kırmızı kalp anlamı / Snapchat'in yeni kalp emojileri ne anlama geliyor? - Sosyal Medya

Kırmızı Kalp Anlamı

kırmızı kalp anlamı

0 : -1; // Ignore unchanged ratios if (oldRatio === newRatio) return; for (var i = 0; i < funduszeue.info; i++) { var threshold = funduszeue.infoolds[i]; // Return true if an entry matches a threshold or if the new ratio // and the old ratio are on the opposite sides of a threshold. if (threshold == oldRatio threshold == newRatio 'x' in rect) { return rect; } // A IE's `ClientRect` type does not have `x` and `y`. The same is the case // for internally calculated Rect objects. For the purposes of // `IntersectionObserver`, it's sufficient to simply mirror `left` and `top` // for these fields. return { top: funduszeue.info, y: funduszeue.info, bottom: funduszeue.info, left: funduszeue.info, x: funduszeue.info, right: funduszeue.info, width: funduszeue.info, height: funduszeue.info }; } /** * Inverts the intersection and bounding rect from the parent (frame) BCR to * the local BCR space. * @param {DOMRect

Mavi Kalp Anlamı: WhatsApp Mavi Kalp Emojisinin Anlamı Nedir?

Emojiler karşı tarafa yazılan mesajların anlamını desteklemek veya anlatılmak istenen mesajı iletmek için kullanılan ifadelerdir. Sosyal medya platformlarında kullanılır. En çok kullanılan emojilerden bir tanesi de kalplerdir. Sarı, mavi, beyaz, siyah, yeşil, kahverengi, mavi gibi kalp renkleri vardır.

💙 Mavi Kalp Anlamı

Mavi kalp dostluğu, aileyi, saf sevgiyi temsil eder. Aile bireylerine, arkadaşa olan saf sevgi, güven ve uyum anlamını taşımaktadır. Otizm veya spor sporlarına olan ilgi ve sevgiyi de gösterebilir.

WhatsApp Mavi Kalp Emojisinin Anlamı Nedir?

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’da emojiler sıklıkla kullanılır. Yüz ifadelerinin yanı sıra kalp emojileri de en çok kullanılanlar arasındadır. Her kalp renginin farklı bir anlamı vardır. Mavi kalp kırmızı kalp gibi aşk ve tutku anlamlarını taşımaz. Bu yüzden romantik anlamda kullanılmaz. Daha çok en yakın dost veya aileden olan kişiler için sevgiyi temsil etmek için kullanılır.

Emoji Anlamları WhatsApp ve Instagram'da En Çok Kullanılan Yüz ve Kalp Emojilerinin Anlamları Sarı Kalp Anlamı Nedir? Sarı Kalp Emojisi Ne Anlama Gelir? Mor Kalp Anlamı Nedir? WhatsApp Mor Kalp Emojisi Ne Anlama Gelir?Mavi Kalp Anlamı: WhatsApp Mavi Kalp Emojisinin Anlamı Nedir?

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası