cumhuriyet halimbey ergazi / Cumhuriyet Lezzet Dünyası / Batıkent - Yenimahalle - WorldPlaces

Cumhuriyet Halimbey Ergazi

cumhuriyet halimbey ergazi

AHMETYEMEKTE

>

Halimbey Sofrası son dört yıldır gittiğim bir mekan. Tüm Batıkent&#;lilerin bildiği ve severek gittikleri bir yer. Halk arasında Cumhuriyet fırını olarak bilinen asıl adı Cumhuriyet Lezzet Dünyası (CLD) olan ve Halimbey Sofrasını da bünyesinde bulunduran bu işletmenin Çayyolu, Çankaya ve Elvanket olmak üzere üç şubesi bulunmaktadır.

Halimbey Sofrasında hemen hemen her çeşit kebabı bulabilirsiniz. Ben en çok beytisini seviyorum. Çağ kebabı da oldukça başarılı. Spesiyalleri arasında kaburga dolması yer almakta olup 2 kişilik geliyor. Benim için biraz ağır bir yemek olduğu için çok tercih etmiyorum. İlk gittiğim yıllarda içli köftesi güzeldi sonra ustası ayrılınca menüden kaldırdılar. Tekrar içli köfteye başlamışlar ama o eski lezzeti bulamadım. Servisi hızlı ama tek kusuru siparişleri aynı anda getirememeleri. O kadar tembih etmeme rağmen yemekler hep farklı zamanlarda geliyor. Dolayısıyla, birisi yerken diğeri bakıyor. Sebebini mutfakların farklı yerlerde olmasından dolayı koordinasyonu sağlayamamaları olarak açıklıyorlar. Bence görev garsonlara düşüyor.

Cumhuriyet fırını tarafı daha çok cafe tarzı çalışıyor ama Halimbey mönüsünde olan bir siparişide alıyorlar. Biz kışın hamsi tava yemeğe gidiyoruz. Hamsi tavası oldukça başarılı bol yeşillik ile servis ediliyor. Hem fiyatı hem kalitesi çok iyi.

Hem cumartesi hem de pazar günleri saat ile arasında brunch yapabilirsiniz. Fırın olduğu için ekmek, pasta ve börek çeşitleri bol ve hepsi taze.

Tahinli çöreğini ve pidesini beğeniyorum.

 Adres: CLD Merkez: Ergazi 1. Cadde No: Batıkent / ANKARA

Tel: 15 81

Fax 06 81

Web: funduszeue.info

Like this:

LikeLoading

Related

Halimbey&#;le yıllar oldu tanışalı. Bu zaman içinde pek çok kez görüştük ve her seferinde mutlu ayrıldık. Batıkent&#;te alt tarafında Cumhuriyet Ekmek fırını vardır ve orası da haftasonları pek çoklarının favori mekanıdır. Ama bugün konumuz Halimbey.
Öğlen yemeklerinde genelde çok dolu olur, iş dünyası burayı sever ve tercih eder. Izgara ve kebap çeşitlerinin yanısıra Çayeli kurufasulyesi , et haşlama vb. tencere yemekleri bulmak da mümkün.
Benim tercihim İskender oldu. Şunu belirtmem lazım, bu İskender Bursa tarzı değil. Ankara&#;da pek çok kebapçının yaptığı gibi Ankara dönerinin İskender formatında servis edilmiş hali. Orijinal lezzete uzak ama soslu ve tereyağlı döner de hoş oluyor.
Arkadaşım mantarlı kebabı tercih etti. Gayet lezzetliydi, malzemeler kaliteli, et güzel. Garnitürü zengin.

Diğer arkadaş Beyti kebap yedi. Beyti&#;de çok lezzetli. Soslu ve tereyağlı.
Dediğim gibi Halimbey her zaman bizi mutlu etti. Kebaplar TL civarında. Deneyin , mutlu olun.

Halimbey Restoran

Ergazi funduszeue.info No: /A

Batıkent Ankara

Telefon : &#; 45 11
funduszeue.info

Bunu beğen:

BeğenYükleniyor

İlgili

Ankara, kebap, Türk mutfağı kategorisinde yayınlandı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası