elçibey caddesi / Suspicious activity detected

Elçibey Caddesi

elçibey caddesi

Belgegeçer

0 37 30

WEB

seafoodplus.info

Adres

Yunus Emre Mahallesi, Hayri Sığırcı Cad. No Merkez/SivasTürkiye

Vizyon

Tüm öğrencilerimizi akademik, sosyal, kültürel ve ahlaki açıdan öncü bireyler olarak yetiştirerek “İmam hatipli olma şuuru” ile donatıp bölgemizin örnek kurumu olmak, ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu nitelikli insan yetiştirmek

Misyon

Öğrencilerimizi milli, manevi ve ahlakî değerlerle kuşanmış; ülkesine ve insanlığa faydalı olma idealine sahip bireyler olarak yetiştirmek suretiyle; açık fikirli, gelişim ve değişimi önceleyen, topluma ve insanlığa yararlı olan ve liderlik vasıflarına sahip bireyler olmalarını sağlamak

Öğretmen

Öğrenci

Derslik

Çok Amaçlı Salon :1

BT Sınıfı :1

Müzik Sınıfı :1

Kütüphane :1

Kütüphane Kitap Sayısı

Bağlantı

Fatih Projesi Fiber İnternet

Yabancı Dil

ARAPÇA İNGİLİZCE

Yerleşim Yeri

Elçibey İmam Hatip Orta Okulu Yunus Emre mahallesi , Hayri Sığırcı Caddesi, No: Merkez-SİVAS

İl/İlçe Merkezine Uzaklık

Sivas Valiliğine 3 km mesafededir

Sportif Etkinlikler

BADMİNTON İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ MASA TENİSİ İL BİRİNCİLİĞİ BİLEK GÜREŞİ İL BİRİNCİLİĞİ

Proje Çalışmaları

ERDEM DESTEK "SANATÖLYEM" HEDEF LGS PROJESİ TUBİTAK BİLİM SERGİSİ TUBİTAK ARAŞTIRMA PROJELERİ HİSAR PROJESİ EĞİTİMDE TEK YÜREK PROJESİ ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM (ÇEDES) PRPJESİ MÜMKÜN PROJESİ VAKTİ KUŞANMAK PRPJESİ KALİTE TAKİP SİSTEMİ (KTS)

Yazdır

Ebulfez Elçibey Caddesi, Bafra, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Bafra şehrinde Ebulfez Elçibey Caddesi konumuna Toplu Taşıma

Bafra, Türkiye'deki Ebulfez Elçibey Caddesi adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Ebulfez Elçibey Caddesi adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Ebulfez Elçibey Caddesi adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Ebulfez Elçibey Caddesi için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Bafra Atatürk Bulvarı; Otogar Hanedan (Bafaş).

Otobüs:SAMSUN-BAFRA

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Ebulfez Elçibey Caddesi için yol tarifi alın.

Ebulfez Elçibey Caddesi adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Bafra konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Ebulfez Elçibey Caddesi için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Ebulfez Elçibey Caddesi adres: Bafra Aktekke, Bafra Sokağı

Elçibey Caddesi Restoranları (Kayseri)

Notlar

Elçibey Caddesi, Kayseri üzerindeki ve yakınındaki restoranları görebilirsiniz. Aynı isimde birden fazla cadde varsa aşağıdan ilçelere göre seçim yapabilirsiniz.

A-Z Restoran Listesi

Toplam 22 restoran.


A-B

Acuka Restourant Cafe Kahvaltı Evi, Mevlana
Atılım Pide Ve Unlu Mamülleri, Talas
Birdem Mutfak Ve Kafe, Mevlana
Biyer Cafe Restaurant, Mevlana


C-Ç-D-E

Caliente Cafe, Mevlana
Doyum Su, Mevlana
Efe Pide Fırını, Mevlana


H-I-İ-J

İnci Mantı Evi, Mevlana


K-L

Komagene, Talas


M-N-O-Ö

Mavera Bistro, Mevlana
Mirra Plus, Mevlana
Monoton Hangout, Mevlana
Oz Yıldırım Pide Fırını Unlu Mamülleri, Mevlana


P-R-S-Ş

Palette Patisserie & Coffee, Mevlana
Publicafe, Mevlana
Redbox Cafe, Mevlana
Roka Pizza, Mevlana
Şah&Mat Kahve, Mevlana


T-U-Ü-V-Y-Z

Tostado, Mevlana
Uğur Efendi Osmanlı Kahvecisi, Mevlana
Waffle Queen, Mevlana
Yıldırım Pide Salonu, Mevlana

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir