yakamoz apart antalya / Apart Yakamoz 1

Yakamoz Apart Antalya

yakamoz apart antalya

Kalkan Merkezde Denize Yürüme Mesafesi Kiralık Apart

Kalkan Merkezde Konforlu Tatil İçin Suit Apart Yakamoz 1

Kalkan'ın merkezinde, denize yürüme mesafesinde bulunan Suit Apart Yakamoz 1 sizleri konforlu bir tatil için bekliyor. Günlük kiralık apart daire, 1 yatak odası ve 2 kişi kapasitesiyle, çiftlerin ve küçük ailelerin tatilleri için ideal bir seçenek sunuyor.

Eğlence mekanlarına, restoranlara ve plaja yürüme mesafesinde bulunan Suit Apart Yakamoz 1, konumuyla da dikkat çekiyor. Şehrin kalbinde bulunmanın avantajlarından yararlanarak, Kalkan'ın güzelliklerini keşfetmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca, plajlarda güneşlenmek, denizde serinlemek veya su sporları yapmak için çok yakınınızda birçok seçenek mevcut.

Suit Apart Yakamoz 1, modern ve ferah bir tasarıma sahip. Her türlü ihtiyacınızı karşılayacak ekipmanlarla donatılmış bir mutfak, rahat bir oturma alanı ve yatak odası ile konforlu bir tatil için gereken her şeyi sunuyor. Tüm daire, geniş camlı pencereleri sayesinde gün ışığından maksimum düzeyde yararlanıyor.

YourVilla ailesi olarak, sizlere rahat ve keyifli bir tatil için Suit Apart Yakamoz 1i öneriyoruz. Konumu, konforu ve ferahlığı ile Kalkan'ın merkezinde unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamanızı sağlayacak. Size sadece keyifli anların tadını çıkarmak kalıyor. İyi tatiller dileriz.

YAKAMOZ APART 1

Yakamoz Apart 1Kalkan Merkezde konumlanmaktadır. Günlük kiralık apart; merkezi konumu dolayısıyla, eğlence mekanlarına, restoranlara, plaja yürüme mesafesindedir. Yakamoz Apart 1, 1 yatak odalı, 2 kişi kapasitelidir.

ØVillalarımızın düzenli ilaçlaması yapılmaktadır, doğayla iç içe olması nedeniyle çevrede; kelebek, böcek, sinek vs. bulunma ihtimali vardır, doğayla iç içe olmak doğaldır.

pinclipartcom-physiatrist-clipartpngKapasite

Maksimum 2 kişi konaklayabilir.

pngwingcompngKlima

pngwingcompngİnternet

pngwingcompngTemizlik – Çarşaf

Villa size temizlenmiş teslim edilir ve haftada 1 defa düzenli temizlik yapılır. Ekstra temizlik isteğiniz, ekstra yeni çarşaf, yastık kılıfı vs. isteğiniz olursa ücrete tabiidir.

pngwingcompng Önemli Bilgiler

Elektrik, su, gaz vs. fiyatlara dahil olup, uçak bileti, ekstra temizlik, ekstra yeni çarşaf, havlu, yastık kılıfı vs. tatil ve sağlık vs. sigortaları fiyatlara dahil değildir. Villayı kiralayan müşteri, seafoodplus.info web sitesinde belirtilen “Kiralama ve Sözleşme Şartları” nı tamamen kabul etmiş sayılır.

Not: Yaz sezonunda minimum kiralama süresi 5 gecedir.

Not: 5 gece altı konaklamalarda ekstra temizlik ücreti alınır.

Not: Ekstra temizlik ücreti ₺'dir.

seafoodplus.infoDepozito

Türk Lirası’dır. Eş değerinde para birimi (Euro, Dolar, İngiliz Sterlini) kabul edilir. Kırık, dökük, hasar, zayı, kayıp vs. için villa girişinde kaparo olarak alınmaktadır, herhangi bir problem olmadığı takdirde villa çıkışında size geri iade edilir.

pngwingcompngGiriş – Çıkış Saati

Villarımıza Giriş – Çıkış saatleri sabittir ve değişmez.

Giriş Saati:   -  Çıkış Saati:

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir