czn burak serveti ne kadar / CZN Burak - Vikipedi

Czn Burak Serveti Ne Kadar

czn burak serveti ne kadar

kaynağı değiştir]

İstanbul'da doğdu aslen HatayYayladağıYoncakaya köyündendir.[3] Özdemir, Taksim, Aksaray, Etiler ve yurt dışında Dubai ve Tacikistan'da olmak üzere beş şubesi bulunan Hatay Medeniyetler Sofrası adlı restoran zincirinin sahibidir. Arap ve Anadolu Mutfağına ait yemekleri kameraya karşı gülümseyerek yaptığı yemek şovlarını sosyal medya platformlarında yayımlayarak "Smiley bae" adıyla tanınmış ve bir internet ünlüsü olmuştur. Tekstil firması sahibi olan babasının desteğini alarak 'da Aksaray'da Hatay Medeniyetler Lokantası adlı bir kebapçı açtı. Birkaç yıl içinde farklı şubeler açarak bir lokanta zinciri kurdular. Burak Özdemir, sosyal medyadan paylaştığı yemek videoları ile ünlendi. Instagram hesabı yüksek takipçi sayılarına ulaştı.[4] Videolarında kameradan gözlerini ayırmadan yemek yapması ile tanınır.[5]

Kaynakça[değiştir

CZN Burak kimdir aslen nereli CZN Burak&#;ın serveti şimdiden dillerde

HATAY&#;da babasının tekstil markası Cinzano&#;yu kısaltarak CZN yapan ve dedesinin lokantasında ilk kez mutfağa giren CZN Burak şimdi de Ronaldo ile ortak oldu. Bu gelişmenin ardından hayatı merak edilen CNZ Burak gerçek adıyla Burak Özdemir yeniden merak edildi. 29 yaşında olan CZN Burak, aslen Hatay Yayladağı doğumlu. Evli olmayan CZN Burak&#;ın serveti ile şimdiden zenginler listesinde.

Abone ol

HATAY'dan İstanbul'a uzanan ilginç hikayesi ile hep merak edilen CZN Burak, gerçek adıyla Burak Özdemir Londra'da açacağı restoranın ortağının dünyaca ünlü isim Cristiano Ronaldo olduğunu açıkladı. Bu gelişmenin ardından CZN Burak'ın hayatı yeniden merak konusu oldu. İlk kez Hatay'daki dedesinin lokantasında mutfak macerasına başlayan CZN Burak İstanbul Etiler'de Hatay Medeniyler Sofrası'nda lezzetlerini dünyanın dört bir yanından gelen misafirlere tattırıyor. 29 yaşında olan CZN Burak aslen Hatay Yayladağ doğumlu. Evli olmayan CZN Burak'ın annesi Didem Bozbura babası ise İsmail Özdemir'dir. 

CZN Burak ya da gerçek adıyla Burak Özdemir, 24 Mart tarihinde dünyaya geldi. CZN Burak ya da gerçek adıyla Burak Özdemir Türk şef ve lokantacı, internet fenomeni. İstanbul'da doğdu. Aslen Hatay Yayladağı Yoncakaya köyündendir. Hatay Medeniyetler Sofrası adlı lokanta zincirinin sahibidir.

Hatay Medeniyetler Sofrası adlı lokanta zincirinin sahibidir. Arap ve Anadolu Mutfağına ait yemekleri kameraya karşı gülümseyerek yaptığı Yemek şovlarını sosyal medya platformlarında yayımlayarak "Smiley bae" adıyla tanınmış ve bir internet ünlüsü olmuştur.

Tekstil firması sahibi olan babasının desteğini alarak 'da Aksaray'da Hatay Medeniyetler Lokantası adlı bir kebapçı açtı. Birkaç yıl içinde farklı şubeler açarak bir lokanta zinciri kurdular. Burak Özdemir, sosyal medyadan paylaştığı yemek videoları ile ünlendi.

CZN ne demek anlamı nedir:   Burak Özdemir, verdiği röportajda CZN lakabının ortaya çıkışını şu sözlerle dile getirmişti: Laleli’de babamın Cinzano adında tekstil firması vardı. Rus misafirlerimiz 'Cinzano' diyemiyor, dilleri dönmediği için hep 'Cezene' diyorlardı. O dönem yaramazdım, başka yerlerde çalışıyordum. 'Zengin çocuğusun, onun bunun yanında ne işin var?' diyen bile vardı. Osmanbey’de bir konfeksiyon firmasında çalışıyordum. Günde beş sefer depodan malları alıp el arabasıyla Taksim ve Osmanbey’e bırakıyordum. 'Bana ‘cezen’ deyin' diyordum. CZN, cezenin kısaltmasıdır.

CZN BurakCZN Burak serveti

CZN Burak aylık geliri ne kadar? CZN Burak arabası ne kadar, kaç şubesi var?

Sosyal medyada çektiği videolarla fenomen olan, restoran zinciri sahibi olan ve servetine servet katan CZN Burak’ın aylık geliri gündem oldu. CZN Burak lakabıyla tanınan fenomen İşletmeci Muhammet Burak Özdemir’in, imar kirliği nedeniyle görülen davası kararı bağlandı. Davada Özdemir’in verdiği aylık gelir beyanı merak edildi.

DAVASI DÜŞTÜ

Mahkeme, dava konusu yerin öngörünüm bölgesinin dışında kalması ve sadece etkilenme bölgesinde yer almasını dikkate alarak, ilgili kanunlara göre sanıkların eylemlerinin suç kapsamına girmediğini söyledi. Dava konusu işletmenin eski haline getirilmesini de dikkate alan mahkeme, sanıklar hakkında ayrı ayrı düşme kararı verdi.

CZN Burak lakabıyla tanınan fenomen İşletmeci Muhammet Burak Özdemir’in, bir restoranının kış bahçesi bölgesinin imar kirliliğine neden olduğu gerekçesiyle yargılandığı dava karara bağlandı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuksuz sanık Muhammet Burak Özdemir ve sanık avukatları hazır bulundu. Sanık İsmail Özdemir’i ise avukatı temsil etti. Ayrıca, sanık Burak Özdemir'in annesi Didem Bozbura da duruşmayı izleyiciler bölümünden takip etti.

Mahkeme, davanın yılında karara bağlandığını ve kararın İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Ceza Dairesi tarafından bozulduğunu belirtti. Mahkeme ayrıca, Beşiktaş Belediye Başkanlığına ve Boğaziçi İmar Müdürlüğüne yazılan yazılara cevap geldiğini, davaya konu bölgenin Boğaziçi öngörünüm bölgesi dışında kaldığını aktardı.

CZN BURAK AYLIK GELİRİ NE KADAR?

Sanık Muhammed Burak Özdemir kimlik sorgusunda, işletmeci olduğunu ve aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu belirtti. Eğitim durumu için üniversite devam diyen Özdemir, istinafın bozma ilamına uyulmasını talep etti.

CZN BURAK KAÇ ŞUBESİ VAR?

Tekstil firması sahibi olan babasının desteğini alarak ’da Aksaray’da Hatay Medeniyetler Lokantası adlı bir kebapçı açtı. Farklı şubeler açarak restoran zincirini büyüten CZN Burak'ın; Taksim, Aksaray, Etiler, Dubai ve Katar'da şubeleri bulunuyor.

CZN Burak'In sarı renkte Ford Mustang arabası, Gri renkte Porsche Paramera arabası ve Range Rover Jeep'i bulunuyor. Ünlü ismin İstanbul'da yaşadığı evin yaklaşık 10 milyon TL değerinjde olduğu belirtiliyor.

 

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir