mardin kızıltepe arası kaç dakika / İstanbul Mardin uçak bileti, Ucuz uçak biletleri fiyatları - ENUYGUN

Mardin Kızıltepe Arası Kaç Dakika

mardin kızıltepe arası kaç dakika

İstasyon Nerede?

Size en yakın istasyonumuzu harita üzerinden bulabilirsiniz. Ayrıca akaryakıt ve hizmet türüne göre de filtreleme yaparak en uygun istasyona, “İstasyon Nerede” aracımız ile ulaşabilirsiniz.

Petrol Ofisi'nden Size Özel Bir Uygulama: İstasyon Nerede?

Yakıtınız mı bitmek üzere? Artık, en yakın Petrol Ofisi istasyonlarını bulmak için haritamızı kullanabilirsiniz! Size en yakın benzin istasyonunu tespit etmek, farklı filtrelemeler üzerinden istasyon tercihinizi belirlemek ve en yakın istasyona anında rota çizmek için size özel oluşturduğumuz “İstasyon Nerede” aracını kullanabilirsiniz. Yakıt doldurmak istediğiniz anlarda, Petrol Ofisi İstasyon Nerede uygulamasıyla yanınızdayız!

En Yakın Petrol Ofisi İstasyonunu Bulmak Artık Çok Kolay

Detaylı haritamız üzerinden tüm Petrol Ofisi istasyonlarını görebilir, bulunduğunuz il ve ilçeye göre kapsamlı bir filtreleme oluşturarak size en yakın benzin istasyonu bulabilirsiniz. Her bir ildeki Petrol Ofisi istasyonlarını ve sayılarını net bir şekilde takip edebileceğiniz bu kurtarıcı uygulama üzerinden yakıtınız bitmek üzereyken rotanızı en yakın istasyonumuza çevirebilirsiniz.

Aradığınız Hizmetler En Yakın Petrol Ofisi İstasyonunda

Petrol Ofisi İstasyon Nerede uygulamasıyla sadece size en yakın Petrol Ofisi istasyonlarını değil, aynı zamanda ilgili istasyondan almak istediğiniz hizmetleri de detaylı bir biçimde filtreleyebilir ve seçebilirsiniz. Şehir ve İlçe seçiminde bulunduktan sonra Hizmetler bölümünden ödeme yöntemleri, market, araç yıkama ve yeme - içme olanaklarına göre tüm Petrol Ofisi istasyonlarını görüntüleyebilirsiniz. Örneğin aracınıza yakıt doldurmakla birlikte aynı zamanda onu yıkatmak da istiyorsanız, bulunduğunuz il ve ilçe tercihini yaptıktan sonra Hizmetler alanından Araç Yıkama opsiyonunu seçerek bu hizmetin bulunduğu istasyonları listeleyebilirsiniz. Yakıtınızı satın aldıktan sonra kendinize bir keyif kahvesi ısmarlamak istediğiniz anlarda Tchibo Kahve noktası bulunan istasyonlardan kahvenizi alabilir, atıştırmalık istediğiniz anlar için restoran, kafe ve fırın gibi işletmelerin bulunduğu istasyonlarımıza gidebilirsiniz!

Mobil Ödeme Yapabileceğiniz İstasyonlar Karşınızda!

Bu hayat kurtaran uygulama sayesinde dilediğiniz il ve ilçeden size en yakın Petrol Ofisi istasyonunu belirleyebilir ve oraya hemen yönelebilirsiniz. Bunu yaparken farklı ödeme yöntemlerinden birini tercih ederek işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Öde - Geç, Mobil Öde – Geç ve Mobil POS'la Öde - Geç olmak üzere üç farklı ödeme yöntemi arasından tercihinizi belirleyerek buna uygun istasyon filtrelemesi yapabilirsiniz. Bununla birlikte istasyondan satın almak istediğiniz ürüne göre de PO/Gaz, Filo Yönetimi ve Positive Card gibi seçimlerde de bulunabilirsiniz. İçerisinde Migros Jet, Kap Bi' Tat ve Knorr & Lipton Noktası gibi sevilen işletmelerin bulunduğu istasyonlarımızı listeleyerek sadece deponuzu değil, karnınızı da doldurmanız mümkün!

Vakit Kaybetmeden En Yakın Petrol Ofisi İstasyonunu Bulun!

Mardin Merkez Mardin Kızıltepe Arası Yol Kaç Km, Nasıl Gidilir Tarifi

Merkez, Mardin ile Kızıltepe, Mardin arası yol tarifi haritasını inceleyerek Mardin Merkez - Mardin Kızıltepe arası yol mesafesi 23,2 km, yol süresi ise ortalama 31 dakika saat sürüyor, yol tarifi haritasından aracınız ile nasıl gidilir öğrenebilir ve karayolu yolculuğu yapmak için bu yol güzergahını kullanabilirsiniz. Ayrıca harita yanındaki yol anlatımı ve tarifi alanından alternatif yol güzergahlarını da seçerek ilgili rotaları inceleyebilirsiniz. Alternatif yol tarifleri toplam mesafe ve süre açısından farklılık gösterebilir. Örneğin otobandan gitmek isterseniz otoban alternatifli rotayı kullanabilir böylece dizel araçlarda yakıt tasarufu yapılabilir yada normal çift şerit duble yoldan gitmek isteyenler de bu tipteki yolları tercih edip seyatlerinde bu yolları kullanabilirler. Ayrıca yol üzerindeki turistik merkezleri incelemek isteyen bu yerlere de uğrayıp ardından gitmek istedikleri yerlere ulaşmak için alternatif yolları inceleyebilirler.



Mardin Merkez ile Mardin Kızıltepe arası yol mesafe ve güzergah haritası


Haritada mavi ile gösterilen yol önerilen ana yoldur, alternatif yol güzergahları ise gri ile gösterilmektedir.

Mardin Merkez ile Mardin Kızıltepe arası mesafe 23,2 km dir.
Mardin Merkez ile Mardin Kızıltepe arasıdaki seyahat süresi yaklaşık olarak 31 dakika sürmektedir.
Mardin Şehir Haritası

Mardin ile Kızıltepe Mardin Arası Kaç Km?

Mardin Kızıltepe Mardin Kaç Km

Mardin ile Kızıltepe Mardin arası kaç km? yaklaşık olarak toplam 20 Kilometre mesafededir. Mardin Kızıltepe Mardin arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise; yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 29 dakika sürecektir. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz bugün 13:15 olacaktır.

Mardin Kızıltepe Mardin Km Yakıt Hesaplama

Mardin ile Kızıltepe Mardin yol güzergahında benzinli bir araç kullanıyorsanız 20 Km mesafede 1,3 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de ₺31 olur. Dizel bir aracınız varsa 1,1 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyetiniz ise ₺24 olur. Şayet LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız ₺13 ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

BenzinMotorinLPG
₺31₺24₺13

NOT: , 19.06.2023 tarihli illerin ortalama yakıt fiyatları baz alınarak yapılmıştır. Benzin: 24 TL, Motorin: 22.13 TL, LPG: 10.59 TL'dir. Benzinli aracın 100 Km'de 90 km/s hızında ortalama 6.5 Litre, dizel aracın ise ortalama 5.5 Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.

Mardin Kızıltepe Mardin Yol Tarifi

Mardin Kızıltepe Mardin Yol Tarifi almak için "Yol Tarifi" butonuna basabilirsiniz. Bu sayede yol haritasına ulaşabilir, yol tarifi ile trafik durumuna bakabilirsiniz. Ayrıca "Google Navigasyon" butonunu kullanabilirsiniz. Web yada uygulamayı açabilir, yol tarifi alabilirsiniz. Mardin hava durumu veya Kızıltepe Mardin hava durumu nasıl görmek için sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.