fiat fiorino 2017 teyp kodu nerede yazar / Ücretsiz Otomobil Radyo Kodu Bulma: Fiat Radyo Kodu Bulma

Fiat Fiorino 2017 Teyp Kodu Nerede Yazar

fiat fiorino 2017 teyp kodu nerede yazar

 Fiat Linea, Fiorino, Punto araçlarda teyp şifresi nedir, teyp kodu girme. Fiorino akü sökülünce yada teyp enerjisi kesilince teyp şifre, kod isteyebilmektedir. Araç teyplerine çalınmayı önlemek amaçlı konulan şifre, kodları.

Linea, Fiorino ve diğer araçlarda akü değişimi, akü bağlantısı kesildiğikten sonra teypler şifre, kod istemektedir. Peki Linea, Fiorino araçlarda teyp şifresi, kodu nedir? Bu yazımızda Fiat araçları teyp şifrelerini, kodlarını vereceğiz. Unutulmaması gerek nokta her arac teyp şifresi biririnden farklı olabilmektedir.


Fiorino Teyp Şifreleri

 

[ads id="ads2"]

Araçlar ilk satıldığında yedek anahtar yanında verilen kitapçıkta o aracın teyp kodu yazmaktadır. Eğer il sahibi değilsiniz yada kod elinizde yok ise aşağıdaki kodları deneyebilirsiniz.

  • (8 adet sıfır)
  •  

[ads id="ads2"]

 

Bosch yazısının altındaki imal yeri yazar, bu fotoda Made in Portugal yazıyor. Hemen altındaki kodu alınız ve bize alttaki yorum kısmından yazınız.

Yukarıda verdiğimiz Fiat Linea, fiorino, vb. araçların teyp şifresi olmadıysa, aşağıdaki yorum kısmına araç tipi, markası, teyp üzerindeki kodu yazarak gönderin hemen cevaplamaya çalışayım.

Üye

/ 34 İstanbul

, Saat

Radio Code istiyor..  

#1



Arkadaşlar

bp kodum:

BP

Benim daha blocklanmadı sadece şifre istiyor ve hiçbir belge vb yok elimde 2. el almıştım..
Şifreyi bulabilecek,yardımcı olabilecek birileri var mı ?

Teşekkürler.


Cevapla

.
Üye

/ 44 Malatya

, Saat

Cvp: Radio Code istiyor..  

#2


SERVİSE UĞRA HEMEN HALLEDERLER.

[Resim: funduszeue.info]

Cevapla

.
Üye

/ 27 Gaziantep

, Saat

Cvp: Radio Code istiyor..  

#4

Üye

/ 34 İstanbul

, Saat

Cvp: Radio Code istiyor..  

#5


merhaba yardım lütfen
radio code istiyor

BP

7


Cevapla

.
Üye

/ 12 Bingöl

, Saat

Cvp: RE: Radio Code istiyor..  

#7


(, Saat)Musti55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu burası ile alakasız ama Daiichi marka multimedia teyp mevcut aracımda video destekliyor tek sorun araç seyir haline geçince bu özellik seyir halinde aktif değildir diyor üretici firma ile irtibata geçtim servis ayarları menüsünden açmak gerekiyor olduğu için servis kodunu istedim güvenlik açısında bunu veremeceğini söyledi bilen yada konu ile ilgilenen arkadaşların yardımını rica ediyorum kolay gelsin

sayın abim adet 8 gir şifre budur ordan seyir halinde videoyu aktif edecen hepsi bu..
bu arada o daichi ye ben geri görüş de taktıfunduszeue.info olmaz dedi ama ben yaptım tl ye aldım geri görüşü taktırdım sağlam bir oto elektrikçfunduszeue.info bir de hız sabitleme de taktım aracıma funduszeue.info de emotion..


Cevapla

(Son Düzenleme: , Saat, Düzenleyen: mrtaysi.).
Üye

/ 06 Ankara

, Saat

RE: Radio Code istiyor..  

#8


RADİO CODE HATASI sadİLÇEDE OTUYORUM SERVİSİ ARIYORUM ARABAYI GÖRMEK İSTİYOLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN.
BLAUPUNKT GMBH
BP

ŞİMDİDEN OKUYAN HERKEZE ÇOK TEŞEKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN..

Cevapla

.
Üye

/ 54 Sakarya

, Saat

Cvp: Radio Code istiyor..  

#9


selamun aleykum arkadaslar model fıorıno marka blaupunkt marka teybı soktum fakat serı no nerde yazıyo yardımcı olur musunuz


Cevapla

.
Üye

/ 48 Muğla

, Saat

RE: Radio Code istiyor..  

#10


Merhaba arkadaşlar aracıma daiichi teyp aldım ancak şifre istiyor daiichiyi aradım ürünü istiyorlar yardımcı olursanız sevinirim
FGA p\n
Supp no: T
Serial No: S
P date:
İyi günler


Cevapla

.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası