caddy 2.0 tdi sportline teknik özellikleri / Vw Caddy Özellikleri - funduszeue.info

Caddy 2.0 Tdi Sportline Teknik Özellikleri

caddy 2.0 tdi sportline teknik özellikleri

Volkswagen Caddy Sportline TDI HP Türkiye’de

Volkswagen Ticari Araç, Caddy ürün gamına sınıfının en güçlü modelini ekledi: Caddy Sportline TDI HP. Volkswagen Caddy Sportline’ın litrelik turbo dizel motoru HP güç ve d/d aralığında Nm tork üretiyor. Caddy Sportline TDI HP, 0’dan km/s hıza saniyede çıkıyor. Araçta 16 inç’lik alüminyum alaşımlı Siracusa jantlara yer verilmiş. km’de ortalama lt yakıt tüketen VW Caddy Sportline , isteğe bağlı olarak 6 ileri DSG ile de satın alınabiliyor. Sınıfında bütün modellerinde ESP&#;nin standart olarak sunulduğu ilk ticari araç olan Volkswagen Caddy’nin, en güçlü versiyonu da bu özelliğin içinde bulunduğu geniş kapsamlı güvenlik paketiyle pazara giriş yapıyor. Yokuş Kalkış Desteği seçeneğinin de standart donanım paketi içine dahil edildiği VW Caddy Sportline’da ayrıca hız sabitleyici, yağmur sensörü, gündüz farları, otomatik yanan farlar, otomatik kararan iç dikiz aynası, yolcu ve bagaj bölümü iç kaplama gibi birçok özellik mevcut.

VW Caddy Sportline TDI PS DSG&#;nin videolu performans testini izlemek için BURAYA tıklayın!

Volkswagen Caddy TDI DSG&#;nin Türkiye&#;de gerçekleştirdiğimiz videolu performans testini izlemek için BURAYA tıklayınız.

UK qtHacim ve ağırlıklar.Ağırlık Kg - lbs.Maksimum ağırlık Kg lbs.Azami yük Kg - lbs.Bagaj hacmi en az Lt cu. ft.Bagaj hacmi en fazla Lt cu. ft.Yakıt deposu hacmi 60 Lt US gal

Sınıfının en g&#;&#;l&#;s&#;: Yeni Caddy Sportline T&#;rkiye’de

Volkswagen Ticari Araç’ın tüm dünyada önemli bir satış başarısına imza atan modeli Caddy, şimdi de sınıfının en güçlüsü Yeni Caddy Sportline’ı Türkiye pazarına sunuyor. Yeni Caddy Sportline PS, sadece güçlü motoru ve yüksek tork değerleriyle değil sportif görünümüyle de dikkat çekiyor.

PS’lik yüksek güce sahip litrelik motor, km/h’lik maksimum hızıyla üstün performans sağlıyor. Yeni Caddy Sportline PS, 0’dan km/h’e sadece sn.’de ulaşarak gösterdiği sportifliği, 16”lik alüminyum alaşımlı Siracusa jantlarla görüntüsüne de taşıyor.

PS gücündeki TDI motorda, hava beslemeyle ilgili olarak değişken geometrili turbo (VTG) ve intercooler bulunuyor. Yeni Caddy Sportline PS’te kullanılan yüksek motor teknolojisi, sadece yüksek güç ve tork sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda çevreci özelliğiyle öne çıkıyor. km’de sadece lt’lik* yakıt tüketimiyle çok tutumlu, sessizliğiyle gürültü kirliliği yaratmıyor ve Euro 5 normlarına uygun egzoz emisyon değerleriyle de çevreye saygılı

Yeni Caddy Sportline’nın TDI teknolojisine sahip litre hacimli motoru, – devir aralığında NM tork üreterek mükemmel çekiş sağlıyor. PS TDI motor ayrıca isteğe bağlı olarak 6 vitesli DSG ile sunuluyor.

Güçlü, Güvenli, Konforlu

Yeni Caddy Sportline, sınıfının en güçlüsü olmakla kalmıyor, standart ekipmanlarıyla da konforlu ve güvenli bir yolculuğun garantisini veriyor.

Sınıfında bütün modellerinde ESP'nin standart olarak sunulduğu ilk ticari araç olan Caddy’nin, en güçlü versiyonu da bu özelliğin içinde bulunduğu geniş kapsamlı güvenlik paketiyle pazara giriş yapıyor. Yokuş Kalkış Desteği seçeneğinin de standart donanım paketi içine dahil edildiği Yeni Caddy Sportline’da ayrıca hız sabitleyici, yağmur sensörü, gündüz farları, otomatik yanan farlar, otomatik kararan iç dikiz aynası, yolcu ve bagaj bölümü iç kaplama gibi bir çok özellik de mevcut.

* 90 km/h sabit hızda, yarı taşıma kapasitesindeki manuel Yeni Caddy Sportline PS’in yakıt tüketimi değeridir.

UK galFrenli treyler yükü (8%) Kg lbs.Frenli treyler yükü (12%) Kg lbs.Frensiz treyler yükü Kg lbs.BoyutlarUzunluk mm in.Genişlik mm in.aynalar dahil genişlik mm in.Yükseklik mm in.Dingil Mesafesi mm in.Ön tekerlek izi mm in.Arka tekerlek izi mm in.ön çıkıntı mm in.arka çıkıntı mm in.Yerden yükseklik mm in.En az dönüş açısı m ft.Şanzıman, fren ve süspansiyonAktarma mimarisi İYM aracın ön tekerleklerini hareket ettiriyor. Çekiş Önden çekiş Vites sayısı ve şanzıman tipi 6 vites, manuel şanzıman Ön süspansiyon Helezon yaylı ve viraj denge çubuğuna sahip bağımsız, McPherson tipi Arka süspansiyon Yay Ön frenler Hava soğutmalı diskler Arka frenler Disk Yardımcı sistemlerABS (fren sistemi)
Direksiyon tipi Direksiyon kutusu Direksiyon Elektrik Direksiyon Lastik boyutu/55 R16 Jant Boyutu16

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası