baskın günü / Baskın Günü - Orijinal Fragman - Dailymotion Video

Baskın Günü

baskın günü

Baskın Günü ()

Aranızdan "Yunus" izlemem için göndermiş bu filmi. Kendisine teşekkürler edip hemen konumuza geçiyorum Paris'te kendi çapında takılan bir hırsız var. Bir gün bir çanta çalıyor ve kendini birden terör eylemlerinin tam da ortasındaki 1. adam olarak buluveriyor. İşte filmimiz de bu koşturmacayı işliyor Öncelikle bu türde birçok film izledim, izledik. Fakat bu filmde gördüğüm birkaç şey, benzerlerinden sıyrılmayı başaracak cinsten detaylardı. Tüm klişelerine rağmen filmin keyifli bir sürükleyiciliği var. Idris Elba da gerçekten bu tür filmlerde çok iyi boy gösteriyor Çok büyük beklentilere girmeden, şöyle bol koşturmacalı, terörlü suçlu, bir şeyler izlemek isterseniz bu filme bir şans verin derim Yorumunuzu da aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın!

Baskın Günü - Bastille Day

filmine yorum yap!

Baştan sona sürükleyici bir filmdi. Aksiyon sevenler kaçırmasın.
Karakterler çok iyi oturmuş, sıkmıyor, heyecanlı güzel bir film.
Klasik bir senaryo; olan müslümanlara oluyor yine. Fransızlar parayı kurtarıyor, Amerikalılar kahraman oluyor ve yine garibim müslümanlar da mağdur.
Sürükleyici bir aksiyon filmiydi. İzlerken hiç sıkılmadım.
Senaryo ve oyunculuklar sizi filme kilitliyor. Filmin sonuna kadar asla ne olacağını bilmiyorsunuz. Madden ve Elba abimiz duyguları iyi aktarmışlar. Aksiyon sever olarak beğendim. İzlemenizi tavsiye ederim. /10
Güzel bir film tavsiye ederim. Aksiyon severler için iyi vakit geçirmenizi sağlıyor.
bastille day konusubastille day filmi konusubastille day yorumbastille day filmi yorumlarterör filmleriajan filmleri
Description

Yönetmenliğini James Watkins ve Jill Gagé'in üstlendiği filmin senaryosu Andrew Baldwin'e ait. Başrollerde Idris Elba, Richard Madden, Kelly Reilly'i seyredeceğimiz film Fransa'da terör eylemlerine karşı mücadele eden bir sanatçı ve CIA ajanının arasındaki olayları konu ediniyor.

Michael Mason içinde cüzdandan daha fazlası olan bir çantayı çalınca, bir anda CIA’nın bir numaralı hedefi haline gelen, Paris’te yaşayan Amerikalı bir hırsızdır. Söz konusu olayı sahada inceleyen CIA ajanı, Sean Briar kısa zamanda Michael’ın çok daha büyük bir oyunun sadece piyonu olduğunu fark eder. Ancak Briar aynı zamanda Michael’ın bu büyük çaplı komployu açığa çıkarmak için çok büyük yardımı dokunacağının da farkına varır. Emirleri hiçe sayan Briar, Michael ile onun yankesicilik alanındaki uzmanlığından faydalanmak üzere iş birliği yapar. 24 saatlik amansız bir takip sürüp giderken, birbirlerinden çok farklı olan ikili, kendilerinin hedef olduğunu ve ortak düşmanlarını alt etmek için birbirlerine güvenmek zorunda kalırlar.

Bu etkinlik için Seans bulunamadı

 Baskın Günü

FRAGMANI İZLE

Üyeler
3,5 21 Puanlama ve 8 Eleştiri
Puanım :

İzlemek İstiyorum

Eleştiri yaz!

Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş

Özet

Baskın Günü, Fransa'da terör eylemlerine karşı mücadele eden bir sanatçı ve CIA ajanının arasındaki olayları konu ediniyor. Michael Mason içinde cüzdandan daha fazlası olan bir çantayı çalınca, bir anda CIA’nın bir numaralı hedefi haline gelen, Paris’te yaşayan Amerikalı bir hırsızdır. Söz konusu olayı sahada inceleyen CIA ajanı, Sean Briar kısa zamanda Michael’ın çok daha büyük bir oyunun sadece piyonu olduğunu fark eder. Ancak Briar aynı zamanda Michael’ın bu büyük çaplı komployu açığa çıkarmak için çok büyük yardımı dokunacağının da farkına varır. Emirleri hiçe sayan Briar, Michael ile onun yankesicilik alanındaki uzmanlığından faydalanmak üzere iş birliği yapar. 24 saatlik amansız bir takip sürüp giderken, birbirlerinden çok farklı olan ikili, kendilerinin hedef olduğunu ve ortak düşmanlarını alt etmek için birbirlerine güvenmek zorunda kalırlar.

Beyazperde Eleştirisi

senesinde çektiği ilk uzun metrajı Eden Lake ile 'anında' radarımıza giren James Watkins, Kelly Reilly-Michael Fassbender ikilisini Jack O'Connell ve tayfasının kurbanı yaparken elini korkak alıştırmamıştı. Hammer evrenine şöyle bir uğradığı The Woman in Black'te atmosfer bazlı doğaüstü hikayelerde de fena olmadığını ispatlayan yönetmen, dörder senelik aralarına Baskın Günü (Bastille Day) ile devam ediyor. Aslında çok daha önce hazır hale gelen film, yukarıdakilerin 'alışmamızı buyurduğu' terörden nasibini almış. Paris'i mekan olarak seçen Bastille Day, Charlie Hebdo ve Bataclan saldırılarından sonra gösterimini ertelemek durumunda kalmış. Filmin merkezinde yer alan bombalama mevzunun problematik görünmesi ve bir ulusun acısını görmezden geldiğiyle ilgili muhtemel önyargı, bu erteleme ile 'saygı çerçevesinde' görmezden gelinmeli. Idris Elba'nın bir sonraki James Bond olup olmayacağı

Eleştirinin tamamı

Fragmanlar

Öneriler

Son Haberler

Baskın Günü Yaklaşıyor!

Oyuncular

Tüm oyuncular ve teknik ekip

İzleyici eleştirisi: sevdiler

En iyi ve en faydalı yorumlar

Bastille Day: İdris Elba ustanın daha önce bir kaç filmini izlemiş biriyim tabi bu filme kadar gözüme en çarpan filmi hiç şüphe yokki 28 Hafta Sonra yapıtı idi. O zamandan beridir takip ettiğim bir oyuncudur. Bu filmde de aksiyon baznda gerekli katkıyı sağlamış diyebilirim usta için. Filme gelecek olursak eğer konu bazında her ne kadar klasik bir görünüme sahip olsa bile içinde barındırdığı hareketli sahneler filmi
Devamını oku

bu tarz filmler piyasada her ne kadar çok olsa da yinede güzel izlenebilir bir film.. sıkılmadan izlenecek bir film.

Sinemada izleme fırsatı bulmuştum Nisan ayında. Aksiyon filmleri konu itibariyle aslında bir çoğu aynıdır. Sıkılmadan izleyebilirsiniz. Bir kaç sahnesi çok güzel.
7/10

Bence iyi suç ve aksiyon filmiydi oyunculuklar gayet başarılı filmin sonu hiç süpriz olmadı herkesin tahmin edebileceği bir sondu filmi beğendim 10/7

8 İzleyici eleştirisi

Fotoğraflar

18 Fotoğraf

Teknik bilgiler

Ülke ABD, Fransa, İngiltere

Dağıtımcı Mars Dağıtım

Yapım yılı

Metrajuzun metrajlı film

İlginç Detaylar-

Bütçe-

Dil İngilizce, Fransızca

Görüntü formatı -

RenkRenkli

Ses formatı-

Yapım formatı-

Viza numarası-

Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri , En iyi film: Aksiyon, {Genre} türündeki en iyi filmler :

Yorumlar

Tüm Sinema Haberleri

Sony Gelecek Marvel Filmlerinin Tarihlerini Açıkladı
Mario&#;dan Sonra Sıra "The Legend of Zelda"da mı?
"Gladyatör 2"nin Set Görselleri Devasa Şehir Kuşatmasını Açığa Çıkardı
Henry Cavill Başrollü Casus Filminin Vizyon Tarihi Belirlendi
Yeni Batman Filmi "The Flash" Yönetmenine Emanet Edildi
Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız&#;lı "Aşk Taktikleri 2"den İlk Fragman!
Tüm sinema haberleri

En Popüler Fragmanlar

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Culpa mía Altyazılı Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman
 Gün Fragman

Transformers: Canavarların Yükselişi Dublajlı Fragman

Transformers: Canavarların Yükselişi Dublajlı Fragman
Recep İvedik 7 Fragman
Yeni çıkan tüm fragmanlar

Vizyondaki En İyi Filmler

Transformers: Canavarların Yükselişi
Flash
Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş
Hızlı ve Öfkeli 10
Elemental: Doğanın Güçleri
Mia ve Ben Centopia&#;nın Kahramanı
Vizyondaki En İyi Filmler

Arşiv (Sinema)

27 Nisan &#;arşamba

BASTILLE DAY

Michael Mason içinde cüzdandan daha fazlası olan bir çantayı çalınca, bir anda CIA’nın hedefi haline gelen, Paris’te yaşayan Amerikalı bir yankesicidir. Söz konusu olayı inceleyen CIA ajanı, Sean Briar, Michael’ın çok daha büyük bir oyunun sadece piyonu olduğunu fark eder. Ancak Briar aynı zamanda Michael’ın bu büyük çaplı komployu açığa çıkarmak için kendisine çok büyük yardımı dokunacağının da farkına varır.
SEANSLAR


YÖNETMEN:
James Watkins


OYUNCULAR:
Idris Elba
Richard Madden
Charlotte Le Bon
Jose Garcia


SENARYO:
Andrew Baldwin


GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ:
Tim Maurice-Jones


MÜZİK:
Alex Heffes


YAPIM:
, Fransa - ABD


DAĞITIM:
Mars Dağıtım


SÜRE:
92 dakika



FİLMİN SİTESİ:
Web sitesine gidin







Diğer Haberler

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır