade pizza doughKaynak Canva

Çoğu şey gibi iyi bir ev yapımı pizza da iyi bir temelle başlar. Temel sağlam olmazsa, her şey parçalanır. Bu durumda, iyi bir pizzanız olmaz.

Herkes biraz peynirli ve sucuklu ekmeğin üzerine ketçap atıp pizza diyebilir; ama biraz zaman ayırıp hamurunu ve sosunu özenle ve sevgiyle yaparsanız, sonuçlardan çok memnun kalacaksınız.

Sıfırdan Ev Yapımı Pizzayı Nasıl Yaparsınız?

Sıfırdan iyi bir ev yapımı pizza yapmak, bazılarının düşündüğü kadar zor değildir. Elbette, biraz zaman alır, ancak sonuçlar genellikle buna değer. İyi bir hamur pek fazla malzeme almaz. Biraz un, su, mayalama ve biraz tuzunuz olduğu sürece; iyi bir hamurun olur. Pizza sosuda hamur kadar kolaydır.

Sadece birkaç basit malzemeyle muhteşem bir sos yapabilirsiniz. Buradaki ev yapımı pizza tarifi gibi, biraz yağ, domates ürünleri ve biraz baharat ile harika bir ev yapımı sosunuz olur. Nihayetinde yemek pişirmeye gelince, kendi başınıza her şeyi yapabilirsiniz, sizi geride tutan tek şey kendinizsiniz.

Mağazadan Alınan Hamurla Pizza Nasıl Yapılır?

Çoğu zaman, ev yapımı pizzanız için mağazadan satın alınan bir hamur kullanmak en kolay yoldur. Fırıncı değilseniz veya sadece bulduğunuz bir tarifi takip etmek istemiyorsanız, hamur oldukça basittir. Bunu biraz daha alevlendirmek için yapabileceğiniz birçok şey var.

Üstüne malzeme koymadan önce üzerine sarımsak yağı sürün ya da kabuğuna sarımsak yağı sürün. Hatta bazı insanlar çılgın bir sekilde kenarlara da peynir doldurur. Daha önce de belirtildiği gibi, yemek pişirmeye gelince, istediğiniz her şeyi kendiniz yapabilirsiniz.

Ev Yapımı Pizza Daha Mı Ucuz?

Çoğu şey gibi pizza da genellikle evde yapmak daha ucuzdur. Bunu yapmak için harcadığınız zamanın dışında, aynı miktarı bir pizzacıdan aldığınız büyük bir pizzaya harcarsanız, büyük olasılıkla birkaç pizza yapmak için yeterli malzemeye sahip olursunuz.

Araştırmalar, ortalama bir pizzacının pizzalarını yüzde oranında şaşırtıcı bir şekilde kar payı eklediğini gösteriyor. Bu, yaklaşık 10TL ile üretilen bir pizzanın 64TL ye satıldığı anlamına gelir.

Ev Yapımı Pizza Pişirmek Ne Kadar Sürer?

Ortalama olarak ev yapımı bir pizzanın pişirilmesi yaklaşık 15 ila 20 dakika sürer. Pişirme süreleri için hamur veya pizza talimatlarını uyguladığınızdan emin olun, çünkü bazı tarifler hamurun üzerine sos eklemeden önce kısmen pişirilmesini gerektirir.

Recipe byPetite Gourmets

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir