keşan hotel / 10 EN IYI Keşan Oteli (₺) - Tripadvisor

Keşan Hotel

keşan hotel

Keşan Edirne'nin en büyük ilçesi olmakla beraber, Saros Körfezi'nde harika manzaralara ev sahipliği yapıyor. Huzurun eş anlamlısı olabilecek kadar değerli bir ilçe olan Keşan, ülkemizin Avrupa'ya en yakın ilçesi. Hem mavinin hem de yeşilin uyumlu bir şekilde birleştiği Keşan'da oteller, bir tatilde ihtiyacınız olabilecek her şeyi size sunmayı hedefliyor. Edirne otellerine kıyasla daha uygun fiyattaki Keşan otellerinden rezervasyonunuzu funduszeue.info üzerinden yapabilir, gitmeden kalacağınız otel hakkında bilmek istediğiniz her şeyi öğrenebilrisiniz.

 Keşan ziyaretlerini bitirmek pek kolay değil. Keşan'ı ziyaret edenlerin ilçe ile kurdukları bağ, oradan ayrılmalarını zorlaştırıyor. Keşan'da mutlaka görülmesi gereken en önemli yer Saros Körfezi. Türkiye'deki kıyıların içinde eşsiz bir güzelliği ile öne çıkan Saros Körfezi, dünyada kendi kendini temizleyen beş körfezden biri olarak biliniyor. Temiz havası ciğerlerinizi tazelerken, manzarası da size huzur veriyor. Keşan'ın bir başka görülmeye değer yeri ise Enez. Merkezden bir saat uzaklıklta bulunan ve vardıktan birkaç saat sonra yılın tüm yorgunluğundan kurtulabileceğiniz bir manzara sunan Enez'de tatilin keyfi de tadı da çok güzel.

Keşan'da görülecek yerlerin yanında, mutlaka yapmanız gereken doğa aktiviteleri de bulunuyor. Sualtı fotoğrafçılığının ülkedeki en iyi örneklerinin çıktığı Keşan'da dalış dersleri alabilir ve gördüklerinizi güzel anılara dönüştürmek için fotoğraflayabilirsiniz.

Keşan Otelleri Ara

En uygun Keşan otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Keşan otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula

Şehir, ilçe, tema, otel adı ara

Giriş ve Çıkış Tarihi

Giriş ve çıkış tarihini seçin

Şapçı Prestige Hotel
Şapçı Prestige Hotel

Şapçı Prestige Hotel, Edirne’nin doğal güzellikleri ve tarihi yerleri ile meşhur ilçesi Keşan’da konumlanıyor. 66 odalı bu otelde konaklarken ihtiyacınıza göre tek kişilik oda, çift kişilik oda, üç kişilik oda ve kral dairesi seçeneklerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Şıklığını sadelikten alan bu konforlu odalarda TV, uydu yayını, kablosuz internet ve su ısıtıcısı gibi keyifli

Bendis Otel Keşan
Bendis Otel Keşan

Edirne’ye bağlı ilçelerden Keşan’da konumlanan Bendis Otel, özellikle konforlu SPA olanaklarıyla öne çıkıyor. Tesiste geleneksel Türk hamamının yanı sıra aromatik yağlar ve şifalı taşlarla uygulanan masajları deneyimleyebilirsiniz. Tesisin jakuzili kapalı yüzme havuzu ise ziyaretçilere tüm yıl keyifli bir ortam sunuyor.  Otelin hemen önünden geçen toplu taşıma

Çetin Otel Keşan
Çetin Otel Keşan

Edirne’nin doğal güzellikleri ve tarihi dokusu ile meşhur ilçesi Keşan’ın merkezinde konumlanan Çetin Otel, güler yüzlü personeli ile misafirlerine yılından beri kaliteli bir hizmet sunuyor.  37 oda ve 69 yatak kapasiteli tesiste konaklarken farklı oda konseptleri arasından seçim yapabilirsiniz. Ev konforunu aratmayan bu şık odalarda ihtiyaç duyabileceğiniz bütün

Çetin Apart Erikli
Çetin Apart Erikli

Keşan beldesinde önü doğal güzellikleri ile ünlü Tuzla Gölü, arkası ise Erikli Plajı ile çevrili güzel bir konumda yer alan Çetin Apart Erikli Otel, 22 tane tam donanımlı apart odasıyla aileler için dinlendirici ve ekonomik bir tatil sunuyor. Erikli Plajı’na 5 dakika, Mecidiye Plajı’na ise 8 dakika yürüyüş mesafesindeki apart otelin 3 katlı binalarda yer alan

Keşan Özet Bilgi

Konaklama 10 Tesis
Popüler Otel Şapçı Prestige Hotel
Gecelik Başlangıç Fiyat TL
Popüler Bölge Erikli
Havalimanı Gökçeada Havalimanı

Keşan Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Ocak Temmuz ,40 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Keşan Sıkça Sorulan Sorular

Keşan’daki popüler oteller içerisinde Şapçı Prestige Hotel, Çetin Otel Keşan ve Bendis Otel Keşan bulunuyor.

Keşan’daki popüler ucuz oteller içerisinde Bloom Suite Hotel, Fidanoğlu Suite Hotel ve Nehir Hotel bulunuyor.

Keşan, Türkiye'nin en batısında kalan ve Trakya Bölgesi’ne bağlı olan Edirne'nin bir ilçesidir. Uzun bir deniz kıyısı bulunan ilçe su kaynaklarıyla da bilinmektedir. Özellikle göl, gölet, ırmak ve körfeziyle popüler olan Keşan, yaz aylarında denizcilik faaliyetleriyle ön plana çıkmaktadır.

Yüzlerce farklı balık türünün bulunduğu Keşan'da pek çok aktivite de gerçekleştirilmektedir.

Sahil kesiminin uzun olmasıyla kamp ve çadır hizmetlerine olanak sunmaktadır. Özellikle tesislerde yer alan konaklama hizmetleri çokça tercih edilmektedir. Sahil kesimlerinde bulunan oteller de ekonomik olarak uygundur.

Keşan'da Nerede Kalınır?

Keşan daha çok bulunduğu konum itibariyle ahşap evler ve oteller ile öne çıkmaktadır. Ziyaretçilerin tercihine göre kampçılar için tabiata uygun konaklama türleri, tatilciler için ise oteller konaklama hizmeti için uygundur.

Oteller genellikle şehir merkezi ile sahil kesiminde bulunmaktadır. Kamp alanları ise tabiat parkları ve sahil kesiminde yer almaktadır. Keşan, otel fiyatlarının uygun olduğu ilçeler arasında bulunmaktadır. Uygun fiyatlı tatil yapacaklar için Trakya'da en önemli bölgelerden biridir.

Her bütçeye ve her zevke hitap eden otel seçeneklerine sahip Keşan’da tatilinizi planlamak için Keşan Otelleri sayfamızı inceleyebilir, otelleri ve sunduğu hizmetleri daha ayrıntılı görebilirsiniz.

Erikli Otel

Saros Körfezi ile Tuzla Gölü’nün arasında kalan ve eşsiz manzarasıyla bölgenin en popüler oteli olarak bilinen Erikli Otel, hizmetlerinin çoğunu ücretsiz sağlamaktadır.

Her şey dahil konsepti ile oldukça ekonomik bir konaklama seçimi sağlayan Erikli Otel, günümüze kadar pek çok turiste ev sahipliği yapmıştır.

Otel içerisinde bar, yüzme salonu, spor salonları, restaurant gibi hizmetlerin yer aldığı bilinmektedir. Temiz ve uzun bir plaja sahip olan otel hijyen konusunda da olumlu dönüşler almıştır.

Sahildeki hizmetlerde ise bar, şezlong, voleybol ve futbol aktiviteleri şeklindedir. Konumu bakımından oldukça elverişli olan bu otel Saros'un eşsiz manzarasını seyretmek için en uygun yerlerdendir. Kafe, gezi turu ve ücretsiz Wİ - Fİ hizmetlerinin de yer aldığı otel ziyaretçilerden de olumlu yorumlar almıştır.

Bendis Otel

Keşan merkeze yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta bulunan Bendis Otel, iç mekanları ile ünlüdür. Bar, spor merkezi, spa ve havuz salonu gibi pek çok bölümü bulunmaktadır. Ekonomik bir konaklama arayanlar için Keşan’da tercih edilen otellerden biri olan Bendis Otel lüks hizmetleriyle de beğeni kazanmaktadır. 

Konfor konusunda üst sınıf olarak belirtilen Bendis Otel temizliğe de önem vermektedir. Geniş bir alanı bulunmasa da pek çok aktiviteyi gerçekleştirmek mümkündür.

Demircioğlu Camping

Keşan’da otellerin yanı sıra farklı konaklama türlerinin de ön planda olduğu bilinmektedir. Demircioğlu Camping, nehir kenarında eşsiz doğa ile kalmak isteyenler için Keşan’da tercih edilebilecek bir konaklama alternatifidir.

Özellikle kamp yapacaklar için birebir olan bu mekan sizlere ahşap ev kiralama imkanı da sunmaktadır. Hem doğada tatil yapmak hem de kafa dinlemek için kesinlikle tercih edilmesi gereken bir konaklama tesisidir.

Family Otel

Daha çok villa tarzı bir konaklama alanı arayanlar için Keşan’da yer alan Family Otel tercihiniz olabilir. Otel içerisinde yüzme havuzu, spor salonu ve restoran bulunan otelin Keşan merkeze uzaklığı ise yaklaşık 30 kilometredir.

Tuzla Gölü’ne yakın bir konumda bulunan Family Otel, kablosuz bağlantı, odalarda mutlak ve gezi turları gibi ziyaretçilerine pek çok hizmet sağlıyor. Genellikle Trakya’da rahat bir tatil geçirmek isteyenlerin konaklama hizmeti tesis, doğayı izlemek içinde uygun bir mekandır.

Pehlivan Otel

Turistlerin Keşan’da çoğunlukla tercih ettiği Pehlivan Otel, Avrupa tarzı etkinlikleri ve otel dizaynı ile tanınmaktadır. Kafe, bar, sıcak su ve yüzme havuzu bulunan otelin Keşan merkeze uzaklığı yaklaşık 30 kilometredir.

Ziyaretçilerinden olumlu dönüş alan Pehlivan Otel yemekleriyle de ünlü olmuş bir mekandır. Özellikle köy kahvaltısı, Avrupa mutfağından yemekler, Türk yemekleriyle de karışık ve zengin bir mutfağa sahip olan tesis yeme - içme konusunda ön plandadır.

Saros Çetin Apart Otel

Keşan merkeze yaklaşık 25 kilometre uzaklıkta bulunan Saros Çetin Apart Otel, bulunduğu konum itibariyle oldukça popüler bir oteldir. Ziyaretçiler, otelin deniz ile göl arasında bulunmasıyla da eşsiz manzaraları seyredebilir.

Temiz ve hijyenik bir otel olarak bilinen bu mekan küçük olmasına rağmen pek çok aktivite yapmaya olanak tanır. Yol kenarında bulunan otel gecelik konaklama konusuna olumlu dönüşler almıştır.

Keşan’da konaklama yapabileceğiniz diğer otelleri daha ayrıntılı incelemek için Keşan Otelleri sayfamıza tıklayarak, size en çok hitap eden oteli kolayca seçebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası