ece güney kim / Gökhan Güney'in gelini Ece Güney kimdir? Ece Güney kaç yaşında ve nereli ? - Son Dakika 06

Ece Güney Kim

ece güney kim

Son Güncellenme:

Gökhan Güney'in oğlu Selim Güney ile Ece Güney, 2012 yılında nikâh masasına oturmuştu. Kanser tedavisi gören Selim Güney, 2014'te, 40 yaşında hayatını kaybetmişti. FOX'ta yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programına katılan Ece Güney, kayınpederi Gökhan Güney'i, eşinden kendisine kalacak sekiz dairenin üzerine konmakla suçlamıştı.

Haberin Devamı

"BU İNSAN HASTA"

Oğlunun akrabalarının üzerine yaptığı, daha sonra ise kendisi tarafından tapularının alındığı belirtilen sekiz evin gelininden kaçırıldığı suçlamasını reddeden ve gelini hakkında koruma kararı çıkaran usta sanatçı, yazılı bir açıklama ile tepkisini dile getirmişti.

Kanal D'de ekranlara gelen 'Neler Oluyor Hayatta' programına da bağlanan Gökhan Güney, eski gelininin iddialarının tamamının asılsız olduğunu belirterek, "Bu anlatılanların hepsi yalan. Bu insan hasta. Evler varmış, öyle bir şey yok. Eğer sekiz tane ev varsa, derler ya 'Giderim Taksim Meydanı'nda kendimi asarım'. Yemin ediyorum öyle bir şey yok" sözleriyle isyan etmişti.

Gökhan Güneyin gelini Ece Güney yine mahalleyi karıştırdı Seni bu mahallede istemiyoruz

"PARAYI KUMARDA YEMİŞ!"

Oğlu Selim Güney'in vefatından önce eşi Ece Güney'e bir daire bıraktığını anlatan Gökhan Güney, "Ona bir tane daire bıraktı. Onu da satmasın diye teyzesinin üstüne bırakmıştı.Teyzesini zorlayarak almış elinden, sattırmış. Sattırdıktan sonra da parayı kumarda yemiş" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"HAPİS CEZASI ALDI"

Ece Güney'in iş insanı sevgilisinin kendisini aradığını söyleyen Gökhan Güney, olayın tam tersi olduğunu ve eski gelininin kendisine şantaj yaptığını iddia etti. Hatta iş insanının Ece Güney'i mahkemeye verdiğini ve gelininin hapis cezası aldığını da eklemişti.

"AÇIKLANACAK GİBİ DEĞİL"

"Elimde belgeler var, bunlar açıklanacak gibi değil. Hepsini kanıtlayacağım ve basına vereceğim. Ömrümden bir gün dahi kalsa bunu yapacağım" diyen Gökhan Güney, Ece Güney'in uygunsuz sitelerle bağlantılı olduğunu da öne sürmüştü.

'ECE GÜNEY BİNADA YANGIN ÇIKARDI' İDDİASI

Tüm bu yaşananların ardından Ece Güney, dün Esenyurt'ta 4 katlı binada yangın çıkardığı iddia edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürürken, üst katlarda mahsur kalan 16 kişi ise tahliye edildi. Polis ekipleri de çevrede önlem aldı.

Olay yerinde itfaiye ekipleri çalışma yaparken, apartmanda oturan bina sakinleri ile bodrum katta yaşayan Ece Güney arasında tartışma çıktı. İki taraf arasındaki yaşanan kavga cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntülerde itfaiye ekipleri çalışma yaparken, bina sakinleri ile bodrum katta oturan Ece Güney'in kavga ettiği görüldü. Olay yerinde bulunan polis, tarafların arasına girerek ayırdı.

Gökhan Güneyin gelini Ece Güney yine mahalleyi karıştırdı Seni bu mahallede istemiyoruz
Haberin Devamı

"İNSANLAR 'YANGINI SEN ÇIKARDIN' DİYEREK ÜZERİME ÇULLANDI"

Ece Güney, yangının ardından yaşananları anlattı. Ece Güney, "Akşam saat 19.00 civarıydı. Patlama sesi duydum. Baktım elektrik saatlerinin olduğu yerde duman var. Apartmana koştum dışarı baktım alev var. Daha sonra ikinci patlama sesi duydum. Hemen yangın tüpünü aradım bulamadım. Sonra üçüncü patlama sesini duyunca dumanlarda çoğalınca mecburen dışarı çıktım. Yangın tüpüm olsaydı belki ilk müdahalede söndürebilir miydim bilmiyorum. Sonra itfaiye geldi müdahale etti" dedi.

Çevredekilerin iddialarını cevaplayan Güney, "Sonra dışarıda tartışma oldu. İnsanlar bana 'yangını sen çıkardın' diyerek üzerime çullandılar. Oysa ben onlara patlama olabilir, çocuklarınızı alın buradan dedim. Yangını ben çıkarabilir miyim? Doğal gazlı binada yangın çıkaracak kadar cahil birine benzemiyorum" şeklinde konuştu. Ekipler yangınla ilgili inceleme başlattı.

Haberin Devamı

MAHALLELİ DELİYE DÖNDÜ! "GİT BURADAN!"

Olayın ardından evinden uzaklaşan Güney, dün gece yarısı tekrar mahalleye gelip evine girmek istedi. Mahallede nöbet tutan komşuları karşılarında Ece Güney’i görünce deliye döndüler. “Seni bu mahallede istemiyoruz”, “Git buradan” diye laf atan mahalleli ile Güney arasında sözlü tartışma yaşandı. Daha sonra Güney’in üstüne yürüyen mahalleli ile arasında yine kavga çıktı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kadını uzaklaştırdı. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Gökhan Güneyin gelini Ece Güney yine mahalleyi karıştırdı Seni bu mahallede istemiyoruz

Gökhan Güney'den o iddialara yanıt

Gökhan Güney'in oğlu Selim Güney ile 2012 yılında evlenen Ece Güney, eşinin vefatının ardından kayınpederiyle karşı karşıya geldi.

Evliliklerinden kısa bir süre sonra Selim Güney, mide kanserine yakalanarak 40 yaşında hayata veda etmişti. Ece Güney, Gökhan Güney'i eşinden kendisine kalan 8 dairenin üzerine konmakla suçladı.

GÖKHAN GÜNEY'DEN AÇIKLAMA

68 yaşındaki şarkıcı, gelininin iddialarının ardından sessizliğini bozdu. Ece Güney'in suçlamalarını reddeden ve koruma kararı çıkaran Gökhan Güney, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

İtibar sarsıcı bu söylemlere karşılık pek çok kanal, yayına katılmamı ve anlatılanlara cevap vermemi beklemektedir. Ancak bu kişinin programda bahsettiği, tekrar etmekten bile hayal ettiğim olaylara karşı herhangi bir yayına katılmak, bahsi geçen olayların gerçekte nasıl olduğunu anlatmak, oğlumun hatırasının üzerinden gündemde kalmak benim prensiplerime aykırıdır. Benim bu kişiye cevabım yalnızca hukuki yollarla olacaktır. Zaten yayından haberdar olur olmaz bu kişiye karşı yasal yollara müracaat edilmiş ve şahsın hakkında gerekli tedbir kararı alınmıştır. Kendisinin hakkımda küçük düşürücü söylemlerine devam etmesinin ve iletişim araçları veya sair surette tarafımı rahatsız etmesinin yasal karşılığı olacağı karara bağlanmıştı.

Ömrüm boyunca onuru ön planda tuttuğum bir hayat tarzı benimsedim. Özel hayatımla gündeme gelmemeye daima özen gösterdim. Beni yakından tanıyanlar aile hayatıma ne kadar önem verdiğimi, maddiyatın hiçbir zaman benim için ön planda olmadığını gayet iyi bilirler. Bu nedenle; 42 yıldır sevgisine nail olduğum kamuoyunun bilmesini isterim ki bu kişinin iddiaları tümüyle gerçek dışıdır. Programda bahsi geçen ve varlığından dahi haberdar olmadığım taşınmazlara, iddia edildiği üzere tarafımca el konulmuşsa bunu ispat etmesi gereken kişi kendisidir.

"ÇAMUR AT İZİ KALSIN!"

Vurgulamak isterim ki bu şahıs var olduğunu iddia ettiği hiçbir belgeyi sunmamıştır. Buna rağmen şahsın tutarsız söylemlerinin dayanağı olup olmadığı araştırılmadan anlattıklarına genişçe yer verilmiş ve hakkımda olumsuz bir algı oluşmasına sebep olmuştur.

"Çamur at izi kalsın!" anlayışıyla hareket eden bu kişinin, benim ve ailemin itibarını zedelemeyi amaçlayan, kişilik haklarını ihlal eden her türlü haksız eylemine karşı yasal yollara başvuracağımı saygıyla bildiririm.

Gökhan Güney...

Fotoğraf: İHA

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır